226,982 Posts

56min linda_kamari
Normal LINDA KAMARI
linda_kamari Morning allsss!!!
bgn2 tido skali cek hp TERKEZUTTT giler bak ang!!!
YAHOOOO!!!mesti uolss teruja sgt tau bile dgr berita ni....
Nk tahu ape???
#SHAKLEE wt offer terbaik punye lah...
Korg...korg..korg yg nk diet...hah...ni lah masa nye tau....amik FULL SET DIET terus....
HARGA PROMOTION tu....jimattt bnyakkk weiii!!! Jom pakat2 #kurus & #selimmelim...konpom raya ni lebih bermakna....
CINCH SHAKE BY 3 FREE 1

#MMigers
#sayajual
#fullsetdiet
#cinchspiration
#jomkurus
#terlajaklaris
@lindakamari @lindakamari @lindakamari 017-7929287
56min

» LOG IN to write comment.

shaklee_sophia Promosi April Shaklee!!!!!!!
.
.
Yeay.. Good news untuk April ni, BUKAN SATU jer produk yang dapat harga runtuhhhh, ada banyak lain yang join sekali..
Yehaa..
.
.
One of them is CINCH Latte..
Srrrppp...
.
Yang bestnya, Cinch ni ada dalam #setslimmingshaklee..
Of course yang selama ni dok usyar2 set slimming, dah takpayah ralit usyar, moh lekaih order..
.
Pehni, jubah sequin size S dah boleh sarung uolls..heee! .
.
Harga tiptop , consultation meletop.. =)
.
.
For order,
Whatsapp (sophia)
016-6929744

#shakleemalaysia #sayajualshaklee #kuruscantik #codkl #codkajang #shaklee #sayajual #penjualshaklee #setkurusshaklee #alhamdulillah
2h

» LOG IN to write comment.

  •   _glowme_ 99% of high school basketball players don't make it to the Nba...that a scam? 2h
  •   mlmwarning @_glowme_ playing a sport isn't a business opportunity... 2h
  •   _glowme_ @mlmwarning really hmmm I wonder how Michael Jordan and lebron James would respond to that statement... 2h
  •   mlmwarning @_glowme_ do you believe this FTC memo was referring to the NBA? No, it is a warning about business opportunity scams, including MLMs (the FTC attached a detailed warning about MLM scams) 1h

» LOG IN to write comment.

robinmarieclark Find something
Good
To think about
2h

» LOG IN to write comment.

Normal Alamaya_Shaklee
alamaya_shaklee Anda penghidap diabetis atau ada tanda2?? Mencegah dan mengubati diabetis dengan shaklee.. #sayajualshaklee #sayajual #shaklee #shakleeforgood #healthy #diabetis #sihatselalu 3h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

faridatarmize Hari ni sehari suntuk berjalan.

Pagi check up - anta barang mekap - makan kat tesco - beli barang baby.
Petang baru balik. Ikut badan nak jalan lagi, tapi kaki sakit dah bawak badan.

Sebelum tido telan 4 biji ostematrix, lepas tu kroh kroh kroh la.

Insya Allah esok bangun kaki tak sakit, belakang rilek je.
Pil kalsium untuk mark bu- young. LoL

#0163265401 #mmigers #MMShaklee #MMMoneyMagnet #Shaklee #Shaklee2u #shakleeagent #shakleesridamansara #sethamil #setbersalin #setpantang #ibusihat #ibuhamilsihat #kelabibuibu #2weekstogo #pregnant #9months #pregnantladyproblem #supplementsakiturat #sakiturat #sakitsendi #sakitbelakang #sembelit

#TakeOffPost @TakeOff_App
4h

» LOG IN to write comment.

