28,381 Posts

Normal NURUL MAHEERAH 017-6680889
nurulmaheerah Korang tahu tak, TIMEWISE LIQUID FOUNDATION ada 2 jenis?
Jeng jeng jeng Luminous khas untuk kulit wajah NORMAL / KERING
Matte pula khas untuk kulit wajah KOMBINASI / BERMINYAK

Jadi anda tidak perlu khuatir jika pakai foundation kulit wajah berminyak ke tak sesuai ke. Dengan TIMEWISE LIQUID FOUNDATION sgt mengerti kulit wajah anda.

Mary Kay Foundation adalah WATER - BASED foundation! non- comedogenic ( x tutup pori) so your skin breathe well
tidak berminyak jadi mereka yang berjerawat sgt sesuai pakai yea
senang diblend dan nmpk natural di wajah HASILNYA
- Dapat menentang garis2 halus, kedutan, dengan ramuan penentang usia
- Kulit lebih tegang, muda, & yang PENTING SIHAT.
- Mengurangkan penampilan pori2
- Formula kemasan berkilau sangat melembabkan & mencerahkan wajah
- Formula kemasan mengawal minyak & kilatan sepanjang hari
- Warna kekal berjam lamanya .

Yeyyyy For skincare or makeup consultation kindly WhatsApp me
.
YOUR BEAUTY IS MY PRIORITY

Love,
N.Maheerah
017.668.0889
Beauty Consultant Mary Kay

#MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayMelaka #MaryKayMySg #IloveMaryKay #marykaybangi
#IndependentBeautyConsultant #seniorbeautyconsultant
#SatinHandsPampering #marykayproducts
#majalahpengantin #marykay #alhamdulillah #syukur #botanicaleffects #satinlips #satinhandpampering #makeup #timewise
#marykayproduct #lipstick #lipbalm #beautyconsultant #skinvigoratebrush
29s

» LOG IN to write comment.

Normal NURUL MAHEERAH 017-6680889
nurulmaheerah Firming eye cream sangat powerful utk mengurangkan dark circle serta kedutan di sekitar mata. Selama ini selalu letak pelembab lah toner lah dekat mata kan?
Sebenarnya itulah yang menyebabkan sekitar mata lebih byk masalah.
Untuk kawasan mata JANGAN sesekali letak skincare spt pelembab,toner,serum & lain2.. Sebab apa? Sebab kulit di sekitar mata adalah 5x lebih nipus daripada kulit wajah. Jadi kulit mata memerlukan penjagaan khas yang lain, yang khas utk mata.

Alaaaa yekeee? abis, nak letak apa utk mata?
Untuk mata,kita cuma boleh letak eye cream/gel yang khas utk mata sahaja. Maksudnya yang ada perkataan "eye" shj.
Cthnya, firming eye cream, indulge soothing eye gel, timewise age-fighting eye cream & lain2.

Taktau mana bersesuaian dengan anda ? Whatsapp saya untuk konsultasi kulit secara percuma

Berminat boleh wassap saya ye
.
. YOUR BEAUTY IS MY PRIORITY

Love,
N.Maheerah
017.668.0889
Beauty Consultant Mary Kay

#MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayMelaka #IloveMaryKay #marykaybangi
#IndependentBeautyConsultant #seniorbeautyconsultant
#SatinHandsPampering #marykayproducts
#majalahpengantin #marykay #alhamdulillah #syukur #botanicaleffects #satinlips #SatinHandsPampering #timewise
#marykayproduct #lipstick #lipbalm #beautyconsultant #skinvigoratebrush #matakedut #eyebag #oilseed #eyebag
5min

» LOG IN to write comment.

Normal NURUL MAHEERAH 017-6680889
nurulmaheerah Firming eye cream sangat powerful utk mengurangkan dark circle serta kedutan di sekitar mata. Selama ini selalu letak pelembab lah toner lah dekat mata kan?
Sebenarnya itulah yang menyebabkan sekitar mata lebih byk masalah.
Untuk kawasan mata JANGAN sesekali letak skincare spt pelembab,toner,serum & lain2.. Sebab apa? Sebab kulit di sekitar mata adalah 5x lebih nipus daripada kulit wajah. Jadi kulit mata memerlukan penjagaan khas yang lain, yang khas utk mata.

