Toggle navigation
User Image era_fm Posted: Nov 21, 2017 12:31 AM (UTC)

FEED
2,366
1 Normal
era_fm 2w ago
@raydapdap nak belanja lagu Isyana tak ? 🀣 #JoHaRaPagiERA

More posts from this user

User Image era_fm Posted: Dec 11, 2017 11:30 AM (UTC)

1,243
4 Normal
era_fm 12m ago
Namakan nama posing dari kiri ke kanan gambar ni πŸ€” #ERAvengers IGΒ  @jozlynnhanania @fadbocey @haniff_hamzah
User Image era_fm Posted: Dec 11, 2017 10:30 AM (UTC)

9,160
17 Normal
era_fm 1h ago
Come nya Sam junior , Sam nak tips sikit acano nak bagosado amcam tu . Hehe 😜 πŸ“· : @samtilla #InstaSeleb
User Image era_fm Posted: Dec 11, 2017 10:11 AM (UTC)

2,195
5 Normal
era_fm 1h ago
Happy birthday kepada ketua jurulatih #HarimauMalaya B-23, Datuk Ong Kim Swee menyambut hari lahirnya yang ke-47 hari ni, 11 Disember! Semoga beroleh kejayaan buat skuad B-23 negara di AFC U-23 Championship #AFCU23 nanti πŸ‡²πŸ‡Ύ Jom wish dkt Datuk OKS jom!
User Image era_fm Posted: Dec 11, 2017 9:30 AM (UTC)

5,330
17 Normal
era_fm 2h ago
Apa yg buatkan korang tertunggu-tunggu kat rumah, mcm @zahirahmacwilson ni? πŸ€” #InstaSeleb
User Image era_fm Posted: Dec 11, 2017 8:30 AM (UTC)

4,564
13 Normal
era_fm 3h ago
Namakan antara nama-nama bunga yang korang nampak dalam gambar ni 😌 #InstaSeleb IG @eykafarhana
User Image era_fm Posted: Dec 11, 2017 8:01 AM (UTC)

1,892
15 Normal
era_fm 3h ago
Korang pernah try pencuci mulut paling best? Macam aiskrim ke, kek ke, buah-buahan ke? Haa kalau ada, jom share kat #NomborERADigi sekarang! Pencuci mulut yg best akan kita share di Instagram ERA fm! Jangan lupa hahstag #PencuciMulutERA ok?
User Image era_fm Posted: Dec 11, 2017 7:30 AM (UTC)

6,925
42 Normal
era_fm 4h ago
Siapa ada kawan yg 10 kali call pun dia tak angkat-angkat? Susah betul nk call dia. Ada tak? #InstaSeleb IG @alvinchong123
User Image era_fm Posted: Dec 11, 2017 7:00 AM (UTC)

1,518
2 Normal
era_fm 4h ago
Dengarkan ERA walau dimana jua korang berada di frekuensi-frekuensi tertera, atau juga boleh dengarkan secara live stream di era.fm atau menerusi aplikasi ERA yang boleh dimuat turun di App Store atau Google Play Store!

ERA, Muzik Hit Terbaik!

#FrekuensiERA #ERAfm
User Image era_fm Posted: Dec 11, 2017 6:30 AM (UTC)

6,823
33 Normal
era_fm 5h ago
Kalau @kamaladli duet dengan @altimet , korang nak lagu rap dorang tu pasal apa? πŸ€” #InstaSeleb
User Image era_fm Posted: Dec 11, 2017 6:00 AM (UTC)

7,701
33 Normal
era_fm 5h ago
Antara pencuci mulut yg dikongsikan di #NomborERADigi kitorang ni. Ok ini boleh mengundang rasa mengidam niiiii 😍 Korang yg ada pencuci mulut yg sedap nk kitorang share, boleh Whatsapp ke #NomborERADigi 016-5127777 sekarang, jangan lupa hashtag #PencuciMulutERA ok?
User Image era_fm Posted: Dec 11, 2017 5:30 AM (UTC)

16,655
1,116 Normal
era_fm 6h ago
Korang mesti ada 1 je warna yg paling korang suka pakai. Tapi apa warna yg korang tak suka eh?

Kenapa tak suka warna tu? Share jom!

#ERAkongsi
User Image era_fm Posted: Dec 11, 2017 4:30 AM (UTC)

7,317
12 Normal
era_fm 7h ago
Asyik ambil gambar je, bila kita nk start makan ni @naimdanielx πŸ˜‚ #InstaSeleb
User Image era_fm Posted: Dec 11, 2017 3:30 AM (UTC)

14,261
134 Normal
era_fm 8h ago
Cantiknyaaaaaaa @julianaevans ! Tag someone yg cantik mcm @julianaevans ni! 😍 #InstaSeleb
User Image era_fm Posted: Dec 11, 2017 3:28 AM (UTC)

16,827
31 Normal
era_fm 8h ago
Aahaiiiii penatnyaaaa dia kahwin yeee heheh πŸ“·: @abam_bocik #instaseleb
User Image era_fm Posted: Dec 11, 2017 2:30 AM (UTC)

29,641
100 Normal
era_fm 9h ago
Hehe comel je @jihanmuse dgn suami pose cenggitu. Apa agaknya yg @ungkuhariz tengah fikir tu eh? #InstaSeleb
User Image era_fm Posted: Dec 11, 2017 1:08 AM (UTC)

5,943
11 Normal
User Image era_fm Posted: Dec 11, 2017 1:01 AM (UTC)

9,057
36 Normal
era_fm 10h ago
Korang yg tengah cuti bulan 12 ni, korang pergi mana je? Takde plan nak bercuti keee dgn @official_aimantino ke? 😌 #InstaSeleb
User Image era_fm Posted: Dec 11, 2017 12:52 AM (UTC)

35,186
110 Normal
era_fm 10h ago
Isnin be like β€œTaknak Bangun” πŸ˜‚ Nangis pun comel lahhhh baby @aamyrarosli ni #instaseleb πŸ“·: @aamyrarosli
User Image era_fm Posted: Dec 11, 2017 12:01 AM (UTC)

5,715
18 Normal
era_fm 11h ago
Berapa lama korang habiskan masa setiap pagi depan cermin? πŸ€” #InstaSeleb IG @nazimothman