Toggle navigation
  Posted: Oct 16, 2017 6:32 AM
304
9 Normal
Haaa kan dah cakap sebelum tidur, basuh dulu kaki tuuuu

More posts from this user

User Image thrgegar Posted: Nov 18, 2017 10:34 AM (UTC)
27
0 Normal
Ambooiii tengok @shahthrgegar makan macam2 petang2 nie terliur pulak rasanya....kt mane la agaknyer tue..
User Image thrgegar Posted: Nov 18, 2017 7:25 AM (UTC)
256
2 Normal
wah @ewanthrgegar .. hari minggu keluar makan aiskrim je ke. hihi
User Image thrgegar Posted: Nov 18, 2017 4:10 AM (UTC)
229
1 Normal
Selesai temubual bersama @arajohari.. jap lagi korang layan video penuh lagu terbarunya " Bunga" di Youtube dan Facebook THR Gegar okay ! #cartahitsgegar @gegarkustik
User Image thrgegar Posted: Nov 18, 2017 3:10 AM (UTC)
62
0 Normal
@arajohari cerita pengalaman paling manis yang tak dapat dilupakan ketika zaman sekolah
User Image thrgegar Posted: Nov 18, 2017 2:50 AM (UTC)
80
0 Normal
Lagu "Warkah Untukku" akan dipertaruhkan di atas satu pentas yang besar tidak lama lagi. @arajohari komen sikit berkenaan itu
User Image thrgegar Posted: Nov 18, 2017 2:40 AM (UTC)
52
0 Normal
@arajohari tidak mewarisi bakat dari sesiapa dan sejak kecil lagi Ara simpan cita-cita untuk jadi penyanyi
User Image thrgegar Posted: Nov 18, 2017 2:26 AM (UTC)
60
0 Normal
@arajohari cerita siapa komposer di sebalik lagu " Bunga ini..
User Image thrgegar Posted: Nov 18, 2017 2:10 AM (UTC)
58
0 Normal
@arajohari cerita sikit single terbarunya " bunga" tentang apa..
User Image thrgegar Posted: Nov 18, 2017 1:58 AM (UTC)
239
1 Normal
@arajohari dah ready ni untuk Carta Hits Gegar ! Jom dengarkan sekarang yaaaa!
User Image thrgegar Posted: Nov 18, 2017 12:54 AM (UTC)
385
5 Normal
Aiii @ewanthrgegar , pikir ape lagi... Angkat laa... Hihi...
#Repost @ewanthrgegar (@get_repost)
・・・
Tiba-tiba tulang rusuk bergetaran, apakah ini di namakan jodoh? Hiksss.... #eShaz
User Image thrgegar Posted: Nov 17, 2017 10:24 PM (UTC)
394
4 Normal
Selamat pagi semua... Bukak radioooo!!! @ewanthrgegar dah bersemangat nak teman korang sampai 10 pagi tuu... 😘
User Image thrgegar Posted: Nov 17, 2017 1:56 PM (UTC)
330
11 Normal
Netizen pun boleh rasa debaran @izaraaishahofficial malam ni ha.. Kredit video : IG @rizalman71
User Image thrgegar Posted: Nov 17, 2017 1:49 PM (UTC)
1,443
6 Normal
Tahniah @adib_khalid dan @izaraaishahofficial ! Semoga perkahwinan kekal hingga ke akhir hayat.. Kredit foto : @glamhall
User Image thrgegar Posted: Nov 17, 2017 1:17 PM (UTC)
1,202
12 Normal
MasyAllah.. cantiknya... #Repost @officialhlive (@get_repost)
・・・
Sangat manis Izara di malam pernikahannya bersama @adib_khalid. Semoga bahagia selamanya. #hlive #kakikongsi #adibizara 📷 : @ckayliow
User Image thrgegar Posted: Nov 17, 2017 1:03 PM (UTC)
81
1 Normal
Hahhh! ruponya banyok sungguh ayat-ayat ore puteh dikelantankan oleh sek demo ! kali ni @ewanthrgegar ajar @missfazura ayat-ayat omputeh yang diguna dalam perbualan harian orang Kelantan tau! Jom tengok video penuh kat Facebook dan Youtube THR Gegar okay !
User Image thrgegar Posted: Nov 17, 2017 9:14 AM (UTC)
371
6 Normal
okay gais ! Jangan lupa dengarkan carta Hits Gegar minggu ini bersama DJ @nazzthr dan artis istimewa @arajohari dengan single terbarunya iaitu Bunga.. ikuti perkembangan lanjut Ara Johari sabtu ini, jam 10 pagi hingga 12 tengahari okay!
User Image thrgegar Posted: Nov 17, 2017 7:22 AM (UTC)
380
18 Normal
hehehehe ni ke istilah takut pada bayang-bayang sendiri?
User Image thrgegar Posted: Nov 17, 2017 3:15 AM (UTC)
138
1 Normal
Teringin nak tahu kat mana tempat yang paling menarik di Pantai Timur la ! Jom kongsikan kepada kami tempat-tempat yang menarik di Pantai Timur di nombor Gegar DIGI sekarang tau! #nomborGegarDigi #JomInternet
User Image thrgegar Posted: Nov 17, 2017 1:30 AM (UTC)
88
0 Normal
Sek Pantai Timur apa tunggu lagi? Jom ramai-ramai serbu Stadium Sultan Mizan Zainal Abidin, Kuala Terengganu hari ini. Kekal segar, hidrat semula, serlahkan potensi anda serta bersedia untuk menjadi sebahagian daripada pasukan duta 100PLUS dan selebriti jemputan seperti jaguh pecut negara Khairul Hafiz Jantan. Jom mulakan gaya hidup aktif dengan 100PLUS!
User Image thrgegar Posted: Nov 16, 2017 11:10 PM (UTC)
294
2 Normal
Amboii jauhnya termenung... Terkenangkan siapa tu @ewanthrgegar ? Jom teman Ewan di Ceria Pagi Hujung Minggu 😊