67,444 Posts

39min ciktien
Normal Asyitin Shahidan
ciktien Makin berseri-seri mukanya .. Combo yg bgus #cco #tcs ... 39min

» LOG IN to write comment.

the_car_salon TCS 3D doomed decals £2.95 each or 2 for £5 & FREE Delivery.!!! Payment via PayPal gift / friend to motec@hotmail.co.uk & please inc your postal address... Cheers Steve #tcs #thecarsalon #tcsgirl #3d #doomed #decal #car #exterior #awsome #itsinthedetail 47min

» LOG IN to write comment.

56min ayunabiz
Normal CCOTCSSSBBPPH
ayunabiz Paling best..
.
Bila orang lain tegur kulit kita makin elok. Rasa nak melompat sambil menari ala ala kumpulan spice gurl dulu. .
Kenal tak spice gurl tu sape?
If u wanna be my lover...
Hahahaahahaa
.
Nak try ler tu. Meh wassup kak erna +60179150242yer or terus ke butik @infinicouture di bandar seri putra okey!
.
#ayunabiz
#ssbb #cco #sabuntomato #tcs #pph #shampoo #wrempire #kuantan #naturalproducts #womeninbusiness #malaysia #bazaarpaknil #strechmark #jerawat #parut #murah #ipoh #vendormalaysia #kualalumpur  #kemaman #shahalam #malaysia #makeup #kajang #vendorboutique #naturalherbs #ump #kedaimurah #onlineshopmalaysia
56min

» LOG IN to write comment.

anibal7694 Both of us got placed.. #TCS #placements #baby #darling #love 1h

» LOG IN to write comment.

Normal CCOTCSSSBBPPH
ayunabiz Best....
.
Kalau tak, tak la yang dapat sample pun dok order yg baru sabun tomato ni.
.
Mueheheheee
.
Nak try ler tu. Meh wassup kak erna +60179150242yer or terus ke butik @infinicouture di bandar seri putra okey!
.
#ayunabiz
#ssbb #cco #sabuntomato #tcs #pph #shampoo #wrempire #kuantan #naturalproducts #womeninbusiness #malaysia #bazaarpaknil #strechmark #jerawat #parut #murah #ipoh #vendormalaysia #kualalumpur  #kemaman #shahalam #malaysia #makeup #kajang #vendorboutique #naturalherbs #ump #kedaimurah #onlineshopmalaysia
1h

» LOG IN to write comment.

Normal CCOTCSSSBBPPH

» LOG IN to write comment.

hunnys.shop Scar Solution Body Bar (SSBB)
Berfungsi sebagai sabun mandi, scrub, merawat kulit kering/berjerawat/tona tak sekata/eczema, lotion memutih mencerah & melindungi drp UV,etc
Produk bebas kimia perlukan kesabaran & konsisten dalam pemakaian.
Kalau sebelum ni boleh sabar dengan produk X,kenapa tidak produk bebas kimia? fikir2kan
Ada promosi tau bulan ni.. Promosi tamat 31 ogos 2015 11.59pm!!!
Whatsapp 013-6412802 (fara) untuk order/book with payment atau terus ke butik Alwan Batik Sutera di Teluk Intan #hunnysshop #ssbb #cco #tcs #pph #wrempire #uiagombak #kualalumpur #klcc #perak #telukintan #kualakangsar #bazaarpaknil #stretchmark #jerawat #parut #sunburn #ruamsusu #jeragat #kulitkering #eczema #kutu #kelemumur #rambutbersinar #rambutgugur #vendormalaysia #malaysia #naturalherbs #kedaimurah #onlineshopmalaysia
2h

» LOG IN to write comment.

