108,120 Posts

ohyayayaya Assalam & Good Morning Beautiful!
.
Nak cantik tu bukan dgn membebel dpn cermin, complain muka xelok sana sini, tapi xde usaha waste time je la.
.
Many affordable way to have a glowing skin, but semua terserah kepada diri kita sendiri, nak ke x je.
.
1. Mcm kejayaan kecantikan kulit pun xkan dtg bergolek, perlukan usaha..makin tinggi cita2 makin lama & banyak kita perlu usaha, kulit pun macam tu jugak kalau byk masalah ambil masa utk sembuh, tapi honestly mostly semua pilih jalan cpt utk dpt kulit cantik tp bila xdpt complete flawless mula la cari yang lain, skincare yg cpt actually xberapa nk elok utk pemakaian long term.
.
.
2. Jangan malas, jangan bagi alasan nak cepat, mcm mana busy pun mesti ade masa yg kita boleh selit2 jap utk pampered kulit kita, Tapi kalau dah jenis PEMALAS jugak tahu bagi ALASAN je, tak pun HANGAT2 TAHU AYAM, xdapat la nak tolong.
.
.
Keputusan ditangan korang, so buatlah keputusan yg bijak.
.
Have a nice day
.
.
#quoteoftheday #motivation #quotes #nulovaserum #serum #love #advanceddiamondserum #puregoldserum #pearlwhiteningserum #stemcellvitaeserum #acneserum #eyescontourserum #skincare #igers #igersmalaysia #muamalaysia #love #flawlesstips #beautytips #sayajualmurah #sayajual #sayajualserummagic #vscocam #whitegram
52min

» LOG IN to write comment.

Normal Phoebe Stagg

» LOG IN to write comment.

cooljaser Sometimes these things just seem to 
rip you right in two.
3h

» LOG IN to write comment.