Normal vitamin SHAKLEE lovers
surdcloset Assalamualaikum. Hye u'olls.
.
.
Vivix SHAKLEE adalah produk yang paling POWER sekali klu u'olls nak thu. Harga pun POWER jugak. Kesan pon harus lah sangat POWER! Meh kita tgk apa kebaikan Vivix yang 'POWER' sangat ni. .
.
Apakah KEISTIMEWAAN Vivix shaklee??
memperbaiki DNA dimana sesuai utk mereka yg m'jalani rawatan p'mulihan kanser sprti kimoterapi bg m'ngembalikan sel tubuh kembali kpd asal.
memperbaiki tenaga sel dgn m'bantu m'ningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti, sendi.
.
Antara KEBAIKAN Vivix SHAKLEE:-
menggalakkan penuaan yang selihat (awet muda & anti-penuaan)
membantu mengelakkan kanser (merencat sel kanser drpd lebih serius)
m'ngurangkan risiko sakit jantung (melindungi jantung)
mengurangkan kompilasi diabetes/kencing manis
m'ningkatkn kesihatan arthritis & m'nyokong kesihatan sendi (melindungi saraf)
m'ngurangkan insiden penyakit nyanyuk (merawat Alzheimer)
m'bantu merawat penyakit parkinson
m'bntu memulihkan penyakit strok (angin ahmar)
m'ningkatkan kesihatan imun badan
m'galakkan kesihatan keseluruhan
m'bantu m'ngurangkan berat badan
.
Siapa yang PERLUkan VIVIX?
* pesakit SLE
* mereka yg berisiko penyakit kanser keturunan/penghidap
* diabetes
* strok
* darah tinggi
* cyst
* membantu baik pulih ketagih merokok
* mempunyai masalah berkaitan mata
* pesakit jantung
* membantu mengurangkan insiden nyanyuk
* anti-penuaan
* mereka yang ingin mengurangkan apa jenis penyakit.
.
Whatsapp l Telegram NONI utk konsultasi percuma & special price
NONI
0172659735
#shaklee #shakleemurah #shakleemalaysia #codshaklee #shakleeshahalam #diabetes #kencingmanis #kesihatan #natural #codshaklee #uitm #utem #unisel #msu #politeknikshahalam #shakleeaudracod #shakleesuperb #shakleecod #uitm #utem #unisel #msu #politeknikshahalam #shakleeberkesan #semulajadi #shakleemelaka #vivix #kanser #antikanser #dna #power #murah #promo #kurus #cantik #PhotoGrid
5h

» LOG IN to write comment.

Normal Azriyatul edayu Saleh
ayu_beautycare Ada tak ibu ibu yang belum tidur.. ayu nak share #testimoni #milkbooster dari #esp #Shaklee ni..
-
-
Alhamdulillah tadi siang ayu dah post tentang customer ayu baru lepas bersalin risau dah 4 hari susu badan tak keluar.. Tapi lepas ambil SET PANTANG shaklee.. Yg dalamnya dah ada cukup utk milkbooster.. Alhamdulillah susu badan mula keluar dgn baik sekali..
-
-
And malam tadi update lagi.. Susu badan banyak.. Sampai Miss B bengkak.. Alhamdulillah rezeki anak. -
-
Bukan setiap orang pengeluaran susu badan mudah and banyak.. Ada individu yg perlu ambil supplement utk bantu menggalakkan susu badan keluar dengan baik.. And ada pula individu yg tak perlu ambil supplement hanya cukup sekadar amalkan pemakanan sihat and minum air masak byk. -
-
Tapi.. Kenyataannya.. Memang ada ibu di luar sana mengalami masalah penyususan. -
-
Perlulah diingatkan bahawa, Supplement adalah salah satu cara or ikhtiar utk bantu diri perbanyakkan susu badan .. Dan jadikan susu lebih berkhasiat and pekat. Namun suka utk ayu ingatkan pada semua ibu.. Kekerapan sesi penyusuan juga perlulah di jaga utk memastikan kelenjar susu aktif hari demi hari . -
-

Awak ada masalah penyusuan bayi ..? Jom try set Milkbooster shaklee.. InsyaAllah pasti berkesan
-
-
@ayu_beautycare 013-6679169
Ayu your trusted shaklee distributor #setberpantang #setbersalin #ibuhamil #ShakleeUser #shakleeLover #shakleeEffect #shakleetestimoni
5h

» LOG IN to write comment.

