4,811 Posts

blinqbeautydrink_bbd Ada yang tanya Mawar camne bentuk bedak #syalaabbcushioncream ni?
Ni dia bentuknya cantik kan. Hee.
Berbaloi2,, dengan pembelian #syalaabbcushioncream ,, anda dapat banyak free : #freepostage #freegift #freerefill
Haaa. Bedak ni juga tahan dalam 3 bulan tauu.
Berminat nak order boleh whatsapp Mawar ye 0145323364 ^_^

#syalaaempireofficial #syawal #terlajaklaris #formulasiKorea #jomsihat #wawazainal #fenomena2015 #wakiljualansah #wakafbharu #kotabharu #kualalumpur #pahang #kualaterengganu #vendormalaysia #vendorboutique #vendor
5h

» LOG IN to write comment.

Normal AA BEAUTY HOUSE(MA ****67-U)
azwariah_blinq2 #perfectglossyfoundation .
Anda beli 1pcs kami bg free blend span 1 pcs
.
Cara senang sja nk pakai
.
Lpas cuci muka dh siap apply toner, serum n klau nk pakai day cream pn pkai dlu..then sapu secara nipis je foundation ni..
.
Pastu blend dgn span yg kami bg tu..seelok nya basah kn span kasi lembab pastu blend kn foundation tu ke arah menaik
.
Biar kn 10 - 15 mnit bru la dap2 bedak secara nipis
.
Makin lama dia akn makin glowing..biar kn je kt kulit..
Anda mesti sgt teruja tgk kulit semakin glowing
.
Yg penting kulit kekal lembab!! .
.
hnya rm28 (tak masuk postage)
Tahan 2bulan penggunaan harian (span terhad..)
.
Whatsapp.
012-6413612 .
#sayajual#vcareglossyfoundation #vcare#cerahgebu #flawless #longlasting #visitig #visitmyig #bazaronline #bazarpaknil #supportlocal #lokalah #cun#makcun #ctdk #wawazainal
7h

» LOG IN to write comment.

modesty_byfarasy Siapa dah pernah pakai SyaLaa BB Cushion Cream?? Hee raise your hand Yang dah mencuba BB cream ni mesti teruja gila nak kasi feedback & share experience dengan kawan, keluarga sedara kaann..Tak pun bila esok hari mesti orang sekeliling dok jeling2 muka korang dan tertanya- tanya produk yang korang guna.. Rata- rata testimoni yang telah menggunakan SYALAA BB CUSHION CREAM Semua Rasa Happy dengan perubahan wajah mereka. Mana tak nya Dap..dap sikit automatik kulit wajah akan rasa LEMBAP, SEJUK, SEGAR, GLOWING, TAK BERCAMPUK & KULIT RASA RInGAN Macam Tak Pakai Apa2..MEMANG BEST GILAAA..
.
Sekarang ni Ada Promotion beli 2 SET Dapat Harga lebih MURAH!!
.
.
WOOWW!! MERDEKA SALE GILA-GILA!!!!

Ini special offer kami khas untuk anda : SPECIAL OFFER FOR 1 SET ◌ Harga : RM129.00/SM RM139.00/SS
◌ FREE Refill @ Pek isian semula
◌ FREE korean face mask (TERHAD!)
◌ FREE postage
◌ FREE PaperBag

SPECIAL OFFER FOR 2 SET ◌ Harga : RM245/SM RM265/SS
◌ FREE Refill @ Pek isian semula
◌ FREE korean face mask (TERHAD!)
◌ FREE postage
◌ FREE PaperBag
✃✃✃✃✃✃✃✃✃✃✃✃✃✃✃✃✃ ️ Kami sangat yakin dapat membantu anda juga untuk menyelesaikan masalah kulit wajah & kekal cantik sentiasa.
Untuk dapatkan special offer & free gift sila
.
Whatsapp
011-37083787
.
#modestybyfarasy #agensahsyalaabbcushioncream #sayajualsyalaa #sayajualmurah #syalaabbcushioncream #miaahmad #wawazainal #merdekasale #merdekapromotion #hotglowing #makeupmalaysia #bbcreammalaysia #foundationmalaysia #jomcantik #jombeli #specialoffer #murahmurah #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarmalaysia #2015 #mesrapelanggan #servisterbaik
8h

» LOG IN to write comment.

