Toggle navigation

Pasir Puteh

เพราะทุกๆอย่างจะดีขึ้นเอง 🙂
🚗🚗🚗 CASH ON DELIVERY AVAILABLE NOWW !! 🚗🚗🚗
.
.
Yang mana duk kat area 💋PASIR PUTEH
💋MACHANG
💋KOK LANAS
💋KETEREH
💋KOTA BHARU
💋PASIR TUMBUH
.
.
Sis ada buat C.O.D area diatas secara percuma shj ! (NO CHARGE!!)
.
.

ORDER MELALUI WHATSAPP

www.wasap.my/60102989352
www.wasap.my/60102989352
www.wasap.my/60102989352
SABUN KOLAGEN ORGANIK DAN 100% NATURAL MERAWAT MASALAH JERAWAT, JERAGAT DAN PARUT
=================================
.

SABUN COLLAGEN NURRAYSA , di rumus dari bahan terbaik dan bermutu tinggi. Bahan utama adalah:- 🔼Minyak Zaiton - mengurangi jerawat dan memudarkan parut jerawat, melembabkan wajah serta antipenuaan. 🔼Susu kambing - vitamin untuk memperbaiki jaringan kulit yang
rosak, memutihkan kulit, dan kajian membuktikan vitamin didalam susu kambing ni boleh merawat psoriasis dan masalah kulit. 🔼Kolagen marine dari sumber laut -

Molekul yang rendah memudahkan ppenyerapan kulit. Kolagen memberi struktur tisu kulit menjadikan kulit sihat, gebu, cantik , kelembapan seimbang dan anjal. 🔼 Glyserin dihasilkan daripada kelapa sawit -
Melembapkan kulit, sesuai untuk kulit berminyak kerana ia mampu mencegah dan merawat jerawat
-Membantu melambatkan kemunculan kedutan dan garis wajah/penuaan
-Menghindari berlaku jangkitan pada kulit 🔼Herba Terbaik- terdiri dpd herba-herba terpilih dan merupakan ramuan khas yg digunakan dlm penyediaan sabun.

Ke semua ramuan amat diperlukan untuk kulit sihat dan segar serta mengatasi masalah:- 🔹Masalah Kulit Jerawat
🔹Masalah Kulit Jeragat
🔹Masalah Kulit Kusam 🔹Masalah Kulit Berparut
🔹Masalah Biji Kolestrol
🔹Masalah Blackhead dan Whitehead 🔹Masalah Kulit Berminyak
🔹Masalah Eczema Bayi
🔹Masalah Ruam Bayi
🔹Masalah Kurap ================================= #AgenNurraysaKelantan2866
#AgenPasirPuteh
#DeHurunNurraysaTeam
#SabunJerawat #SabunJeragat #SabunSerbaGuna
FANTASTIC GLOW BUAT KULIT MUKA GLOW✨

Pasti korang tertanya-tanya kenapa set ni dipanggil Fantastic Glow kan?

Cuba tengok gambar di bawah, eh eh ada dua face mist.

Face mist itu la buat kulit awak glow. Bila awak sembur lepas pakai BC Cream, bole tahan lama dan makin glowing seiring masa.

Awak dapat dua face mist ni so bleh guna tiap masa. Sembur anytime je.

Or awak boleh bagi mak awak, suami awak. Biar sama-sama glowing. Parut di muka hilang. Jerawat dan jeragat pun lari jauh-jauh.

Meh cuba, sempena OKTOBER je tau OFFER ni. Jangan terlambat.. ☎️Berminat terus wasap teh jangan malu2 yew su pun orang macam awk whatsapp➡️
www.wasap.my/60179026056

#teamtehfamily
#dyxycosmetics
Testimoni Qurose 💃🏻
.
Fenomena Qurose makin menjadi-jadi! Makin hari makin ramai yang berjaya kurus dengan Qurose. Thanks uols yang sudi cuba Qurose & share testimoni kepada kami.
.
Ada lagi nak cuba Qurose?? Mungkin lepas ni uols pulak berjaya kurus & dapatkan berat idaman masing2..😍
.
Whatsapp 017-783 4246 now!
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

top 10 instagramers

top 10 hashtags