Normal vitamin SHAKLEE lovers
surdcloset Assalamualaikum. Hye u'olls. .
.
Ini adalah jawapan kepada boboi2 diluar sana yaa! Yang mana dah dapat hidayah nak STOP SMOKING tu alhamdulillah dan TAHNIAH i'olls ucapkan. Its not that easy kan, baru i'olls tahu. HAHA!
.
.
Ada yang nak stop smoke tu sampai demam2. Kesiannye lah u'olls ney. Tapi takpa, SHAKLEE ade product yang boleh tolong u'olls semua tanpa merasai healing crisis tersebut.
.
.
I'olls highly recommended Vivix + Vita C plus utk mereka yg ingin berhenti merokok. Sangat bagus ye, berdasarkan testimoni sebelum ney. Rugi tak cuba, malah boleh jimatkan duit u'olls lagi taw. Sebab tak perlu beli rokok lagi lepas ni. Ekekeke
.
.
Vivix Shaklee akan memulihkan DNA dan seterusnya membantu sel-sel yang sihat. Sel-sel rosak korang tuh akan dibaiki. .
.
Customer i'olls sebelum ni sendiri kata bila dia merokok rasa pahit jer rokok tuh. Maksudnya, sel-sel badan dia sendiri telah menolak rokok secara automatik. Alhamdulillah, dengan satu sudu kecil vivix setiap hari beliau telah berhenti merokok skrg.
.
.
Vita C plus pula menjadikan anda kebal dari kesan buruk rokok dan boleh menghalang racun rokok berkembang dengan cepat. Vita C bantu membersihkan darah dari nikotin yg menyebabkan ketagihan merokok. .
.
.
Jom melabur untuk kesihatan. Tak rugi ye u'olls.
NONI
0172659735
Your Health and Beauty Consultant
#shakleelovers #shaklee #vivix #smoker #smoking #vitaminC #vitaminlover #uitm #utem #unisel #msu #politeknikshahalam #melaka #megabazaar2015 #shahalam #codshaklee #promotion #cancer #cantikcantik #shakleeshahalam #shakleemalaysia #shakleemalaysia #shakleemelaka #shakleemurah #PhotoGrid #PhotoGrid #PhotoGrid
5h

» LOG IN to write comment.

surdcloset Assalamualaikum. Hye u'olls.
.
.
Vivix SHAKLEE adalah produk yang paling POWER sekali klu u'olls nak thu. Harga pun POWER jugak. Kesan pon harus lah sangat POWER! Meh kita tgk apa kebaikan Vivix yang 'POWER' sangat ni. .
.
Apakah KEISTIMEWAAN Vivix shaklee??
memperbaiki DNA dimana sesuai utk mereka yg m'jalani rawatan p'mulihan kanser sprti kimoterapi bg m'ngembalikan sel tubuh kembali kpd asal.
memperbaiki tenaga sel dgn m'bantu m'ningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti, sendi.
.
Antara KEBAIKAN Vivix SHAKLEE:-
menggalakkan penuaan yang selihat (awet muda & anti-penuaan)
membantu mengelakkan kanser (merencat sel kanser drpd lebih serius)
m'ngurangkan risiko sakit jantung (melindungi jantung)
mengurangkan kompilasi diabetes/kencing manis
m'ningkatkn kesihatan arthritis & m'nyokong kesihatan sendi (melindungi saraf)
m'ngurangkan insiden penyakit nyanyuk (merawat Alzheimer)
m'bantu merawat penyakit parkinson
m'bntu memulihkan penyakit strok (angin ahmar)
m'ningkatkan kesihatan imun badan
m'galakkan kesihatan keseluruhan
m'bantu m'ngurangkan berat badan
.
Siapa yang PERLUkan VIVIX?
* pesakit SLE
* mereka yg berisiko penyakit kanser keturunan/penghidap
* diabetes
* strok
* darah tinggi
* cyst
* membantu baik pulih ketagih merokok
* mempunyai masalah berkaitan mata
* pesakit jantung
* membantu mengurangkan insiden nyanyuk
* anti-penuaan
* mereka yang ingin mengurangkan apa jenis penyakit.
.
Whatsapp l Telegram NONI utk konsultasi percuma & special price
NONI
0172659735
#shaklee #shakleemurah #shakleemalaysia #codshaklee #shakleeshahalam #diabetes #kencingmanis #kesihatan #natural #codshaklee #uitm #utem #unisel #msu #politeknikshahalam #shakleeaudracod #shakleesuperb #shakleecod #shakleeberkesan #semulajadi #shakleemelaka #vivix #kanser #antikanser #dna #power #murah #promo #kurus #cantik #PhotoGrid
5h

