139,625 Posts

12min dlaamaya
Normal Dla Amaya Collections
dlaamaya Bismillahirrahmanirrohimmm :') |*RED PRINCESS*|
Material : Chiffon full lining
Saiz : Free saiz
Price : Rm 70 spsg Free Postage [Majoriti ukuran]
Bahu 15"
Dada fix 40"
Labuh tgn 23"
Labuh baju 52"

Untuk order:
Whatsapp/msg: 017-3489344 (dla)
12min

» LOG IN to write comment.

11min dlaamaya
Normal Dla Amaya Collections
dlaamaya Bismillahirrahmanirrohimmm :') |*PURPLE PRINCESS*|
Material : Chiffon full lining
Saiz : Free saiz
Price : Rm 70 spsg Free Postage [Majoriti ukuran]
Bahu 15"
Dada fix 40"
Labuh tgn 23"
Labuh baju 52"

Untuk order:
Whatsapp/msg: 017-3489344 (dla)
11min

» LOG IN to write comment.

10min dlaamaya
Normal Dla Amaya Collections
dlaamaya Bismillahirrahmanirrohimmm :') |*PEACH PRINCESS*|
Material : Chiffon full lining
Saiz : Free saiz
Price : Rm 70 spsg Free Postage [Majoriti ukuran]
Bahu 15"
Dada fix 40"
Labuh tgn 23"
Labuh baju 52"

Untuk order:
Whatsapp/msg: 017-3489344 (dla)
10min

» LOG IN to write comment.

10min dlaamaya
Normal Dla Amaya Collections
dlaamaya Bismillahirrahmanirrohimmm :') |*MINT PRINCESS*|
Material : Chiffon full lining
Saiz : Free saiz
Price : Rm 70 spsg Free Postage [Majoriti ukuran]
Bahu 15"
Dada fix 40"
Labuh tgn 23"
Labuh baju 52"

Untuk order:
Whatsapp/msg: 017-3489344 (dla)
10min

» LOG IN to write comment.

9min dlaamaya
Normal Dla Amaya Collections
dlaamaya Bismillahirrahmanirrohimmm :') |*GREEN PRINCESS*|
Material : Chiffon full lining
Saiz : Free saiz
Price : Rm 70 spsg Free Postage [Majoriti ukuran]
Bahu 15"
Dada fix 40"
Labuh tgn 23"
Labuh baju 52"

Untuk order:
Whatsapp/msg: 017-3489344 (dla)
9min

» LOG IN to write comment.

8min dlaamaya
Normal Dla Amaya Collections
dlaamaya Bismillahirrahmanirrohimmm :') |*CREAM PRINCESS*|
Material : Chiffon full lining
Saiz : Free saiz
Price : Rm 70 spsg Free Postage [Majoriti ukuran]
Bahu 15"
Dada fix 40"
Labuh tgn 23"
Labuh baju 52"

Untuk order:
Whatsapp/msg: 017-3489344 (dla)
8min

» LOG IN to write comment.

8min dlaamaya
Normal Dla Amaya Collections
dlaamaya Bismillahirrahmanirrohimmm :') |*CREAM PRINCESS*|
Material : Chiffon full lining
Saiz : Free saiz
Price : Rm 70 spsg Free Postage [Majoriti ukuran]
Bahu 15"
Dada fix 40"
Labuh tgn 23"
Labuh baju 52"

Untuk order:
Whatsapp/msg: 017-3489344 (dla)
8min

» LOG IN to write comment.

7min dlaamaya
Normal Dla Amaya Collections
dlaamaya Bismillahirrahmanirrohimmm :') |*BLUE PRINCESS*|
Material : Chiffon full lining
Saiz : Free saiz
Price : Rm 70 spsg Free Postage [Majoriti ukuran]
Bahu 15"
Dada fix 40"
Labuh tgn 23"
Labuh baju 52"

Untuk order:
Whatsapp/msg: 017-3489344 (dla)
7min

» LOG IN to write comment.

7min dlaamaya
Normal Dla Amaya Collections
dlaamaya Bismillahirrahmanirrohimmm :') |*MIX PRINCESS*|
Material : Chiffon full lining
Saiz : Free saiz
Price : Rm 70 spsg Free Postage [Majoriti ukuran]
Bahu 15"
Dada fix 40"
Labuh tgn 23"
Labuh baju 52"

Untuk order:
Whatsapp/msg: 017-3489344 (dla)
7min

» LOG IN to write comment.