18h mybbstop
Normal Beaumama Olicandy Thermos SIDR
blinqbeautydrink_bbd Anda mencari2 bedak yang mesra solat?
Sebelum ambil wudhu, tak perlu tanggalkan kerana Blinq Foundation adalah bedak asas yang mesra solat.
Hanya calit begitu sahaja , wajah anda akan menjadi glowing dan berseri.
Berminat nak dapatkannya?
Boleh whatsapp Mawar 0145323364 ye. In sha Allah fast reply ^_^

#jodohsebelahpintu #testimonimawarblinq #syalaabbcushioncream #wawazainal #akulahbalqis #ermafatima #lisasurihani #miaahmad #cantiktanpamekap #hlovate #LagendaBudakUsrah #dropshipdiperlukan #onlineshop #printedshawl #yangtertutupituindah #bedakmesrasolat #bedakhalal #bedakasas
21h

» LOG IN to write comment.

syalaabbc DULU KULIT X LICIN SKRG WOW KULIT SGT FLAWLESS !!!
.
Testimoni Syalaa Bb Cushion Cream yg sangat berpuas hati... Rasa sgt selesa sb dia ringan dan x rasa mcam pakai bedak sgt .. Kulit pun jd cantik dan sangat flawless!!!! .
Berminat dgn syalaa...019 9561790
.
#stokissyalaa #stokisdungun #testimonisyalaa #SyaLaaEmpireOfficial #SyaLaabeauty #Fenomena2015 #WawaZainal #MiaAhmad #produkkecantikan #syalaabbc #sugarscarft #qalaqisya #Glowing #kcolly #jom_fit #sayajual #cantik #uitmdungun #dungun #politekniksultanmizan #perempuan #pantaitimur #aidijuma #lokalbrands
22h

» LOG IN to write comment.

syalaabbc NAK REPEAT ORDER LAGI WoW!!!!!!! WOW TESTIMONI
Sebab apa sb ha sgt Sweeties, natural & flawless SyaLaa BB Cushion Cream juga bertindak sebagai agen anti penuaan & anti tumor dengan bahan khas dari bunga "Narcissus"

.
Antara banyak manfaat yang ada perolehi dari SyaLaa BB Cushion Cream... Semakin kerap anda guna, semakin cantik & kulit wajah semakin sihat tau~ .
Tak perlu makeup tebal hanya calitan Syalaa sudah cukup buat sya Flawlesss
.
Berminat wassap 019 9561790

#syalaabbcushioncream #testimonisyalaa
#SyaLaaBBCushionCream
#SyaLaaEmpireOfficial#SyaLaabeauty
#Fenomena2015 #WawaZainal #MiaAhmad #SuperGlowing
#HotTestimoni #stokisdungun #cantik #kcolly #foundation #masalahkulit
22h

» LOG IN to write comment.

Normal TOUJOURS. MORA. OLICANDY
ikabeautyhealth Assalamualaikum

Hi dear..dah berapa hari tak update busy bebeno hehe. Saje nak bagitahu awal2 ni nak suh korang mark kat kalendar siap2 hehe.

Ika bakal gegarkan Star Hype Fiesta Vol 5! Pada 5-6 September 2015 bertempat di The Strand Kota Damansara.

Masa: 10 pagi - 10 malam

Sume produk ada meh2 datang meriahkan booth Ika nanti. Ada sale untuk korang nanti!

#starhypefiesta #starhypefiestavol5 #vsireh #olicandy #suciwhiteningbar #swb #thestrand #kotadamansara #beaumama #erinmalek #wawazainal #hoodia #vslipglow #serumterlaris
1d
  •   shiramukti Alaaa kita dah masuk uitmmm. Hahaha baru nk jengokk 1d
  •   ikabeautyhealth Hahaha oit shira.. boleh ape jengah2 kejap..weekend ada class ke @shiramukti 1d
  •   shiramukti Ikaaa. Weekend ni la kita kena mendaftar 23h
  •   ikabeautyhealth Hakoloh busannya hahaa..gudluck ya..hahaha zaman i dah lepas ur turn lak eh tapi tutup kol 10 sempat tu nak beli olicandy hihi @shiramukti 21h

» LOG IN to write comment.

Normal AA BEAUTY HOUSE(MA ****67-U)
azwariah_blinq2 #testiazwablinq
Fedback dr cust yg happy😀😀
Tahniah kerna percaya dgn #blinqfabulouz
Harap terus setia dgn kami..
Kami berikan yg trbaik
Utk hasil yg trbaik..InsyaAllah
Semua dgn izin Nya jgk..
.
Nk happy jgk mcm cust ni??
Whatsapp
012-6413612 .
#sayajual#blinqfabulouz#kopislimming #kopiwhitening #visitmyig #OnlineShop #bazarpaknil #cun#makcun #ctdk #wawazainal #kedaionline24jam
1d

» LOG IN to write comment.

