Toggle navigation
User Image era.je Posted: Nov 21, 2017 12:31 AM (UTC)

FEED
2,362
1 Normal
era.je 2M ago
@raydapdap nak belanja lagu Isyana tak ? 🀣 #JoHaRaPagiERA

More posts from this user

User Image era.je Posted: Feb 18, 2018 8:45 AM (UTC)

845
59 Normal
era.je 6m ago
Happy belated birthday Ed Sheeran! Komen tajuk lagu Ed yang paling korang minat! #HappyBirthdayEdSheeran @teddysphotos
User Image era.je Posted: Feb 18, 2018 8:37 AM (UTC)

545
2 Normal
era.je 14m ago
#UpdateTrafik - Lebuhraya KL-Karak masih sesak dengan penambahan kenderaan yg semakin meningkat menuju ke KL. Macam mana keadaan trafik di tempat korang? Jem tak? Share jap kat komen!

#ERATrafik #Jem #Sesak #InfoTrafik #KLKarak πŸš—πŸš•πŸš™πŸš‘πŸšœπŸš›
User Image era.je Posted: Feb 18, 2018 8:30 AM (UTC)

2,239
10 Normal
era.je 21m ago
Siapa pernah meja sebelah yg datang lambat dari kita tapi dapat order lagi cepat? πŸ™ƒ #InstaSeleb IG @syadaamzahh
User Image era.je Posted: Feb 18, 2018 8:00 AM (UTC)

612
0 Normal
era.je 51m ago
#PetangERA tercalon dalam undian fasa pertama #AME2018 kategori Program Radio MeleTOP ! Jom vote #PetangERA sekarang di website era.je sebelum 23 Februari ini ! #AME2018
User Image era.je Posted: Feb 18, 2018 7:34 AM (UTC)

1,946
4 Normal
era.je 1h ago
Peluncur ski negara @official_jeffreywebb menamatkan saingan acara giant slalom alpine skiing di tangga ke-68 daripada 110 pencabar di Sukan Olimpik Musim Sejuk di Pyeongchang, Korea Selatan sebentar tadi.
.
Jeffrey Webb mencatat masa 1:23.83s saat di pusingan pertama dan 1:23.84s (pusingan kedua) untuk keseluruhan 2:47.67s.
.
Beliau sekali lagi akan turun ke Pusat Alpine Yongpyong bagi mengharungi acara slalom pada Khamis ini.
.
Tahniah Jeffrey Webb! πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ
.
#Olympic #WinterOlympic #PyeongChang2018
User Image era.je Posted: Feb 18, 2018 7:30 AM (UTC)

5,899
234 Normal
era.je 1h ago
Tag @K dan nama pertama naik dekat friend list korang kena upload gambar macam @kamaladli ni 😌#InstaSeleb
User Image era.je Posted: Feb 18, 2018 7:00 AM (UTC)

408
0 Normal
era.je 1h ago
Undian Fasa Pertama #AME2018 kini dibuka. Jom vote penyampai ERA dalam kategori berikut:

Penyampai Radio Meletop : @jozlynnhanania , @haniff_hamzah , @raydapdap , @fadbocey , @dinanadzir , @radin_eraΒ 
@nabilzira : Artis Lawak Meletop, Fesyen Meletop, Hos Meletop
Johara Pagi ERA, Petang ERA, Super40ERA : Program Radio Meletop

#AME2018
User Image era.je Posted: Feb 18, 2018 6:30 AM (UTC)

5,516
78 Normal
era.je 2h ago
Kita mesti ada seorang member yang akan jadi tukang ambil gambar bila ramai-ramai. Tag member tu jap dan ucapkan terima kasih πŸ˜…#InstaSeleb IG @kupu_kupu
User Image era.je Posted: Feb 18, 2018 6:00 AM (UTC)

1,068
24 Normal
era.je 2h ago
Korang power main 'One Two Som' atau 'One Two Jus' tak? Haa, cuba klik play dan screenshot kat video ni, lepas tu share kat Instagram korang ok? Korang yg kanan tau, admin yang kiri. Kita tengok siapa powerr βœŠβœ‹βœŒοΈΒ .