12min cikinvivix
Unknown Cikin Vivix
cikinvivix #senamrobik satu jam rasa nk tumbang cuma bakor 600kal jew...#OMG ini tidak boleh jadi...kene juge ambil agen penghapusan lemak serta mengawal kalori #OmegaGuard ...lepas #detox #alfalfa..baru cepat hasilnya....fuhhh lega ..nadib baik ada #Shaklee ....oh yeahhh 12min

» LOG IN to write comment.

13min nisavitashop
Normal Nisavitashop
nisavitashop Wah!! Banyak nye kabaikan vita E shaklee... #sid#shaklee#vitaE#subang#shahalam#0132251756 13min

» LOG IN to write comment.

Normal Kyrana Wardrobe
kyrana_wardrobe Haihhh. Hari2 membalun.
Cedok2 tak ingat baru perasan dah nk hbs.
Ni sehari je ni leh tahan ni
Mau kena restok esok jugak!
Tak boleh sehari tanpamu ESP ku sayang
Hahahahaha.
#shaklee #shakleebatupahat #shakleemalaysia #akupunyasuka #yangkaunakpanasaphal
18min

» LOG IN to write comment.

yong_mommylizz Nak cantik,tapi bajet ciput ??
Muka pulak berminyak sokmo
Siap ada resdung ?? Meh amalkan vitamin C shaklee
Dengan teknologi sustained relese
Khasiat dilepaskan mengikut masa & keperluan badan
Pastinya membuaykan ianya yg terbaik di pasaran.
Murah pulak tu !!! RM 92.50 jaaa
tahan 6 bulan tau !

Pm/whatsapp 0192638675
www.mommylizz.com

#sustainedRelease #vitaminC #beauty #supplements #suplimen #kulitcantik #kulitberminyak #wanita #jeragat #jerawat #collagen #kolagen #healthandbeauty #mommylizz #bazaarpaknil #shaklee #malaysia #ShakleeMalaysia #sayajualShaklee #sayajual #skincare #masker
29min

» LOG IN to write comment.

31min maxwellxland
Normal your shaklee distribution
maxwellxland Assalamualaikum.
Ramai yang berusaha nak kurus tapi tak pasti supplement yang diambil tu selamat atau tidak. Akma perkenalkan slimming set terbaik dari Shaklee, Omega + Herblax. Bukan saja selamat, tetapi juga organik. Omega berfungsi utk BAKAR LEMAK. Then Herblax pula utk proses pembuangan yg lancar dan elak SEMBELIT.
.
.
Apa lagi kebaikan Slimming Set ni?
1. merangsang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh
2. membantu masalah sembelit
3. mengempiskan perut
4. membantu mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut
5. omega 3 mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita
6. melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan
7. mencegah salur darah tersumbat
8. mengekalkan tekanan normal darah
9. mengurangkan sakit kepala
10. merendahkan kolestrol
11. mencegah pembekuan darah dalam badan
12. mengekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL
13. mengawal masalah obesiti
14. mengurangkan risiko sakit jantung
15. membantu tumbesaran dan perkembangan otak janin - ibu preggy
16. meningkatkan memori
17. membantu menyihatkan paru-paru
.

Whatsapp Akma for oder . don't scare to whatsapp me dear .
01123780862

#shaklee #setkurus #slimmingset #sayajual #sayajualmurah #herblax #omegaguard #lecithin #alfalfa #esp #cinchshakes #supplementonline #visitmyig
31min

» LOG IN to write comment.

shaklee_da Assalamualaikum

Dah makan malam ke semua? Lepas makan ni jangan lupa telan omega sesiap untuk bye bye lemak-lemak jahat yang nak menempel dalam badan tu. Sebelum tidur nanti telan herblax pula untuk angkut keluar lemak-lemak yang dah dibakar. Senangkan konsep slimming set Shaklee ni?
.
Apa keistimewaan kedua produk ni?
-Omega membantu dalam proses pembakaran lemak. Omega bukan sekadar hebat membakar lemak-lemak degil selepas makan tapi juga membakar lemak yang termendap.
.
-Herblax pula akan membantu mengangkut segala lemak, lendir dan toksin keluar dari badan. Herblax akan bertindak selepas 6-8 jam. InsyaAllah selepas tempoh tu, semua yang ada dalam perut akan di bawa keluar dengan jayanya.
.
For orders and consultation boleh whatsapp Da ye di +60174530447 :)
.
#shaklee #omegaguard #herblax #slimmingset #setkurus #PhenomenalPearls #InspiringIndah #sayajual #sayajualmurah #visitmyig
34min

» LOG IN to write comment.

