Toggle navigation

Mydin Mall Kubang Kerian

User Image zue_kakak86 Posted: Nov 21, 2017 11:39 AM (UTC)
29
0 Normal
Istimewanya Jerslin Compack Powder..
#Menyejukkan Kulit
#Memutihkan kulit
#Menegangkan Kulit
#Mengebukan Kulit
#Mengecilkan pori2
#Menyegarkan dan menaikkan Seri muka
#Menghilangkan parut jerawat dan luka
#Menghilangkan jerawat dan juga jeragat
#Mengeringkan kulit muka yg berminyak
#Mengurangkan bahan panas akibat kulit terbakar 💕Berminat boleh call atau wasap ke no sy 01137479626
User Image zue_kakak86 Posted: Nov 21, 2017 7:55 AM (UTC)
3
0 Normal
Minyak mujarab.
Minyak serbaguna.
Minyak 1001 khasiat. "JERSLIN OIL"

1 Minyak 1 Keluarga.

Untuk maklumat lanjut, hubungi 01137479626

#minyakjerslin
#jerslinoil
#jerslinoilmalaysia
#murahmudahmujarab
#ejenjerslinoilkelantan
User Image zue_kakak86 Posted: Nov 21, 2017 2:52 AM (UTC)
6
0 Normal
Salam menjemput rezeki..Assalamualaikum..Selamat pg.. Akak nk cter skit pasal produk JERSLIN oil 1001 rahsia.. Musim x menentu ni,penyakit pun x tentu kan.. Smlm anak akak yg bongsu umur 1 tahun 10 bln x boleh nk tido sbb selsema,kesian tengokan terpusing2,kjp kjp merengek.. Akak ambil JERSLIN sapu satu bdn dari kepala smpai tapak kaki...Alhamdulillah x smpai setengah jam tido lena..So ternyata JERSLIN oil betul2 berkesan mengubat 1001 penyakit.. #Ada siapa berminat dgn produk JERSLIN call atau wasap akak terus ke no 01137479626
User Image shafiran_azran Posted: Nov 20, 2017 5:02 PM (UTC)
203
3 Amaro
Bila anak jantan jadi pilih ikan
User Image zue_kakak86 Posted: Nov 20, 2017 7:22 AM (UTC)
9
0 Normal
✔Sakit lutut
✔Sakit badan/ lenguh2 ✔Kebas2 kaki/ tangan
✔Bengkak urat
✔Bengkak angin
✔Terseliuh/tergeliat

Biasa terjadi pd smua golongan tak kira tua mahupun muda.. Bnyk kudrat d gunakn utk mncari rezki seharian.. Letih, lenguh, sakit smua ada.. Yg muda pun dh tak tahan apatah lg yg tua
Jgn risau, dgn #jerslinoil sapu2 gosok2 ja dh lega!! Tak perlu urut teruk sngt2.. Guna tenaga bnyk plak aihh 😂😂 Haaa.. Minyak nie tak panas dan wangi ja.. Mmng bg ketenangan la, penenang jiwa gitewwww 😍💚💚💚 aromaterapi
Utk baby pun bagus tau!! Jerslin oil myk 1001 rahsia..Raja segala penawar

Nak tahu ape lg yg minyak nie boleh bantu uolls mehhh pm cikzue cepat2 📲📲 Wasap 01137479626 tau 😃
User Image zue_kakak86 Posted: Nov 19, 2017 8:42 AM (UTC)
7
0 Normal
Anak batuk dan selsema buat kita risau,
Nak bg ubat selalu tak bagus,

Lebih-lebih lagi untuk anak-anak di bawah 2 tahun,
Memang tak di galakan bg ubat batuk dan selsema,
Sbb boleh menggangu perkembangan diorg,

Tapi tak akan nak biarkan ajerkan,
Nanti melarat lagi susah,

Cuba lah guna jerslin oil
sangat mudah, hanya sapu sahaja,

Sapukan Jerslin Oil pada bahagian Dada, Belakang badan, dan tapak kaki
memang nyaman dan selesa, tak kira bayi, kanak-kanak atau dewasa

Inshaa Allah , ramai yang berpuas hati dan berkongsi keberkesananya dengan kami,

Harga minyak semua naik, TAPi untuk jerslin Oil masih sama,

50ml - RM50
40ml - RM40
30ml - RM30
20ml - RM30

#Untuk keterangan lanjut boleh wsap : 01137479626
User Image _nikainal Posted: Nov 16, 2017 6:31 AM (UTC)
232
5 Normal
Alahai...x de tmpat nak jalan2 laa...
Morning 🐣, a rainy season has begun 🐸 a glimpse of light from Master Bedroom , dilengkapi dgn Aircond dan juga water heater 🛀
A homestay perfect for you 😘 Homestay yang kemas, mantap, cantik dan bersih 👍 Jangan susah hati 💭 Do contact us for any inquiries 😊 We are more than happy to assist you 💖
#kotabharu #homestay

top 10 instagramers

top 10 hashtags