Toggle navigation

Hartamas Shopping Centre

User Image mamanote_malaysia Posted: Feb 24, 2018 11:01 PM (UTC)
11
5 Clarendon
なにぬねの〜 “な”がつく言葉〜 「なまにくー!!」 子どもはいつも、想像を越えてます👍

#ママノテ #にほんご #たのしい #こども #おともだち #いっしょに #あそぼ #2歳児クラス3月9日11時15分〜スタート #10時〜いつものクラス #Hartamas #PlazaDamas #0164900640 #無料体験受付中 #SMS #ご予約ください
DAH TRY BANYAK PRODUK TAPI TAKDE KESAN! LOVE POTION SERASI DAN TEGANGKAN PAYUDARA
.
Alhamdulillah testimoni positif dr customer. Terharu sangat dapat bantu pulihkan kembali hubungan suami isteri.
.
Apa yang MABELES sangat pasal LOVE POTION ni
? 💋Menegangkan buah dada dan lurah
💋Memontokkan payudara kepada saiz idaman
💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara .
.
Jangan risau dear. Produk ni dijamin selamat. Sebab tu dapat kelulusan dari KKM
💘 Produk keluaran GMP
💘Dijamin HALAL & suci
💘Tidak mengandungi bahan terlarang
💘Tanpa sebarang side effect merbahaya
.
. 📲 Whatsapp "HUSH" Ke 01132403522
.
#lovepotion #lovepotionbyhushhush #dressraya2018 #breastpumpmalaysia #duckscarves #motifviral #duckscarveslovers #siakapkeli #faridkamil #dexandraperfume #arianilovers #veilexclusive #ninija #suamiisteribahagia #janganmengata #terlajaklaris #viral2018 #milkboostershaklee #fattahamin #missfazura #fattzura #bajunikah2018 #gengwanitaindah #malaysianonlineshop #asetidamanwanita #terlajaklaris #bruneionlinestore #datoaliffsyukri #jamunenek #awekcendol
DAH TRY BANYAK PRODUK TAPI TAKDE KESAN! LOVE POTION SERASI DAN TEGANGKAN PAYUDARA
.
Alhamdulillah testimoni positif dr customer. Terharu sangat dapat bantu pulihkan kembali hubungan suami isteri.
.
Apa yang MABELES sangat pasal LOVE POTION ni
? 💋Menegangkan buah dada dan lurah
💋Memontokkan payudara kepada saiz idaman
💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara .
.
Jangan risau dear. Produk ni dijamin selamat. Sebab tu dapat kelulusan dari KKM
💘 Produk keluaran GMP
💘Dijamin HALAL & suci
💘Tidak mengandungi bahan terlarang
💘Tanpa sebarang side effect merbahaya
.
. 📲 Whatsapp "HUSH" Ke 01132403522
.
#lovepotion #lovepotionbyhushhush #dressraya2018 #breastpumpmalaysia #duckscarves #motifviral #duckscarveslovers #siakapkeli #faridkamil #dexandraperfume #arianilovers #veilexclusive #ninija #suamiisteribahagia #janganmengata #terlajaklaris #viral2018 #milkboostershaklee #fattahamin #missfazura #fattzura #bajunikah2018 #gengwanitaindah #malaysianonlineshop #asetidamanwanita #terlajaklaris #bruneionlinestore #datoaliffsyukri #jamunenek #awekcendol
User Image sherlyn_lee2 Posted: Feb 24, 2018 2:09 PM (UTC)
5
1 Normal
Like this post if you like roti canai @luongdieuquyen
User Image zahhepburn Posted: Feb 24, 2018 12:01 PM (UTC)
3
1 Normal
Goofing around after lunch with Tween son and soon to be 20 Daughter. My two Pisces 🎏
Ramai yang tanya sis...tak sakit ke guna wax nak cabut bulus2 kat badan ni terutama private part seperti miss v.😊😊 Jawapan sis pada permulaan mungkin kita tak biasa dan rasa sedikit sakit..so ada rasa kurang selesa sedikit..tetapi bila dah dua tiga bulan guna dah rase macam biasa dah...😄😄😍 Dari bahan apa norah wax ni ni sis? Haa nak habaq kat semua norah wax ni 100% Bahan organik tau dari madu, ekstrak lemon, dan tea tree oil..😍😍 Berapa harga ni sis?
Paling murah di pasaran hanya rm 35 je sebotol. 😀

Camne nak beli sis?
Beli je dari sis pm dm sis
0122312065😀😘 Ada COD tak sis?
Mestila ada setiap hari di sekitar damansara utama, kelana jaya bandar utama ttdi😘😘 Kalau hari kerja isnin hingga jumaat di sekitar sentul dan setapak

Courier pun ada tau mana yang jauh tu...tapi kalau nak COD juga..sis akan bantu carikan agent bersekatan..😉😉 #norahdamansara
#norahsetapak
#norahsentul
#NorahWax
#waxketiak
#waxmurah
#organicwaxremoval
User Image zu85_lovepotion Posted: Feb 24, 2018 7:15 AM (UTC)
16
1 Gingham
Love Potion TERBUKTI berkesan untuk:
.
💋Membesarkan saiz payudara dan punggung
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menguatkan semula tisu payudara dan punggung
💋Mengurangkan stretch mark dan selulit 💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper kerana menyusu
💋Menaikkan semula punggung yang jatuh
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara

Khas untuk kekakak yang masih nak memiikat hati encik somi tu,
Whatsapp Cepat ye.
Taip” HUSH” ke 01119987931
.
#lovepotionbyhushhush #lovepotion #lovepotionsingapore #lovepotionbrunei #krimbesarkanpayudara #krimbesartetek #krimbesarpunggung #punggungmantap #jomcantik #fattzura #fattahamin #missfazura #wedding #perkahwinanmelayu #hadiahanniversary #produksuamiisteri #hadiahtunang #hantaranlamaran #cenderahatiperkahwinan #suprisekuantan #dekatkanjarakkita #dia #jannanick #bengkungmoden #breastfeeding #mamadil #susuibuterbaik
User Image zu85_lovepotion Posted: Feb 24, 2018 7:13 AM (UTC)
18
1 Clarendon
DOWN AND LOW SELF ESTEEM? LOVE POTION IS YOUR WAY BACK UP!
.
Hanya penggunaan 2 kali sehari, dapat mengembalikan PAYUDARA yang tegang, anjal, besar dan mekar.
.
Once korang, dah cuba sure jatuh cinta 💓 Love Potion ternyata dapat mengembalikan keyakinan diri setiap wanita
.
Dapatkan Love Potion sekarang dengan diskaun menarik sambil memenangi CABUTAN BERTUAH hebat
.
#misitawansuami #produkpayudara #breastpumpmalaysia #kedaibabyonline #jomkahwin #instashopmalaysia #sabahonlineshop #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #hushhush #lovepotionbyhushhush #tipscantik #fattzura #faridkamil #krimbesarkanpayudara #kedaisuamiisteri #krimpayudara #seksiuntuksuami #jomkahwin #hadiahanniversary #jomselfie #mamapapa #tilljannah #sarawakonlineshop #lovepotionkajang #lovepotionsingapore
User Image biendalavienda Posted: Feb 24, 2018 7:06 AM (UTC)
78
1 Normal
Decathlon X ToysRus 😂
.
Nak Cari Present 🎁 Birthday Utk Lavienda 😅 Yg Blh Educate Her Too... Ada Suggestions ? 😅
Boleh Share & Komen Kat Sini k 😍 TQ 😘

Hashtags found on this page

top 10 instagramers

top 10 hashtags