Toggle navigation

Pengedar Shaklee Kubang Kerian +6010-7604946

Kenali 'HEALING CRISIS'.
.
.
Korang pernah tak, lepas ambik produk #shaklee ada mengalami masalah kesihatan seperti naik #jerawat, #demam #loya atau bertambah sakit?
.
.
Haa.. hat tulah yang dipanggil Krisis Penyembuhan.
.
.
Normal untuk kita mengalami Healing Crisis.
.
.
Teruskan je makan. Okay? 😘
Jangan risau, sebab produk shaklee sudah terbukti #selamat #semulajadi dan paling penting #berkesan.
"Kak, anak saya eczema. Kak ada jual krim Herbal Blend?".
.
.
Krim #herbalblend yang harganya tak sampai RM50 pun adalah salah satu hot item shaklee.
.
.
Orang yang ada masalah #eczema, #gatalgatal, #parutchickenpox, #terkenaairpanas, #terpegangbendpanas, #terkenaminyakpanas memang perlukan krim ni.
.
.
Krim Herbal Blend ni tidak mengandungi paraben dan bahan berbahaya yang lain, jadi ia selamat untuk digunakan oleh bayi sehingga ke orang dewasa.
.
.
Selain daripada membantu masalah luka-luka ia jugak sangat sesuai untuk mengelakkan gigitan nyamuk.
.
.
Sebab apa, nyamuk tak suka bau HB ni.
.
.
So sebelum baby tidur, sapu HB kat area yang berpotensi untuk digigit nyamuk.
.
.
Atau pun kalau nyamuk dah gigit, sapu je. inshaaAllah kurang rasa gatal dan bekas nyamuk cepat hilang.
#SetKesuburanShaklee basically hanya mengandungi supplemen asas yang diperlukan untuk membantu meningkatkan tahap kesuburan kita.
.
.
Antaranya ianya membantu membekalkan asid folik sebagai persediaan untuk hamil.
.
.
Membantu memberikan nutirisi yang lengkap untuk tubuh berfungsi dengan baik dan betul.
.
.
Membantu untuk memastikan hormon kita stabil.
.
.
Memberikan tenaga kepada tubuh agar tidak mudah letih dan stress dengan kerja harian.
.
.
Membantu tiub fallopio menghasilkan telur yang sihat agar mudah disenyawakan.
.
.
Memudahkan pergerakan sperma mencari telur untuk disenyawakan malah sperma yang dihasilkan juga lebih berkualiti dan kuat.
.
.
Begitulah keistimewaan #setkesuburan ni.
.
.
Bukan ada yang magik pun. Semuanya adalah nutirisi yang sepatutnya ada dalam tubuh kita tapi tidak lengkap.
.
.
Jadi set ini akan membantu kita menyediakan diri dalam keadaan yang paling baik untuk hamil.
.
.
Cubalah 😍.
Wanita mana yang tak mau #cantik? .
.
Mesti semua mau cantik kan.
.
.
Nak cantik cara yang paling #selamat, mesti amalkan #theradiant4 #setkecantikanshaklee yang tengah #viral sekarang ni.
.
.
#espshaklee
#kolagenshaklee
#glashaklee
#vitamincshaklee .
.
4 item yang #wajib diambil setiap hari. .
.
Kesannya??
.
.
Sendiri mau cuba lorrr.. 😘😘
Pukul 4 pagi tadi makan nasi telur mata.
.
.
Pastu sebelum habis subuh minum pulak #esp kosong 2 sudu setengah campur air suam setengah botol.
.
.
Semalam dapat wasap dari customer last month yang beli esp.
.
.
Dia tanya esp ni nak minum masa mana? Lepas makan ka? Atau masa bila yang paling sesuai nak ambik?
.
.
Kakda pun reply la dengan tekun dan dedikasi. Cewaahh..
Dan yang paling best Customer kakda respon " Ooo..patut lah rasa kurang lapar bila minum esp ni"..
.
.
Haaa.. kerlass kau esp!!
.
.
Tapi ramai yang takleh nak terima rasa esp ni mula². Dia rasa soya yang kosong. Takdak gula pun. Sbb tu tak sesedap minuman di luar sana.
.
.
Tapi bagi kakda sendiri, rasa dia tu tak dak lah sampai terlalu payah untuk ditelan. Kalau kita bijak, boleh cipta sendiri resepi yang kita suka.
.
.
Ada akak tu, umur 40an tetiba pregnant, dia suka mix esp dengan #perfomancedrink perisa oren.
.
.
Ikut tekak masing-masing lah kan. Selera masing². .
.
Yang PENTING kita dapat #khasiatEsp tu. Hat tuu paling penting sekali.
.
.
Korang yang belum pernah cuba #espshaklee , wajib cuba!!
"kakda, apa vitamin shaklee yang sesuai untuk masalah #jerawat ?" Kakda sokmo terima wasap macam ni.

