8,083 Posts

tatummychelll Our cat died on our porch last week. We think she ate a poisoned mouse. Coming home everyday without her waiting for me is hard. Never did I think I'd love a cat so much. Time heals all wounds and things will get easier... with time. #rip #blue #kitty #barncat #sickcat #died #missyou #grave #ripblue #timeheals #allwounds #pet #lovedher 40min

» LOG IN to write comment.

Reyes Sam Osland
__samm.ii_ This little man has become very sick tonight and I am very worried😟 #kitty #sickcat #pleasebeokay #tooworriedtosleep 5h

» LOG IN to write comment.

Juno Danie Schweiner
deschweiner I brought his cat bed to the vet. #sickcat 10h

» LOG IN to write comment.

Normal Maria De Lourdes Florez
lulycatlover El tierno bebé Manchy pide ayuda para su ojito derecho, lleva lagrimando desde el ocho de abril, se le puso gentamicina y no funcionó, tiene q ir al vet, para aportaciones por favor si pueden cooperar se lo agradecemos mucho, ya saben lo enfermizo q el angelito es, paypal lulyflorez18@gmail.com, Manchy les manda muchos besitos, gracias, ath móvil inbox 23h

» LOG IN to write comment.

  •   buffythetuxie Good 2d
  •   tanyacoca This poor sweet kitty had ear mites so bad that he developed an infection that began to smell pretty badly so I'm going back tomorrow with some medication to give the owner or perhaps a credit to see the veterinarian. He must be in pain the poor thing, but he was very happy to be petted anyway.
    #catsofinstagram #cat #cats #sickcat #causes 1d

» LOG IN to write comment.

penii92 He said me is a crazy girl
I wont be like this if u r not fall in sick
#juzwantyoubehappy #owisbeyourside #owisbullyme #badguy #takecarebae #sickcat #piggy
2d
  •   wp_chey @penii92 哈哈哈,我以为你要借我呢。 对啊,拜四回到。你现在在哪里? 1d
  •   penii92 @leev_tay yupie 1d
  •   penii92 @wp_chey me back on thursday oso..monday out lu....hehe 1d
  •   wp_chey @penii92 same as my sisters! They are leaving on Monday too! 1d
  •   penii92 @wp_chey sure lo...cuz holiday ma...see tmr can come out yamcha ma... 1d
  •   wp_chey @penii92 lol, only tomorrow night or u will go back to KL again. 1d
  •   penii92 @wp_chey im busy to complete my fyp..14/5 need present ad..haha..see how tmr 1d
  •   wp_chey @penii92 Lol, sorry yea, just saw your reply. Alright, let me know once confirmed. 11h

» LOG IN to write comment.

opor_sansaneephong ตอนนี้ช่วยแม่ไก่รักษาน้องใบบัว น้องขาหลังใช้การไม่ได้แต่น้องสู้จัง อยากให้ใบบัวหายเร็วๆนะลูก ถึงจะเป็นเคสที่รักษายาวนานแต่เราจะมีความสุขที่ได้เห็นหนูดีวันดีคืน she is our cat now, her legs were injured but we will takecare of that. Sooner or later she will be walking again stay strong mydear "Baibour" #cat #cats #pet #pets #thaicat #แมว #sickcat #Neko #strongcat #fighting #mydear 2d
  •   jannieszs สามารถใส่ขาเทียมล้อลากได้มั้ยคะปอ สงสารน้องอ่ะ 2d
  •   opor_sansaneephong @jannieszs เราใช้วิธีฝังเข็มอยู่จ้า น้องอาจจะกลับมาเดินได้โดยไม่ต้องใช้ล้อ 2d
  •   jannieszs @opor_sansaneephong ขอให้น้องหายไวๆ สาธุ 2d
  •   nidbuzzy สงสารจุง 1d
  •   pommy_m 9h
  •   opor_sansaneephong @jannieszs @nidbuzzy @pommy_m น้องอยู่ในความดูแลของเราแล้ว เดี๋ยวน้องก็จะหายค้าฟ ปล.น้องสู้มาก 9h

» LOG IN to write comment.

byaishahratu Ingat Awang lagi tak? Kucing Sha yang sakit tu. Sampai berulat kaki dia. So tadi Sha dah dressing dia. Korek ulat ulat kat kaki dia. Lepas tu buh dettol kat tempat luka dia. Then kat kapas Sha tuang ubat kuning pastu tekap kat tempat luka dia. Baru la balut kaki dia elok2.

Petang ni nak dressing lagi sebab masih ada ulat kat kaki dia. Sha balut pun lepas spray Maggot Spray bebanyak biar mati sesak nafas semua ulat2 tu. Bila balut ni selamat sikit, takde la terdedah dengan kuman. At least tak bertambah teruk.

