Toggle navigation

Kubang Kerian, Kota Baharu

12 Tahun
Repost @si_kakibangku (@get_repost)
・・・
Part 2 : -MyTeam vs Pilihan Malaysia-
Pada 28 Mei 2006, MyTeam telah mengadakan perlawanan persahabatan menentang skuad Malaysia campuran yang terdiri daripada Malaysia U20 dan 3 pemain senior. Hampir 50 ribu menyaksikan perlawanan penuh sejarah itu. Sebelum perlawanan ini, setiausaha agung FAM telah menggelar MyTeam sebagai pasukan mee segera kerana hanya dibentuk dan mendapat training dalam tempoh 6 minggu. Dalam perlawanan ini Malaysia yang dibimbing oleh K.Rajagopal selaku head coach Malaysia U20 menang tipis 2-1. Berikut merupakan 1st eleven MyTeam dan Malaysia.
MYTEAM: Amir Shariffudin Yunus, Mohd Soliahuddin Said, Mohd Kamal Wira Abdul Samah, Hasmizan Kamarodin, Mohd Firdaus Mat Nor, Muhammad Azmi Muslim, Lee Khang Yeong, Arun Kumar, Terence Pream Kumar, Lam Tien Guan, S Sathiyaseelan.
PILIHAN MALAYSIA: Amini Ahmad Tabarani, Khaironnisam Shahabuddin, Mohd Sabre Mat Abu, Mohd Nasriq Bahrum, K Nanthakumar, Mohd Zaquan Adha, Indra Putra Mahayuddin, Mohd Khyril Muhymeen, Mohd Asraruddin, Mohd Aidil Zafuan, Mohd Noralif Zainal. (Caption ditaja oleh SMT Sports. Tempat anda mencari kasut dan jersi. Follow @smt.sports & @smtjersey)
JOM CHECK LIST SEBELUM TIDUR
.
✔️BERWUDHUK
✔️MENGIBAS TEMPAT TIDUR 3x
✔️BERBARING BAHAGIAN KANAN HADAP KIBLAT
✔️MUHASABAH, SYUKUR & MAAFKAN SEMUA ORG
✔️MEMBACA BEBERAPA SURAH
✔️BACA DOA TIDUR
✔️ZIKIR HINGGA TIDUR
.
Hope uoss tidur dalam keredhaan dan mimpi yg indah2. insyAllah panjang umur esk jumpa lagi.
Tapi nak tanya ni, KAISYA SERUM DAH SAPU KE TU? Kalo belom fast2 pi dap dap dap then naik katil balik.

Assalammualaikum, selamat malam
Bagi yg ada masalah bibir kusam, bibir kering, bibir merekah boleh guna Satin Lips ni. Kesan dia bila dah scrub bibir tu dah rasa mcm Kylie Jenner. Tak payah plump dah. Mmg sesuai sgt yg suka pakai lipstick tu. Bibir pun kena jaga juga tau. Barulah tak sakit bila nak apply lipstick and smooth gliding je. Gittu. Jom grab satu!

Atiah Fadzil
012-9619797
#marykaymakeup #marykaykotabharu #marykaycosmetics #marykaymalaysia #lipsticks #bibirmungil
Malam ni nak bermanja-manja dengan kulit. Ya Allah, first time pakai ni jatuh cinta terus! Tak rasa melekit, belengas atau berminyak. Tak ada langsung. Menyerap terus ke dalam kulit. Sesuai utk kulit kering dan berminyak okeh?

Sape yg nak try boleh je whatsapp 012-961979. Yg nak grab pun boleh.
Ada rezeki lagi makan #sugho 😍😍 .
Husband bawa balik panas-panas dari ofis baru dia 👍👍
.
Best sangat sambil layan #redvelvetdrama .
#makesedak #makansedap

top 10 instagramers

top 10 hashtags