Toggle navigation
  Posted: Jul 24, 2016 2:32 AM FEED
25
2 Ludwig
...g klinik pg ni nk amik ubt sbb 3rd hero ibu sakit gg smlm..sblm nk blk tu kakak klinik tnya ank mnum susu apa?? dia mnum dugro je.. sekali nah kakak klinik kluarkan 2beg sampel susu utk hero ibu sorg ni ... Alhamdulillah rezeki d pagi ahd.. #terimakasih akaklinik
#tqklinikprimer
😊😊

More posts from this user

User Image nailaharahim Posted: Nov 8, 2017 4:03 PM (UTC)
28
2 Normal
Tak lama dah warga klate nk bulih cuti panjang pulok sempena Hari Keputeraan Sultan Kelantan.. tinggal esok sari jah lagi kijonya... Jadi... kalau adik kakak ada plan nak g jale².. tapi duk mikir panjang mugo pitih tak berapa nk cukup... Jangan risau.. kalau adik kakak ada Barang Kemas... ha....mari tempat kita.. kita akan tolong adik kakak untuk dapatkan TUNAI segera... InshaAllah... Di Ar Rahnu Pengkalan Chepa menawarkan PAJAK GADAI ISLAM :- ☑️ Patuh SYARIAH
☑️ Pembiayaan sehingga 70%
☑️Tiada CAJ PEMPROSESAN & KEAHLIAN
☑️ Menerima barang kemas PERMATA 💍💎
☑️ Menerima SEMUA jenis MUTU EMAS dari 750-999
☑️ Menerima BAR, WAFER & DINAR emas
☑️ Barang gadaian dilindungi TAKAFUL
☑️ Bagi yang di SENARAI HITAM, CTOS, CCRIS jugak layak untuk menggadai

Mudah ja caranya.. adik kakak hanya mari ke cawangan Ar Rahnu Pengkalan Chepa ni dengan bawa BARANG KEMAS dan KAD PENGENALAN... tu jah... InshaAllah kami akan bantu adik kakak... Tempat kami di alamat:-
=================
Ar Rahnu Pengkalan Chepa
No.1781, Rumah Kedai PKINK
Pasar Cabang 3, Pengkalan Chepa
15400 Kota Bharu,
Kelantan ☎️ 09-773 0245 ✴️✴️ Kami mengalukan kedatangan Anda semua🤗🤗 Terima Kasih

#arrahnubirogadaian
#arrahnu
#aim
#gold
User Image nailaharahim Posted: Nov 6, 2017 1:06 PM (UTC)
18
0 Mayfair
Assalamualaikum,

Berita baik untuk warga Kota Bharu, khususnya warga Pengkalan Chepa.
Ar Rahnu Biro Gadaian Cawangan Pengkalan Chepa telah mula beroperasi pada 05/11/2017

Kami menawarkan perkhidmatan PAJAK GADAI ISLAM dengan :- ---------------------
🔷 Upah simpan yang BERPATUTAN
🔷 Jumlah pinjaman sehingga 70%
🔷 Tempoh gadaian yg LAMA
🔷 Tiada caj PEMPROSESAN serta KEAHLIAN
🔷 Menerima SEMUA jenis mutu emas (750-999)
🔷 Barang gadaian dilindungi TAKAFUL
🔷 Menerima BAR,WAFER & DINAR emas.. Hanya dengan membawa Id Pengenalan diri beserta BARANG KEMAS ... InshaAllah kami dpt membantu utk dapatkan 💰💰💰 tunai /modal anda !!! Dijemput Follow ArRahnu Biro Gadaian Pengkalan Chepa untuk mengetahui harga emas semasa gadaian dan aktiviti lelongan terbaru di page Ar-Rahnu Biro Gadaian ✅TERBUKA KEPADA SEMUA.. KUNJUNGI KAMI SEKARANG ... ⏰ Waktu Operasi :
=============
Ahad-Rabu (9.15am - 5.15pm)
Khamis (9.15am - 4.45pm)