Alaaaa yekeee? abis, nak letak apa utk mata?
Untuk mata,kita cuma boleh letak eye cream/gel yang khas utk mata sahaja. Maksudnya yang ada perkataan "eye" shj.
Cthnya, firming eye cream, indulge soothing eye gel, timewise age-fighting eye cream & lain2.

Taktau mana bersesuaian dengan anda ? Whatsapp saya untuk konsultasi kulit secara percuma

Berminat boleh wassap saya ye
.
. YOUR BEAUTY IS MY PRIORITY

Love,
N.Maheerah
017.668.0889
Beauty Consultant Mary Kay

#MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayMelaka #IloveMaryKay #marykaybangi
#IndependentBeautyConsultant #seniorbeautyconsultant
#SatinHandsPampering #marykayproducts
#majalahpengantin #marykay #alhamdulillah #syukur #botanicaleffects #satinlips #SatinHandsPampering #timewise
#marykayproduct #lipstick #lipbalm #beautyconsultant #skinvigoratebrush #matakedut #eyebag #oilseed #eyebag
5min

» LOG IN to write comment.

Normal NURUL MAHEERAH 017-6680889
nurulmaheerah Firming eye cream sangat powerful utk mengurangkan dark circle serta kedutan di sekitar mata. Selama ini selalu letak pelembab lah toner lah dekat mata kan?
Sebenarnya itulah yang menyebabkan sekitar mata lebih byk masalah.
Untuk kawasan mata JANGAN sesekali letak skincare spt pelembab,toner,serum & lain2.. Sebab apa? Sebab kulit di sekitar mata adalah 5x lebih nipus daripada kulit wajah. Jadi kulit mata memerlukan penjagaan khas yang lain, yang khas utk mata.

Alaaaa yekeee? abis, nak letak apa utk mata?
Untuk mata,kita cuma boleh letak eye cream/gel yang khas utk mata sahaja. Maksudnya yang ada perkataan "eye" shj.
Cthnya, firming eye cream, indulge soothing eye gel, timewise age-fighting eye cream & lain2.

Taktau mana bersesuaian dengan anda ? Whatsapp saya untuk konsultasi kulit secara percuma

Berminat boleh wassap saya ye
.
. YOUR BEAUTY IS MY PRIORITY

Love,
N.Maheerah
017.668.0889
Beauty Consultant Mary Kay

#MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayMelaka #IloveMaryKay #marykaybangi
#IndependentBeautyConsultant #seniorbeautyconsultant
#SatinHandsPampering #marykayproducts
#majalahpengantin #marykay #alhamdulillah #syukur #botanicaleffects #satinlips #SatinHandsPampering #timewise
#marykayproduct #lipstick #lipbalm #beautyconsultant #skinvigoratebrush #matakedut #eyebag #oilseed #eyebag
6min

» LOG IN to write comment.

Normal NURUL MAHEERAH 017-6680889
nurulmaheerah Creame to powder foundation

Ladies.
Anda mempunyai kulit jenis berminyak? ● Mahukan bedak yang tahan lama?
● Sibuk dan tidak banyak masa untuk bersolek?
● Lebih suka kepada kemasan matte?
● Mahukan sesuatu yang mudah, foundation dan bedak dalam satu?
● Mahukan kemasan sempurna yang tahan lama (ideal untuk majlis khas seperti perkahwinan, pertunangan atau graduasi?) Saya ada penyelesaiannya. Compact POWDER dengan ciri terbaik! MaryKay Endless Performance Creme To Powder Foundation! ● Tanpa minyak.
● Teruji secara dermatologi.
● Teruji secara klinikal untuk iritasi dan alergi kulit.
● Tak komedogenik.
● Sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitif.

Berminat boleh wassap saya ye
.
. YOUR BEAUTY IS MY PRIORITY

Love,
N.Maheerah
017.668.0889
Beauty Consultant Mary Kay

#MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayMelaka #MaryKayMySg #IloveMaryKay #marykaybangi
#IndependentBeautyConsultant #seniorbeautyconsultant
#SatinHandsPampering #marykayproducts
#majalahpengantin #marykay #alhamdulillah #syukur #botanicaleffects #satinlips #SatinHandsPampering #makeup #timewise
#marykayproduct #lipstick #lipbalm #beautyconsultant #skinvigoratebrush #skinvigoratecleansingbrush #skinvigorate #beauty #malacep
21min

» LOG IN to write comment.

