230 Photos

trinitytraveler An afternoon in Rio de Janeiro as seen from Cristo Redentor, 2012. #Brazil #TNTrtw 3w

» LOG IN to write comment.

jojonjejebear I Can't wait to see The Naked Traveler Movie based on mbak @trinitytraveler . And Also can't wait to read new book from Sekuel of The Naked Traveler ... Yes, the naked traveler round the world. Can i have ur sign and took pict together mba @trinitytraveler ? 2mon

» LOG IN to write comment.

trinitytraveler Good luck #Brazil for the #WorldCup! I loved watching your sunset in Ipanema Beach, Rio de Janeiro, 2012, because the sun was this big! #TNTrtw #sunset #travel 2mon

» LOG IN to write comment.

trinitytraveler Tsunami signage in Taganga, #Colombia, 2013. #TNTrtw 2mon

» LOG IN to write comment.

trinitytraveler #Popayan is called "White City" because all the colonial buildings in the city are white. #Colombia, 2013 #TNTrtw 2mon

» LOG IN to write comment.

trinitytraveler The most dangerous fish in Amazon is this translucent fish called Candiru. They say, when a man urinate in the river, this fish will get attracted, jump into penis, then invade and parasitise in the human urethra! It takes hours urogical surgery to remove! #Quito #Ecuador #TNTrtw 2mon

» LOG IN to write comment.

trinitytraveler Cable Car is a public transportation in #Medellin. The cheapest way for sightseeings! #Colombia #TNTrtw #ThisDayLastYear 2mon
  •   palupilupitta Gimana ceritanya nih mba?? 2mon
  •   doubleyoutoko Yang suka traveler dan ga sempet mandii.mampir ke instaku banyak parfum ori ga pake mahall 2mon
  •   lenleeny Mbak. Saya nggak tau mau tanya tentang #GetStranded ke siapa. Akhirnya saya memutuskan untuk tanya ke embak. Soal tulisan. Perana apakah boleh mengirim lebih dari satu tulisan?. Terimakasih sebelumnya :) 2mon
  •   lenleeny Peranak. 2mon
  •   trinitytraveler boleh @lenleeny 2mon

» LOG IN to write comment.

trinitytraveler Puerto Ayora is a town in #Galapagos where the bicycle lane is wider than the car lane. c 2013. #TNTrtw #Ecuador 3mon

» LOG IN to write comment.

trinitytraveler What makes me happy the most? Travel! #HappinessDay (taken at Atacama Desert #Chile last year as part of #TNTrtw) 4mon

» LOG IN to write comment.

trinitytraveler Motocarro is the main public transportation in Iquitos, the gateway to explore the Amazon of #Peru. #TNTrtw #ThisDayLastYear 4mon
  •   imamwhyd Kabel listriknya semrawut, sama kaya di thai *.* 4mon
  •   swastiwi Halo Mbak, saya Irene dari Mapala UI. Kemarin saya kirim email ke email Mbak mengenai seminar yg akan diadakan oleh Mapala UI. Apa email saya sudah sampai? Thanks before 4mon
  •   trinitytraveler Belum terima @swastiwi 4mon
  •   cicidesiyaniranying Mbak yg motif dbelakang warna warni itu apa 4mon
  •   swastiwi Halo mbak, saya udah kirim ke email mbak ttg seminar. Boleh tolong dicek? Terima kasih 4mon
  •   swastiwi Saya kirim ke trinity.traveler@gmail.com 4mon
  •   trinitytraveler Emailnya salah. Cek blog saya @swastiwi 4mon

» LOG IN to write comment.

trinitytraveler El Parque del Amor (Love Park) overlooking Pacific Ocean in Lima #Peru is surrounded by walls of romantic quotes scripted on mosaic tiles. #TNTrtw #ThisDayLastYear 5mon

» LOG IN to write comment.

