Toggle navigation

More posts from this user

User Image nylsay Posted: Jan 12, 2018 9:16 AM (UTC)

21
0 Normal
User Image nylsay Posted: Dec 23, 2017 3:34 PM (UTC)

14
0 Ludwig
nylsay 3w ago
MashaAllah
Tak pernah lagi sebelum ni aku balik dari shah alam ke muo amik masa hampir 6jam

Tapi letih lesu
Akhirnya berbaloi
Dapat makan pisang muda masak lemak

Burpppp
#pisangmudamasaklemak
#laukkampung
#balikkampung
#nylbalikkampung
#balikbayan
#nylbalikbayan
#nylsay
#nylphoto
#nylfamily
#nylfamily❤️
User Image nylsay Posted: Dec 19, 2017 12:31 PM (UTC)

15
0 Lo-fi
nylsay 4w ago
Alhamdulillah
My wish been granted
Tq dad
Semalam sy cakap nasi ayam pun sedap
Harini ayah @yaminharin masak nasi ayam ... Alhamdulillah dapnyeeee
Nasib sy ngan mama @julieyamin balik awal ... #makanrumah #nasiayam #cikminmasak #ayahmasak
#daddycooks #nylsay #nylphoto #foodporn
User Image nylsay Posted: Dec 18, 2017 6:53 AM (UTC)

julieyamin
yaminharin
20
0 Juno
nylsay 1M ago
My lunch today :) As usual sy prefer makan bekal
Walaupun sy malas masak haha
Request mama @julieyamin bekalkan je apa yg lebih dinner semalam

Semalam tak sempat nak snap gambar *nasi pink cikmin*
Ayah @yaminharin buat perubahan nasi warna pink
Jemput makan dulu

#nasipenuhrasakasihsayang
Bekas pun bentuk love wokey jangan marah ;) 💕💕💕 Ni baru betul #lotsoflove
#packlunch #bekalnasi
#mylunch #lapar
#nylphoto #nylsay
#nylatwork
User Image nylsay Posted: Dec 10, 2017 12:17 PM (UTC)

25
1 Normal
nylsay 1M ago
#throwback April 2000

My big family
Malaysia 🇲🇾 Philippines 🇵🇭 Bangladesh 🇧🇩 Italy 🇮🇹 United Kingdom 🇬🇧 MixBlood
Catilo & Rosaria ancestors

#bigfamily #rosaria #catilo
#philippines #malaysia #bangladesh #itali #unitedkingdom
#ancestors #relative
#nyl #nylsay #nylfamily
User Image nylsay Posted: Dec 8, 2017 7:01 AM (UTC)

13
0 Normal
User Image nylsay Posted: Dec 5, 2017 2:09 PM (UTC)

19
2 Juno
nylsay 1M ago
Hello nama saya @felixbudakhitam
Sy dah boring duk atas kerusi #osim
Sekarang saya jumpa port baru
Hehe 😜
#felixthecat #felix
#blackcat #purple
#selimutmalaysiaairlines
Huhu kantoi seludup keluar
#felix #cat #kucing
#catsofinstagram #catstagram
#nyl #nylphoto #nyltrade #nylsay #mybabycat
User Image nylsay Posted: Nov 22, 2017 12:14 PM (UTC)

19
2 Normal
nylsay 1M ago
Sejak dibangku sekolah aku sering diajar untuk aim high
Ingat lagi kata kata seorang senior “awak kena target tinggi, jadi awak akan usaha kuat & belajar rajin, seandainya anda tak dapat apa yg awak target atleast markah awak taklah rendah, maksudnya target 100 klu jatuh atleast dapatlah 80, tapi kalau target 80 nanti dapat 60”
Sering diberitahu untuk berfikir luar dari kotak cari jalan bagi jadi , kita buat dia bukan dia buat kita.
Mungkin berkat segala yg diajar dan nasihat aku menjadi apa yg aku jadi.
Tapi tulah betul org kata always have 2 sides of the same coin
So always ada pro and cons
Perlahan lahan kini aku sedar the other side of the coin!
Learn from mistake we always can compromise
Things happen
Apa yg terjadi dah pun terjadi, tiada apa yg boleh aku lakukan
Menangis air mata darah sekalipun aku tak mampu mengubah apa yg telah berlaku
Namun aku juga diajar untuk fix apa yg telah berlaku
Aku tidak diajar untuk lari dari masalah
Moga dipermudahkan segala urusan
Moga hari esok lebih baik dari hariini

#aimhigh
#dreambig
#outofthebox
#nyl #nylsay
User Image nylsay Posted: Nov 17, 2017 4:52 PM (UTC)
julieyamin
yaminharin
25
0 Normal
nylsay 2M ago
I ♥️ my family
Haha meriah colourful ciklynn
Seriously hijo pink n purple?
Tu lah gara-gara nak suprisekan my beloved dad @yaminharin & mom @julieyamin
Terpaksalah ngadap sana sini
Since tak unpacked lagi
So aku rembat je lah apa yg ada purple pun purple la
Nasib tak nampak kasut .. tak silap aku kasut tu warna merah 😖🤣😖🤣😖🤣 #katmalaysiatakbuatkerjagilerni
#colourfulconbination
#colourful #ootd
#janjihappy
#familytrip
#nyltrade #nylphoto #nylsay
User Image nylsay Posted: Nov 17, 2017 3:25 PM (UTC)

31
0 Normal
User Image nylsay Posted: Nov 17, 2017 8:30 AM (UTC)

8
0 Ludwig
User Image nylsay Posted: Nov 17, 2017 7:19 AM (UTC)

8
3 Normal
nylsay 2M ago
😥
Salahkah kalau aku ingin menikmati ketenangan dihari hari yg mendatang
Bukan kebahagian yg ku pintu
Apatah lagi kemewahan
Hanya sekadar pengertian dan kompromi drpd mereka agar hari hari yg seterusnya ku lalui dgn tenang dan harmoni
User Image nylsay Posted: Nov 16, 2017 5:09 PM (UTC)

18
0 Normal
User Image nylsay Posted: Nov 16, 2017 5:06 PM (UTC)

16
0 Normal
User Image nylsay Posted: Nov 6, 2017 10:14 AM (UTC)

25
0 Hefe
nylsay 2M ago
Dah lama tak main Joox
Suka lagu ni #wanita by @ctdk
Photo taken at #westministerbridge berlatarbelakang #eyeoflondon
Throwback #april #londontrip
#nyl #nylsay #nylphoto
User Image nylsay Posted: Nov 5, 2017 2:07 PM (UTC)

14
0 Nashville
User Image nylsay Posted: Nov 4, 2017 2:45 PM (UTC)

10
1 Normal