Ar-Rahnu Biro Gadaian Pengkalan Chepa
No.1781, Rumah Kedai PKINK,
Pasar Cabang 3,
Pengkalan Chepa
15400 Kota Bharu
Kelantan.
(Berhadapan pasar cabang 3, bersebelahan Klinik Nik Zulkifli & Pusat Khidmat Masyarakat Adun Chempaka)
Tel: 09-773 0245
Faks: 09-773 0360 💠 Terima Kasih 💠

#arrahnubirogadaian
#PengkalanChepa
#Kelantan
#share
User Image nailaharahim Posted: Oct 17, 2017 2:30 AM (UTC)
21
0 Perpetua
Assalamualaikum dan Selamat Pagi Malaysia... 🌞🌞 Mcm tak pecaya je...hanya bermodalkan RM50...anda dh pn boleh 👇👇
🌟stat berBISNESS 💼
🌟dh boleh ada PRODUK/STOK sndiri 💄💊☕
🌟ada MENTOR yg bg tunjuk ajar 📚📖
🌟ada member WEB login 💻
.....dan banyak lagi... Klau nk cerita ttg KELEBIHAN yg bakal anda dpt dgn join #stg ni ...mmg penuh satu muka buku ni...hehe

Jadi...klau anda nk taw dgn lbh detail.. just klik link d bwh ni.. 👇👇 ■□■□■□■□■□■□■□■□■□
Www.wasap.my/60124675572
Www.wasap.my/60124675572
□■□■□■□■□■□■□■□■□■ #bizztomoneyfreedom
#stgrians
#stg
User Image nailaharahim Posted: Oct 15, 2017 10:55 AM (UTC)
13
0 Normal
Alhamdulillah... BONUS pertama dr #stg.. 💵💵
Rasa sgt teruja.. Walaupun BONUS tak berapa nk TEBAL.. tp sgt2 bersyukur.. At least nmpk hasilnya dr USAHA yg kita lakukan.. ➡siapa buat dia DAPAT
➡nak dpt kena la BUAT 😃😃 ...mana ada 💵💵 dtg begolek btl x??? Takmau bebel byk2.. nk tahu detail pm/wasap link 👇👇 😉😉 -----------------------
Www.wasap.my/60124675572
Www.wasap.my/60124675572
----------------------- #stgrians
#projek1000seminggu
User Image nailaharahim Posted: Oct 12, 2017 4:43 AM (UTC)
13
0 Normal
MAHARANI..💊
MAHARANI..💊
MAHARANI..💊 Produk MAHARANI asyik bermain di bibir wanita2 di luar sana.. kenapa ya..❔❔ Hebat sgt ke MAHARANI ni???
BERKESAN sgt ke MAHARANI ni??? Ha...bagi yg dh cuba.. pasti akan tersenyum bila terbaca persoalan ☝☝☝...btul x?? Memang tersangat2 rugi bg mereka yg blom pernah try produk MAHARANI ni... mana taknya.. jamu MAHARANI ni membantu... ➡ membantu dlm proses mendapatkan ZURIAT
➡ SENGGUGUT yg dulu teruk dh pn hilang
➡ tiada lagi masalah KEPUTIHAN ➡ melegakan masalah sakit2 SENDI, LUTUT, MIGRAIN dll.. Bg yg ada masalah2 dia atas dan baru terpanggil utk cuba ... just klik link dibawah... 📱📱
Www.wasap.com/60124675572

#projek1000seminggu
#maharani
#usahawanberjaya
#bizztomoneyfreedom
User Image nailaharahim Posted: Oct 8, 2017 10:41 AM (UTC)
16
1 Normal
Assalamualaikum.. Ttba harini rasa nk share dgn adik kakak.. yg duk tgh mencari bisness apa yg bleh buat sambil lepak2 ngan famili .. sambil baring2 ats katil.. Ha.. nindia nk habaq mai.. Xsusah...modal pun xmahal.. Yg xpandai bisness pun akan jd pandai berbisness.. 😍😍 Meh pm/wasap ila ...nnti kita kasi tau bisness apa yg mudah & murah tu.. hihi 😉😉 ☎ 0124675572

