Toggle navigation
User Image gegar.my Posted: Oct 16, 2017 12:03 PM (UTC)

FEED
126
0 Normal
Jom borak dengan Nazz sekarang! Hanya hantarkan whatsapp ke nombor Gegar DIGI 0167369999 okayy! Jom internet caramu dengan Digi Prepaid Live. Nikmati Empat puluh lima GB hanya tiga puluh ringgit sebulan. Tertakluk tema. #JomInternet #NomborGegarDigi

More posts from this user

User Image gegar.my Posted: Jan 21, 2018 11:47 AM (UTC)

486
5 Normal
Erra Fazira pesan, yang wajib jangan lupa tunaikan ya... Instagram : @errafazira
User Image gegar.my Posted: Jan 21, 2018 10:12 AM (UTC)

903
80 Normal
Siapa tahu apa nama kuih ni ?
kredit : @gambarmakanansedap
User Image gegar.my Posted: Jan 21, 2018 7:50 AM (UTC)

398
30 Normal
Tuan rumah ni sangat obses dengan Doraemon.. semua sudut nampak Doraemon je .. Kredit Mr.mangempis
User Image gegar.my Posted: Jan 21, 2018 7:15 AM (UTC)

86
1 Normal
Jom kita sembang petang bersama @ewan.gegar hingga jam 7 malam ini dan korang boleh whatsApp Ewan ke nombor Gegar DIGI 016-7369999 sekarang okay!
User Image gegar.my Posted: Jan 21, 2018 4:30 AM (UTC)

296
4 Normal
Agaknya apa la ek perasaan kucing ni .. 😂😂😂😂
User Image gegar.my Posted: Jan 21, 2018 2:51 AM (UTC)

678
2 Normal
Sejuk hati tengok cucu Tokti ni haa @ctdk .. 😍😍 Kredit : @arifjiwaasyraf
User Image gegar.my Posted: Jan 20, 2018 10:39 PM (UTC)

shahgegar
anna.aljuffrey
568
6 Normal
Amacam @shahgegar & @anna.aljuffrey ada macam pemain bola dok? Ke macam budak skolah nak pergi kelas pendidikan jasmani? Hahaha jom sampaikan salam rindu2 ataupun nak ucapkan tahniah kepada skuad bola kita yg power!! 👍

#GegarPagi
User Image gegar.my Posted: Jan 20, 2018 2:03 PM (UTC)

85
1 Normal
Jom dengarkan siaran Ulangan #cartahitsgegar bersama dengan @realspin_official bermula jam 10 malam hingga 12 tengah malam okay.. Enjoyyy!
User Image gegar.my Posted: Jan 20, 2018 1:52 PM (UTC)

418
9 Normal
Siapa suka asam ni kita geng ! Sedaknyoooo... kecur air liur.. 😍😍😍
User Image gegar.my Posted: Jan 20, 2018 11:53 AM (UTC)

499
3 Normal
Suasana di sekitar Kota Bharu, Kelantan hari ini. Berlakunya Banjir Kilat, semoga dipermudahkan segalanya... Kredit : Nik Razif
User Image gegar.my Posted: Jan 20, 2018 11:24 AM (UTC)

177
2 Normal
Gais jangan lupa malam ni ya!! Kelantan lwn Ratchaburi FC tepat jam 8 malam di stadium Nasional Bukit Jalil.. Pakat sokong belako sek kitooo!

Kredit : @kelantan.fa_official
User Image gegar.my Posted: Jan 20, 2018 9:38 AM (UTC)

136
3 Normal
Malaysia GOLLLLLLL!!! Skor daripada N Thanabalan.
Keputusan terkini, Seri :

Malaysia ( 1-1 ) Korea selatan

#AFC2018
User Image gegar.my Posted: Jan 20, 2018 9:32 AM (UTC)

245
3 Normal
"Gaya mu seperti jejaka Korea, senyum mu yang manis di dalam dunia.. hey! " Uish tengok gambar @shahgegar yang ni terus rasa nak nyanyi lagu Jejaka Korea.. oppa Shah Si Wonnnn!!!!
User Image gegar.my Posted: Jan 20, 2018 8:20 AM (UTC)

75
0 Normal
GOL daripada Korea Selatan , Cho Jae Wan .. Korea Selatan (1-0) Malaysia

Kredit @fam_malaysia

#AFC2018
User Image gegar.my Posted: Jan 20, 2018 7:23 AM (UTC)

382
4 Normal
Cantiknya @elyanaofficial ni berhijab... 😍😍😍😍
User Image gegar.my Posted: Jan 20, 2018 6:01 AM (UTC)

100
0 Normal
Hari ini,  perlawanan bola sepak  piala AFC 2018 menyaksikan Harimau Malaya menentang Korea Selatan jam 4 petang ini di stadium Kunshan.. InsyaAllah kemenangan milik Malaysia.
#afc2018 #malaysiavskorea
User Image gegar.my Posted: Jan 20, 2018 5:00 AM (UTC)

559
12 Normal
Jom layan lagu "Semakin Rindu" daripada @realspin_official versi gegarkustik di Facebook dan Youtube Gegar sekarang okay!
User Image gegar.my Posted: Jan 20, 2018 4:01 AM (UTC)

107
1 Normal
@Realspin_official kini kembali untuk peminat yang merindui lagu-lagu ketika di zaman Arwah Achik Spin suatu ketika dahulu dengan vokalisnya yang merupakan adik kepada Arwah Achik Spin.. Kami ucapkan selamat maju jaya buat @realspin_official dalam mengembalikan semula kenangan-kenangan lama kumpulan Spin khas buat peminat di luar sana..
User Image gegar.my Posted: Jan 20, 2018 3:50 AM (UTC)

106
1 Normal
Ucapan dari @realspin_official untuk semua peminat kumpulan Spin ini atau buat mereka yang tunggu kedatangan semula kumpulan ini dalam industri..
User Image gegar.my Posted: Jan 20, 2018 3:45 AM (UTC)

179
1 Normal
@khalisshari88 cerita sikit mengenai kisah percintaan Arwah Achik Spin bersama dengan Siti Nordiana..