Toggle navigation

Taman Desa Permai, Marang Terengganu

User Image mirul_arshad Posted: Oct 7, 2017 4:54 AM (UTC)
28
0 Normal
Langit tak selalu cerah, mendung bukan selamanya
#secawankopi☕️
User Image farahnadia69 Posted: Apr 21, 2017 5:43 AM (UTC)
22
0 Normal
Alhamdulillah, my 3rd box of JTT @jamu_tun_teja. 1st jamu yang akan jadi peneman seumur hidup farah lepas ni rasa nya. Hehehe. Sbb mudah+cepat+sihat!! Bg tenaga n lose weight hokayy. Menjaga kesihatan rahim, menstabilkan kitaran haid. Yg paling peting milkbooster! Sy suka, sy suka!! Melimpah ruah susu dibuat nya. Kenyang la nufa 👧. .
Attention 📣📣📣 JTT ni bukan fokus utk yg dah kawin je taw. malah yg belum kawin pon blh mkn, yg tgh berusaha nk dapat kn zuriat pon blh cuba. Tak salah baiki dalaman kita dlu untung2 luaran pon cantik. Pada yang nak cuba tu whatsap farah meh 0139161210.

#jtt_marang
#jtt_terengganu
#jttteam_ainmahazis
User Image farahnadia69 Posted: Apr 21, 2017 3:59 AM (UTC)
14
0 Normal
Nak sentiasa nampak muda dan bertenaga? Jom Ber-Tun Teja! Jangan risau tentang rasa JTT ni, tak pahit mcm jamu-jamu lain. Rasa masam-masam manis je, pedas-pedas halia. Lepas consume 3 hari, terus rasa addicted, tak sabar nak tunggu pagi esok nak koyak satu sachet lagi.
.
Kesan seawal hari pertama pengambilan. Angin-angin di dalam badan dah mula keluar (sendawa). Seminggu dah nampak kesan positif (ringan badan, bertenaga, lawas, kulit muka berseri & moist). Jom kita mulakan penjagaan dalaman kita as wanita. Tak rugi pun malah makin bertambah-tambah seri luaran nanti bila dalaman kita pun awesome! ❤️
.
📍Ready Stock
RM176 per month
.

Whatsapp 013-9161210
Whatsapp 013-9161210
Whatsapp 013-9161210

#jtt_terengganu
#jttteam_ainmahazis
User Image izuha.kamal Posted: Apr 20, 2017 4:18 AM (UTC)
118
0 X-Pro II
.
Sarapan pagi di Cafe Seberang Marang.
User Image farahnadia69 Posted: Apr 20, 2017 2:45 AM (UTC)
12
0 Normal
Hai korang! Stok Jamu Tun Teja da masuk neh. Apa lg jom la hanya RM176 per month dapat cantik kn dalaman dan luaran taw. Jimat kan 👍👍👍. Mane nak dapat jamu mcm ni harus la Jamu Tun Teja. Dala mudah just koyak kan sachet n telan. Farah da cuba ternyata JTT memang wowsemmm. Betul tak tipu. So anyone nak cuba tu whatsap je neh 💋 TQ.
.
Whapsap 📲 0139161210
Whapsap 📲 0139161210
Whapsap 📲 0139161210
.
#jtt_terengganu
#jttteam_ainmahazis
User Image farahnadia69 Posted: Apr 19, 2017 1:36 PM (UTC)
11
0 Normal
pssttt..pssttt..nk bgtahu ni. Jamu Tun Teja ni sedap weii. 😱😍😍😍 Rugi xcube. Rase skali tentu jatuh cinta berkali2 taw. Nak cuba meh whatsap meh.
.
Whatsap 📲 0139161210
Whatsap 📲 0139161210
Whatsap 📲 0139161210
.
#jtt_terengganu
#jttteam_ainmahazis
User Image farahnadia69 Posted: Apr 19, 2017 8:10 AM (UTC)
10
0 Normal
Jamu Tun Teja . Dri mula2 pantang , sampai sekarang saya consume . Sebab senang sangat nak amal. Koyak sachet , terus minum . Takyah bancuh2 dah . Orang kata lepas beranak banyak yang nak kena jaga bahagian dalaman , bahagian luaran perempuan semua tu la , sebab taknak nanti dah masuk 30an badan cepat sakit sana sini. Sebab tu sy amal JTT dari sekarang selain tu utk Cantik kan kulit also my favourite number one energy booster 💋💋💋. RM176 per month . Direct whatsapp +60139161210 .
#jttagentsah
#jttteam_ainmahazis #jamutunteja_terengganu
User Image eqazjunior Posted: Apr 19, 2017 7:08 AM (UTC)
13
0 Normal
Bye-bye orang Terengganu
Terima kasih bagi tunjuk ajar..
#bayarsamanparking
#otwbalikpuchong

top 10 instagramers

top 10 hashtags