7,909 Posts

7min aqilzaim_z
Amaro aqilzaim_Z
aqilzaim_z Peluang untuk meniaga..prepaid #toneexcel#tunetalk
Nombor lama boleh kekal dan insurans personal accident sebanyak RM100,00
Jika berminat dan ingin tahu lebih lanjut..sila contact
Aqil-011-2388 9661
Edi-012-601 2673
7min

» LOG IN to write comment.

tigermuaythai Monday morning motivation, bright and early running up the #BigBuddha mountain with the @MIMMAFC crew @tunetalk #MIMMA2 #tmt #tigermuaythai 4h

» LOG IN to write comment.

Normal mari_tukar_sim
mari_tukar_sim mari mari tukar simkad Dan kekalkan no lama anda @ nak guns no baru pun boleh.. komisyen anda akan perolehi 13%..APA lg jom lah kita.. jangan tunggu sampai esok ye
#tukarsim#onlinemalaysia#tunetalk#toneplus
4h

» LOG IN to write comment.

Normal "Jadilah pengguna yang bijak"
nasriq_toneexcel Grand Dinner Toneexcel at Holiday Inn Melaka..meletop habis #toneexcel #tunetalk 4h

» LOG IN to write comment.

Normal Bazilah Anuar ( TupperShop )
baztupperwarebrands Tone excel refferal program anda yang bijak.. Program Pengguna Bijak Toneexcel
BUAT DUIT DENGAN HP  Keahlian RM90
- simkad - kredit percuma rm30  Boleh kekal nombor lama atau ambil no baru

KEISTIMEWAAN TONEEXCEL: Topup peribadi dapat rebate 3% - 7%
Mata Ganjaran bleh ditukar dengan smartphone atau ticket kapal terbang 
Topup RM30 FREE RM10 (40 hari)
Topup RM50 FREE RM20 (70 hari)
Percuma insurans peribadi RM100K
Cabutan bertuah setiap bulan
Coperate Rate Tune Hotel Langgan Internet 1GB dapat panggilan & SMS percuma
Merupakan hasil kerjasama antara Air Asia n Celcom.. Menggunakan coverage Celcom jadi dimana Ada Celcom disitu Ada Tunetalk.. Xda masalah coverage NAK BUAT DUIT?? BOLEH SANGAT..SANGAT Bonus pengenalan RM20
Bonus apabila setiap kali ahli dibawah anda TopUp sehingga 26%!!!
Bonus Tahunan sehingga 20%!!!
Hadiah Penajaan sehingga RM1,500
Percuma PAKEJ UMRAH / Melancong sehingga RM5000 ( BONUS RM1000)
Bonus Boleh DIWARISI selama simkad aktif

Kenapa mesti ambil peluang INI..? Handphone telah menjadi perkara terpenting bagi semua manusia seperti makanan.. Semua orang ada handphone dan perlu topup.
 JADIKAN TOPUP SEBAGAI SUMBER PENDAPATAN KITA
JANGAN JADI PENGGUNA SETIA, JADILAH PENGGUNA YANG BIJAK
💶 MODAL SEKALI UNTUNG BANYAK KALI

Berminat untuk mengetahui lebih lanjut.. Jangan lupa wassap saya ya
#toneexcel #airasia #
#tunetalk #rajalawak #pandora #tiketflightfree #hpfree
6h

» LOG IN to write comment.

Normal Jom Jadi PENGGUNA BIJAK
simcardajaib doktor pun buat bis tone excel sbb dye nak beli mase. .
.
just tukar simkad tone excel mcm2 benefit dpt n bole buat income pasif lagi.
.
klu xbkerja pun income kite ttp masuk slgi org yg berdftr dgn kite topup kat mane2 pun. ;)
.
sudah ade simpanan mase depan ?
income n insurans dari tone excel bole diwarisi anak2 kite nanti.
.
ingin buat duit dgn hp ?
wasaap
013-9072874
8h

» LOG IN to write comment.

Normal Simkad Magic TT
simkadmagicwow KENAPA TUNE TALK? .
.

Biar Pic Ini Berbicara.. Jom Tukar!

Call For Order
019-9593990

#toneexcel
#tunetalk
#projekpendapatanbulanan
#igkelantan
#bisnestoneexcelasia
9h

» LOG IN to write comment.

10h datinzaza
Normal zaliza tone excel
datinzaza Anything boleh buzz zaza

Zaza mohd noh
016-2641262/011-15046232

#toneexcel #tunetalk #ZazaToneExcel #kedaionline #instashopmalaysia #instashop #baazar #malaysia #filipina
10h

» LOG IN to write comment.

Normal Pengguna ToneExcel Dibayar ??
simkad_vip Call/sms/dataplan

Khas untuk mereka yang top up RM50 sebulan - RM100 setiap.bulan

Tahukah anda, dengan dataplan 1GB kita boleh dapat dengan nilai separuh harga @ RM2...macam best kan

Ramai telah menggunakan internet 1Gb ini secara percuma
11h

» LOG IN to write comment.

_by.erah Ayuh tambah income sikit sikit. Sikit sikit lama lama jadi bukit. Lagi lagi student duk hostel ni. Hihi. Konfem tak rugi jadi agen topup. Jom join!
Whatsapp 0133475841
Wechat norshakhirah #agentopup #agentopupneeded #agentopupdiperlukan #jomjualtopup #jomjadiagentopup #agenttopup #celcom #maxis #altel #tunetalk #digi #niagatopup #topupagent #studentlife #erahshop #byerah
20h

» LOG IN to write comment.