trinitytraveler Public parks in South America are not only beautiul but also have free WiFi. This one is my favorite park in Miraflores by the beach of Lima #Peru. Hope Indonesia will do the same! #TNTrtw #ThisDayLastYear 5mon
  •   reygiovanny Di bandung udah ada mbak! Public park with free wifi hasil karya Ridwan Kamil 5mon
  •   dhelovelicious Di Surabaya jg udah ada kak tepatnya di Taman Bungkul 5mon
  •   trinitytraveler Semoga makin banyak taman umum yg bagus yg pake wifi di seluruh Indonesia! 5mon
  •   enoujumps Semua taman d surabaya ada free wifi ny @dhelovelicious, tp g tau kalo taman pelangi joko dolog 5mon
  •   astridjeng Di spanjang citywalk solo uda ada dr dlu jaman pemerintahan pak jokowi periode pertama 5mon
  •   tokokacamata_meneermadame Hai kaka :) aku mau nawarin endors kacamata. Boleh minta contact line atau email ? Makasi 5mon
  •   kenkharisma @trinitytraveler di surabaya juga ka 5mon

» LOG IN to write comment.

trinitytraveler Is it in Europe? Nope, it's Government Palace in Lima #Peru. #ThisDayLastYear #TNTrtw 5mon

» LOG IN to write comment.

trinitytraveler #ThisDayLastYear I finally reached Machu Picchu - my childhood dream that came true! #Peru #TNTrtw 5mon

» LOG IN to write comment.

trinitytraveler Boiled quail eggs are typical street food in #Peru. Cheap and delicious, not to mention full cholesterol ;) #TNTrtw #ThisDayLastYear 5mon

» LOG IN to write comment.

trinitytraveler Drinking fresh fruit juice is a culture in South America. It's cheap and even free when you eat in a local resto! I wonder why not in Indonesia? #Peru #TNTrtw #ThisDayLastYear 5mon
  •   dewifebriani Enak banget apalagi kalo gak dicampur air lagi hehehe 5mon
  •   jordanmeliala366 even free in a local resto?? while in here we pay a lot for that! 5mon
  •   trinitytraveler We get free tea instead in warung ;) @jordanmeliala366 5mon
  •   gita_avri Wah enaknya bisa gratis... fresh bgt... 5mon
  •   esther_yoe bakalan betah nongkrong dsana..scara eike suka fresh juice tnp gula n es batu hihihii 5mon
  •   meihuomo Di Indo ga Ada yang gratis 5mon
  •   dnafisah Di Bandung sekarang kios jus pinggir jalan juga sudah mulai banyak, Mbak. Nggak free sih, tp semoga jadi budaya juga. Hehe. Teh tawar gratis bukan cuma bisa didapatkan di warung, tapi juga di seluruh rumah makan sunda paling mahal sekalipun. 5mon
  •   dnafisah @meihuomo klo lagi bulan puasa baru banyak tajil sop buah gratis :D 5mon

» LOG IN to write comment.

trinitytraveler Low clouds on the way from Arequipa to Puno as seen from the bus. #Peru #TNTrtw #ThisDayLastYear #NoFilter 5mon

» LOG IN to write comment.

trinitytraveler The layered dress of Peruvian indigenous woman. #Peru #ThisDayLastYear #TNTrtw 5mon
  •   nvradam @trinitytraveler mbak t, next RTW please keliling kepulauan pasifik. Moorea, samoa, new caledonia, fiji, dll.. seru keknya!!! 5mon

» LOG IN to write comment.

trinitytraveler Having fried Cuy (Guinea Pig), delicacy in #Peru - not a pet. #ThisDayLastYear #TNTrtw #NoFilter 5mon

» LOG IN to write comment.

trinitytraveler The perks of being a backpacker: sleeping so close with a topless stranger :) #Chile #ThisDayLastYear #TNTrtw 5mon
  •   jeanneonly i feel you kak kalo cowok sering agk jorok yaw hoho 5mon
  •   marina_menari @ethamaggie we'll see this kind of 'view' :| 5mon
  •   alelita Been there mbak. Syurga itu dipisahkan jarak kasur aja, ahahah 5mon
  •   heldadharmawan Apa smua traveller ga pernah curiga ya dia sekamar sm org jahat atau ga? Hehehe sy tlalu parno akibat byknya kriminal di jkt :| 5mon
  •   indriindro ga cuman di kamar aja kak, pas di "share bathroom" jua pada pake boxer doang, dan bersebelahan sambil sikat gigi bersama.. *a good things to start a day, xixixixi 5mon
  •   meisiana_hia Gak takut dijahatin kak @trinitytraveler 5mon
  •   jeanneonly Seperti yg kak trinity bilang dibukunya setiap backpacker punya kode etik ^^ 5mon
  •   fathia_mahira the back acne creeps me out -_- 4mon

» LOG IN to write comment.