Toggle navigation

Smart Clean Laundrette - Kedai Dobi Layan Diri

Siap sudah kerja repair machine hari ini.. Feeling thankful😊😊. #erro code ( EFL )
#28kg washer speedqueen 👇👇👇
🔧🔧🔧
Callws 0162591874.📞📞📞
Setup coin laundry 24hour. 🔛 Fb repair laundry. 🔛 Instagram repair laundry.
User Image fayyafaazfozan Posted: Aug 13, 2017 6:52 PM (UTC)
11
2 Normal
Tiada masa nak surprisekan yang tersayang anda?? Anda berada jauh di mata?
Tapi nak hepikan orang tersayang anda tak kira di mana jua.??? Kami ada ya untuk anda semua.✌ Akan merealisasikan permintaan anda dengan apa jua mengikut bajet anda.
Gambar adalah pakej HANYA DARI RM60-sahaja untuk area Kota BHARU, KELANTAN.
JAUH.... kita boleh pos keluar kelantan. Dan lain kawasan, bachok, kok lanas, machang, kuala krai pasir puteh,pasir mas,tumpat, GUA MUSANG DLL JANGAN bimbang kami ke tempat anda * ada Servis caj delivery utk PRANKKAN ORANG KESAYAGAN ANDA** 🌼🌼LAYANG KAN WARKAH ANDA KE 014-5189189 📱

0⃣1⃣4⃣5⃣1⃣8⃣9⃣1⃣8⃣9⃣ ☎

0⃣1⃣4⃣5⃣1⃣8⃣9⃣1⃣8⃣9⃣

Jom... PRANK!! #cikfaasurprise
#bouquetcoklatmurahrm60
#surprisemurahkbgmkelantan
#mixchocboqet
#freshflowerteddybear
#boxsurprise
Dalam dunia kita sentiasa membuat pilihan, bagus atau tidak...impaknya kemudian.
For me, pikir dua lapis...
Short - term dan long - term.
Baik dan buruk.
Kita, dia dan orang sekeliling.

Kerana setiap keputusan akan membawa pilihan yang berbeza di masa hadapan.
Mudahkan urusan orang supaya orang mudahkan urusan kita.

And remember,
WHAT YOU GIVE, YOU'LL GET BACK!
INVEST MORE FOR YOURSELF.

P/S : Dah kenapa letak gambar Argan Oil? Hahaha liquid gold yang kerap muncul di news feed korang dan video MUA kan? I jual yang asli, takde campuran dan organik. Ada yang yang campuran eh? For surelah, manusia kan kreatif dan bijaksana. Eh?
User Image edayuqasih Posted: Jun 30, 2017 4:00 AM (UTC)
14
0 Normal
Mndobi smbil tmbh lemak n brselfie😆😁🌹🌷
User Image rashdanroslan Posted: Jun 18, 2017 1:05 PM (UTC)
40
2 Normal
Lambat lagi nak balik rumah, maka mendobilah kita. Huhu

#HObujang #BujangTakSenang #RusukKiriKatMana
Mari dobi toto.. ajak kak su ngn ma wat teman... mugo kito ni darak sikit

top 10 instagramers

top 10 hashtags