Toggle navigation

Pasir Hor, Kota Bharu

User Image amnifea Posted: Jan 20, 2018 1:04 AM (UTC)
24
1 Normal
Bunga sekuntum bunga melati
Putih berseri harum mewangi
Assalamualaikum dan Selamat Pagi
Semoga hari ini diberkati.. #balikkampung
#motherinlaw
#hujan☔
User Image d_hampers Posted: Jan 18, 2018 12:46 PM (UTC)
25
0 Normal
Sanah helwah ya ukhti.
.
Mesti first time dapat surprise birthday macam ni kan.
.
Merah muka tadi. 😊
.
.
p/s: terima kasih bro hafiz sudi guna servis dari kami. 😃👍
.
.
~Give More Get More~
.
📞 019-9876-014
.
#Dhampers #hampers #hampermurah #hamperkelantan #chocolatebouquetmurah #chocolatbouquetkelantan #belon #belongas #belonhelium #belonkelantan #belonmurah #surprisedelivery #surprisedeliverykelantan #happybirthday #gift #present
User Image cikkhai Posted: Jan 18, 2018 7:29 AM (UTC)
30
1 Normal
Nok #kerabumaggi mari la singgoh kedai @zat.hernani cake studio alah kelik kijo. Sapo hatu 👻 #kerabumaggi #masampedas mari lerrr boleh make fresh2 keda tutup pukul 7
User Image azrizamri_ Posted: Jan 14, 2018 11:41 AM (UTC)
140
4 Normal
hidup ni susoh.kito tk caro hal ore pun ore benci.kalau caro hal ore tu lain cerito
User Image azrizamri_ Posted: Jan 12, 2018 4:00 PM (UTC)
162
0 Normal
Hidup senang tahap mana pun akan jumpa dengan kesusahan.sebab tu hidup ni jangan nak tunjuk bodoh sombong dengan orang
User Image yayarosli_ Posted: Jan 12, 2018 7:54 AM (UTC)
339
37 Clarendon
Dapat ko jahit lutut sikit tu sis buleh lagi la nok wilie sikal nie 🙆 ada ada. Ada mari 😎
User Image yayarosli_ Posted: Jan 7, 2018 12:28 PM (UTC)
307
13 Clarendon
Nak jadi cinderella balik boleh?🙈😂
User Image cikkhai Posted: Jan 7, 2018 5:30 AM (UTC)
54
1 Normal
Alhamdulillah tak putus2 customer datang. Cute tak signboard? Mai la ada banyak jenis kek, laksa penang (my fav), pulut kuning, begedil, pizza, roti viral, pavlova, tart montok, cupcake, cocktail, eclairs, hokkaido, congo bars bla bla bla yg penting #AyamMangga & #CheezyCrunchy ada sokmo deh 😁 Mari la tag saing2 tuu

top 10 instagramers

top 10 hashtags