» LOG IN to write comment.

surdcloset Assalamualaikum. Hye u'olls.
.
.
Ada mommy2 kat luar sana kurang susu badan? Anak sering meragam bila susu badan tak ckup? .
Shaklee ad penyelesaian ny .
Mommy2 kt luar sana boleh cuba ESP + Alfalfa ya. Selain dr menghasilkan susu badan yang berkualiti dan banyak. Mommy2 pun boleh turun kn berat taw. Malah boleh RAPATKAN semula MISS V!! Tak percayakan??
.
. Sebab tulah kena cuba!!! Ta k rugi taw cuba
.
Susu ibu sangat berkualiti. Berilah susu ibu daripada beri susu tepung. Susu ibu bnyak manfaat dan salah satu rahsia anak pintar adalah melalui susu ibu. Tambah dengan memberi susu kepada anak anda inn shaa allah pasti berat badan pun fulamakk pasti kurus punya la.

Kadang2 susu ibu ni tak pekat dan tak bnyak membuatkan anak sering kali menangis dan tak puas hati bile menyusu. Sampai hati ibu pun jadi sedih je tgok anak tak cukup susu kan? Kalau dulu dpat 4oz je skarang boley dpatkan 7oz inn shaa allah + mampu menambahkan susu ibu + susu menjadi pekat dan lebih berkualiti.
.
Kelebihan (ESP + Alfalfa):-
bahan 100% semula jadi dan tidak panas kepada anak
mampukembalikan kekuatan badan
mampu rapatkan miss v
tegangkan payudara yang kendur
dapatkan kulit berseri
memberi tenaga .
.
Whatsapp l Telegram i'olls untuk best price taw!
Noni
0172659735
Your Health and Beauty Consultant
#sayajualshaklee #shakleemurah #shakleesihat #shakleecod #codshaklee #shakleeberkesan shakleesuperb #shakleehebat #shaklee #shakleemalaysia #salegaji #ibu #ibuberpantang #anak #pekatkansusu #suamiisteri #isteri #breakfast #breastfeeding #yummy #susuibu #susupekat #baby #sayajualmurah #PhotoGrid
5h

» LOG IN to write comment.

Normal vitamin SHAKLEE lovers
surdcloset Assalamualaikum. Hye u'olls.
.
Ada dikalangan ibu mengandung yg tak suka mkn jamu? Tak boleh tahan bau jamu? Tak boleh nak telan? Ha. Shaklee ada SET BERPANTANG. So, mommy2 dab tak perlu risau ya. Boleh ambil set ini untuk jamu u'olls .
.
Vita-Lea: Adalah yang terpenting untuk anda dan bayi kerana ia mempunyai nutrisi lengkap bagi memastikan kesihatan yang sempurna dari segala aspek kesihatan. Mengandungi pelbagai multivitamin dan zat besi yg diperlukan oleh bayi dan si ibu.
.
B-Complex: Amat penting untuk memastikan perkembangan saraf yg sempurna untuk bayi anda, ia membantu penghasilan tenaga dan darah.
.
Vitamin C: Penting untuk mengoptimumkan imun sistem anda dan bayi, di samping itu ia membantu dlm penghasilan kolagen. Juga bagus untuk kulit yg cantik dan sihat. .
ESP: Mengandungi Isoflavone yang bertindak seperti hormon estrogen, membantu dlm meningkatkan penghasilan susu. Di samping itu Isoflavone melambatkan, membantu melembap, menggebu dan menganjalkan kulit dan payudara. Soya juga mengandungi protein yg tinggi utk bayi anda. ESP juga mampu menguatkan otot dan tulang bayi anda. Dengan pengambilan esp juga boleh bantu kita utk dapatkan anak yang gebu, kulit cerah dan kulit yang lembut.
.
Ostematrix (Kalsium): Ianya sangat penting untuk memastikan kesihatan gigi dan tulang anda. Susu yang anda berikan kepada bayi mengandungi kalsium yang tinggi, jika anda tidak mengambil kalsium yg cukup, kalsium dari tulang anda akan diserap bagi menghasilkan susu.
.
Omega Guard: penting untuk perkembangan otak dan IQ baby. Omega guard ini diperbuat dari minyak ikan yang paling berkualiti di dunia. Omega guard dapat mencegah penyakit lupa si ibu selepas bersalin. Ia juga dapat mengawal berat badan ibu dari naik mendadak dengan cepat atau mengelakkan si ibu menjadi obesiti ketika mengandung Pengedaran darah juga dapat berjalan dengan lebih lancar.
.
Whatsapp l Telegram
Noni
0172659735
Your Health and Beauty Consultant
#setberpantang #berpantang #shakleeaudracod #shaklee #shakleemurah
5h

