13,663 Posts

» LOG IN to write comment.

snurshamira bukti kasha memang dah tukar lirik ni sejak concert last year. Henti henti lah meroya. #Repost @shahilaamzah
・・・
#throwback #loveconcertshilaAmzah 2014 :)
#Repost @imfarahdiana.
・・・
Ku dah temui bahagiaaaa..nice one #shilaamzah #love #liveinMalaysia
4h

» LOG IN to write comment.

rarasyazeera okley frogskin , Paling hangat and meletopss ! original copy gred 5A &3A , segakk !
RM70 only ! whatsapp rara sekarang - 0175899453 !
free postage ,
check it out .
#raybanaviatorgred5A
#rayban #Okleyfrogskin
#bazaarpaknil
#rarasyazeera
#wakdoyok #gopro #kemejadenimmurah
#shopping #bajumurah
#murah
#ootd #visitmyig #sayajualmurah #sayajual #sayajualrayban #maimai #beli #pakyusrajalawak #shilaamzah #sayajualbajulelaki
5h

» LOG IN to write comment.

wak_sayoq Lepas ni mlm minggu aku xbwk motor n keta dh..bwk bot plak ..hahaha
#langkawi2015
#islandhoping
#tb
#shonealcapone
#shilaamzah
#botHONDAi
7h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

shilaamzah_photography The bubbly and forever cheerful Shila Amzah. #shilaamzah 11h

» LOG IN to write comment.

winnieg921 你就是夜空中最亮的那颗星星 @shahilaamzah
#shilalas #shilabar #shilaamzah
11h

» LOG IN to write comment.

the_shilalas_luhan Chen xiang with shila again? The fact is, luhan is still my number two favourite singer, chen xiang is third. Haha. #Shilaamzah #luhan #chenxiang 12h

» LOG IN to write comment.

farahroslann Assalamualaikum dan Good evening everybody. Saya nak bersuara sekejap. Baca ye khas Buat HATERS @shahilaamzah
● ● ● ●
Bertindak sebelum berfikir , Itu perkara utama yang harus dibuat sebelum melakukan apa-apa tindakan.
◆ ◆ ◆ ◆
Lagu Tidak Aku Cinta dah lama @shahilaamzah nyanyi. semasa concert dia 13September2014 / Sabtu / Mega Star Arena Jalan Kuchai Lama.
Saya salah seorang yang hadir dan salah seorang saksi.
Jangan bercakap sesuatu perkara yang anda sendiri tidak jelas tentang nya.
Sila kaji kenapa shila melakukan sesuatu.
Buat main hentam saja.
■ ■ ■ ■
Terima Kasih . #Repost @shahilaamzah
・・・
#throwback #loveconcertshilaAmzah 2014 :)
#Repost @imfarahdiana
・・・
Ku dah temui bahagiaaaa..nice one #shilaamzah #love #liveinMalaysia
14h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

nordiana_aziz Kasha memang dah tukar lirik ni sejak concert tahun lepas. Aku ada time tu so apa lagi nak bukti? Jangan nak meroyan sangat sebb org mmg dah taknak kat kau hahaha #Repost @shahilaamzah
・・・
#throwback #loveconcertshilaAmzah 2014 :)
#Repost @imfarahdiana
・・・
Ku dah temui bahagiaaaa..nice one #shilaamzah #love #liveinMalaysia
16h
  •   nordiana_aziz @tirot_s.u hahahahaha. Ayat. Hahahahahaha. Menyesal aku bgi pasword. Sumpah lepasni tknk mntak tolong kau dah. Sumpahh 15h
  •   tirot_s.u Hahahaaaahahhhhaaaaaaahahahahahahaaahahahaha 15h

» LOG IN to write comment.

idayu_kecik #throwbackvidkasha
#konsertloveshilaamzah
#13092014

Ku dah temui bahagia...@shahilaamzah
I feel u kasha...hehe...always support kasha..walaupown org x taw yg lirik da ditukar time konsert lg..x pe..peminat yg pegi time #loveliveinmalaysia je yg dgr lirik da bertukar..org tngah bahagia kan..hehehe..nak konsert sekali lg kasha..bole x!!!! Love u kasha muah muah :* :)
#shilalas
#shilaamzah
#keepholdingon
#wearestrongwhenweareunited
#loveconcertshilaamzah
16h

