2,292 Posts

yasminhani : are we going to uncle @nik9_ 's restaurant mummy? : yes son. We are.. #noahani #motherandson #yasminhani #noahismailwong #03052015 5h

» LOG IN to write comment.

dyzazmn Finally some efforts put by TGV for parents like us!
Cinema biasa not suitable at all for baby, dah la volume kuat, not good for baby hearing, gelap gelita pulak tu not good for baby vision. Tak tahu mcm mana mak ayah boleh gamble bawak masuk baby kat dalam tu. Kang anak dah sakit baru nak nyesal. So, lps bie blh try yang nie.

Repost from @yasminhani via @igrepost_app, "TGV Cinemas Family Friendly session was good!! Parents yg mana ada baby nak bawak pergi tgk wayang boleh bawak setiap hari sabtu dan ahad hanya jam 11am. Bermakna show yang pertama pada hari berkenaan. Apa yang lainnya? Volume tak kuat seperti biasa, lampu tak malap habis dan ada diaper changing place kat belakang. Kalau anak menangis boleh bawa kebelakang or keluar saja.. Tak perlu risau kalau parents lain terganggu ke apa sebab diorang pun bawak anak jugak kan? So u guys boleh cuba bawa anak and test la dulu.. Ready ke tak? Ni first time @noahismailwong tgk wayang.. #theavengersageofultron #noahsfirst #shaarinoahani #noahismailwong #02052015 #yasminhani #family #tgv #adidasMY @pharrell @adidasoriginals @tgvcinemas
24h

» LOG IN to write comment.

Normal Yasmin Hani Richardson
yasminhani TGV Cinemas Family Friendly session was good!! Parents yg mana ada baby nak bawak pergi tgk wayang boleh bawak setiap hari sabtu dan ahad hanya jam 11am. Bermakna show yang pertama pada hari berkenaan. Apa yang lainnya? Volume tak kuat seperti biasa, lampu tak malap habis dan ada diaper changing place kat belakang. Kalau anak menangis boleh bawa kebelakang or keluar saja.. Tak perlu risau kalau parents lain terganggu ke apa sebab diorang pun bawak anak jugak kan? So u guys boleh cuba bawa anak and test la dulu.. Ready ke tak? Ni first time @noahismailwong tgk wayang.. #theavengersageofultron #noahsfirst #shaarinoahani #noahismailwong #02052015 #yasminhani #family #tgv #adidasMY @pharrell @adidasoriginals @tgvcinemas 1d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Video Noah Ismail Wong
noahismailwong Nak tengok camana budak besar ni duduk dalam kereta?? Macam tuan besar sangat.. #noahismailwong #sonshine #smalam #29042015 #otwtohippopoempire #motherandson #noahani #yasminhani #noahscartrip #noahsvid 3d
  •   nurulerin @sofiyahasrezal alahh tak nampak keletah anaknya pie 3d
  •   roseaiza.ra Comel noah 3d
  •   yasminhani @jzetajones yes at some point almost everytime. When he was really cranky. Macam2 toys dlm kereta. Mostly small n soft. Now no need dah. Phew 3d
  •   nurdiananordin Noah is a big boy now! I wish my son can behave like noah everytime he's in a carseat. Always like worldwar whenever it comes to carseat. Mula2 pekak kan telinga... last2 mesti give in jgk. Stresssss! 😧 3d
  •   shihah_sukor Noahhhhhhh... soooooo cuteeeeeee. 2d
  •   yasminhani @nurdiananordin jangan give in. Make him know that it is cery important to sit in it and tu 'kerusi special' dia. Org lain cannot sit in there pun. Distract dia with toys, games ke apa2 je. Kasi susu ke, cookies/snacks ke. Good luck. I dulu takleh bawak berdua with him je kena ada org lain duduk with him. Now alhamdulillah he is sooooo well behaved! 2d
  •   rumpailaut Wahahaha soooo izz kan. Nak tgk depan jgk @ezuls 24h

» LOG IN to write comment.

yasminhani Feeling tak menjawab soalan tu? @noahismailwong pula dilayan bidadari.. thx Hypp TV!! #29042015 #yasminhani #noahismailwong #noahani #motherandson #haniatwork 4d

» LOG IN to write comment.

Normal Ryaniez Moments Photography

» LOG IN to write comment.

yasminhani Hahhaa ok kali ni kening Ziana Zain + The Rock skali. Kalau ada lagu fast beat sure boleh ikut skali.. #serlahkanbakatbersamaHani #yasminhani #28042015 5d

» LOG IN to write comment.

yasminhani Earlier today. Well done to @paranormalmy and thanks to all the media who came today. I had fun. @qirazali88 @nelydiasenrose @ningdalton @erinmalekofficial #28042015 #yasminhani 5d

» LOG IN to write comment.