» LOG IN to write comment.

ogy_naturalvit Sempena hari kelahiran anakanda, vitaohsem.com ada sesuatu yang ingin dikongsikan.. Esok saya akan update promo #shaklee bulan april.. ada dah hint.. banyak promo dari biasa!!!
#sayajual #sayajualshaklee #ipoh #perak
#0128450300
5h

» LOG IN to write comment.

Normal Azriyatul edayu Saleh
ayu_beautycare Nak menjaga kecantikan diri sambil menjaga kesihatan dalaman ...??? Pastilah boleh ..!!! -
-
Haaa dah terbukti menjadi pilihan ramai si cantik jelita .. Semua berpuas hati dengan perubahan yg mereka rasakan.. Malah mampu buat orang sekeliling tertanya tanya , produk apakah yg best sangat tu.. Sampai kulit jadi cantik sihat gebu halus lembut glowing gitu and Jeragat, jerawat, malah kesan parut pun makin menghilang... - -
Jawapannya , Supplement shaklee . -
Sudah tentulah supplement pilihan utama ayu
ESP
Vitamin C Vitamin E -
-
Membatu : Antioksidan yg tinggi , Melindungi dan mencegah kerosakan sel, menghaluskan dan mencerahkan kulit
Merangsang pembentukan & peningkatan penghasilan KOLEGEN Kulit, bg menjaga KEKENYALAN &, KEHALUSAN Kulit
KOLEGEN juga MEnghalang kulit dari BERKEDUT & MEnghalang Otot menjadi Lembik
Memberi Kelembapan semulajadi pada kulit. Mengawal kulit berminyak
mengecilkan liang pori Melambatkan pigmentasi punca jeragat di kulit muka mencerahkan kulit wajah. Tona kulit lebih sekata . Bukan cerah pucat . menggantikan sel kulit mati pertumbuhan sel tisu baru , bagi menutup lubang2 bekas parut jerawat Mempercepatkan pemulihan kulit,bagus untuk mereka yang mempunyai kulit kering. - -
Supplement shaklee bukan sekadar utk kesihatan malah side effect yg positif utk menjaga kecantikan diri ... -
- @ayu_beautycare
013-6679169
Ayu your trusted SID
#ShakleeUser #shakleeLover #shakleeEffect #Shaklee #ayujualshaklee #ayudisini #supplement #kecantikan #KESIHATAN #Vitamin #esp #vitaminC #vitaminE #vivix #Halal #semulajadi #Selamat #kkm #beautycare #beautylover #makeup #wordsswag
5h

» LOG IN to write comment.

krave_mm One of my favorite shakes: Reese's peanut butter cup!
Shaklee chocolate vitalizing protein
Spoonful of peanut butter
Milk
Made in my newest kitchen addition - THE Nutribullet that my baby bought for me
You know you define as a #fitcouple when gifts include blenders and workout clothes!
#Nutribullet #blender #protein #shakes #shaklee #effect #chocolate #peanutbutter #cup #fitcouple #powercouple #gift #love #blessed #healthy #happy #fitness #lifestyle #igfit #instafit #compprep #bikiniprep #wbff #fitnessdiva #fitfam #fitgirl
6h

» LOG IN to write comment.