2,195 Posts

Normal Salju boutique/cafe/homestay

» LOG IN to write comment.

aishababyshop_headband MOMMY2 YG DOK PENANG,,JOM P SERBU BUTIK SALJU,,MCM ADA KAT SANA,,, #Repost @saudahbutiksalju
・・・
Terbaru landing kat butik salju baby headband...cute mute pattern.
#Butiksalju #bayanlepas #bayanbaru #batumaung #balikpulau #telukkumbar #gertaksanggul #tamansahabat #penang #sgbatu #sgara #tamansahabat #gertaksanggul
15h

» LOG IN to write comment.

nadheerajahan Jom minum Mineral Coffee for tea time. Yang ada kencing manis pun bagus minum ni tau. Marilah minum sebelum hadapi jem yang panjang di petang Jumaat.
Salam Asar. :) #mineralcoffee #nadheerajahan #penangagent #bayanlepas #telukkumbar #kopisihat #nadheerajahandotcom
1d

» LOG IN to write comment.

Normal 100%ORIGINAL BEAUTY PRODUCTS

» LOG IN to write comment.

saudahbutiksalju Dress Princess gojes
Kain lycra grip sedap dipakai berat
Free size fit to saiz 38
Harga rm52 offer bg 44 special utk ahli 42
Order wasap 0194646521
#Butiksalju #telukkumbar #batumaung #bayanbaru #bayanlepas #sgbatu #sgara #balikpulau #tamansahabat #gertaksanggul #penang #sgbatu #sgara
1d

» LOG IN to write comment.

nadheerajahan Ada tak meroyan sebab bila jalan-jalan je mesti sakit lutut? Atau ada mak ayah yang selalu sakit lutut? I know di kalangan kita memang ramai yang sakit lutut. Basically, ianya kerana kekurangan collagen di dalam badan yang menyebabkan lutut sakit.
I suggest you cuba BB Plus Collagen, ianya sangat membantu membaiki sendi, kulit dan rambut.

Special Promotion: 0124377310 (nadd) FREE POSTAGE!

#nadheerajahan #penangagent #bayanlepas #bayanbaru #BBPlus #marinecollagen #sakitlutut #telukbahang #telukkumbar #balikpulau #nadheerajahandotcom
2d

» LOG IN to write comment.

saudahbutiksalju Live mlm2 pun masih havoc diserbu customer, Alhamdulillah. Masih sempat nak nyinggah sbb butik salju teluk kumbar tutup pkl 10mlm.

#Butiksalju #telukkumbar #batumaung #balikpulau #bayanlepas #bayanbaru #penang #tamansahabat #gertaksanggul #teluktempoyak #permatangdamarlaut #binjai
2d

» LOG IN to write comment.

azhanihijab Instant shawl Maria Nur Aisya printed
Harga: rm30 (includes postage)
*sarung terus *Whatsapp 0122639191 *limited stock
#azhanihijab #sayajual #tudungmuslimah #bayanlepas #bayanbaru #balikpulau #telukkumbar #gelugor #shahalam #putrajaya #instanthijab #instantshawl #bazarpaknil
2d

» LOG IN to write comment.

Normal Salju boutique/cafe/homestay
saudahbutiksalju Jubah terbaru selesa di pakai metarial kain lycra.. Saiz 38 /40 Rm52 kami bagi rm 44 Ahli Rm 42.... just arrived @saudahbutiksalju harga berpatutan special lg.. #Anda beli kami jual #Butik salju #telukkumbar #batumaung #bayanbaru #bayanlepas #sgbatu #sgara #balikpulau #tamansahabat #gertaksanggul #pulaubetong #politeknikbalikpulau #bukitjambul #teluktempoyak #penang 2d

» LOG IN to write comment.

saudahbutiksalju Ingin bertemu dan dgq pengalaman bagaiman serina chef wan dpt menurukan berat badan sbyk 15 kg sila berkunjung ke

Butik salju teluk kumbar
No 12 , Tingkat Teluk kumbar 1 ,
Teluk Kumbar , Bayan lepas
Rumah teres Depan 7 eleven teluk kumbar
Pada 17hb mei 2015

Juga ada cabutan bertuah dan pertandingan testimoni...ingin tahu lebih lanjut wasap 0194546521 atau 0194646521
#Butiksalju #telukkumbar #batumaung #balikpulau #bayanlepas #bayanbaru #teluktempoyak #permatangdamarlaut #tamankumbarpermai #tamanemas #tamansahabat #gertaksanggul #sgara #sgbatu #penang #politeknikbalikpulau #usm
3d

» LOG IN to write comment.

saudahbutiksalju Assalam update 2015 homestay salju daily rental rate
Teres - rm300
Seaview - rm230
Hillview - rm200
Poolview - rm210
Airport - fully booked till end of year
Shoplot - rm300
Pls do early reservation 0194546521 or 0194646521
#telukkumbar #bayanlepas #bayanbaru #batumaung #sgara #balikpulau #sgara #penang #homestay #homestaypenang #airport
3d

» LOG IN to write comment.

nadheerajahan Anda tahu tak Premium Beautiful Corset Long Girdle mempunyai banyak kebaikan?

Ia sangat bagus untuk menjaga rahim wanita, membantu perjalanan darah/ persekitaran haid dan juga mempercepatkan proses sembuh luka bersalin.

Bagi anda yang memang menyimpan hasrat untuk mendapatkan #PremiumBeautifulCorset, boleh contact nadd. BETUL-BETUL JIMAT!

#nadheerajahan #PremiumBeautifulexpert #bayanbaru #bayanlepas #telukbahang #telukkumbar #balikpulau #nadheerajahandotcom
3d

» LOG IN to write comment.