1d n_zman
Normal M.Naim Zman
n_zman Eventually Wanna say bubye to #hotlink n say hihye to #tunetalk #tunetalktoneexcel the number stay remain...100 thanx to hotlink for ur services during my few years having u hohoh juz give a shot to the other operator which could give another good service. 1d

» LOG IN to write comment.

thedoraemonshop Assamualaikum ,

Hari ni nak review satu igshop ni @gadget_agetopupp . @gadget_agentopupp ada buat CUSTOM MADE CASE , korang boleh bagi design korang sendiri untuk diorang print kan . nak letak gambar selfie besar gedabak dekat casing korang nak letak gambar apa pon boleh la , asalkan gambar . just whatsapp 0149045791 owner dia sangat freindly . Jika nak tengok READY MADE DESIGN yang rare owesome cantik2 cun2 boleh tengok dkt @faiztyngadget konform rasa mcm nak beli semua ja . HAHAHAHA

@gadget_agentopupp Selfie stuff dengan pelbagai pakej combo yang amat jimat gila2
Menyediakan service daftar agen topup (sapa yang rasa nak tau pasal agen topup boleh la follow ig @gadget_agentopupp ) .

Jom follow
@gadget_agentopupp
@gadget_agentopupp
@gadget_agentopupp
@gadget_agentopupp

#monopodmurah #monopod #shutter #cliplens #combopakage #visitmyig #originalpinengpowerbank #pinengpowerbank #pinengmalaysia #pinengoriginal #pinengseller #samsungpowerbank #samsung #powerbank #powerbankmurah #agentopupp #agentopup #maxis #digi #celcom #umobile #xox #tunetalk #hotticket #italk #faiztyn_shop #faiztynonlineshop
1d

» LOG IN to write comment.

tigermuaythai We've been invaded, Malaysian Invasion reality show is back for season two, showcasing the countries top amateur #MMA prospects. They will train here for a week then square off in the finals in Kuala Lumpur next month. The show will air on AXN tv network in Asia and Europe #MIMMA2 @tunetalk #tigermuaythai # @mimmafc 1d

» LOG IN to write comment.

tigermuaythai Tiger Muay Thai welcomes the top 14 Amateur Malaysian MMA Fighters from MIMMA Malaysian Invasion MMA

They will be training at Tiger for a week and it will be broadcasted to millions of homes.

Check them out in their first day of training

#MIMMA #tunetalk #malaysianmma #malaysia #tmt #tigermuaythai #tmtfightstore
#muaythai #mma @peterhughdavis
@prabusomanaidu @tmtfightstore
1d

» LOG IN to write comment.

Normal MUHD IZZAT ISKANDAR (M.I.I)
izz_iskandar19 By @izz_toneplus "Jana pendapatan mudah dgn simkad #TuneTalk #TonePlus 12 faedah yg akan anda miliki yg paling penting Setiap kawan2 anda
Top up anda akan dapat income! !!!!! Best kan!! & klu kawan anda dpt orang baru anda juge akan dpt komisen!!!! So ape tunggu lagi
Whatsapp/Wechat/Telegram 0164835527 izz" via @PhotoRepost_app #friendsfollower come & join me
#likeforlike #followme #followback
1d

» LOG IN to write comment.

favperfumestore Assamualaikum ,

Hari ni nak review satu igshop ni @gadget_agetopupp . @gadget_agentopupp ada buat CUSTOM MADE CASE , korang boleh bagi design korang sendiri untuk diorang print kan . nak letak gambar selfie besar gedabak dekat casing korang nak letak gambar apa pon boleh la , asalkan gambar . just whatsapp 0149045791 owner dia sangat freindly . Jika nak tengok READY MADE DESIGN yang rare owesome cantik2 cun2 boleh tengok dkt @faiztyngadget konform rasa mcm nak beli semua ja . HAHAHAHA

@gadget_agentopupp Selfie stuff dengan pelbagai pakej combo yang amat jimat gila2
Menyediakan service daftar agen topup (sapa yang rasa nak tau pasal agen topup boleh la follow ig @gadget_agentopupp ) .

Jom follow
@gadget_agentopupp
@gadget_agentopupp
@gadget_agentopupp
@gadget_agentopupp

#monopodmurah #monopod #shutter #cliplens #combopakage #visitmyig #originalpinengpowerbank #pinengpowerbank #pinengmalaysia #pinengoriginal #pinengseller #samsungpowerbank #samsung #powerbank #powerbankmurah #agentopupp #agentopup #maxis #digi #celcom #umobile #xox #tunetalk #hotticket #italk #faiztyn_shop #faiztynonlineshop
1d

» LOG IN to write comment.

Normal TuneTalk TonePlus
izz_toneplus Jana pendapatan mudah dgn simkad #TuneTalk #TonePlus 12 faedah yg akan anda miliki yg paling penting Setiap kawan2 anda
Top up anda akan dapat income! !!!!! Best kan!! & klu dpt orang baru anda juge akan dpt komisen!!!! So ape tunggu lagi
Whatsapp/Wechat/Telegram 0164835527 izz
1d

» LOG IN to write comment.

Normal PRELOVED & NEW 0176544439
champorchampor Sambil makan sambil register....tune talk tone excel dpt insurance free, ticket air Asia percuma, cabutan bertuah, rebate n buat $$$$$ #airasia #tuneinsurance #tunetalk #toneexcel #prepaid #topup #wow whatsapp 0172538201 1d

» LOG IN to write comment.