hunnys.shop Scar Solution Body Bar (SSBB)
Berfungsi sebagai sabun mandi, scrub, merawat kulit kering/berjerawat/tona tak sekata/eczema, lotion memutih mencerah & melindungi drp UV,etc
Produk bebas kimia perlukan kesabaran & konsisten dalam pemakaian.
Kalau sebelum ni boleh sabar dengan produk X,kenapa tidak produk bebas kimia? fikir2kan
Ada promosi tau bulan ni.. Promosi tamat 31 ogos 2015 11.59pm!!!
Whatsapp 013-6412802 (fara) untuk order/book with payment atau terus ke butik Alwan Batik Sutera di Teluk Intan #hunnysshop #ssbb #cco #tcs #pph #wrempire #uiagombak #kualalumpur #klcc #perak #telukintan #kualakangsar #bazaarpaknil #stretchmark #jerawat #parut #sunburn #ruamsusu #jeragat #kulitkering #eczema #kutu #kelemumur #rambutbersinar #rambutgugur #vendormalaysia #malaysia #naturalherbs #kedaimurah #onlineshopmalaysia
2h

» LOG IN to write comment.

hunnys.shop Scar Solution Body Bar (SSBB)
Berfungsi sebagai sabun mandi, scrub, merawat kulit kering/berjerawat/tona tak sekata/eczema, lotion memutih mencerah & melindungi drp UV,etc
Produk bebas kimia perlukan kesabaran & konsisten dalam pemakaian.
Kalau sebelum ni boleh sabar dengan produk X,kenapa tidak produk bebas kimia? fikir2kan
Ada promosi tau bulan ni.. Promosi tamat 31 ogos 2015 11.59pm!!!
Whatsapp 013-6412802 (fara) untuk order/book with payment atau terus ke butik Alwan Batik Sutera di Teluk Intan #hunnysshop #ssbb #cco #tcs #pph #wrempire #uiagombak #kualalumpur #klcc #perak #telukintan #kualakangsar #bazaarpaknil #stretchmark #jerawat #parut #sunburn #ruamsusu #jeragat #kulitkering #eczema #kutu #kelemumur #rambutbersinar #rambutgugur #vendormalaysia #malaysia #naturalherbs #kedaimurah #onlineshopmalaysia
2h

» LOG IN to write comment.

hunnys.shop Scar Solution Body Bar (SSBB)
Berfungsi sebagai sabun mandi, scrub, merawat kulit kering/berjerawat/tona tak sekata/eczema, lotion memutih mencerah & melindungi drp UV,etc
Produk bebas kimia perlukan kesabaran & konsisten dalam pemakaian.
Kalau sebelum ni boleh sabar dengan produk X,kenapa tidak produk bebas kimia? fikir2kan
Ada promosi tau bulan ni.. Promosi tamat 31 ogos 2015 11.59pm!!!
Whatsapp 013-6412802 (fara) untuk order/book with payment atau terus ke butik Alwan Batik Sutera di Teluk Intan #hunnysshop #ssbb #cco #tcs #pph #wrempire #uiagombak #kualalumpur #klcc #perak #telukintan #kualakangsar #bazaarpaknil #stretchmark #jerawat #parut #sunburn #ruamsusu #jeragat #kulitkering #eczema #kutu #kelemumur #rambutbersinar #rambutgugur #vendormalaysia #malaysia #naturalherbs #kedaimurah #onlineshopmalaysia
2h

» LOG IN to write comment.

hunnys.shop Scar Solution Body Bar (SSBB)
Berfungsi sebagai sabun mandi, scrub, merawat kulit kering/berjerawat/tona tak sekata/eczema, lotion memutih mencerah & melindungi drp UV,etc
Produk bebas kimia perlukan kesabaran & konsisten dalam pemakaian.
Kalau sebelum ni boleh sabar dengan produk X,kenapa tidak produk bebas kimia? fikir2kan
Ada promosi tau bulan ni.. Promosi tamat 31 ogos 2015 11.59pm!!!
Whatsapp 013-6412802 (fara) untuk order/book with payment atau terus ke butik Alwan Batik Sutera di Teluk Intan #hunnysshop #ssbb #cco #tcs #pph #wrempire #uiagombak #kualalumpur #klcc #perak #telukintan #kualakangsar #bazaarpaknil #stretchmark #jerawat #parut #sunburn #ruamsusu #jeragat #kulitkering #eczema #kutu #kelemumur #rambutbersinar #rambutgugur #vendormalaysia #malaysia #naturalherbs #kedaimurah #onlineshopmalaysia
2h

