28,294 Posts

Unknown Kill joys, make some noise
haaale_nah I bet ur shitty ass bird isn't as cool as my fish #splashy#fish#flappy#bird#phone#games#bejelly 5h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Normal Valeria Ferreyra Morales

» LOG IN to write comment.

19h fnndesign
Normal fnndesign
fnndesign @New York fashion week##glamour ##elegance#splashy ##haute couture##we just rocks##red carpet#= @fnndesign 19h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

erazliera_on9shop Assalamualaikum & a very Good Morning....
.
.
.
Hari ni kita nak bgtau lg pasal kelebihan #wisepet ni . Dlm gmbr atas ni ialah #Chichi (pink colour).
boleh stand alone by itself
washable
ada tali strap adjustable
.
.
Yg warna biru tu pula ialah #Splashy. Which is now OUT OF STOCK. Antara fungsi #wisepet ni juga ialah:
boleh di gantung / diletak blkg seat kereta semasa berada dlm kenderaan. Even bukan dlm kenderaan pun, boleh je letak di mana2 kerusi or tempt yg boleh diikat sbb dia ada tali strap adjustable tu.
.
.
Amacam, dah jatuh cinta dah dgn #wisepet ni? Di samping dpt melindungi tab/ ipad / smartphone kita yg mahal itu , ia juga ada rupa yg cute & lovely. Di samping bbrp ciri2 tmbhn spt di atas. Silalah WA +60126745669 kita segera kalau berminat.
.
boleh buat installment juga. No problem
2d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

l7vintage Follow one of the most #fashion forward individuals @_thet_ sporting the bootleg #tommysport from @l7vintage #swag #swerve #swanky #wavy #fresh #dope #splashy #fly #vintage 2d

» LOG IN to write comment.

jonlongjohn Boy and his whip. #splashy @misterheverly come back soon my friend 2d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.