Normal NURUL MAHEERAH 017-6680889
nurulmaheerah Facial spa di rumah anda !! Selama ini kita hanya cuci & bilas muka kita dengan pencuci muka & tgn jekan? Tahu tak,dengan bantuan aat comel & canggih ni, ia akan lebih licin membersihkan kulit wajah kita yang lebih sihat & cantik. Menanggkan sisa make up & kulit mati dengan lebih bersih & jauh lebih baik !

Cara pakai Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush.
15 saat pipi kanan
15 saat pipi kiri
15 saat dahi
7.5 saat hidung
7.5 saat dagu

Jangan tekan okay,lembut2 je. Tadaa! Your skin will be more soft, fresh & clean!! BEST SANGATT !
.
. YOUR BEAUTY IS MY PRIORITY

Love,
N.Maheerah
017.668.0889
Beauty Consultant Mary Kay

#MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayMelaka #MaryKayMySg #IloveMaryKay #marykaybangi
#IndependentBeautyConsultant #seniorbeautyconsultant
#SatinHandsPampering #marykayproducts
#majalahpengantin #marykay #alhamdulillah #syukur #botanicaleffects #satinlips #SatinHandsPampering #makeup #timewise
#marykayproduct #lipstick #lipbalm #beautyconsultant #skinvigoratebrush #skinvigoratecleansingbrush #skinvigorate #beauty #malacep
23min

» LOG IN to write comment.

Normal NURUL MAHEERAH 017-6680889
nurulmaheerah Skinvigorate Cleansing Brush:
.
+ Bulu berus nylon serta penghujung bulatan itu dapat mengilatkan wajah dan amat lembut pada kulit.
+ Mempunyai lebih 20,000 helai bulu nylon yang sangat lembut.
+ Mempunyai butang kawalan 2 kelajuan.
+ 400 rotation dalam masa 1 minit.
+ Hanya menggunakan 2 bateri AA.
+ Kalis air dan warranty selama 3 bulan.
+ Datang dengan dua cleansing brush.
+ Setiap cleansing brush boleh digunakan sehingga 3 bulan.
+ Diameter bulu nylon berukuran 80 micro mm jauh lebih halus dari saiz pori-pori 180 micro mm oleh itu dapat membersihkan kotoran jauh ke dalam kulit.
+ Rekabentuknya yang unik dapat cover seluruh kontur wajah supaya lebih bersih.
.
Menarik kan?
.
Jika anda berminat utk memilikinya, harganya memang mampu milik.Dari satu pemerhatian yg telah dilakukan. Mary Kay ini merupakan antara yg dijual dengan harga yg terendah di pasaran dengan kualiti yg jauh lebih baik dari jenama lain.
.
Hadiahkan untuk diri anda dan orang yang anda sayangi harini.
.
. YOUR BEAUTY IS MY PRIORITY

Love,
N.Maheerah
017.668.0889
Beauty Consultant Mary Kay

#MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayMelaka #MaryKayMySg #IloveMaryKay #marykaybangi
#IndependentBeautyConsultant #seniorbeautyconsultant
#SatinHandsPampering #marykayproducts
#majalahpengantin #marykay #alhamdulillah #syukur #botanicaleffects #satinlips #SatinHandsPampering #makeup #timewise
#marykayproduct #lipstick #lipbalm #beautyconsultant #skinvigoratebrush #skinvigoratecleansingbrush #skinvigorate #beauty #malacep
31min

» LOG IN to write comment.

32min sarafmattos
Ludwig Sara Mattos
sarafmattos 4 produtos = 11 benefícios (parte 1)
Sara, cadê o quarto produto???
Calma gente, juro que sou boa em matemática
O quarto produto vem mais tarde...
Por enquanto... DayTime
Lavar, Proteger e Hidratar
3 passos rápidos e poderosos
Você ganha tempo (11 benefícios, lembra???) e uma pele mais linda e radiante!!! Bom Dia!!!!

#marykay
#vcmaislinda
#ficaadica
#TimeWise
#cuidadoscomapele
#presenteiecommarykay
#saramattosconsultora
32min

» LOG IN to write comment.

