280 Posts

lily_ls My talented little Picasso, Sufi Liyana's art of expression.
Fireman approaching a buildingwhich is on fire.
Notice a flag lookalike at the back of the fire engine? Well.. according to her that's a 'pail with water in it'. Hahaha
And that fire engine is splashing the water into the building already. Got that?
#Sufiliyana #daughter #kids #cute #art #painting
1d
  •   mikenguyentheartist ha I like this. @lily_ls 23h
  •   izyandarlina Salam kak lily. How are u? Hope all is well. Akak di mana sekarang? 23h
  •   lily_ls Hi @izyandarlina . Alhamdulillah all is great. I'm back at Johor & still practicing law. How about you? How are you? Happy to see you with kids & family now. 22h
  •   izyandarlina Good to know you're good kak. I pun masih praktis di kl. If i ada kes di johor, boleh lah call akak. :) take care kak. @lily_ls 15min

» LOG IN to write comment.

lily_ls With the sunshine. Cheeky sunshine. #Sufiliyana #Sayang #motherdaughter 1w
  •   aisyazoul @lily_ls sayang!! Lama sgt tak jumpa.. tak tahu la bila leh jumpa ko lagi ly.. smg ko & family sihat selalu hendaknya... amin. 3d
  •   lily_ls Kau pun sayang @aisyazoul ! Rindu kat kau.. aku pun doakan kau sekeluarga sihat. Memang tak sure bila aku naik KL lama2. Biasa naik kejap je urusan kerja. Sufi dah start sekolah so memang susah nak lama and takleh tinggal office. Jom Skype call. Boleh tengok muka 1d

» LOG IN to write comment.

lily_ls Look who's climbing ibu's desk after her evening nap? #Sufiliyana kalau tak sekolah tu, memang tak sah kalau tak kacau ibu. 4w
  •   ms_faslin Hi Sufi Kalau Ilmfest nanti ada IJC, Sufi nak datang lagi tak? 4w
  •   lily_ls InsyaAllah, Of course nak Aunty @ms_faslin . Bila mention ada ilmfest lagi dia dah a few times remind ayah dia nak pergi sebab dia suka time tu IJC mesti lagi ramai & besar. 4w

» LOG IN to write comment.

lily_ls First day at new #school today. New friends, new teacher, lovely her.
#justtrytonevergrowup #love #Sufiliyana #Sayang #preschool #littlecaliphs #motherdaughter #happy #happiness #2015
2mon

» LOG IN to write comment.

lily_ls #Sufiliyana sayang yang masih tak tidur waktu ni (00.27,19-11-2014). 4mon

» LOG IN to write comment.

6mon lily_ls
Earlybird lily_ls
lily_ls 'Masterchef' kata dia. #Sufiliyana #Sayang 6mon

» LOG IN to write comment.

lily_ls At school today. Celebrating post and pre birthdays' event (2nd quarter of 2014) #Sufiliyana #littlecaliphs 9mon
  •   eizamyza happy birthday sufi comel! moga jadi anak solehah ye syg :D 9mon
  •   joysalizazaini Happy birthday comel. Bilakah date beliau? 9mon
  •   lily_ls Thank you @eizamyza :) InsyaAllah Amin.. 9mon
  •   lily_ls 7th June auntie @joysalizazaini . Nak bagi hadiah sempat lagi. Ibu dia nak t-shirt FF hijau! ;) 9mon
  •   joysalizazaini Birthday babygirl ke birthday ibu ni? Auntie confius. 9mon
  •   lily_ls Birthday babygirl. Aku request on behalf. Cer kau fikir.. mula2 kau bagi kat aku dulu, nanti aku turunkan kat Sufi bila dia dah besar. Kan akhirnya dapat kat dia?? :) hihi.. 9mon

» LOG IN to write comment.

9mon lily_ls
Valencia lily_ls
lily_ls Si comot yang comel. #Sufiliyana #sayang 9mon

» LOG IN to write comment.

9mon lily_ls
Valencia lily_ls

» LOG IN to write comment.

lily_ls To compliment the menu for today's potluck at MHHP office. #Sufiliyana #belatedbirthday 9mon

» LOG IN to write comment.

9mon lily_ls
Valencia lily_ls

» LOG IN to write comment.

lily_ls Fun in the sun. Much much love.. :) #fatherdaughter moment. #saifulsufi #love #family #Sufiliyana 9mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

lily_ls Rindu sangat kat dia walaupun dia just bersekolah sekejap #astaghfirullahteruknyaattachment #Sufiliyana #sayang 10mon

» LOG IN to write comment.

lily_ls #Sufiliyana kesayangan ibu & ayah, dengan roti & Nutella nya. ;) 11mon
  •   lina_gren Comel dgn sunnies pink dia. Bila la aunty bole jumpe and picit pipi dia ni! 11mon
  •   yamadajunior Wow...bdk yg sombog ngn ayh die...huhuhu 11mon

» LOG IN to write comment.

lily_ls Budak ni tak macam orang demam. Happy sebab dah pindah ke seat depan. #Sufiliyana #love #motherdaughter #throwback #mondaymorning 11mon

» LOG IN to write comment.

lily_ls 280314- at 23:30, tengah try tudung ibu. Another tactic of her to stay up longer#Sufiliyana #daughter #sayang 11mon

» LOG IN to write comment.

lily_ls #Sufiliyana Tukang urut ayah & ibu. Sempat posing masa pijak ayah pulak tu.. 12mon

» LOG IN to write comment.

lily_ls Colouring session #Sufiliyana 1y

» LOG IN to write comment.