Toggle navigation

Pengedar Shaklee Kubang Kerian +6010-7604946

Sambal ikan bilis + tempe + kacang.
Layankan tekak yang teringin nak makan. 😍
Kalau kakda kata, kakda nak ajar adik buat bisnes Online, nak tak? - Company lebih 60tahun. Kukuh!
- Produk berkualiti. Repeat order tinggi.
- Sistem dan plan bisnes yang mudah.
- Unlimited Bonus.
- Tak pernah walau sekali dalam tempoh 60tahun, gagal bayar bonus.
- Bisnes yang BOLEH DIWARISI kepada anak.
- Mentor hebat!

Contoh keuntungan:
Jual RM103, Untung Rm20.
Best ke best?

Wasap kakda cepat. Nak cari 5orang je lagi.

Ur Trusted Mentor
Kakda - 0107604946
Mak-mak tak perlu fikir panjang nak pilih produk jagaan baby.

#Shakleebaby dah terbukti sangat-sangat sesuai untuk kulit baby yang mulus dan lembut tu.

Terutama baby yang memiliki kulit sensitive dan ada risiko kena #eczema.
Baik elak sebelum jadi.

Kakda dah alami pengalaman anak eczema.
Pening dibuat nya.

Kadang dah beli produk yang semulajadi, tapi still tak sesuai untuk kulit anak.

Mujurlah sekarang dah ada Shaklee Baby ni.

Cepat dapatkan 1 set untuk anak anda!

Trusted Agent
Kakda - 0107604946

#PROMOAPRIL
YOUTH akan restock hujung April.
Dengan promo Free Radiance C & E masih ada.

Pastikan kalau nak grab promo ni, cepat² wasap kakda.

Booking YOUTH segera supaya tidur lebih lena. 🤣

Lepas booking dan buat payment, inshaaAllah hidup lebih tenang.
Trusted SID
Kakda 010-7604946
Ramai mengeluh duit TAK CUKUP, HUTANG BANYAK.

Tapi kalau ada cara nak dapatkan DUIT EXTRA RM500 atau RM1000 setiap bulan, korang nak tahu tak?

Cara yang santai-santai dan tak membebankan otak.

Kalau nak tahu, komen 'NAK'! 😍

atau terus je wasap;

KLIK LINK DI BIO

#DuitExtraRatusRibu
#JoinAhliKakDa
#ProjekBuatDuit
#RM500Sebulan
#RM1000Sebulan
Ramai mengeluh duit TAK CUKUP, HUTANG BANYAK.

Tapi kalau ada cara nak dapatkan DUIT EXTRA RM500 atau RM1000 setiap bulan, korang nak tahu tak?

Cara yang santai-santai dan tak membebankan otak.

Kalau nak tahu, komen 'NAK'! 😍

atau terus je wasap;

60107604946
60107604946
60107604946

#DuitExtraRatusRibu
#JoinAhliKakDa
#ProjekBuatDuit
#RM500Sebulan
#RM1000Sebulan
Ramai mengeluh duit TAK CUKUP, HUTANG BANYAK.

Tapi kalau ada cara nak dapatkan DUIT EXTRA RM500 atau RM1000 setiap bulan, korang nak tahu tak?

Cara yang santai-santai dan tak membebankan otak.

Kalau nak tahu, komen 'NAK'! 😍

atau terus je wasap;

www.wasap.my/60107604946
www.wasap.my/60107604946
www.wasap.my/60107604946

#DuitExtraRatusRibu
#JoinAhliKakDa
#ProjekBuatDuit
#RM500Sebulan
#RM1000Sebulan
::Skin Age Index:: Nak hasilkan YOUTH bukan main buat saja tau.

YOUTH adalah skincare yang dihasilkan berdasarkan data daripada SKIN AGE INDEX.

Apa tu "Skin Age Index"? Ia adalah data klinikal daripada 100 orang wanita berusia 20, 30, 40, 50 dan 60 tahun yang dikumpul untuk mengukur Tanda-Tanda UTAMA PENUAAN.