» LOG IN to write comment.

tirot_s.u to those yang suka sangat cari salah orang tu, lain kali cari bukti dulu. Kami banyak bukti. Setakat kata kata kau yg entah pape tu. Boleh jalan lah. Dan shila dah lama tukar lirik since concert dia lagi tau. Malu lah maluuu #Repost @shahilaamzah
・・・
#throwback #loveconcertshilaAmzah 2014 :)
#Repost @imfarahdiana
・・・
Ku dah temui bahagiaaaa..nice one #shilaamzah #love #liveinMalaysia
16h

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah #throwback #loveconcertshilaAmzah 2014 :)
#Repost @imfarahdiana
・・・
Ku dah temui bahagiaaaa..nice one #shilaamzah #love #liveinMalaysia
17h
  •   az_zura @shahrulahmadariz ? Ade mslh ke? Rsenye Klau i comment pon mmg khas untuk shila bkn untuk u,so xpyh ssh2 smpai nk tag org bagai..t.ksh jer 6h
  •   shahrulahmadariz @az_zura ish ish ish x ade mslah mmang tuk shila x ade pulak ckap untuk i pun x susah pun nk tag senang je yalah kot2 asyik nk kata shila buat video tuk sharnaz je kan tunjuk bukti je pun sama2 5h
  •   hijau081 Ada beberapa media tempatan yg tidak profesional tp.masih ada lahi media tempatan yg profesional.jd demi Shila Amza..ku cari sendiri fb mu ig mu twetter mu dan youtube mu dear..good luck..tabahkan hati..semoga urusan kita semua dimudahkan dan selamat in sha ALLAH amin 5h
  •   zyrullfiqry Hahaha knpe baru now nk msuk dlm ig knpe xnk msuk sblm ajl erk.polik den melihatnyaa 5h
  •   lowlow951215 i know you on 我是歌手,your sound is amazing 4h
  •   pemborongladiesstuff Hahaaa.. Org msia duk kutuk2... Org cina duk puji2 shila... Nmpk sgt!!! Melayuuu xsupport org melayuuu lgsung!!! Sptutnye brbgge.. Small issue pun nk dperbesarkan.. Btw keep it up shila! I luv u to the moon n back2!! 1h
  •   aisyah1707sf @zyrullfiqry x habis2 lagi dengan sebelum AJL.Kalau dia letak sebelum AJL pun kau kata lagu tu untuk orang tu gak..Kalau dah x suka tu,benda yang x de kaitan pun nak dibelitkan.X nak kalah lagi..Dah terang lagj bersuluh bukti depan mata.Ego je lebih.. 9min

» LOG IN to write comment.

shilabar_shilalas Dream Star Partner

Week 5 (301) + Week 6 (335)=636
Overall result Shila ranked no.3 #shilabar #shilalasunited #shilalas #shilaamzah #茜拉 #梦想星搭档
1d

» LOG IN to write comment.

class2grade8 She looked relief (she took a deep breath and did some naughty expression) after the awesome performance...must be real nervous that time and waiting for the votes. Dear @shahilaamzah and team, u guys did really really good in performing this classical song! Please allowed us to say this loud > WE WILL ALWAYS LOVE YOU!! #shahilaamzah #shilaamzah #shilalas #class2grade8 #MengXiangXingDaDang #梦想星搭档 1d

» LOG IN to write comment.

ilyshailee my fav song of @shahilaamzah i really in loveeee with this song! Sha is so amazing and I wish I can sing like her she's amazing my idol #shilaamzah #shilalas #loveshila #shaPowerVoice #thevoiceMalaysia #oneinamillion 1d

» LOG IN to write comment.

class2grade8 We uploaded the voting part and special performance from Wu Zhou Chang Xiang to our YouTube channel > http://youtu.be/PAbFMHfdpW4

We also just got the English subtitle up for the clip uploaded earlier > http://youtu.be/U_KtWa0Xxu4

Enjoy and good night~

@shahilaamzah #shilaamzah #shahilaamzah #shilalas #MengXiangXingDaDang #梦想星搭档
1d

» LOG IN to write comment.