Toggle navigation
  Posted: Oct 15, 2017 2:01 AM
325
9 Normal
Terima Kasih Farid Kamil, dan Zul Ariffin kerana bersama Ceria Pagi THR Gegar harini..
Nantikan video Zul Ariffin dan Farid Kamil cakap loghat Kelantan jam 10 nanti! Video penuh di Facebook THR Gegar ye..

More posts from this user

User Image thrgegar Posted: Nov 20, 2017 5:55 AM (UTC)
180
5 Normal
Siapa suka makanan ni?? Kredit ig : Seleratinggi
User Image thrgegar Posted: Nov 20, 2017 3:53 AM (UTC)
588
1 Normal
Sesungguhnya solat itu tiang agama..dan tidak kira besar atau kecil nikmat yang diberi, belajarlah untuk sentiasa bersyukur..
User Image thrgegar Posted: Nov 20, 2017 2:37 AM (UTC)
37
0 Normal
Jom kongsi kepada kami tempat paling menarik yang ada di Pantai Timur sekarang! Korang Whatsapp aje kat nombor Gegar Digi tau! #JomInternet #nomborGegarDigi
User Image thrgegar Posted: Nov 20, 2017 1:57 AM (UTC)
177
1 Normal
Selesai dah pasangan Shawan ni....Ceria Ke Dokkk??Memeeearrr...esok pula ceria bersama @shahthrgegar dan @ewanthrgegar jangan lupa deh..
#shawan
#ceriapagiTHRGegar
User Image thrgegar Posted: Nov 20, 2017 12:29 AM (UTC)
shahthrgegar
ewanthrgegar
203
1 Normal
Selamat hari kanak-kanak Antarabangsa semuaaaa! Ceria betul Ceria Pagi hari ni 😄😄😄
User Image thrgegar Posted: Nov 20, 2017 12:24 AM (UTC)
38
0 Normal
Macam mana nak tahu seseorang tu suka kanak-kanak untuk mereka terima sebagai pengajar di tadika atau taska
User Image thrgegar Posted: Nov 20, 2017 12:22 AM (UTC)
96
0 Normal
Bukan senang yaa nak urus ragam kanak-kanak ni tau. Sampai terbangun-bangun @shahthrgegar haaa 😂😂
User Image thrgegar Posted: Nov 19, 2017 11:56 PM (UTC)
83
0 Normal
Hahahaha happy semuaaaa dengar lagu Shark Do Do .. @shahthrgegar @ewanthrgegar pun semangat betul ajar dorang semua nari Shark Do Do
User Image thrgegar Posted: Nov 19, 2017 11:53 PM (UTC)
57
0 Normal
Memang betul kanak-kanak ni jujur habis!! Hahahahah
User Image thrgegar Posted: Nov 19, 2017 11:43 PM (UTC)
46
0 Normal
Macam mana penjaga atau cikgu yang mengurus pelbagai ragam kanak-kanak di tadika ataupun di sekolah?
User Image thrgegar Posted: Nov 19, 2017 11:30 PM (UTC)
162
1 Normal
Tetamu cilik harini maiii studio teman abang abang kacak @ewanthrgegar dan @shahthrgegar sempena hari kanak-kanak antarabangsa! Hehehe comel semuaaaa
User Image thrgegar Posted: Nov 19, 2017 9:55 PM (UTC)
124
0 Normal
Selamat pagi THR Gegar! Jom dengarkan Ceria Pagi THR Gegar dan sampaikan salam Ceria Pagi korang bersama @shahthrgegar dan @ewanthrgegar sekarang okayyy! Apa korang nak cakap kat ShaWan ni??#ceriapagiTHRGegar #shawan
User Image thrgegar Posted: Nov 19, 2017 6:46 AM (UTC)
168
0 Moon
Hahahahahahaha
Gegar Petang kembali mengegarkan petang Ahad korang
Jom petang dengan abg @nasathr, kita sembang sembang tentang PENGALAMAN PERTAMA KALI MEMANDU. tentu ada cerita yang mencuit hati.. Call 0395439969
Whatsapp 0167369999
#gegarpetang
#thrgegar
#permatapantaitimur
#sembangpetang
#pantascaras
#panggilanberduit
#rondaronda
User Image thrgegar Posted: Nov 19, 2017 6:21 AM (UTC)
732
4 Normal
MasyAllah cantiknya @missfazura .. semoga dipermudahkan segala urusan di sana..
User Image thrgegar Posted: Nov 19, 2017 4:03 AM (UTC)
1,156
29 Normal
Hok ane so pilihan demo?? Kredit : Azizah Nasir
User Image thrgegar Posted: Nov 18, 2017 11:40 PM (UTC)
434
6 Normal
Pertama kali @shahthrgegar dan @ewanthrgegar bergabung dkt Thr Gegar pagi ni. Walaupun dah lama berkawan hampir 13 tahun, ni first time diorg bergabung. Jadi pagi ni kitorg nak cerita pasal kawan. Cuba tag bestfriend korg kat comment ni 👇
#shawan
#ceriapagithrgegar
User Image thrgegar Posted: Nov 18, 2017 10:30 PM (UTC)
shahthrgegar
ewanthrgegar
447
5 Normal
Dah bangun belum tuuu? Bangun laaa.... Layan #ceriapagiTHRGegar bersama @shahthrgegar dan @ewanthrgegar ni, buat pertama kalinya mereka digandingkan ni... Ok, kita gelarkan diorang #ShaWan ok tak? 🤣
User Image thrgegar Posted: Nov 18, 2017 3:49 PM (UTC)
203
4 Normal
hahahahaha terus jatuh hati dengan lagu ni !! Terbaik lah @haelhusaini . Super kreatif weh
User Image thrgegar Posted: Nov 18, 2017 12:59 PM (UTC)
92
1 Normal
Korang dah makan malam belum tu?? haa kalau takda idea nak makan apa, apa kata korang try masak macam @anna.aljuffrey buat dalam video ni. Aduh terliuqqq pulak 😨😨😨
User Image thrgegar Posted: Nov 18, 2017 10:34 AM (UTC)
133
0 Normal
Ambooiii tengok @shahthrgegar makan macam2 petang2 nie terliur pulak rasanya....kt mane la agaknyer tue..