17,983 Posts

Video Noraisyah Abdh@Olga John Obos
noraisyahabdh Patah seribu... #shilaamzah 2h

» LOG IN to write comment.

3h nas7013
Normal muhamad nasreen
nas7013 Sha, jihan ada juge la di setia city mall #shilaamzah @shahilaamzah 3h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Normal ☆ⓢⓗⓐⓗⓘⓛⓐⓐⓜⓩⓐⓗ☆

» LOG IN to write comment.

sha_shilalas Morning mummy Sha, and baby. Have a great weekend! #shilaamzah #Shilalas 14h

» LOG IN to write comment.

raulenlee #megastararena #malaysiacelebrity #shilaamzah #malaysiaevent #blacksecretparty
Shila amzah is one of the top singers in Malaysia
24h

» LOG IN to write comment.

luriahofficial99 my dream is ,I want ,to be a singer like
#shilaamzah
wanderfall
1d

» LOG IN to write comment.

shilalasxiyan 得空想起便上来看看,,愿你一切安好
#Shilaamzah #shilalas
1d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

anizoninnerneckofficial Terima kasih kepada #anizonlovers. Terima kasih atas setiap penghargaan ini #Repost @sharmilamimi79 with @repostapp.
・・・
Tajuk Penampakan Dagu Runcing!!!
Selamat Tengah Hari Sahabat2 Kesayanganku...
Salam Jumaat Yang Penuh Barakah...
As'salamualaikum...
Ini Gambar Semalam...kita menggayakan AnizonInnerNeck AIN NA'DARAyang sangat2 selesa dipakai..siapa2 yg nak dagu tu runcing mmg sesuai sgt pakai innerneck berdagu ni..sbb inner ni memainkan peranan yg penting pada dagu..nak dagu ala2 retis #ShilaAmzah wahhh kerlasss ko jah..senang sahaja..pakai innerneck AnizonInnerNeck dah selesai masalah dagu bertengkek2....oppsss..maaf tarlabihhh sudah...ok lh..pada yg berminat inner mcm kita pakai ni..mehhhkita pakat ramai2 follow support & shopping innerneck kat igshop @urdreamwardrocollections @anizoninnerneckofficial ok...Banyak piliha warna dan design innerneck yg cantik2 cute2 sweet2 tau...tang harga pun amat2 lh berpatutan..Harga mampu milik gituwmeme berbaloi2,dan yg penting dihasilkan drpd material yg sgt2 berkualiti tinggi...Superb Awesome
#Anizon #Anizonlovers #anizoninnerneck #anizoninner #anizoninnernecklebaran #me #like #pretty #gorgeous #sweet #nice #love #lovely #syukur #alhamdulillah #SyukurSelalu
1d
  •   sharmilamimi79 In Sha Allah...Nak tambah koleksi lagi ni @anizoninnerneckofficial ...Sbb akka mmg berpuas hati sgt2 bila pakai innerneck Anizon ni...Walaupun seharian pakai innerneck ni..amat2 lah selesa...xpanas...Dan yg penting peyelamat bila nak pakai shawl..sbb sebelum ni.akak pakai shawl kena lh guna bnyk pin..tp dah pakai innerneck..selamat tinggal pin yg bnyk2 tu..hehe...yg bestny..bila dah pakai innerneck shawl terletak cantik je..xyah nak pin segala bagai lg..akak berani bg untuk Anizon Inner Neck..mmg cengginiiilove hugs #Anizon #anizoninnerneck 1d

» LOG IN to write comment.

sharmilamimi79 Tajuk Penampakan Dagu Runcing!!!
Selamat Tengah Hari Sahabat2 Kesayanganku...
Salam Jumaat Yang Penuh Barakah...
As'salamualaikum...
Ini Gambar Semalam...kita menggayakan AnizonInnerNeck AIN NA'DARAyang sangat2 selesa dipakai..siapa2 yg nak dagu tu runcing mmg sesuai sgt pakai innerneck berdagu ni..sbb inner ni memainkan peranan yg penting pada dagu..nak dagu ala2 retis #ShilaAmzah wahhh kerlasss ko jah..senang sahaja..pakai innerneck AnizonInnerNeck dah selesai masalah dagu bertengkek2....oppsss..maaf tarlabihhh sudah...ok lh..pada yg berminat inner mcm kita pakai ni..mehhhkita pakat ramai2 follow support & shopping innerneck kat igshop @urdreamwardrobecollections @anizoninnerneckofficial ok...Banyak pilihan warna dan design innerneck yg cantik2 cute2 sweet2 tau...tang harga pun amat2 lh berpatutan..Harga mampu milik gituwmeme berbaloi2,dan yg penting dihasilkan drpd material yg sgt2 berkualiti tinggi...Superb Awesome
#Anizon #Anizonlovers #anizoninnerneck #anizoninner #anizoninnernecklebaran #me #like #pretty #gorgeous #sweet #nice #love #lovely #syukur #alhamdulillah #SyukurSelalu
1d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.