» LOG IN to write comment.

hunnys.shop Scar Solution Body Bar (SSBB)
Berfungsi sebagai sabun mandi, scrub, merawat kulit kering/berjerawat/tona tak sekata/eczema, lotion memutih mencerah & melindungi drp UV,etc
Produk bebas kimia perlukan kesabaran & konsisten dalam pemakaian.
Kalau sebelum ni boleh sabar dengan produk X,kenapa tidak produk bebas kimia? fikir2kan
Ada promosi tau bulan ni.. Promosi tamat 31 ogos 2015 11.59pm!!!
Whatsapp 013-6412802 (fara) untuk order/book with payment atau terus ke butik Alwan Batik Sutera di Teluk Intan #hunnysshop #ssbb #cco #tcs #pph #wrempire #uiagombak #kualalumpur #klcc #perak #telukintan #kualakangsar #bazaarpaknil #stretchmark #jerawat #parut #sunburn #ruamsusu #jeragat #kulitkering #eczema #kutu #kelemumur #rambutbersinar #rambutgugur #vendormalaysia #malaysia #naturalherbs #kedaimurah #onlineshopmalaysia
2h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Amaro CCO TCS SSBB PPH
azilah_samijan Kulit kasar? Kulit berminyak? Meh tolak swmua masalah kulit tu dengan sabun tomato TCS. Kulit jadi makin lembut tau. Asyik nak pegang2 usap2 je pipi tu.. malam2 pulak sapu nipis2 krim koko TCS.. Best je kulit muka pakai set combo facial TCS-CCO... produk 100% natural bebas kimia ni. Nak ke?

#CombosetfacialTCSCCO #CombosetScarSolutionSSBBCCO
#sabuntomato #TCS #krimkecantikan #CCO #sabunmandi #SSBB #shampoo #PPH #sayapakai #sayaguna #sayajual #produknatural #wrempire #produkbumiputera #fazilashoppe #codkotatinggi
2h

» LOG IN to write comment.

jazminloo The door is only for me to enter ~
Credit to @teoquila #tgif#tcs#door#uss#throwback#love#SG
2h

» LOG IN to write comment.

ayunabiz ^ TOMATO CLEAR SKIN ( T C S ) ^ |Cleanser | Mask | Scrub |

Sabun muka istimewa dengan Ektraks Tomato dan air mawar yang diperkaya dengan Vitamin A, C, E, Anti Oksidan serta AHA. ^^ fungsi ^^ Vitamin A, C - menghapuskan jerawat, mengimbangi lebihan minyak, mengecilkan pori terbuka.

Vitamin E - memberi lembapan pada kulit.menghapuskan kulit kusam.menambah nutrien disamping melembut dan menghaluskan kulit.

Anti Oksidan - mengekalkan keanjalan kulit dan mngurangkan kedutan.bebas dari radiasi uv.kulit lebih muda dan segar.agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif

AHA - mencerah kulit secara semulajadi.menanggal sel kulit mati dan scrub semulajadi tanpa menipiskan lapisan kulit. ^^ cara penggunaan ^^ bertindak sebagai pencuci, masker dan scrub :D

langkah 1 (pencuci) : buihkan sabun dan urut seluruh wajah.bilas.

langkah 2 (masker) : sekali lagi buihkan sabun dan ratakan di wajah. biar seketika.

langkah 3 (scrub): sebelum bilas urut secara bulatan bagi menaggalkan sel kulit mati.

amalkan 2kali sehari untuk kesan lebih efektif.bole diguna bersama CCO :D
Harga: rm40
Postage: - semenanjung rm7
- sabah swak rm11.