Sebenarnya untuk masalah kulit kita kena rawat dari dalam serta luaran.

Jadi selain #setcantikshaklee macam akak ni makan, penting juga untuk menggunakan #setskincare #nutriwhite shaklee.

Percayalah cakap kakda.

Kalau kita makan Supplemen saja, tapi dalam masa yang sama kita masih menggunakan produk jagaan muka yang salah, masalah jerawat sukar diatasi.

Pertanyaan lanjut:
010 760 4946
Kakda - Since 2012
"Orang yang ada masalah tinggi kolestrol boleh minum tak #espshaklee kakda?" Boleh sayang.. 😘

Berbanding protien dari sumber haiwan, ESP jauh lebih selamat kerana ianya protien dari tumbuhan.

Protien di dalam ESP mengandungi 0 kolestrol malah rendah lemak.

Antara kebaikan yang kita dapat kalau konsisten minum ESP ialah:
1. Mendapat tenaga segera
2. Tenaga yang bertahan lama
3. Kulit semakin cantik
4. Menstabilkan hormon
5. Awet muda
6. Memperbaiki pigmentasi atau #jeragat
7. Memperbaiki memori
8. Membantu masalah gastrik

Sebab itu kakda sangat sarankan mereka yang nak awet muda, nak cantik, wajib ambil ESP. 😍

Pertanyaan lanjut:
010 760 4946
Kakda - Since 2012
Kakda paling suka bila orang order #esp sebab nak tambah susu bagi feedback positif.

Sebenarnya ESP bukan lah milk booster, sebab konsep breastfeeding ialah demand vs supply.

Maksudnya makin banyak permintaan, makin banyak la susu.

Tapi kadang² kenapa ramai yang kata susu sikit?

Kalau ikut pendapat dan pengalaman kakda sendiri, ada banyak faktor yang mempegaruhi penghasilan susu ibu.

Selain konsep Demand vs Supply, perlu perati tahap stress ibu. Banyak perkara yang boleh buat ibu stress antaranya mungkin sebab letih menguruskan keluarga dalam masa yang sama berkerja.

Kadang ibu ni, terlebih stress. Bila stress susu pun malu² je nak keluar.

Bila minum ESP, selain membuatkan ibu lebih sihat dan bertenaga, ia juga membantu penghasilan hormon yang stabil.

Bila ibu rasa rileks, sihat dan bertenaga, inshaaAllah penghasilan susu akan lebih lancar. ❤

Order: wasap 010 760 4946
Atau tinggal kan no fon di komen.

Kakda Pengedar Shaklee
Since 2012 ❤
Ramai pesakit diabetes turut mencuba vivix.

Namun perlu diingatkan, jika anda mengambil vivix sebagai suplemen, ubat hospital perlu diteruskan.

Pengambilan ubat adalah atas nasihat doktor.

Jika bacaan gula semakin baik, tunggu arahan doktor samada perlu teruskan pengambilan ubat ataupun tidak.

#shaklee
#shakleekotabharu
#shakleekelantan
#bazarpaknil
#shoppingonline
#aurainstabatch7
#aurainsta
#vivix
#sayajual
#bazaronline
#diabetis
#kencingmanis
#vivixuntukperokok
#ootd
#igshop
#malaysia
#vivixuntukbellspalsy
#bajucantik
#slimming
#bellspalsy
#hijab
#hijabfashion
#hijabtutorial
#shawl
#hijabista
#sayajualmurah
#bajuraya
#jubah
Testimonial Set Puasa. ❤ Sejak minum ESP, masalah gastrik berkurangan. ❤ Lebih bertenaga semasa berpuasa

#espshaklee
#performancedrinkshaklee
Day 3 : Ramadan

Antara amalan sunnah yang boleh kita amalkan sepanjang Ramadan.

top 10 instagramers

top 10 hashtags