Normal NURUL MAHEERAH 017-6680889
nurulmaheerah Syukur sangat kulit semakin sihat, kusam pun dah tiada lagi. Pori makin mengecil keadaan kulit lembut je. Besttt besttt. Saya suka saya suka . Hihi Im so happy biar tidak putih, asalkan kulit sihat. Buat apa putih jika kulit putih rosak, betul x? Hee

For free consultation. Wassap kita meh consultation free sahaja
.
. YOUR BEAUTY IS MY PRIORITY

Love,
N.Maheerah
017.668.0889
Beauty Consultant Mary Kay

#MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayMelaka #IloveMaryKay #marykaybangi
#IndependentBeautyConsultant
#SatinHandsPampering #marykayproducts
#majalahpengantin #marykay #alhamdulillah #syukur #botanicaleffects #satinlips #satinhandpampering #makeup #timewise #lipstick #lipbalm #beautyconsultant #skinvigoratebrush #skinvigoratecleansingbrush #skinvigorate #beauty #malacep #healthyskin #kulitsihat #botanical #botanicalskincare
43min

» LOG IN to write comment.

Normal NURUL MAHEERAH 017-6680889
nurulmaheerah Lepas saya tahu, penggunaan wet tissue & makeup remover yang berminyak boleh merosakkan kulit di sekitar mata, saya tak berani lagi dah nak guna.
Sebab saya dah tengok mata orang ada yang tumbuh oil seed.

Oil seed ni macam biji2 putih kecik dekat area mata. Kalau ada biji tu memang tak boleh buat apa lah. Caranya korek2 sampai akar dia. Kemungkinan untuk tumbuh semula masih ada jugak.

So cegah awal utk kebaikan diri kita jugak Bulan ini sangat2 special. Aduhh saia tak kuatt rasa nak rembat je semua . HAHA
Korang mesti nak tahu apakah ia kan? Meh wassap saya tauu.
Berminat boleh wassap saya ye
.
. YOUR BEAUTY IS MY PRIORITY

Love,
N.Maheerah
017.668.0889
Beauty Consultant Mary Kay

#MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayMelaka #IloveMaryKay #marykaybangi
#IndependentBeautyConsultant #seniorbeautyconsultant
#SatinHandsPampering #marykayproducts
#majalahpengantin #marykay #alhamdulillah #syukur #botanicaleffects #satinlips #SatinHandsPampering #makeup #timewise
#marykayproduct #lipstick #lipbalm #beautyconsultant #skinvigoratebrush #skinvigoratecleansingbrush #skinvigorate #beauty #malacep #makeupremover
51min

» LOG IN to write comment.

Normal NURUL MAHEERAH 017-6680889
nurulmaheerah ANAK ROSAKKAN LIPSTICK?
ANAK CONTENG DINDING PAKAI LIPSTICK? OMG!

Mungkin tidak lagi dengan True Dimension Lipstick Mary Kay yg special ni, lipstick yang ada lock. Perlu ditekan drpd atas barulah lipstick akan terbuka. Jadi yang ada anak-anak kecik,dorg mmg tak reti buka pun lipstick ni. So tak boleh pun diorang nak korek-korek lipstick kite ataupun conteng dinding pakai lipstick kite. Huhuhu
Mary Kay True Dimension Lipstick mampu melindungi bibir malah ia juga ada anti penuaan yang diperolehi dari mango butter, vitamin C dan E. Bibir anda pasti tidak akan kering lagi dan kelihatan muda sentiasa. Pelbagai warna pilihan untuk disesuaikan dengan mood anda .. Jom selit order! WhatsApp utk promosi bulan ini !! WhatsApp saya untuk butiran yg lebih lanjut. .
. YOUR BEAUTY IS MY PRIORITY

Love,
N.Maheerah
017.668.0889
Beauty Consultant Mary Kay

#MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayMelaka #MaryKayMySg #IloveMaryKay #marykaybangi
#IndependentBeautyConsultant #seniorbeautyconsultant
#SatinHandsPampering #marykayproducts
#majalahpengantin #marykay #alhamdulillah #syukur #botanicaleffects #satinlips #SatinHandsPampering #makeup #timewise
#marykayproduct #lipstick #lipbalm #beautyconsultant #skinvigoratebrush #skinvigoratecleansingbrush #skinvigorate #beauty #malacep
56min

» LOG IN to write comment.