Setiap kumpulan umur terdiri daripada 20 orang peserta.
Peserta bukan hanya terdiri daripada orang putih, malah orang Asia juga ada.

Tanda-tanda penuaan ini diukur berdasarkan 8 kondisi utama kulit:
- Kedutan kulit
- ‎Saiz Pori
- ‎Tona Kulit
- ‎Keanjalan
- ‎Tekstur Kulit
- ‎Hiperpigmentasi
- ‎Seri Kulit
- ‎Kekenduran

Skin Age Index sebenarnya bukanlah dibangunkan oleh Shaklee.
Sebaliknya ia adalah satu index yang dibangunkan oleh pihak ketiga yakni oleh PAKAR-PAKAR KULIT BERTARAF ANTARABANGSA.

Selain daripada Shaklee, pihak ketiga ini juga turut membuat ujian untuk syarikat kecantikan dunia yang lain.

Namun, untuk Skin Age Index, hanya Shaklee yang boleh menggunakan data klinikal yang diperolehi.

Daripada data Skin Age Index ini, barulah shaklee buat Clinical Studies nya yang tersendiri.

Dan melalui Clinical Studies shaklee, 60 peserta telah diuji menggunakan YOUTH.

Hasil Clinical Studies shaklee, 100% peserta telah mengalami perubahan kulit yang lebih muda dalam hanya 7hari dan 2/3 daripada mereka yang meneruskan penggunaan YOUTH mengalami perubahan usia kulit SEDEKAD lebih muda.
Keputusan klinkal ini bukan dibuat saja-saja oleh shaklee, sebaliknya dibuat berdasarkan Skin Age Index yang dibangunkan oleh WorldClass Skin Expert tadi.

Jadi ketahuilah oleh kalian, YOUTH bukan calang-calang produk.

Kalau anda salah seorang yang dah menggunakan YOUTH, anda harus berbangga!
#kakdaYOUTH
#HALAL
#100PercentVEGAN
#SelamatUntuk_IbuHamil
::Real People, Real Testimonial:: Sebelum start lipat baju, kakda nak share 1 Testimonial YOUTH Skincare.

Lepas seminggu dah nampak beza.
Yang kakda perasan, kulitnya makin moist, nampak basah-basah disitu.

Dann..
Basah tu lebih menawan daripada kering.

Kulit kering kita xmau.
Sebab apa?
Bila kering, walaupun kulit halus,
Garis-garis halus penuaan mudah kelihatan.

Cuba senyum.
Kalau kering, memang akan nampak garis kat pipi.

Sebab tu kakda rekemen untuk pakai YOUTH.
Youth akan bg kulit muka kita jadi lebih muda.

Hat mana kusam, dia tolong buang sel kulit mati.
Dan bagi bercahaya muka.
Yang kendur, tak tegang, lepas tepek² YOUTH, tegang. konfem!

Youth ni sangat lah sesuai untuk wanita berkerjaya umur 30an keatas.
Yang dah start di panggil 'kak' oleh orang yang kita rasa 'Eh, dia lagi nampak kakak dari aku'.
Meh kita tepek YOUTH sama².
Muda lebih lama. Yuk!

Ambik yang fullset.
Yang Set Basic tu lebih sesuai untuk kulit orang muda.

Esok kakda kongsi lagi.
Yang berminat nak tau lagi pasal YOUTH, amat dialu-alukan.

