287 Posts

lily_ls #Sufiliyana di hari 'cuti peristiwa'.
Alhamdulillah we enjoy more family time at home today. Doing as much thing as possible together, indoor. Breakfast together, clean up the room, tidying up closet, sufi's 'mini concert', projek batu seremban, lunch and more more ;)
This pic taken masa keluar kejap teman our buah hati @yamadajunior bought some flip flops untuk kami ber3. Sufi & ibu just duduk tunggu dalam kereta. Thank you Sayang @yamadajunior for the time spent this weekend. We appreciate the time and all the love spread & share. Praying always for HIS blessings on us.
2d

» LOG IN to write comment.

lily_ls Beratur sebelum acara seterusnya. #Sufiliyana #sukan #littlecaliphs #batupahat 2d

» LOG IN to write comment.

lily_ls Muka serius sangat. #Sufiliyana #love 3w

» LOG IN to write comment.

lily_ls Anak ayah #Sufiliyana #sweetheart
Cepat balik Sayang bagi dia tunjuk skill #taekwando kat you @yamadajunior
3w

» LOG IN to write comment.

lily_ls #Lunch with sweetie pie this afternoon. It's not often that she can finish 1 whole plate of rice (adult portion) on her own, so when she did today, ibu yang takut.. betul ke dia lapar sangat ni? Almaklum food tank dia kan still kecik.. tapi Alhamdulillah memang dia kenyang sangat, tak terkeluar balik ke ape.. have her good time and lepas tu tidur nyenyak dalam kereta.
Wish our hero @yamadajunior was with us. :(
May Allah protect him and ease his task there. Ameen.. #Sufiliyana #sweetheart #sayang #daughter #Alhamdulillah
3w

» LOG IN to write comment.

lily_ls Sweetheart. #Sufiliyana 3w

» LOG IN to write comment.

lily_ls My talented little Picasso, Sufi Liyana's art of expression.
Fireman approaching a buildingwhich is on fire.
Notice a flag lookalike at the back of the fire engine? Well.. according to her that's a 'pail with water in it'. Hahaha
And that fire engine is splashing the water into the building already. Got that?
#Sufiliyana #daughter #kids #cute #art #painting
2mon
  •   mikenguyentheartist ha I like this. @lily_ls 2mon
  •   izyandarlina Salam kak lily. How are u? Hope all is well. Akak di mana sekarang? 2mon
  •   lily_ls Hi @izyandarlina . Alhamdulillah all is great. I'm back at Johor & still practicing law. How about you? How are you? Happy to see you with kids & family now. 2mon
  •   izyandarlina Good to know you're good kak. I pun masih praktis di kl. If i ada kes di johor, boleh lah call akak. :) take care kak. @lily_ls 2mon

» LOG IN to write comment.

lily_ls With the sunshine. Cheeky sunshine. #Sufiliyana #Sayang #motherdaughter 2mon
  •   aisyazoul @lily_ls sayang!! Lama sgt tak jumpa.. tak tahu la bila leh jumpa ko lagi ly.. smg ko & family sihat selalu hendaknya... amin. 2mon
  •   lily_ls Kau pun sayang @aisyazoul ! Rindu kat kau.. aku pun doakan kau sekeluarga sihat. Memang tak sure bila aku naik KL lama2. Biasa naik kejap je urusan kerja. Sufi dah start sekolah so memang susah nak lama and takleh tinggal office. Jom Skype call. Boleh tengok muka 2mon

» LOG IN to write comment.

lily_ls Look who's climbing ibu's desk after her evening nap? #Sufiliyana kalau tak sekolah tu, memang tak sah kalau tak kacau ibu. 3mon
  •   ms_faslin Hi Sufi Kalau Ilmfest nanti ada IJC, Sufi nak datang lagi tak? 3mon
  •   lily_ls InsyaAllah, Of course nak Aunty @ms_faslin . Bila mention ada ilmfest lagi dia dah a few times remind ayah dia nak pergi sebab dia suka time tu IJC mesti lagi ramai & besar. 3mon

» LOG IN to write comment.

lily_ls First day at new #school today. New friends, new teacher, lovely her.
#justtrytonevergrowup #love #Sufiliyana #Sayang #preschool #littlecaliphs #motherdaughter #happy #happiness #2015
4mon

» LOG IN to write comment.

lily_ls #Sufiliyana sayang yang masih tak tidur waktu ni (00.27,19-11-2014). 5mon

» LOG IN to write comment.

lily_ls 'Masterchef' kata dia. #Sufiliyana #Sayang 8mon

» LOG IN to write comment.

lily_ls At school today. Celebrating post and pre birthdays' event (2nd quarter of 2014) #Sufiliyana #littlecaliphs 10mon
  •   eizamyza happy birthday sufi comel! moga jadi anak solehah ye syg :D 10mon
  •   joysalizazaini Happy birthday comel. Bilakah date beliau? 10mon
  •   lily_ls Thank you @eizamyza :) InsyaAllah Amin.. 10mon
  •   lily_ls 7th June auntie @joysalizazaini . Nak bagi hadiah sempat lagi. Ibu dia nak t-shirt FF hijau! ;) 10mon
  •   joysalizazaini Birthday babygirl ke birthday ibu ni? Auntie confius. 10mon
  •   lily_ls Birthday babygirl. Aku request on behalf. Cer kau fikir.. mula2 kau bagi kat aku dulu, nanti aku turunkan kat Sufi bila dia dah besar. Kan akhirnya dapat kat dia?? :) hihi.. 10mon

» LOG IN to write comment.

lily_ls Si comot yang comel. #Sufiliyana #sayang 11mon

» LOG IN to write comment.

lily_ls Sayang.. #Sufiliyana #throwback 11mon

» LOG IN to write comment.

lily_ls To compliment the menu for today's potluck at MHHP office. #Sufiliyana #belatedbirthday 11mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

lily_ls Fun in the sun. Much much love.. :) #fatherdaughter moment. #saifulsufi #love #family #Sufiliyana 11mon

» LOG IN to write comment.