Normal NURUL MAHEERAH 017-6680889
nurulmaheerah Jom sihatkan kulit dengan Botanical Effects Skincare!
.
Ramuan Utama Botancical Effects & Fungsinya :-
.
Kompleks botani istimewa .
- Silymarin ( buah tistel susu)
Antioksidan berkuasa yang membantu mempertahankan kulit drpd kerosakan persekitaran sambil membantu menenangkan dan melegakan kulit
.
- Luo Han Guo
Dipanggil buah Kelanjutan Usia, mengandungi antioksidan mujarab dan dipercayai membantu menggalakkan kulit yang sihat
.
- Ekstrak biji Flaks
Salah satu sumber tumbuhan paling kaya dengan asid lemak omega 3 yang membantu melembapkan dan melegakan ketidakselesaan kulit kering
.
- Ekstrak Rumpai Laut
Sejenis alga laut, yang terkenal sebagai sumber vitamin, mineral dan asid lemak yang penting untuk pelembapan dan keseimbangan kulit.
.
Untuk info lebih lanjut dan untuk konsultasi kulit secara percuma WhatsApp saya .
YOUR BEAUTY IS MY PRIORITY

Love,
N.Maheerah
017.668.0889
Beauty Consultant Mary Kay

#MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayMelaka #IloveMaryKay #marykaybangi
#IndependentBeautyConsultant
#SatinHandsPampering #marykayproducts
#majalahpengantin #marykay #alhamdulillah #syukur #botanicaleffects #satinlips #satinhandpampering #makeup #timewise #lipstick #lipbalm #beautyconsultant #skinvigoratebrush #skinvigoratecleansingbrush #skinvigorate #beauty #malacep #healthyskin #kulitsihat #botanical #botanicalskincare
1h

» LOG IN to write comment.

Normal NURUL MAHEERAH 017-6680889
nurulmaheerah Jom sihatkan kulit dengan Botanical Effects Skincare!
.
Ramuan Utama Botancical Effects & Fungsinya :-
.
Kompleks botani istimewa .
- Silymarin ( buah tistel susu)
Antioksidan berkuasa yang membantu mempertahankan kulit drpd kerosakan persekitaran sambil membantu menenangkan dan melegakan kulit
.
- Luo Han Guo
Dipanggil buah Kelanjutan Usia, mengandungi antioksidan mujarab dan dipercayai membantu menggalakkan kulit yang sihat
.
- Ekstrak biji Flaks
Salah satu sumber tumbuhan paling kaya dengan asid lemak omega 3 yang membantu melembapkan dan melegakan ketidakselesaan kulit kering
.
- Ekstrak Rumpai Laut
Sejenis alga laut, yang terkenal sebagai sumber vitamin, mineral dan asid lemak yang penting untuk pelembapan dan keseimbangan kulit.
.
Untuk info lebih lanjut dan untuk konsultasi kulit secara percuma WhatsApp saya .
YOUR BEAUTY IS MY PRIORITY

Love,
N.Maheerah
017.668.0889
Beauty Consultant Mary Kay

#MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayMelaka #IloveMaryKay #marykaybangi
#IndependentBeautyConsultant
#SatinHandsPampering #marykayproducts
#majalahpengantin #marykay #alhamdulillah #syukur #botanicaleffects #satinlips #satinhandpampering #makeup #timewise #lipstick #lipbalm #beautyconsultant #skinvigoratebrush #skinvigoratecleansingbrush #skinvigorate #beauty #malacep #healthyskin #kulitsihat #botanical #botanicalskincare
1h

» LOG IN to write comment.

Normal NURUL MAHEERAH 017-6680889
nurulmaheerah Jom sihatkan kulit dengan Botanical Effects Skincare!
.
Ramuan Utama Botancical Effects & Fungsinya :-
.
Kompleks botani istimewa .
- Silymarin ( buah tistel susu)
Antioksidan berkuasa yang membantu mempertahankan kulit drpd kerosakan persekitaran sambil membantu menenangkan dan melegakan kulit
.
- Luo Han Guo
Dipanggil buah Kelanjutan Usia, mengandungi antioksidan mujarab dan dipercayai membantu menggalakkan kulit yang sihat
.
- Ekstrak biji Flaks
Salah satu sumber tumbuhan paling kaya dengan asid lemak omega 3 yang membantu melembapkan dan melegakan ketidakselesaan kulit kering
.
- Ekstrak Rumpai Laut
Sejenis alga laut, yang terkenal sebagai sumber vitamin, mineral dan asid lemak yang penting untuk pelembapan dan keseimbangan kulit.
.
Untuk info lebih lanjut dan untuk konsultasi kulit secara percuma WhatsApp saya .
YOUR BEAUTY IS MY PRIORITY

