70,404 Posts

Normal Nicole Stokes-Zumwalt
schutzhund13 Some #soldiers & #veterans have four paws. Our Nation's #mwds & #mpcs deserve our support. They too, have fought, and continue to fight for our freedom.
#thankfulthursday #SOT #SOV
1h

» LOG IN to write comment.

semperfifund Every challenge and every solution is unique. We believe no service member or #veteran suffering from injury or illness should have to worry about their future or their family’s future when their focus should be on #recovery.
#SOT #familysupport #military #Assistance #SemperFiFund
2h

» LOG IN to write comment.

streetsoftokyo Nas / Cherry Wine feat. Amy Winehouse
Listen to the full trak at:
www.streetsoftyo.com
4h

» LOG IN to write comment.

sotekvar Durun 1 dakika!
Önce ayağıma şekil vereyim, öyle çekin. :D
#SOT #thewitch
#iassr #internationalassociationofsocialscienceresearch #serbia #belgrade #openingcoctail
4h

» LOG IN to write comment.

sotekvar @Regrann from @buurrrcuuuu
Minnolar gelip dedi ki "Hocam beraber selfie çekebilir miyiz?"
-Ay tabii!
Kendileri İstanbul Üniversitesi'nden olur.
#SOT #thewitch
#iassr #internationalassociationofsocialscienceresearch #serbia #belgrade
6h
  •   sotekvar Bu foto selfie değil tabi 6h

» LOG IN to write comment.

ashhha_ Tonight we're bringing back the classics you know and love @t2soundbar with @joeecons and @manzonestrong #t2soundbar #t2thursdays #SOT #housemusic 7h

» LOG IN to write comment.

rinia_islamee #IamAYLAN #paKoment
" O Botë pa #sy ..
O njerëz pa #lot..
Çfarë po ndodhë me neve #Sot
Kam mbetur pa koment nuk di cfr te them pos fjalëve melarte qe me dolen nga zemra ! Ne 4ane shof mure te postimeve te fotografis se voglushit që ra DHESHMOR-Shehid ! Për te na treguar dhe nje here qe po jetojne ne nje botë qe "FOTOja KA ME VLERE SE JETA E NJE NJERIUT" ne nje botë ku vlera e Njeriut ka rënë më poshte se cdo vler tjeter. Ai (njeriu) po perdoret si reklam si figur shahu!
Jetojm ne nje botë ku 24h flitet per "dashuri" dhe "meshirë" ...kurse une shof që dashuria e tyre po u sjell vetem Errësirë qe nuk u le të shofin
Zemrat e tyre u jane bere zi e me zi ..nuk kan meshire as atehere kur ne syt e tyre njeri !!
7h
  •   bes.miri Admin qka keni shkruar posht ne kllapa se kuptoj 7h
  •   aulona.gjosha A nuk osht kjo qyhnaaa :( :( 7h
  •   rexhina_berisha97 Qoft I xhehnetit :( 7h
  •   amarildomezini Por kush niset rruges per xhihad...ka then i derguari a.s 7h
  •   the.counter @bes.miri @amarildomezini Hadithi 1362
     Nga Ebu Hurejra r.a. transmetohet të ketë thënë: “I Dërguari i All-llahut ka thënë: “Kë quani judëshmor?” (As’habët) kanë thënë: “O i Dërguari i All-llahut, kush vritet në rrugën e All-llahut, ai është dëshmor.” (Muhammedi sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem.) ka thënë: “Atëherë vërtet do të kishte pak dëshmorë në umetin tim.” (As’habët) kanë thënë: “E kush është dëshmor, o i Dërguari i All-llahut?” Ka thënë: “Kush është vrarë në rrugën e All-llahut, ai është dëshmor; kush ka vde-kur në rrugën e All-llahut, ai është dëshmor; kush vdes nga murta-ja, ai ështëdëshmor; kush vdes nga barku (sëmundje interne) është dëshmor dhe kush përmbytet është dëshmor.” Share (Transmeton Muslimi) 6h
  •   the.counter Në një transmetim tjetër Pejgamberi Alejhi Selam ka thonë: Kush vdes nga thumbimi i akrepit vdes shehid (dëshmor).. 6h
  •   bes.miri Po ne rregull me hadithin por qka ka shkruar ne kllapa transmetuesin apo qfar nuk e kuptoj (muslili) apo mos ka dasht ta shkruaj (muslimi) 6h

» LOG IN to write comment.

whiteheartfoundation #Repost @semperfifund
・・・
A CH-53E Super Stallion helicopter (assigned to Heavy Helicopter Squadron-464, Marine Aircraft group-29, 2nd Marine Aircraft Wing) made a hard landing during a nighttime training exercise in North Carolina, killing one U.S. Marine and injuring 11 others.
The landing is under investigation, and officers were reaching out to the families of the service members involved. "We want to ensure the Marines and family members of the units involved in the mishap have easy access to any help they may need after this tragic event," spokeswoman Marine Capt. Kendra Motz said in a news release via @abcnews. The families of these Marines are in our hearts and thoughts. As always, #SemperFiFund stands ready to provide support as necessary.
#Marines #USMC #Helicopter #HardLanding #Military #Assistance #SOT #SemperFi #AlwaysFaithful
9h

» LOG IN to write comment.

semperfifund A CH-53E Super Stallion helicopter (assigned to Heavy Helicopter Squadron-464, Marine Aircraft group-29, 2nd Marine Aircraft Wing) made a hard landing during a nighttime training exercise in North Carolina, killing one U.S. Marine and injuring 11 others.
The landing is under investigation, and officers were reaching out to the families of the service members involved. "We want to ensure the Marines and family members of the units involved in the mishap have easy access to any help they may need after this tragic event," spokeswoman Marine Capt. Kendra Motz said in a news release via @abcnews. The families of these Marines are in our hearts and thoughts. As always, #SemperFiFund stands ready to provide support as necessary.
#Marines #USMC #Helicopter #HardLanding #Military #Assistance #SOT #SemperFi #AlwaysFaithful
9h

» LOG IN to write comment.

sotekvar Poz verirken ayağını nasıl koyacağını şaşıran insanlar olabilir, gülmeyin.
Sunumu bitirmiş olmanın rehaveti diyelim...
Teşekkürler @iassrorg
#SOT #thewitch
#iassr #internationalassociationofsocialscienceresearch
10h

» LOG IN to write comment.

freekstile360 Another big thanks to everyone that was a part of this creation we built. That was our Summer Edition of #SoundOfToday. We're gonna start planning our winter edition soon, bigger, longer, uncut. #SOT #Vigilantes 11h

» LOG IN to write comment.