Normal Lukeman Yusoff
lukemanyusoff Collagen powder & meal shakes Shaklee promo untuk diposkan kepada sahabat esok. Bagi yang berminat nak order boleh PM kami. InsyaAllah penghantaran secara pos laju
#shaklee #luke0132299319 #liza0196515717 #COD #poslaju #collagen #mealshakes
34min

» LOG IN to write comment.

37min baha_ezy
X-Pro II Wak Gaban

» LOG IN to write comment.

mia_pencinta_vitamin Malam ni sy nak share resepi detoks buatan sendiri. Senang jea.. :D

Bahan-Bahan: 1-2 liter air putih (terpulan kepada individu)
Tembikai @ Timun - dipotong/dihiris
1 biji lemon
Beberapa helai daun pudina (lebih kurang 10-13 helai)
Ais kiub

Cara-Cara Penyediaan:
• Masukkan buah tembikai atau timun yang telah dipotong ke dalam sebekas jag
• Kemudian masukkan lemon yang telah dihiris bersama buah tadi.
• Masukkan daun pudina dan tuangkan air sejuk ke dalam bahan tadi.
• Biarkan kesemua bahan ini semalaman di dalam peti ais
• Minum keesokan paginya selepas bangun tidur *Alternatif lain. Boleh ambil 4 @ 5 biji Herblax sebelum tidur selama 3malam berturut2.. :) Selamat mencuba.. :D

#shaklee #herblax #radiancesignature #rapibust #ubatgemuk #inayah #surekencang #wonderglow #wisputih #sabunalrazi #radiance #satinskinz #radiglow #kcolly #emilay #perlacoffee #vivix #bazarpaknil #visitig #setkanakkanak #vivixshaklee #sayajualshaklee #setkurus #detox #laromeslimmingserum #miapencintashaklee
44min

» LOG IN to write comment.

Unknown Norazlina Mamat
ummifn_shakleean AJHT Shaklee...Penyelesaian Sakit lutut dan sendi.. Sakit sendi ni bukan shj menyerang orang yang dah berumur. Yang muda pun ada, bila berat badan berlebihan.atau penggunaan sendi yang berlebihan seperti atlet. Bayangkanlah kalau sakit sendi. Nak jalan pun susah, apatah lagi nak buat aktiviti lain.

Saya nak kongsikan 10 kebaikan #AJHT.

1. Menyokong keselesaan sendi
2. Membantu kekalkan tulang rawan
3. Memelihara tisu penyambung yang sihat
4. Melancarkan pergerakan harian
5. Sangat berkesan, kesan positif selepas 5 hari pengambilan (ada ujian klinikal tau
6. Menghalang pembentukan bahan kimia yang merosakkan tulang rawan
7. Anti radang semulajadi
8. Dibuat dari sumber tumbuh-tumbuhan semata-mata, asli dan semulajadi
9. Memberi kekuatan kepada struktur sendi
10. Bertindak seperti kusyen untuk melindungi tulang rawan, juga membekalkan glukosamina (penting untuk binaan tulang rawan dan lendir untuk licinkan sendi dalam tendon dan ligamen.

NOR 0133588612
#sayajualshaklee
#setsendi
#shaklee #Kajang #Bangi #Cyberjaya
46min

» LOG IN to write comment.

50min tomato_puri
Normal Pengedar Shaklee Super Duper
tomato_puri Ni tuk santapan malam ni buah gitu ahakss sentiasa segar dari ladang

Pekana pula ngan rojak makbee

pehh mmg tangkap leleh hebehhe

thanks aya.... #healthylifestyle #healthyfood #shaklee #semulajadi #freshfruit #tomatopuridotcom
50min

» LOG IN to write comment.