Love,
N.Maheerah
017.668.0889
Beauty Consultant Mary Kay

#MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayMelaka #IloveMaryKay #marykaybangi
#IndependentBeautyConsultant
#SatinHandsPampering #marykayproducts
#majalahpengantin #marykay #alhamdulillah #syukur #botanicaleffects #satinlips #satinhandpampering #makeup #timewise #lipstick #lipbalm #beautyconsultant #skinvigoratebrush #skinvigoratecleansingbrush #skinvigorate #beauty #malacep #healthyskin #kulitsihat #botanical #botanicalskincare
1h

» LOG IN to write comment.

nurulmaheerah Adakah anda mengalami masalah seperti berikut?

Gelap/kusam? (Akibat pemakaian lipstick tiruan atau mpunyai bahan kimia?)
Kering sampai mengelupas? Berdarah?
Bibir berkeping2?
Senstif pada lipstick?

Satin lip mk terdiri daripada lip mask, & lips balm yang dapat membantu semua masalah bibir anda. Jom dapatkan bibir yg sihat serta gebuss .
. YOUR BEAUTY IS MY PRIORITY

Love,
N.Maheerah
017.668.0889
Beauty Consultant Mary Kay

#MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayMelaka #MaryKayMySg #IloveMaryKay #marykaybangi
#IndependentBeautyConsultant #seniorbeautyconsultant
#SatinHandsPampering #marykayproducts
#majalahpengantin #marykay #alhamdulillah #syukur #botanicaleffects #satinlips #SatinHandsPampering #makeup #timewise
#marykayproduct #lipstick #lipbalm #beautyconsultant #skinvigoratebrush #skinvigoratecleansingbrush #skinvigorate #beauty #malacep
1h

» LOG IN to write comment.

nurulmaheerah Mempunyai masalah :
mata sembab mata panda
keluar biji2 halus di kawasan mata
lingkaran gelap bawah mata

Produk ini tepat untuk menyelesaikan masalah anda

INDULGE SOOTHING EYE GEL
MANFAAT & KEISTIMEWAAN -Menenang, merawat dan menyegarkan wajah yang kelihatan suram
-Meningkatkan lembapan kulit sehingga 130%
BAGAIMANA PRODUK INI MEMBANTU ANDA
Rumusan ekstrak tumbuhan berkesan mengembalikan tona kulit, menganjalkan dan mengurangkan penampilan bengkak di bawah mata.
BAHAN-BAHAN UTAMA & FUNGSINYA
Ekstrak teh hijau (Camellia sinensis)
Antioksidan: Bahan ini, yang juga dikenali sebagai pemusnah radikal bebas, berkesan melindungi kulit daripada kesan-kesan negatif akibat radikal bebas dari persekitaran.
Agen Penyegar: Terkenal dengan ciri-ciri yang menenang dan menyegarkan kulit.
Ekstrak timun (Cucumis sativus)
Agen Penyegar: Terkenal dengan ciri-ciri yang menenang dan menyegarkan kulit.
Ekstrak bunga ros (Rosa canina)
Perapi: Memperbaiki penampilan kulit (kulit kelihatan lebih lembut, lebih licin). Berminat boleh wassap saya ye YOUR BEAUTY IS MY PRIORITY

Love,
N.Maheerah
017.668.0889
Beauty Consultant Mary Kay

#MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayMelaka #MaryKayMySg #IloveMaryKay #marykaybangi
#IndependentBeautyConsultant #seniorbeautyconsultant
#SatinHandsPampering #marykayproducts
#majalahpengantin #marykay #alhamdulillah #syukur #botanicaleffects #satinlips #SatinHandsPampering #makeup #timewise
#marykayproduct #lipstick #lipbalm #beautyconsultant #skinvigoratebrush #skinvigoratecleansingbrush #skinvigorate #beauty #malacep
3h

» LOG IN to write comment.

Normal NURUL MAHEERAH 017-6680889
nurulmaheerah Apa yang diperlukan adalah beberapa saat setiap malam sahaja- dan dalam hanya 30 hari, anda akan menyaksikan hasilnya.. MARY KAY LASH & BROW BUILDING SERUM berfungsi menggalakkan pertumbuhan bulu mata & bulu kening anda. Sesiapa yang nak bulu mata panjang & lebat atau nak tambah bulu kening boleh cuba serum ni. Highly recommended! Boleh lihat hasilnya dalam beberapa minggu sahaja.
.
.
Berminat boleh wassap saya ye
.
. YOUR BEAUTY IS MY PRIORITY
.
.