Tunggu esok tau. ❤️ #KakDaYOUTH
User Image vitamin.by.kakda Posted: Feb 25, 2018 12:37 AM (UTC)
24
2 Normal
Me with my heros!!❤️
.
.
Dalam kereta on the way balik Kota Bharu from KL.
.
.
Mama is pucat.
Malas nak tepek benda sebab jalan jauh.
Biaq la.
.
.
Senang nak solat.hehe
Di tangan kakda ada biji-biji emas YOUTH.
.
.
Tujuannya tak lain tak bukan untuk cerahkan apa-apa yang gelap.
.
.
Contohnya bagi cerah parut jerawat dan jeragat.
.
.
Kesan dapat dilihat dalam tempoh sebulan.
.
.
Sebelum sebulan pun dah nampak beza, tapi hanya diri sendiri je lah yang perasan.
.
.
Bila cukup sebulan, inshaaAllah orang sekeliling akan mula jeling-jeling dan bertanya.
"U, u pakai skincare apa ye skg?"
.
.
Haaa.. masa tu boleh lah kempen kaw-kaw. "I pakai #Youth sekarang. Beli dari #KakdaMamiKembarYOUTH."
.
.
Aummm sangat kan?? Hihi.. 😄

Oh ya.
Bulan depan ada promo Mega punya!
Beli 1 Fullset Set Intensive & Treatment, dapat biji-biji emas ni secara #PERCUMA! .
.
Yaaa.. percuma. Worth almost RM500 tau biji emas ni.
Jom dm kakda cepat kalau nak tau pasal Youth.
010-7604946
Kakda MamiKembar
Hasil makan Set Detox dan beberapa suplemen untuk cantik Kak Moon ni berjaya bertukar jadi orang baru.
.
.
Tapi yang paling Kak Moon suka, bila kulitnya jadi lebih cepat cantik bila dia guna #YOUTH.
.
.
Tengok la mukanya.
Glowing kan? Dah halus.
Baru 17hari guna YOUTH tau.hihi..
.
.
Sebab tu kakda pesan, rembat YOUTH cepat² sebelum promo habis.
.
.
Promo nnt kita boleh jimat sampai hampir RM500 tau! Fuhh!
#KakdaMamiKembarYOUTH
Nak bisnes shaklee tak susah.
Pastikan pilih upline yang betul.
.
.
Yang boleh tolong kongsi info.
.
.
Sebab stage pertama sebagai #agenshaklee sangat susah.
Sebab apa susah? .
.
Benda yang pertama kali buat memang susah.
Semua benda sama je.
Hat 1st tu memang susah.
.
.
Sebab tu kakda dah listkan semua info² pasal #shaklee kat Grup #FabulousU kami.
.
.
Semoga mudah lah anak cucu cicit kakda berbisnes nanti. ❤️
My Husband vs YOUTH
.
.
For the past 3 days, i actually did some night facial routine to him.
.
.
Yes. Im YOUTHing my husband. 🤣
So sebelum i tepek Youth di muka i sendiri, i siapkan muka dia dulu.
.
.
But i skipped the 'Serum'. Sebab i sayang!🤣
Oil cleanser, toner dan terus ke Night Cream.muahahah
.
.
Then last night, i told him something that make him sleep earlier tonight,
.
"Abah, malam ni last aa. Your trial set is over. If u want more, go buy yourself 1 set of YOUTH"
.
.
Demikian lah kata-kata ku padanya.
Muahahahha.. 😆😆😆
.
.
Setelah ku berikan dia sedikit sinar, kini segalanya ku tarik balik.
.
.
Well cukup la 3 hari bah.
Muka dia pun dah nampak cerah semacam.
.
.
Its not about pakai YOUTH 3 hari, jerawat kat muka hilang semuanya.
.
.
Yang penting selepas 3 hari, his skin complexion is getting better. Nampak glow.
Agaknya kulit kusamnya banyak dah dibuang.haha
.
.
I kept praising him. "Abah, cerah dah muka abah."
"Abah, licin dah hidung abah."
But macam biasa, he always denying.haha
.
.
Takpelah.
Jap lagi i dab dab lah toner dan calit sikit Night Cream untuk dia yang dah tido.haha ❤️
.
.
#SisSpikingLondon
#AsahAsahTakutLupa
#Youth
#KakdaMamiKembarYouth