#bisnessonline
#projek1000seminggu
User Image nailaharahim Posted: Oct 5, 2017 2:18 AM (UTC)
9
0 Normal
Assalamualaikum dan gemoning... Pagi ni ila nk share skit ttg kelebihan PB LOTION ni.. Bukan setakat bau wangi.. tp PB Lotion ni jugak dpt dijadikan sebagai PERISAI NYAMUK... Ila sendiri dh guna.. mmg terbukti keberkesanannya.. Alhamdulillah la.. xpyh dh nk sembur2 ridset bagai.. lgpun xelok utk kesihatan kita.. terutama yg ada ank2 kecil.. Selain tu sape2 yg ada tumit kaki merekah tu mmg sesuai sgt2 guna PB Lotion ni.. dh la xberminyak.. mmg besst la guna lotion ni.. Jd pd siapa nk beli... nk tanya..meh pm ila.. 📲 0124675572

#stgRians
#projek1000seminggu
User Image nailaharahim Posted: Oct 3, 2017 7:52 AM (UTC)
10
0 Normal
"KOPI TAKDE GARAM, KARI TAKDE GULA... PUTUS SEMUA SELERA" (dialog filem Ahmad Albab.. 😂😂) Haaa...bg yg nak kopi ada garam..meh sini nk cerita bg.. MIN KAFFE... kopi dgn GARAM BULUH... Bagi yg ada masalah2 ni.. 👇👇
💊 lemak berlebihan
💊 perut buncit
💊 tak boleh kawal selera mkn
💊 telah cuba pelbagai produk diet..tp masih tdk berkesan.. Anda WAJIB cuba set PKP ni.. inshaAllah sekali cuba pasti jatuh hati.. Taknak ckp byk.. nk order nak beli.. pm@watsap ila. 📱 0124675572

Klau nk jd agent pn bleh.. Sambil2 minum...sambil2 menabung .. 😉😉 #stgRians
#setPKP
User Image nailaharahim Posted: Oct 2, 2017 6:32 AM (UTC)
7
1 Normal
Orang kata bila dah sakit tenat, gelang penuh di tangan pun dah tak leh nak pandang dah.
Jadi rawatlah ia sebelum melarat lebih teruk.

Berapa harga? "RM1488 mahal nya BVSM ni " Haaa ni atr ayat biasa bila customer tanya dan tahu berapa harga BVSM.
Untk makluman semua... sehari BVSM hanya serendah lapan puuluuuhhh sen sahaja..
dan BUAH PINGGANG kita selamat dari ubat ubatan yang merbahaya.

Rawatan pula semudah hanya perlu 🌟TIDUR/
🌟BARING/
🌟SELIMUT/
🌟BALUT sahaja.
Tak perlu guna elektrik tak perlu tempat khusus dan sebagainya. Mudah bukan??? Boleh buat rawatan di mana2 sahaja dan bila2 masa yg anda suka.. fungsi BVSM ialah: ➡️melancarkan peredaran darah ➡️memperkuatkan fungsi jantung
➡️meningkatkan kadar metabolisme & imun dalam badan ➡️meningkatkan aura tubuh badan
➡️menstabilkan emosi dan tekanan
➡️mengurangkan kesan radioaktif

Back to basic.

Betulkan sistem dalaman badan untuk melawan penyakit.