Love,
N.Maheerah
017.668.0889
Beauty Consultant Mary Kay

#MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayMelaka #MaryKayMySg #IloveMaryKay #marykaybangi
#IndependentBeautyConsultant #seniorbeautyconsultant
#SatinHandsPampering #marykayproducts
#majalahpengantin #marykay #alhamdulillah #syukur #botanicaleffects #satinlips #SatinHandsPampering #makeup #timewise
#marykayproduct #lipstick #lipbalm #beautyconsultant #skinvigoratebrush #skinvigoratecleansingbrush #skinvigorate #beauty #malacep
3h

» LOG IN to write comment.

yati_marykay Salam Sejahtera Pengguna Setia Mary kay.. Nak tahu tak promosi apa bulan Mei ni Produk yang AWESOME!,
Harga pun mestilah AWESOMEkan?
Alhamdulillah Promosi kali ini lebih AWESOME AWESOME dan AWESOME berbanding Promosi yang sebelum2 ni... Wah2 ...jom grab skrg...cepat..cepat ..cepat ruginya tak grab skrg...beberapa produk tengah promosi SUPER DUPER HEBAT
.
Produk Mary kay mesra wuduk , mesra solat , selamat dr kandungan bahan kimia merbahaya merbahaya

Cecepat wasap : yatie
0136774025
Your marykay beauty consultant
Jom follow :
fanpage : Mary kay Melaka
Insta : yati_marykay

##sayajualmarykay##bestseller #promo #grab #timewise #truedimensions #lipsticks #botanical #mask
3h

» LOG IN to write comment.

yulenka0206 ИЗ ЧЕГО состоит "СМЫВКА" (Обезжиренное средство для снятия макияжа с глаз) от MARY KAY?
Этим вопросом задаются многие, увидев чёткую границу раздела двух жидкостей во флаконе.
ПОЯСНЮ.
Розовый флакон содержит двухфазную жидкость, которая при взбалтывании образует идеальное средство для лёгкого снятия макияжа.
ДАЖЕ ВОДОСТОЙКОГО !!!
Верхняя фаза — это жидкий силикон, помогающий снять водостойкую косметику.
Нижняя фаза — это лёгкий эмульгатор, он снимает остальной макияж, не водостойкий.
Если вы ещё не знаете НАСКОЛЬКО чувствительна кожа вокруг глаз, то ЗНАЙТЕ : она в 4 раза тоньше остальной кожи на лице и не имеет подкожной жировой прослойки!
Поэтому уход и очищение этой зоны должны быть бережными, деликатными.
Нельзя вытягивать и тереть кожу при снятии макияжа.
Обезжиренное средство для снятия макияжа с глаз от MARY KAY даёт идеальные условия для бережного ухода и демакияжа.
Перед применением флакон слегка взбалтывается, до образования единой жидкости.
Средство наносится либо на ватный диск, либо на шарик, либо на салфетку(в общем, на то, чем вам удобнее пользоваться).
Смоченный в жидкости диск прикладываем к закрытым глазам , мягко промокаем и ждём секунд 10.
Затем лёгкими движениями снимаем весь макияж.
ПОМНИТЕ О ТОМ, ЧТО МАССАЖНЫЕ ДВИЖЕНИЯ В ЭТОЙ ОБЛАСТИ ТАКИЕ :
1)С верхнего века макияж удаляем движением от носа к виску.
2) С нижнего века макияж удаляем движением наоборот--от виска к носу.
Эта "медузка" (так её любовно называют те, кто пользуются Обезжиренным средством для снятия макияжа с глаз от MARY KAY)прекрасно и легко
очищает
увлажняет
нежно отшелушивает
смягчает
защищает
питает нежную кожу вокруг глаз.
Помните о том, что ваша красота и молодость вашей кожи только в ваших руках.
А кожа вокруг глаз приобретает морщины раньше остальных зон, поэтому ухаживайте за ней правильно и берегите её !!! #marykay #уходзакожей #комсомольск #glowandtell #Timewise #смывка #обезжиренноесредство #демакияж
5h

» LOG IN to write comment.