207,290 Posts

Normal Eyqa Shafiqah
mizz_eyqashaf Sekadar reupload
Bagi mengingati dan menghayati setiap detik waktu yang ku rasakan ini

32 hari lagi..
Wahh.. unbelievable.. Tapi tu lah kenyataannya
Bila nak sedar?
Bila nak bangkit?
Bila nak berusaha?

Tapi masih tak nak berubah
Masih berangan tengok sinetron (layan pulak aku)
Masih bermimpi kata nak straight A

Itulah saya

Tuhan.. tolong beri kesedaran
Mudahkan urusanku
Mudahkan perjalananku
Mudahkan segala-galanya nanti pada 3 november ini
Moga aku dapat apa yang terbaik
Sekurang-kurangnya untuk balas sedikit sahaja kepada kedua ibu bapa ku

#spm #smkbt2 #fighting #SPMisaroundthecorne #32days #3nov
4min

» LOG IN to write comment.

cacaahhh senyum boleh menyelesaikan masalah . so , please selesaikan masalah math nie . #menghitungHari #nyawa²ikan #spm #studySmart #wishmeluck 5min

» LOG IN to write comment.

ali_azman97 #33 days to Go ! #SPM ! 7min

» LOG IN to write comment.

ruqaiyahisma_ Welcome October! #wishmeluck #spm #anothermonth 21min

» LOG IN to write comment.

23min kekaug
Normal Erika'Katherine
kekaug "¡Es que tú no me entiendes! ¡Tú no me quieres! " (5 segundos después)
"No mi amor, tu si me quieres, ¿Cierto? (un silencio) ¡CONTESTA! ¡DI ALGO!" Son cosas que hacemos inconscientemente, influenciadas por el monstruo de SPM... Hombres, entiendan a sus novias, solo es 1 semana al mes
#Spm #Atodasnospasa #NodiganYono.. #Despuestodovuelvealanormalidad #LolxD
23min

» LOG IN to write comment.

29min natul97
Normal Asnatul Nashirah♡
natul97 Good Night world :) #Tb #Miza #Bestie #SPM #vscoCam 29min

» LOG IN to write comment.

zaffiqezzani biar tak sempurna di mate manusia tpi sempurna di mata allah amin #gardenoaks#malam#home#koushaape#spm#1997#kodahkenapa#gambarakukolakygpanas#silaplah 34min

» LOG IN to write comment.

36min amienlahh
Normal Amin Sharani
amienlahh Alhamdulillah hari ni tak on wechat pun Wechat dah log out sbb SPM punya pasal. Lagi sebulan je kot. Erm in shaa Allah akan berterusan sebegini #study #wechatlogout #spm #onemonth 36min

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

44min dyla_panda
Valencia DylaNohara
dyla_panda Study time. Im tired ady. #spm! 44min

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

54min immsjfoo
Normal Justine Foo
immsjfoo Another great and fun day with le classmates on 1st of October.
#Wednesday #First #of #October #Form5 #32daysleft #SPM #StAnthony #Friendshipforever #5Adhara #Happy #Enjoy #Fun
54min

» LOG IN to write comment.

Inkwell Jose Ignacio Tattuajes Spm-ink

» LOG IN to write comment.

nadiasyahira_sabirin Hello October , please be nice to us :* #CountingDays #SPM 58min

» LOG IN to write comment.

58min syerasyammm
Valencia syera syam
syerasyammm Ramai lagy tak cukup. Dua ekoq jantan ni mcm pnpuan sikit. Haha. #SPM 2014 58min

» LOG IN to write comment.