#ERAkongsi #RockPaperScissor #OneTwoSom #OneTwoJus
User Image era.je Posted: Feb 18, 2018 5:30 AM (UTC)

3,689
19 Normal
era.je 3h ago
Kalau @abam_bocik seorang ahli silap mata, apa magik yang korang nak @abam_bocik buat? #InstaSeleb
User Image era.je Posted: Feb 18, 2018 5:18 AM (UTC)

1,229
5 Normal
era.je 3h ago
#UpdateTrafik: Penambahan masa sehingga 20 minit di Lebuhraya Utara-Selatan di E2 Seremban. Macam mana keadaan trafik ditempat korang? Share kat komen!
#ERATrafik #Jem #Sesak #InfoTrafik πŸš—πŸš•πŸš™πŸš‘πŸšœπŸš›
User Image era.je Posted: Feb 18, 2018 5:00 AM (UTC)

11,355
189 Normal
era.je 3h ago
Jauhnya termenung @wanyhasrita , teringat dekat siapa tuuu? Korang rasa siapa? πŸ€” #InstaSeleb
User Image era.je Posted: Feb 18, 2018 4:30 AM (UTC)

4,442
15 Normal
era.je 4h ago
Apa alasan yg korang bagi kalau korang terlambat datang date? #InstaSeleb IG @julianaevans
User Image era.je Posted: Feb 18, 2018 4:01 AM (UTC)

5,867
69 Normal
era.je 4h ago
Nak bagi hadiah teddy bear kat makwe, sekali teddy bear pun tak nak jadi hadiah. Haha πŸ˜‚#ERAkongsi πŸ“Ή@9gag
User Image era.je Posted: Feb 18, 2018 3:30 AM (UTC)

4,264
10 Normal
era.je 5h ago
Hati-hati duduk atas tu @farahann94 , takut nanti terjatuh pula dalam hati kita. Eh! #InstaSeleb
User Image era.je Posted: Feb 18, 2018 3:15 AM (UTC)

3,144
72 Normal
era.je 5h ago
Kita mesti ada kawan yg asyik 'On The Way' je sepanjang masa, sampai kita boleh agak dia punya on the way tu dekat mana. Share jap kat member korang yg suka betul on the way tu kat komen, mana tahu boleh buat persatuan OTW πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #FifyKhalie @fifykhalie #OnTheWaySejati
User Image era.je Posted: Feb 18, 2018 3:00 AM (UTC)

1,262
13 Normal
era.je 5h ago
Korang ada bakat cover lagu? Apa lagi, jom hantarkan video cover lagu terbaik korang di #NomborERADigi sekarang! Cover lagu paling best kita viralkan ok? Jangan lupa hashtag #CoverLaguERA kat Whatsapp ok?
User Image era.je Posted: Feb 18, 2018 2:30 AM (UTC)

6,053
51 Normal
era.je 6h ago
Power lah suara @nina.nadira cover lagu Sulit dari @amanazizofficial ni. Cuba teka lagu Sulit dalam Carta ERA 40 sekarang nombor berapa? #InstaSeleb
User Image era.je Posted: Feb 18, 2018 2:00 AM (UTC)

971
2 Normal
era.je 6h ago
#KauGelakKauOut kembali lg dgn Part 2 ! Kali ni lagi special lah sbb korang boleh join dan boleh pilih nak masuk #TeamJohan, #TeamHaniff atau #TeamRay. Caranya dgn muat naik video di IG korang bermula 14 Feb - 18 Feb 2018 dan nyatakan kenapa korang nak join #KauGelakKauOut. Jgn private IG korang tau ! ☺️
User Image era.je Posted: Feb 18, 2018 1:30 AM (UTC)

11,755
16 Normal
era.je 7h ago
Salji tu tak cair ke tengok @sitinordiana dekat situ? 😍 #InstaSeleb