Toggle navigation
  Posted: Oct 16, 2017 12:03 PM
127
0 Normal
Jom borak dengan Nazz sekarang! Hanya hantarkan whatsapp ke nombor Gegar DIGI 0167369999 okayy! Jom internet caramu dengan Digi Prepaid Live. Nikmati Empat puluh lima GB hanya tiga puluh ringgit sebulan. Tertakluk tema. #JomInternet #NomborGegarDigi

More posts from this user

User Image thrgegar Posted: Nov 17, 2017 1:56 PM (UTC)
200
8 Normal
Netizen pun boleh rasa debaran @izaraaishahofficial malam ni ha.. Kredit video : IG @rizalman71
User Image thrgegar Posted: Nov 17, 2017 1:49 PM (UTC)
999
2 Normal
Tahniah @adib_khalid dan @izaraaishahofficial ! Semoga perkahwinan kekal hingga ke akhir hayat.. Kredit foto : @glamhall
User Image thrgegar Posted: Nov 17, 2017 1:17 PM (UTC)
742
8 Normal
MasyAllah.. cantiknya... #Repost @officialhlive (@get_repost)
・・・
Sangat manis Izara di malam pernikahannya bersama @adib_khalid. Semoga bahagia selamanya. #hlive #kakikongsi #adibizara 📷 : @ckayliow
User Image thrgegar Posted: Nov 17, 2017 1:03 PM (UTC)
55
0 Normal
Hahhh! ruponya banyok sungguh ayat-ayat ore puteh dikelantankan oleh sek demo ! kali ni Ewan THR Gegar​ ajar @missfazura ayat-ayat omputeh yang diguna dalam perbualan harian orang Kelantan tau! Jom tengok video penuh kat Facebook dan Youtube THR Gegar okay !
User Image thrgegar Posted: Nov 17, 2017 9:14 AM (UTC)
323
5 Normal
okay gais ! Jangan lupa dengarkan carta Hits Gegar minggu ini bersama DJ @nazzthr dan artis istimewa @arajohari dengan single terbarunya iaitu Bunga.. ikuti perkembangan lanjut Ara Johari sabtu ini, jam 10 pagi hingga 12 tengahari okay!
User Image thrgegar Posted: Nov 17, 2017 7:22 AM (UTC)
312
15 Normal
hehehehe ni ke istilah takut pada bayang-bayang sendiri?
User Image thrgegar Posted: Nov 17, 2017 3:15 AM (UTC)
128
1 Normal
Teringin nak tahu kat mana tempat yang paling menarik di Pantai Timur la ! Jom kongsikan kepada kami tempat-tempat yang menarik di Pantai Timur di nombor Gegar DIGI sekarang tau! #nomborGegarDigi #JomInternet
User Image thrgegar Posted: Nov 17, 2017 1:30 AM (UTC)
77
0 Normal
Sek Pantai Timur apa tunggu lagi? Jom ramai-ramai serbu Stadium Sultan Mizan Zainal Abidin, Kuala Terengganu hari ini. Kekal segar, hidrat semula, serlahkan potensi anda serta bersedia untuk menjadi sebahagian daripada pasukan duta 100PLUS dan selebriti jemputan seperti jaguh pecut negara Khairul Hafiz Jantan. Jom mulakan gaya hidup aktif dengan 100PLUS!
User Image thrgegar Posted: Nov 16, 2017 11:10 PM (UTC)
286
2 Normal
Amboii jauhnya termenung... Terkenangkan siapa tu @ewanthrgegar ? Jom teman Ewan di Ceria Pagi Hujung Minggu 😊
User Image thrgegar Posted: Nov 16, 2017 9:04 AM (UTC)
1,002
93 Normal
Ha korang teka! Apa jadi pada kotak tu?? Terbuka ke tutup??
User Image thrgegar Posted: Nov 16, 2017 6:51 AM (UTC)
184
0 Normal
Tak lama lagi musim cuti sekolah..
Korang dah plan nak cuti ke ?
Sape yang selalu plan cuti Sang Suami atau Si Isteri... sape yang paling terbaik dalam plan cuti cuti ni.. Hari ni @suzanathrgegar dan abg @nasathr nak ajak sembang.. Bila Isteri Plan Cuti dan Bila Suami Plan Cuti...
Tentu kecohkan...
Call 00395439969
Whatsapp 0167369999
#gegarpetang
#thrgegar
#permatapantaitimur
#pantascaras
#panggilanberduit
User Image thrgegar Posted: Nov 16, 2017 3:46 AM (UTC)
81
0 Normal
Jom kongsikan tempat paling menarik di Pantai Timur di nombor Gegar DIGI sekarang! Korang whatsapp je di nombor 016-7369999 okay! #JomInternet #nomborGegarDIGI
User Image thrgegar Posted: Nov 16, 2017 2:31 AM (UTC)
86
0 Normal
Alalala comellll jeee Arrian belajar bahasa Cina.. hehehe
Kredit : ig @tomokofficial
User Image thrgegar Posted: Nov 15, 2017 9:30 PM (UTC)
330
2 Normal
Huk alohhhh ceria sokmo demo! Haa apa lagi korang, jom sampaikan salam ceria pagi korang bersama @shahthrgegar dan @anna.aljuffrey sekarang! Nok ceria kena dengar Ceria Pagi THR Gegar lerrrr !
User Image thrgegar Posted: Nov 15, 2017 10:45 AM (UTC)
360
11 Normal
Berikut merupakan harga minyak bermula esok hingga 22 November 2017..
User Image thrgegar Posted: Nov 15, 2017 8:57 AM (UTC)
1,040
21 Normal
Ini cinta berpaling tadah namanya! Jangan sesekali sentuh jika tangan sedang basah 😭😭
User Image thrgegar Posted: Nov 15, 2017 7:08 AM (UTC)
181
1 Normal
Sikit sikit selfie.. Nak keluar umah selfie.. nak makan selfie.. nak memandu selfie.. nak tido selfie... sikit sikit selfie lah
Hahahhahahaha.. korang ada kawan ke.. adik beradik ke.. yang sikit sikit selfie.. kalau ada, jom join dan ceritakan kisah korang kat @suzanathrgegar dan @nasathr
Call 0395439969
Whatsapp 0167369999
#gegarpetang
#thrgegar
#permatapantaitimur
#sembangpetang
#pantascaras
#panggilanberduit
#rondaronda
User Image thrgegar Posted: Nov 15, 2017 6:30 AM (UTC)
844
4 Normal
Sesiapa yang ada ketika kita susah, jaga lah dia sebaiknya. Kredit Twitter : Suhaimy Harun
User Image thrgegar Posted: Nov 15, 2017 5:45 AM (UTC)
2,317
15 Normal
Semoga dipermudahkan urusan @fattahaminz dan @missfazura yang sudah berangkat ke Mekkah untuk menunaikan Umrah
User Image thrgegar Posted: Nov 15, 2017 3:55 AM (UTC)
555
7 Normal
Bila anda ada 2 ketul pipi yang pau.. 😂😂😂 comel betul la cucu @ctdk ni !
sumber: @arifjiwaasyraf