Toggle navigation

KFC Kubang Kerian

User Image nrainfya_ Posted: Jan 21, 2018 11:11 AM (UTC)
27
0 Normal
memories 💜 yg sempat tgk guling atas lantai + ip terbang tolong delete memory.
User Image din.runner.kelantan Posted: Jan 18, 2018 9:49 AM (UTC)
16
0 Normal
Job wakilkan untuk tengok dapur gas untuk di beli 😅. Client dok Tanah Merah tak dapat nak datang. Tempatnya di hadapan KFC Kubang Kerian 👌😊
.

Din Runner
www.wasap.my/60145005761

#NMIR #DinRunner
#RunnerKelantan
#KelantanRunnerCommunity
User Image itshoppecomputer Posted: Jan 16, 2018 11:09 AM (UTC)
9
0 Normal
Finished! Even at KFC. Took only 1hour format+installation for both laptops.. Ready to submit for any potential client.

#itsce #mercuniagaresources #kb #kl #formatlaptop
User Image temyracle.zie Posted: Dec 17, 2017 2:58 PM (UTC)
155
1 Normal
Nak cantik tapi nak jimat🤔
Here we go. Dengan hanya 3 item ni uols boleh dapatkan kulit yang cantik, bersih, putih mulus tanpa cela -
#coffeescrub dan #ricemilksoap boleh guna di muka dan badan. Kan jimat tu. Kulit berminyak?kulit kusam? Kulit berjerawat? Tiada dah lepas pakai set ni -
Yang ada masalah bibir kering dan mengelupas pun dah tak payah risau lagi dah. Scrub je bibir seksi uols tu 2-3 kali seminggu. Uols akan rasa kesan dia dalam 2 atau 3 kali pengunaan. Bibir terasa lembut, dah tak gelupas. Pakai lipstik pun dah tak nampak kesan mengelupas, best kan? -

#temyracle , freshly made for you ✔️bebas bahan kimia, ✔️homemade
✔️100% halal -

Set ni cuma RM 50 je. Teringin nak cuba tak? Tekan link wasap dekat bio 👆🏻 tau
User Image asraff_azmi Posted: Dec 15, 2017 2:54 PM (UTC)
186
5 Juno
jap yer abam nak makan dulu , perut dah kosong macam hati yang kosong ni 🏌 #kfc
User Image kun_chekk_ Posted: Dec 14, 2017 12:10 PM (UTC)
29
3 Normal

top 10 instagramers

top 10 hashtags