Siapa yang patut guna BVSM????
✔Mistik
✔Pesakit gout
✔Sakit2 otot
✔Senggugut
✔Pesakit Asma
✔Pesakit Strok
✔ Sakit Sendi
✔ Tekanan darah tinggis
✔Pesakit Kencing Manis
✔Insomnia (susah tidur)
✔Tekanan perasaan (stress)
✔Terdedah kepada radiasi
✔Sakit tulang belakang (slip disc)
✔1001 jenis penyakit dan yang pentingkan demi kesihatan kita terjamin

Satu rumah perlu ada satu #bvsm.
Untuk maklumat lanjut boleh wassap ⤵⤵
📲 0124675572

#projek1000seminggu
#stgma
User Image nailaharahim Posted: Oct 1, 2017 11:08 PM (UTC)
8
0 Normal
"Berat mata memandang berat lagi bahu yang memikul" ....itulah kata² yang boleh diungkapkan bg pasangan berkahwin tapi masih belum mendapat zuriat... Tak salah kita mencuba...telah banyak testimoni² yang kita dapat dari pelanggan yang mengamalkan jamu MAHARANI....Alhamdulillah berjaya hamil 🤰🤱.. Keberkesanannya bergantung pada tahap hormon setiap individu.. Ada yang hamil selepas mengamalkan 1 kotak jamu ..dan ada yang belum sempat habis 1 kotak dah pun hamil....
Alhamdulillah....yang penting sambil kita mengamalkan makan jamu MAHARANI ..jgn lupa sentiasa berdoa meminta padaNya... InshaAllah akan ada hasilnya.. Nak order @ nk tnya sesuatu ttg MAHARANI boleh direct pm/wasap ila k.. 📲📲 012-4675572

p/s : meh...kita share skit testimoni² yg dh berjaya hamil setelah mengamalkan jamu MAHARANI ni..👇👇 #Maharani
#JamuTerbaikMasaKini
User Image nailaharahim Posted: Sep 27, 2017 2:21 PM (UTC)
10
0 Normal
..masa mula2 nk join STG mcm2 dok fkir dlm kpala otak ni..
"Boleh ke aku buat bisness ni..."
"Laku tak ek jual produk ni...ada ke org nk beli" "Mcmmna nk start..nk iklan apa??".. Semua kata2 ni bermain dfkiran.. tetapi Alhamdulillah atas tnjuk ajar mentor2 yg hebat sprt Ziela Ramli ..Alhamdulillah dr zero skang dh pelan2 nk jadi heroin 😃😃... Tak susah mana sbnrnya, sbb 🚨 produk2 STG sudah pun DIKENALI serata dunia.. 🚨 produk yg BERKUALITI 🚨 HARGA yg sgt berpatutan
🚨 MODAL yg rendah Rm50
🚨 tnjuk ajar dr MENTOR2 YG HEBAT... dan yg paling best..
🚨 ada SLIP GAJI.. 👍👍 Meh pm ila klau nk tau lbh detail..nnti kita stori mori.. 😉
📲0124675572

#stgRians
#Projek1000Seminggu
User Image nailaharahim Posted: Sep 26, 2017 10:48 AM (UTC)
10
1 Normal
MINUM KOPI JD SIHAT & KURUS ❗❗❗ APA!!! dgr mcm x percaya.. tp itulah hakikatnya.. Jika diamalkan secara konsisten...inshaAllah anda semua akan dpt mengembalikan susuk tubuh anda ketika zaman mudo2 dulu.. 😍😍 Dah byk testimoni2 positif ttg Min Kaffe + Garlic Tablet. Nak percaya atau tak terpulang la.. Sape minum dia kurus ..sape minum dia sehat... 😊😉 Set PKP ni bkn set kopi biasa2.. tp set kopi LUAR BIASA.. 😉😉 Pm/wasap klau nk jd kurus + sihat 📲📲 0124675572

#setPKP
#Projek1000Seminggu
#stgRians
User Image nailaharahim Posted: Sep 24, 2017 3:39 AM (UTC)
14
3 Juno
..buat santai2, buat rilek2 je... tp ma$$yuk... 💵💵 Jom bina IMPIAN yg akan jd kenyataan bersama STG.. InshaAllah.. Bagi yg kaki FB yg mengidam nk jana pendapatan secara ONLINE...sambil lepak2 ats katil dirumah..meh cpt pm ila .. nnti kita stori mori caranya.. 📲📲 012 4675572

