24,053 Posts

ardhiyeah Sumbing di waktos wanci sariak layung. Wanci sariak layung nyaeta waktu layung (sinar panonpoe) di langit katenjo beureum #Sundanese #rebonyunda #sumbing 58min
  •   dnurdiniati Kapan ke sumbing di ? 49min
  •   rezamochamad_ Ehm.. Naha rebo sunda teh da upami teu salah mah aya na d Bandung?? Hehe, 38min

» LOG IN to write comment.

Normal Maull Juga Maull

» LOG IN to write comment.

cindydwika Bu ibu RT 01
Kompak dengan kain rangrang oleh Gerai Busana Ully (promoin butik emak sendiri )
5h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

elbert_mc Lotek is Sundanese traditional food. Consists of several vegetables such as tahu (tofu), cole, kangkung (waterspinach) and taugé (beansprouts). It is added with a spicy peanut sauce and topped with krupuk. Healty and delicious food. #food #foodporn #indonesia #sundanese #bandungculinary #healtyfood #nomnom #traditionalfood 5h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

tsskateboarding tah tinggali barudak, hiji deui manusia pindah haluan @aditisadit, baheula papan ditabeuhan, ayeuna kendang kencaan, tapi edan lah respect kang ka budayana, punten ah ieu sarebueun #support #musiklokal #sundanese #kendang #bandungjuara 7h

» LOG IN to write comment.

Video Praditya Muhamad Al-kahfi

» LOG IN to write comment.