Normal Beaumama Olicandy Thermos SIDR
mybbstop BEAUMAMA CHEWABLE TABLET
・・
5 kandungan Utama yg terdapat didalam tablet Beaumama. Kami menjanjikan kandungan yg terbaik didalam Beauamama kerana kecantikan si ibu dan kesihatan anak adalah keutamaan kami
.
Beaumama bukan sahaja mencantikkan kulit, malahan mampu mengurangkan madalah morning sickness dikalangan ibu yg sedang hamil, disamping itu, Beaumama juga dapat menambahkan susu badan kerana Beaumama mengandungi makanan yg menjadi sumber 'milk booster'
.
Utk tempahan, boleh whatsapp careline +6018-3729228
Or order online: www.mybbstop.com

#beaumama #erinmalek #wawazainal #beautycare #mommy #cantik #baby #genious #beaumamaformomandbaby #beaumamaloveuolls #beaumamainfo #beaumamamalaysia #beaumamamy #mybbstop #sayajual #instashopmalaysia #onlineshop
1d

» LOG IN to write comment.

Normal Nora Danish
beutybee_whitening Whatsapp : 014 9058762
.
.
Kelebihan BeauMama

1. Membantu mencerahkan kulit ibu serta menjadikan kulit bayi lebih cantik dan sihat
2. Mengatasi masalah 'stretch mark' ketika mengandung
3. Membekalkan tenaga terbaik buat ibu sepanjang mengandung
4. Membantu perkembangan minda bayi, juga menguatkan tulang ibu dan bayi
5. Mencegah morning sickness ketika mengandung dan dapat menstabilkan paras gula dalam darah serta mengawal kolestrol
.
.
#beaumama #beaumamaoriginal #wawazainal #erinmalek
2d

» LOG IN to write comment.

suarnisade Selamat Ulang Tahun @ak_plomo
yg ke 2*

Bertambah usiamu bermaksud berkurang juga usiamu. Tapi itu tidak mengurangi persahabatan kita. Bahkan ia seiring berjalannya waktu, kau & aku justeru semakin kuat. Semoga Allah merahmati kamu serta umur yg panjang agar kita tetap bersahabat sehingga 101 tahun lagi. Puah puah puah
KK lagi, for you I did this. Haha
Tengah mlm I balik kuat hujan/angin tau. *luahan hati*

#30082015 #Birthdaygirl #Garfield/Baymax #T.AruBeach #IloveBeach #Rainyday #Bebeh #WawaZainal #EmmaMaembong #Lahsangat #Lebiu #ExRumate #SahabattillJannahInshaaAllah # Credit to @yannienong
2d

» LOG IN to write comment.

bywardrobelab Promosi Button Dress
Price : RM 59 free postage ( Normal Price Rm69 )
Sabah / Sarawak : Add Rm2
.
MEASUREMENT:
.
Materials : Chiffon
.
Free Size S To M ( No specific Size )
Shoulder : 37cm
Breast Feeding : 30cm
Chest : 70 cm
Waist : 80 cm
Sleeve : 58 cm
Body Length : 140cm ( Form Shoulder )
.
breastfeeding
wuduk friendly
selamat dipakai
full lining with satin silk

Berminat?Whatsapp laju laju 0147370192 sekarang juga .
#RareDanButtonDress #emmamaembong #noradanish #wawazainal #af2015 #Muslimahjubah
#Jubah #ItemMuslimah #Satin#sayajualjubah #sayajualmurah
#sayajualdress #dressmuslimah
#dresslabuh#dressmurah
#jubahmurah #jubahmoden
#chiffondress #buttondress #pradatutudress #armeldress #floraldress #dressbunga #dressmurahmalaysia #dressleopard #dressmuslimah #jubahmuslimah #jubahmalaysia #jubahmurahmalaysia #sayajualdress #sayajualjubah #jubahmurah #dresslabuh
2d

» LOG IN to write comment.

bywardrobelab Promosi Button Dress
Price : RM 59 free postage ( Normal Price Rm69 )
Sabah / Sarawak : Add Rm2
.
MEASUREMENT:
.
Materials : Chiffon
.
Free Size S To M ( No specific Size )
Shoulder : 37cm
Breast Feeding : 30cm
Chest : 70 cm
Waist : 80 cm
Sleeve : 58 cm
Body Length : 140cm ( Form Shoulder )
.
breastfeeding
wuduk friendly
selamat dipakai
full lining with satin silk

