9,201 Photos

yikhan629_class2 Interviewed by SinChiew entertainment, 020814. Electronic version http://ent.sinchew.com.my/node/51024 1h

» LOG IN to write comment.

Normal WE ARE ONE!We Believe You Kris
galaxies_exosha 미안해.. 그냥 웃지요.. Sorry.. just for fun. 2h

» LOG IN to write comment.

shilaamzah_photography Shila in Air Asia #3Sixty Inflight Magazine #shilaamzah #airasia #茜拉 (page 02/02) 2h

» LOG IN to write comment.

shilaamzah_photography Shila in Air Asia #3Sixty Inflight Magazine #shilaamzah #airasia #茜拉 (page 01/02) 2h

» LOG IN to write comment.

ibnusina_eyewear_universal Pengumuman, esok kami akan start pos bg mereka yg dah order dan bank in semasa cuti raya tempoh hari, penghantaran mgmbil masa sehari paling lambat 4 hari bergantung pd servis poslaju.
Call / sms / whatsapp / wechat Amir 0174600473

#ibnusina #ibnusinaeyewearuniversal #ibnusinaeyewearofficial #ibnusinastore #ibnusinaeyewear #instashop #onlineshop #spekhd #spekmurah #spekcegahsilau #sayajualmurah #sayajual #onlineshop #murah #kotabharu #kelantan #kurangrabun #ladies #mayakarin #shilaamzah #emmamaembong #aaronaziz #piya16
4h

» LOG IN to write comment.

ibnusina_eyewear_universal Jom Dapatkan produk kami sementara harga masih promosi promosi, ada 4 produk utama utk dimiliki, Therapy eyewear kurangkan rabun, hd eyewear utk memandu, digital eyewear utk kegunaan komputer dan gajet dan evogue eyewear spek khusus utk wanita.
Call / sms / whatsapp / wechat Amir 0174600473

#ibnusina #ibnusinaeyewearuniversal #ibnusinaeyewearofficial #ibnusinastore #ibnusinaeyewear #instashop #onlineshop #spekhd #spekmurah #spekcegahsilau #sayajualmurah #sayajual #onlineshop #murah #kotabharu #kelantan #kurangrabun #ladies #mayakarin #shilaamzah #emmamaembong #aaronaziz #piya16
4h

» LOG IN to write comment.

infinity_oflife First of all Eid mubaraaak
As you can see, yes I started to wear the hijab and I'm really proud of it I've never felt more comfortable than now ^-^ At first I was very unsure but now I'm very happy that I did it :) I told my mother just now that I wanna wear it. She was very surprised and happy It was a great step for me cuz I feel like another chapter of my life has begun
#eidmubarak #newhijabi #hijabi #hijab #proud #life #muslim #islam #geocontactlenses #kawaiihijabi #paki #pakistani #hi #asian #asianmuslim #gorgeoushijab #voguehijab #ootd #desiclothes #pakistanifashion #arab #bollywood
#hk #igers #kawaii #red #hijabistreetstyle #potd
5d

» LOG IN to write comment.

helenyap2013 Shila and her band. #shilaamzah @shahilaamzah 13h

» LOG IN to write comment.

Normal Muhammad Uzair Buliah
muhduzair93 Tengok Gambar Lama Teringat Dekat #ShilaAmzah..Entah Bila Dapat Jumpa Lagi..#SekaliSeumurHidupJeKot..HaHa 16h

» LOG IN to write comment.

shilaamzah_photography It's FRIDAY!! Time to wind down.. Relax... & Enjoy the Weekend! Have a great weekend ahead #Shilalas! #shilaamzah 20h

» LOG IN to write comment.

shilaamzah_photography It's the 1st day of Shila's happy month.... Let's all be happy.. Stay positive and..... Breatheeeeee.... Love u loadsss!!!! Have a safe flight & Take care there! #shilaamzah #shilalas 1d

» LOG IN to write comment.

produk_kecantikanbvr ♡♡SGS(shiny gold serum)♡♡ Setiap kali terpaksa buat over time keje + assigment banyak mommy selalu terpaksa tido lambat dan akibat nya,
taraaa,
mata sembab+bengkak dah..
Kalau tak buat apa2 jawabnya nk blh hilang tu mngambil masa yg panjang jgk la..sbb tu la jika berterusan bawah mata kita akan jadi lebam dan gelap.. Oleh tu,cepat2 la mommy apply SGS kat bawah mata ni supaya cepat hilang dan jgn biarkan ia nya mnjadi lingkaran hitam.. Alhmdulillah..
Sehari dua lepas apply tu bengkak mata dah mula nampak surut dah..
Skrg dh okay dh..^_^

Bg yg mnghadapi mslah mata panda tu,jgn risau,selalu lah apply SGS pada waktu malam,insyallah mmg berlesan dismping dpt menegangkan bawah mata ni selain dpt mnghilangkan eyebag..:) So,cepat dapatkan sekarang yukk.. Sms/whatsapp :
011 19971073

#sayajualmurah #bvrctestimoni #vgs #sgs #foundation #skincare #onlineproduct #online #onlinestore #geraipaknil #ctdk #shilaamzah #emmamaembong #zizanrazak #ekzema #pengubat #jerawat #shoping #gebusgebass #scrub #cepat #berseri #licin #onlineig #serum#shining#beauty
1d

» LOG IN to write comment.

Normal Shilalas
iloveshahila #throwback 2012-This is the moment where Shila has started her journey in China music industry. 2014-Now,her name became bigger after participate in #iamasinger .We #shilalas will always support u! #shilaamzah #shila 1d

» LOG IN to write comment.