Nak try ler tu. Meh wassup kak erna +60179150242yer or terus ke butik @infinicouture di bandar seri putra okey!

#ayunabiz
#ssbb #cco #sabuntomato #tcs #pph #shampoo #wrempire #kuantan #naturalproducts #womeninbusiness #malaysia #bazaarpaknil #strechmark #jerawat #parut #murah #ipoh #vendormalaysia #kualalumpur  #kemaman #shahalam #malaysia #makeup #kajang #vendorboutique #naturalherbs #ump #kedaimurah #onlineshopmalaysia
3h

» LOG IN to write comment.

3h ciktien
Normal Asyitin Shahidan
ciktien Ciktien baru lepas masak .. Hapdet testimoni #tcs yg nie .. KULIT MAKIN CERAH >> MUKA MAKIN BERSIH

xcitednya dgr ♡♡ love it

Whatsapp 0195529179
3h

» LOG IN to write comment.

ayunabiz Ready stock in da houzzzz
Corrector Cream Oil

dirumus khas menggunakan teknologi canggih agar nutrient dalam setiap bahan mentah tidak terjejas dan dapat memberi kesan optimum.

Ektrak koko berkualiti tinggi diadun dengan Minyak badam gred tinggi bersama bahan lain seterusnya menghasilkan CCO ini.

Eye / Lips / Face

1. Eye
- bagi mengurangkan eyebag
- kulit kering disekitar mata
- kedutan peringkat awal
- melembab - kulit kusam kesan penuaan

2.Lips
- dijadikan lipgloss tanpa warna - sesuai untuk bibir sensitif
- dijadikan sebagai base sebelum apply lipstick - penggunaan jangka panjang bole cerahkan bibir gelap kesan penggunaan lipstick yang ada bahan kimia
- bole merawat bibir yang kering dan mengelupas.sel kulit mati akan tertanggal sendiri
- melembabkan kulit sekitar bibir dan dagu
- bibir kembali tegang

3.Face
- jeragat
- kecutkan jerawat
- pudarkan parut
- kecilkan pori2
- bole digunakan seluruh muka terutamanya tepi hidung
- warna gelap di tepi hidung akan cerah n moist
- tanggalkan sel kulit mati dengan sendiri
- sesuai untuk parut baru n memperbaiki struktur kulit

cara guna:

1.hanya apply sedikit sahaja CCO di tempat bermasalah.tak perlu banyak.bazir.hehe.
2. prefer apply sebelum tido kerana kulit bole bernafas n rehat sepenuhnya
3. selain eye, lips,face..CCO juga sesuai untuk rekahan ibu mengandung..gelap di siku..lutut..leher..buku lali..kutikal kuku.dan lain2 *selamat, suci dan halal dibawa sembahyang

kesan bole dilihat dalam seminggu :D bole campur dengan skincare lain.

Nak try ler tu. Meh wassup kak erna +60179150242yer or terus ke butik @infinicouture di bandar seri putra okey!

#ayunabiz
#ssbb #cco #sabuntomato #tcs #pph #shampoo #wrempire #kuantan #naturalproducts #womeninbusiness #malaysia #bazaarpaknil #strechmark #jerawat #parut #murah #ipoh #vendormalaysia #kualalumpur  #kemaman #shahalam #malaysia #makeup #kajang #vendorboutique #naturalherbs #ump #kedaimurah #onlineshopmalaysia
4h

» LOG IN to write comment.

Juno CCO TCS SSBB PPH
chanteqbyme Kulit lembuttttt..muehehe..suka kan??meh try tcs ni..ape tcs ni??tomato clear skin!!pencuci best abad ini!!
.
Nk le tu..mwh whatsapp hakak..095181262.
.
Da try musti jatuh hati!! #tcs #jerawatkecut #bebasbahankimia #bebasjerawat
4h

» LOG IN to write comment.