Pre-Order Now!
www.wasap.my/60107604946
Matching betul promo bulan ni dengan YOUTH.
.
.
Dalaman dan luaran gitu!
.
.
Dalaman telan kolagen + Vita-C Plus.
.
.
Luaran kita ada produk Skincare power yang bakal meletup di Malaysia --->> #YOUTH .
.
Waduhhhh.. tak sabaq nak tunggu sebulan.
Nak tatap wajah baru lepas pakai Youth.hihi
.
.
#KakdaMamiKembarYOUTH
#pengedarshakleekelantan
Buah Bidara.
.
.
4 biji suda ku telan sambil taip status di FB dan IG. 😍❤️
Demam YOUTH uols.
.
.
Layan kan gambar Toner YOUTH ni.
.
.
Dab dab je kat muka.
Terus glowing!haha

#Youth
#KakdaMamiKembarYouth
#kekasihpaksarela
#organikskincare
#nutriwhiteshaklee
Day 6 (8/2/18)
.
Apa yang beza arini?
Hmmm...
.
.
Kakda adalah sejenis yang bila picit tepi hidung akan keluar benda alah berwarna PUTIH.
.
.
Minyak maybe?
Or whitehead di hidung?
.
.
Tak kisahlah.
Just nak bagitau, harini cuba picit hidung.
Tapi takdak keluar apa.
Yahuuuuu!! 😍😍
.
.
So pagi ni kakda nak kongsi pasal TONER pula.
.
.
PERFECTING SKIN TONER
.
.
Dengar nama saja pun dah tau fungsinya adalah untuk elak skin jadi KUSAM.kan? .
KELEBIHAN:
.
1. Buang kulit mati yang biasanya buat kulit muka nampak kusam.
.
2. Buang kotoran dari alam sekitar yang biasa menempel di dalam liang pori kulit dan buat jerawat, whitehead dan blackhead.
.
3. Menghidratkan kulit agar tampak lebih segak dan bernyawa!
.
4. Membekalkan nutirisi kepada kulit, supaya kulit tidak mudah rosak dan jauh lebih cantik berseri! (Aummm)
.
.
Bahan Utama dia sama macam Oil Cleanser jugak:
.
1. Vital Repair+
2. Muscadine Grape Extract
3. Ekstrak Alga Hijau yang Meremajakan kulit.
.
.
Step dia,
Lepas cuci muka pakai Toner.
Nak pakai kapas boleh.
Dab dab saja pun bole (i prefer hat ni sebab nak tiru artis korea.lol) 🤣
.
.
Nak tahu lagi? Wasap je kakda.
www.wasap.my/60107604946

Be the First To Try YOUTH.

#Youth
#KakdaMamiKembarYouth
Malam ni nampaknya meriah geng kitaorang borak-borak pasal YOUTH.
.
.
Walaupun kami semua pemakan tegar suplemen shaklee, tapi bila ada produk baru macam YOUTH ni, kami tidak mudah untuk menerima.
.
.
Mesti tanya berabis.
Konfem betul-betul!
Baru lah yakin nak guna.
.
.
SID punya perangai, memang tak jauh beza dengan CEO nya.(Mr.Roger Barnett)
.
.
Padanlah YOUTH ambik masa 8 tahun baru diluluskan oleh beliau.
CEO dan SID sama cerewet gitu! (Haha!)
.
.
Thats why, kalau agen shaklee beriya mempromote, maka PERCAYA lah.
Ia memang terbaik.
.
.
Anda rasa anda cerewet?
Kami pun sama cerewet.
Malah lebih lagi.
Sebab kami pun guna.
Bukan tau jual saja. ❤️ #KakdaMamiKembarYouth
#Youth
Why im doing this?
.
.
Because i just want to Look Younger Longer.
Aummmm.. 😋
.
.
Bismillah. ❤️
.
.
#youthserum
#100%Vegan
#YOUTHMalaysia
#KakdaMamikembar

top 10 instagramers

top 10 hashtags