Toggle navigation
Mariii mariiii mariii Roti Kacang Pool!!!!
Sedak boh!!
.
#rotikacangpool #cincaucaramel #kubangkerian #kotabharu #kelantan #isihatianokkelate
  • Nak berjaya tinggi badan? Jum whatsap sye. 😍😍😍 Ubat tinggi herbal terbaik kat malaysia 👍👍👍 Jom chat + order skrg sebab tengah promo lepas and big discount!!!l ❤❤❤ 📱 Whatsap : 0108266160

  • Fuhhh ✨

  • Semoga berjaya business kawan ku ni . Amin ..

  • @lina_azam Amin.. Terima kasih naaa

More posts from this user

User Image zainul_pirdaus Posted: Jan 20, 2018 6:34 PM (UTC)
fazierasamsudin
66
7 Nashville
Ya Allah, peliharalah anakku selama berada dalam kandungan ibunya. Dan sehatkanlah dia, karena sesungguhnya Engkau adalah Dzat yang Maha Menyehatkan tiada kesehatan tanpa kesehatan dariMu, kesehatan yang tidak meninggalkan penyakit sedikitpun.
.
Ya Allah, bentuklah dia di dalam rahim ibunya dengan bentuk yang bagus dan tetapkanlah hatinya untuk beriman kepadaMu dan kepada rasulMu.
.
Ya Allah keluarkanlah dia dari rahim ibunya ketika dia melahirkannya dengan mudah dan selamat.
.
Ya Allah jadikanlah dia anak yang sehat, sempurna, cerdas, cekatan, berilmu dan mengamalkannya.
.
Ya Allah panjangkanlah umurnya, sehatkanlah badannya, baguskanlah akhlaknya, elokkanlah rupanya, fasihkanlah lisannya untuk membaca al-Qur’an dan hadist dengan berkah pemimpin kami Nabi Muhammad SAW, dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam.
.
#iloveu #terimakasihallah #terimakasihisteriku #semogasihatselalu #baby #babybaik #anaksoleh
User Image zainul_pirdaus Posted: Nov 5, 2017 6:15 AM (UTC)
40
3 Clarendon
Mareyyyyy!!!! ROTI KACANG POOL!!!!
.
.
Mendung-mendung huje rintik-rintik ni mesti braso lapa dok?? Malas tubek?? Takdok masaloh.. Kito g ata mano demo duduk.. .
Wassap ⬇⬇⬇
.
017.9735.680
017.9735.680
017.9735.680
.
#ierakitchen #kubangkerian #kotabharu #kelantan #cincaucaramel #rotikacangpool #isihatianokkelate #ilovekelantan #prayforpenang
User Image zainul_pirdaus Posted: Oct 30, 2017 7:13 AM (UTC)
29
3 Normal
Huje2 oghe malah nok tubek.. Takpo kito g ata.. 😝
Dale gamba 👇👇👇 tu
Nasi ayam lemon nasi ayam buttermilk nasi ayam sweet n' sour..
Air cincau caramel air bandung cincau coklat.. Sejuk2 pon gomo semace 😄
.
.
Nok oda ambik no 👇👇👇 tu sipe.. Teke link g wasap terus 😘
http://wasap.my/60179735680
http://wasap.my/60179735680
http://wasap.my/60179735680
.
#ierakitchen #kubangkerian #kotabharu #kelantan #ilovekelantan #isihatianokkelate #alhamdulillah
User Image zainul_pirdaus Posted: Oct 29, 2017 4:55 AM (UTC)