CUMA....anda WAJIB tahu cara 👇👇
💟 COPY & PASTE (bhn promosi,gmbr n ayat) disediakan
💟 mementingkn ilmu mentor & sistem
💟 disertai dgn PRODUK TESTED & PROVEN

#stgRians
#PencarianSept2017
#businessOnline
User Image nailaharahim Posted: Sep 13, 2017 8:10 AM (UTC)
13
0 Clarendon
Assalamualaikum..... ×××××××××××××××××××××
💥9/10 punca rezeki adalah dr berniaga... 💥
×××××××××××××××××××××× Bagi yg nk mulakan bisness dgn hanya bermodalkan RM50....meh pm saya..
📲 012-4675572... Anda ada 📱 mahal2..haaa.. masa ni la utk dptkn blk modal 📱 anda.. barula dnamakan.. #sHARINGiScARING 😉😉 #projekSTG
#TheMagisOfPartIme
User Image nailaharahim Posted: Aug 30, 2017 2:59 AM (UTC)
24
0 Clarendon
🚗👕👖👔👗👠👟👜 #Eziclean_3beradik
----------------- 🍃Eziclean Floor
🍃Eziclean Dishwash 🍃Eziclean Laundry 🤝Yg best nyer..ttg #Eziclean ni💥💥 💁Jimat - 50 cucian💦
💁Jimat masa⏰
💁jimat Duit💵
💁Jimat Tenaga💪
💁Mudah - Rendam je 👗Wangi....sudah semestinya wangi.. 👗Eziclean memudahkan kerja housewife....👍 seperti momy2 semua, dan. Golongan mcm sy😊👗x payah sudah sental lama2... rendam2 jer lps tu bilas...Hasil..? Memang memuaskan👍 👗Thank you Eziclean😙 👉Apa tunggu lagi jum kita btukar kepada eziclean. . Memang sangat memuaskan ati...eziclean memang terbaik...!!!.. Yg blm try.. Jom lah bertukar kpda eziclean😍😍😍☺ whatsapp saya ila..
📲0124675572

P/s: sya cuba membantu meringankan kerja2 umah anda.. 😉 ✌

#iheartstg
#projekduitraya
#themagicofparttime
#gaedzwarrior
User Image nailaharahim Posted: Aug 9, 2017 12:44 PM (UTC)
50
4 Hudson
User Image nailaharahim Posted: Jul 19, 2017 1:53 AM (UTC)
57
3 Nashville
19.7.2010 -- 19.7.2017
Alhamdulillah ank IbuAbah dh makin membesar.. Semoga membesar menjadi ank yg Soleh yg dpt membanggakan IbuAbah...dan menjadi abang yg baik..IbuAbah sentiasa doakan spy hero ibu ni berjaya dunia akhirat...semoga perjalanan hidup M.I.Q sentiasa dirahmati dan diberkati Allah s.w.t. InshaAllah... Amin... #selamanyaMIQ
#happybirthday
#turn7
🎉🎊🎉🎊🎂
User Image nailaharahim Posted: May 31, 2017 10:58 AM (UTC)
55
1 Aden
Allahuakhbar...lagiiii dan lagiii.
Ingatkn dah abis dah citer pasal ni..pelanduk 2 serupa ni.. tp yg peliknya pasaipa ibu dia sndiri xnmpk2 pn sama tu tang mana haha... 😉😉 #MIQselamanya
#IpanVsIjat
#budakijat
User Image nailaharahim Posted: May 20, 2017 2:11 PM (UTC)
32
0 Normal
Walau di mana berada HIJAU KUNING ttp dhati selamanya.. Semoga Helang Merah berjaya membawa pulang Piala FA ke negeri Jelapang Padi, KEDAH DARULAMAN dengan jayanya..Amin.. #KedahSerataRata
#helangmerah
#KedahPantangKalah
#pialaFA