274 Photos

lily_ls At school today. Celebrating post and pre birthdays' event (2nd quarter of 2014) #Sufiliyana #littlecaliphs 1mon
  •   eizamyza happy birthday sufi comel! moga jadi anak solehah ye syg :D 1mon
  •   joysalizazaini Happy birthday comel. Bilakah date beliau? 1mon
  •   lily_ls Thank you @eizamyza :) InsyaAllah Amin.. 1mon
  •   lily_ls 7th June auntie @joysalizazaini . Nak bagi hadiah sempat lagi. Ibu dia nak t-shirt FF hijau! ;) 1mon
  •   joysalizazaini Birthday babygirl ke birthday ibu ni? Auntie confius. 1mon
  •   lily_ls Birthday babygirl. Aku request on behalf. Cer kau fikir.. mula2 kau bagi kat aku dulu, nanti aku turunkan kat Sufi bila dia dah besar. Kan akhirnya dapat kat dia?? :) hihi.. 1mon

» LOG IN to write comment.

lily_ls Si comot yang comel. #Sufiliyana #sayang 1mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

lily_ls To compliment the menu for today's potluck at MHHP office. #Sufiliyana #belatedbirthday 2mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

lily_ls Fun in the sun. Much much love.. :) #fatherdaughter moment. #saifulsufi #love #family #Sufiliyana 2mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

lily_ls Rindu sangat kat dia walaupun dia just bersekolah sekejap #astaghfirullahteruknyaattachment #Sufiliyana #sayang 3mon

» LOG IN to write comment.

lily_ls #Sufiliyana kesayangan ibu & ayah, dengan roti & Nutella nya. ;) 3mon
  •   lina_gren Comel dgn sunnies pink dia. Bila la aunty bole jumpe and picit pipi dia ni! 3mon
  •   yamadajunior Wow...bdk yg sombog ngn ayh die...huhuhu 3mon

» LOG IN to write comment.

lily_ls Budak ni tak macam orang demam. Happy sebab dah pindah ke seat depan. #Sufiliyana #love #motherdaughter #throwback #mondaymorning 3mon

» LOG IN to write comment.

lily_ls 280314- at 23:30, tengah try tudung ibu. Another tactic of her to stay up longer#Sufiliyana #daughter #sayang 4mon

» LOG IN to write comment.

lily_ls #Sufiliyana Tukang urut ayah & ibu. Sempat posing masa pijak ayah pulak tu.. 5mon

» LOG IN to write comment.

lily_ls Colouring session #Sufiliyana 6mon

» LOG IN to write comment.

6mon lily_ls
Rise lily_ls

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

7mon lily_ls
Video lily_ls
lily_ls #Sufiliyana jaga adik yang tak sihat 7mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.