Berminat?Whatsapp laju laju 0147370192 sekarang juga .
#RareDanButtonDress #emmamaembong #noradanish #wawazainal #af2015 #Muslimahjubah
#Jubah #ItemMuslimah #Satin#sayajualjubah #sayajualmurah
#sayajualdress #dressmuslimah
#dresslabuh#dressmurah
#jubahmurah #jubahmoden
#chiffondress #buttondress #pradatutudress #armeldress #floraldress #dressbunga #dressmurahmalaysia #dressleopard #dressmuslimah #jubahmuslimah #jubahmalaysia #jubahmurahmalaysia #sayajualdress #sayajualjubah #jubahmurah #dresslabuh
2d

» LOG IN to write comment.

bywardrobelab Promosi Button Dress
Price : RM 59 free postage ( Normal Price Rm69 )
Sabah / Sarawak : Add Rm2
.
MEASUREMENT:
.
Materials : Chiffon
.
Free Size S To M ( No specific Size )
Shoulder : 37cm
Breast Feeding : 30cm
Chest : 70 cm
Waist : 80 cm
Sleeve : 58 cm
Body Length : 140cm ( Form Shoulder )
.
breastfeeding
wuduk friendly
selamat dipakai
full lining with satin silk

Berminat?Whatsapp laju laju 0147370192 sekarang juga .
#RareDanButtonDress #emmamaembong #noradanish #wawazainal #af2015 #Muslimahjubah
#Jubah #ItemMuslimah #Satin#sayajualjubah #sayajualmurah
#sayajualdress #dressmuslimah
#dresslabuh#dressmurah
#jubahmurah #jubahmoden
#chiffondress #buttondress #pradatutudress #armeldress #floraldress #dressbunga #dressmurahmalaysia #dressleopard #dressmuslimah #jubahmuslimah #jubahmalaysia #jubahmurahmalaysia #sayajualdress #sayajualjubah #jubahmurah #dresslabuh
2d

» LOG IN to write comment.

bywardrobelab Promosi Button Dress
Price : RM 59 free postage ( Normal Price Rm69 )
Sabah / Sarawak : Add Rm2
.
MEASUREMENT:
.
Materials : Chiffon
.
Free Size S To M ( No specific Size )
Shoulder : 37cm
Breast Feeding : 30cm
Chest : 70 cm
Waist : 80 cm
Sleeve : 58 cm
Body Length : 140cm ( Form Shoulder )
.
breastfeeding
wuduk friendly
selamat dipakai
full lining with satin silk

Berminat?Whatsapp laju laju 0147370192 sekarang juga .
#RareDanButtonDress #emmamaembong #noradanish #wawazainal #af2015 #Muslimahjubah
#Jubah #ItemMuslimah #Satin#sayajualjubah #sayajualmurah
#sayajualdress #dressmuslimah
#dresslabuh#dressmurah
#jubahmurah #jubahmoden
#chiffondress #buttondress #pradatutudress #armeldress #floraldress #dressbunga #dressmurahmalaysia #dressleopard #dressmuslimah #jubahmuslimah #jubahmalaysia #jubahmurahmalaysia #sayajualdress #sayajualjubah #jubahmurah #dresslabuh
2d

» LOG IN to write comment.

hafizatulayu Minum susu Penyebab Gemuk, kanser cuma mitos
Prof Dr Aminah, berkata pendapat yang mengatakan susu hanya menggemukkan dan menyebabkan kanser TIDAK benar dan itu cuma MITOS saja. “Ketika belajar di luar negara, saya dan rakan amalkan minum susu dan sehingga kini masih amalkan. Pemeriksaan kesihatan mendapati tulang saya cukup KUAT dan tidak rapuh. Ramai wanita mengadu sakit tulang, jadi minumlah susu. “Malah tiada fakta mengatakan minum susu penyebab gemuk. Anda boleh memilih minum susu rendah lemak dan bukan susu krim penuh,” katanya.

JADI JOM AMALKAN DIET MINUM SUSU SETIAP PAGI DAN MALAM....
Berminat wssp 013-4114763

#Susu #diet #seimbang #sayajual #mummylicious #makanansunnah #prebiotik #premiumquality #kurus #fakta #tulangkuat #produkbumiputera #mishaomar #yanasamsudin #sitizoners #wawazainal
3d

» LOG IN to write comment.