Nak tengok video masa Sha ngan adik Sha dressing Awang? Hashtag ni #NamaSayaAwang ada video. Hihi. Menggelupur Awang masa nak tarik ulat tu keluar. Kesian dia.

Sha cuma mintak korang doakan Awang cepat sembuh okay? Hari ni memang busy menguruskan budak Awang ni. Maaf pada semua yang Sha lambat balas whatsapp tu. Harap anda memahami keadaan Sha.

#sick #sickcat #kucingku #kucing #kucingcomel #sayangihaiwankesayangannabi #doakanAwangye #terimakasihsemua #Allahjemampubalaskebaikankorang #alhamdulillah
2d

» LOG IN to write comment.

aishahratu Haus nampak! Lama Awang minum ehh. Penat ye kena service tempat luka tu hahah. Sian dia.. Skrg baru nampak bermaya sikit muka tu. Kalau tak, makan tak nak, minum tak nak. Buat orang risau je.

Kaki da siap bandage. Comey je tengok kikiki.

Bilik aku bau tuna dia perghh lapar lapar.. Tak leh letak kat luar kang habis kena bedal si gemok and the gang. Awang pun dari tadi landing kat bilik takmo keluar. Cantekk.. Tido jela syg.

#NamaSayaAwang #sickcat #sick #kucingku #kucingsaya #mycat #alhamdulillah #kucing #kucingcomel #luka #sakit #cepatsembuhyesayang #muahciked
2d

» LOG IN to write comment.

aishahratu Sebab awang takmo makan kibble, takde selera katanya, ok takpe kita bagi tuna. Special untuk awang. Pilih2 mana satu nak huhu. Nak bagi selera makan dia ada balik. Kesian kurus dah. Letak kibble kat luar pun dia tak usik. Yang kat dapur pun dia tak makan.

#sick #sickcat #NamaSayaAwang #kucingcomel #kucing #KucingAkuSakit #RedhaJeNi #HarapHarapCepatSembuh #InShaaAllah #kucingku #SemogaCepatSembuh #SayangMuKetat2
2d

» LOG IN to write comment.

aishahratu Yeayyy siap! Tapi ulat dalam tu ada lagi, takmo keluar. Kita spray maggot spray tu biar dia lemas dalam tu. Nanti petang kita dressing lagi ok. Alhamdulillah.. Berani pun kitorang huuuhuuu sedih tau kalau tak buat apa2.. At least kita cuba.. Yg lain2 biar Allah yang uruskan.

1st dressing || 2 MAY 2015 || finished on 11.48 AM

Kita tengok progress awang berapa lama nak baik.

#NamaSayaAwang #sickcat #sick #kucingcomel #kucing #alhamdulillah #sayangihaiwankesayangannabi #dressing
2d

» LOG IN to write comment.

  •   manismerahjambu Allah will repay your kindness.... insyaAllah 2d
  •   aishahratu Tak harap apa2 kak @manismerahjambu cuma mmg xleh la tgk dia dalam kesakitan masa shrek dulu xtau nak buat apa.. Kali ni kena ready 2d

» LOG IN to write comment.

aishahratu Masa untuk beraksi!
Kau jaga awang.
Aku nak korek2 luka kau jap lagi.
Geram tengok ulat2 tu huhhhh.
Maggot spray je tak cukup.
Mcm lambat bertindak.
Ulat ni kejap je dia makan dalam.
Ni pun dah nampak tulang dah.
Jap g kita dressing awang ye.

Kalau hantar pergi vet pun doctor buat benda yang sama. Buang ulat, cuci luka, balut ngan bandage.

Baik kita wat sendiri je kan awang. Cuma perlukan kesabaran dan keberanian je.

Bismillah.

#NamaSayaAwang #sickcat #kucing #kucingcomel #mycat #sayangihaiwankesayangannabi #bismillah #dressing
2d

» LOG IN to write comment.

jschaefer219 Aeriel view of his protests... #vettechlife #sickcat 2d

» LOG IN to write comment.

jschaefer219 This was my little friend at work today. Marty, the foreign body removal from yesterday who is doing great! He followed me everywhere, including my autoclave, and serenaded me all day... #vettechlife #prettykitty #catsofinstagram #sickcat 2d

» LOG IN to write comment.

isaacapon All these awesome people met to celebrate one awesome person. Her -> @camilliejo We love you! Also they caught me off guard #SickCat 2d

» LOG IN to write comment.

tamatie1 Sleep well my darling. I will be here, watching over you! Durma bem meu querido, eu fico aqui, cuidando de você! Amor maior #obi #obiwan #britishblue #britishshorthair #sickcat #love #socute #holland #catsofinstagram #petsofinstagram #iloveyou 2d

» LOG IN to write comment.