26
0 Normal
Assalamualaikum
.
Mendung2 sejuk2 ni sedapnyooo hirup tomyam panas2..
PEDAS + MASAM + MANIS = NYAKUTTTT BOHHH!!!!
.
Nok oda utk COD pon buleh roger2 doh.. 😍
.
Call/whatsapp 👇👇👇
.
http://wasap.my/60179735680
http://wasap.my/60179735680
http://wasap.my/60179735680
.
#ierakitchen #kubangkerian #kotabharu #kelantan #isihatianokkelate #cincaucaramel #kacangpool #ilovekelantan
User Image zainul_pirdaus Posted: Oct 28, 2017 12:49 PM (UTC)
32
0 Normal
Done COD utk nurse HUSM.. 😍
.
Terimo kasih cik2 misi,
Nati buleh oda lagi..
.
.
Utk tempahan 👇👇👇
.
http://wasap.my/60179735680
http://wasap.my/60179735680
http://wasap.my/60179735680
.
#ierakitchen #kubangkerian #kotabharu #kelantan #isihatianokkelate #ilovekelantan #cincaucaramel #sedakboh #nyakutmolek
User Image zainul_pirdaus Posted: Oct 27, 2017 8:57 AM (UTC)
fazierasamsudin
21
2 Lo-fi
Pisang + Caramel + Coklat = #padubeb
.
Melekat terikat terangkat!!!! .
.
Sedakkkk bohhh pekatt likattt
.
#ierakitchen #kubangkerian #kotabharu #kelantan #isihatianokkelate #cincaucaramel #sedakboh #ilovekelantan
User Image zainul_pirdaus Posted: Oct 26, 2017 11:47 AM (UTC)
30
3 Normal
Jom dinner kt sini male ni.. Mace2 ado.. Buleh tengok menu ado di bowoh.. Tok tau location?? .
Call/wassap 017.9735.680 ((Zainul))
.
#ierakitchen #kubangkerian #kotabharu #kelantan #isihatianokkelate #sedakboh
User Image zainul_pirdaus Posted: Oct 23, 2017 3:59 PM (UTC)
fazierasamsudin
33
3 Normal
Terima kasih telah hadir dalam hidupku,
terima kasih telah menemaniku sampai saat ini.
.
Selamat ulang tahun istriku semoga engkau selalu berada dalam perlidungan Allah dan keluarga kita selalu diberkahi oleh Allah SWT. Amin. .
HAPPY BIRTHDAY SAYANG.. 😘😘😘 SWEET 21.. I ❤ U
.
#happybirthday #iloveu #wife #sweet21 #sampaisyurga #semogapanjangumurmurahrezeki
User Image zainul_pirdaus Posted: Oct 22, 2017 4:50 PM (UTC)
fazierasamsudin
62
1 Nashville
Jare2 selpie nge mok buyong xpo dok.. 😘
.
#isteri #love #sampaisyurga
User Image zainul_pirdaus Posted: Oct 7, 2017 5:34 PM (UTC)
fazierasamsudin
55
0 Normal
Istriku Bidadari Duniaku
.
Kurebahkan raga ini..
Setelah seharian mengais rezeki..
Untuk menafkahi isteri..
Agar mereka tak terzalimi..
.
Wahai engkau isteri tercinta..
Ingin sekali kini ku berkata..
Besarkan dan didik lah buah cinta kita..
Dengan ketegasan berbalut cinta..
.
Wahai engkau isteri tercinta..
Engkau lah bidadari ku di dunia..
Sudah seharusnya selalu ku jaga..
Telah zalim lah aku jika engkau teraniaya..
.
Wahai engkau isteri tercinta..
Aku bersumpah kan selalu setia..
Engkau lah anugerah terindah di dunia..
Semoga bersama sama kita meraih redho Allah Subhanahu Wa Ta'alla... Amin
User Image zainul_pirdaus Posted: Oct 5, 2017 3:52 AM (UTC)
51
3 Normal
Assalamualaikum semua... Apa khabar hari ni?? Arap2 sihat belako la deh.. 😍
Hari ni kami beroperasi supo skalo 3pm sapa male..
Hok mano tok tra lagi ROTI KACANG POOL denge CINCAU CARAMEL buleh mari tra pah hok mano tra doh nok make lagi jom mari ajok saem2 pulok.. Aaaaarrrr tu dio... 😁
Kalu tok jupo cari keda buleh call no ni deh .
017.9735.680
.
SEDAKKKKK BOHHHHH!!!!
.
#rotikacangpool #cincaucaramel #kubangkerian #kotabharu #kelantan #isihatianokkelate #ilovekelantan