Video Yasmin Hani Richardson
yasminhani amacam? Siapa boleh buat? Hani dah lama tak buat. Tak jadi sangat.. But ok laaa. Kalau boleh buat hashtag Hani ok #serlahkanbakatbersamaHani JOM!! Lepas ni Hani buat kening pulak.. #yasminhani #28042015 5d

» LOG IN to write comment.

yasminhani Chest & Back day.. Follwed @shaarin 's routine. Wanna share a good quote with u guys, note to self too! "The only bad workout is the one you didnt do". #haniatthegym #yasminhani #27042015 #fitmum #fitmalaysia @celebrityfitnessmalaysia @adidasMY #adidasMY 6d

» LOG IN to write comment.

yasminhani Those days we need someone professional to edit our pictures. In this day n age, editing our own picture is a common thing! I wonder whats next? Masa kecik2 dulu computer pun takde, now lahir2 je dah ada ipad. Kalau lah umur panjang(insyaAllah), apa agaknya perubahan yang kita akan lihat nanti? Pendapat anda?? #yasminhani #25042015 1w

» LOG IN to write comment.

Normal Yasmin Hani Richardson
yasminhani Perdagangan manusia (Human Trafficking) didefinisikan sebagai semua tindakan yang melibatkan pemindahan, penyelundupan atau menjual manusia baik di dalam negeri ataupun antar negara melalui mekanisme paksaaan, ancaman, penculikan, penipuan dan memperdaya, atau menempatkan seseorang itu dalam situasi sebagai tenaga kerja paksa seperti prostitusi paksa, perbudakan dalam kerja domestik dan belitan hutang. Kita pernah lihat perkara seperti ini di dalam tv bukan? Kita tak ambil endah sebab itu bukan cerita kita dan itu bukan anak kita. Bayangkan kalau anak kita sendiri yang diperdagangkan! Jual! Dilacur! Seksa! jadi sekiranya anda nampak perkara yang menyangsikan anda boleh hubungi ️ TENAGANITA 012 335 0512. Ataupun layari bemyprotector.com semua info ada di sana.
Mari ramai2 ke Sunway Pyramid hari ini 25.4.2015 di pintu masuk utama jam 12pm . #bemyprotector #yasminhani
1w

» LOG IN to write comment.

1w shaarin
Normal Sha'arin Razali Wong
shaarin #Repost @yasminhani with @repostapp.
・・・
Perdagangan manusia (Human Trafficking) didefinisikan sebagai semua tindakan yang melibatkan pemindahan, penyelundupan atau menjual manusia baik di dalam negeri ataupun antar negara melalui mekanisme paksaaan, ancaman, penculikan, penipuan dan memperdaya, atau menempatkan seseorang itu dalam situasi sebagai tenaga kerja paksa seperti prostitusi paksa, perbudakan dalam kerja domestik dan belitan hutang. Kita pernah lihat perkara seperti ini di dalam tv bukan? Kita tak ambil endah sebab itu bukan cerita kita dan itu bukan anak kita. Bayangkan kalau anak kita sendiri yang diperdagangkan! Jual! Dilacur! Seksa! jadi sekiranya anda nampak perkara yang menyangsikan anda boleh hubungi Tenaganita 012 335 0512. Ataupun layari bemyprotector.com semua info ada di sana.
Mari ramai2 ke Sunway Pyramid 12pm esok 25.4.2015 di pintu masuk utama. #bemyprotector #yasminhani #shaarin #haniandshaarin
1w
  •   rochers15 Suweeet bossss...semogaa kekal 1w

» LOG IN to write comment.

Normal Yasmin Hani Richardson
yasminhani Perdagangan manusia (Human Trafficking) didefinisikan sebagai semua tindakan yang melibatkan pemindahan, penyelundupan atau menjual manusia baik di dalam negeri ataupun antar negara melalui mekanisme paksaaan, ancaman, penculikan, penipuan dan memperdaya, atau menempatkan seseorang itu dalam situasi sebagai tenaga kerja paksa seperti prostitusi paksa, perbudakan dalam kerja domestik dan belitan hutang. Kita pernah lihat perkara seperti ini di dalam tv bukan? Kita tak ambil endah sebab itu bukan cerita kita dan itu bukan anak kita. Bayangkan kalau anak kita sendiri yang diperdagangkan! Jual! Dilacur! Seksa! jadi sekiranya anda nampak perkara yang menyangsikan anda boleh hubungi Tenaganita 012 335 0512. Ataupun layari bemyprotector.com semua info ada di sana.
Mari ramai2 ke Sunway Pyramid 12pm esok 25.4.2015 di pintu masuk utama. #bemyprotector #yasminhani #shaarin #haniandshaarin
1w

» LOG IN to write comment.

Normal a Muslim/Islam Believer ~
azilah_bachok #Repost @yasminhani with @repostapp.
・・・
Such a well groomed guy you are @btonelli ! It was nice to meet you. #yasminhani #throwback #23042015 #nivea #flauntit #haniatwork #haniatevents 1w

» LOG IN to write comment.

yasminhani Such a well groomed guy you are @btonelli ! It was nice to meet you. #yasminhani #throwback #23042015 #nivea #flauntit #haniatwork #haniatevents 1w

» LOG IN to write comment.