264,573 Posts

Perpetua Inspirasi FAR (Shaklee)
iza_shakletangkak Salam Sabtu.. Kita sering menyesali apa yang telah berlaku tanpa kita terfikir bagaimana membaiki apa yang telah berlaku.. ☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★ Pengedar Shaklee Tangkak Terhangat 890973
Faizah : 0122971341 / Ajis : 0124971341

#Morning #WordOfTheDay #Smile #RM10Smile #Positive #Shaklee #ShakleeJohor #ShakleeTangkak #SihatBersamaShaklee #VisitMyIg #BazarPakNil #On9Shop #InstaSale #InstaShop #InstaOn9 #IGSale #IGHot #Cantik #Sihat #Health #SyJual #SyJualShaklee #ImShakleeLover
Made with @nocrop_rc #rcnocrop
1min

» LOG IN to write comment.

sihatdenganshaklee HINDARI DIABETIS !! Assalamualaikum... Mesti anda x mau perkara diatas berlaku pada diri anda serta keluarga anda bukan?

Jangan khuatir, vivix dapat atasi masalah tersebut.... insyaAllah

Diskaun 5% akan diberikan. sekiranya anda ingin menjadi ahli pada bulan ini...pihak kami akan memberi multivitamin vitalea secara percuma...
Hebatnyeee.... jom laju2 whatsapp saya :

011 2689 4531

#shaklee #shakleemalaysia #shakleesabah #shakleesarawak #shakleesandakan #YES #vivix #vitalea #diabetis #kencingmanis #supplementuntukwanita #supplementuntuklelaki
2min

» LOG IN to write comment.

11min ajjuani
Perpetua
ajjuani # CAKNA SIHAT

Selamat Menuntut Ilmu Zuani ;) * first time tag nama begini. IM Lovin It!

#shaklee #shakleesungaipetani #shakleebaling
#sihat #YES #dealershaklee
11min

» LOG IN to write comment.

mattdfindley Never mistake motion for action.
- Ernest Hemingway
Just being busy all the time in your home business isn't going to get you anywhere. I know you've heard the phrase "take massive action" before but I've seen it misinterpreted so many times. I've done this myself. Taking action means that you do things that move your business forward, but also produce a tangible result. 🌞🌞🌞🌞🌞 6 years ago I took massive and joined what would become the largest attraction marketing community on the Internet. Its hands down the best decision I've made for my online success so far. To take a look for yourself, check out the link in my bio. 😎😎😎😎😎
12min

» LOG IN to write comment.

leisure_and_happy_lifestyle SHAKLEE Powder Collagen Jualan penghabisan stock...
Murah sgt2....whatsapp 017-3992654 for details...
#shakleemalaysia
#shaklee
#collagen
#shahalamresident
#seksyen7shahalam
#cantikmenarik
#cantikgebu
#onlinebusiness
#bazarpaknil
#bazaaronline
#powdercollagen
23min

» LOG IN to write comment.

34min sue_deqnor
Normal Shakleebynor
sue_deqnor Mulakan pagi uolls dengan senyuman.

Haaa jgn lupa ESP before breakfast oke?

Hee pape pon jom lah kita baca ape lgi keistimewaan ,kelebihan ESP nie.

Kebaikan ESP :
- kulit menjadi lebih anjal dan gebu
- membantu menurunkan berat badan
- memberi rasa kenyang dalam jangka masa panjang
-Juga untuk menambhkan berat bdn dengan cara pengambilan berbeza
-Membina otot .
- memperbanyakkan susu ibu. Susu ibu akan jadi berkrim dan anak mudah kenyang
- memudarkan parut, jerawat dan jeragat
- mempercepatkan penyembuhan luka
- membaiki masalah pigmentasi dan kedutan
- merangsang pembentukan otot dan kulit
- mencegah migrain
- mencegah insomnia dan tekanan
- membaiki masalah rambut beruban dan keguguran
- membantu merendahkan paras kolesterol
- mencegah osteoporosis dan sakit jantung
.

Wahh..best kan..so apa tunggu lagi ws la sy lelaju. +60109218254

#shakleeeffect
#shakleebynor
#shaklee
#sayajualshaklee#espshakleemurah #esp#setkesihatanshaklee #setkecantikanshaklee #sayajualmurah #emmavangers
34min

» LOG IN to write comment.

yong_mommylizz Assalamualaikum.. Pagi yg indah dengan air delima + collagen powder
Memang mengancammmm

Best tau collagen ni
Kulit memang improve dalam masa 2 minggu!

KEBAIKAN SHAKLEE COLLAGEN POWDER :
-------- Anti penuaan - mengurangkan kedutan dan liang roma. Melembap - melembap dan mengurangkan kekeringan kulit. Mencerah - mencerahkan pigmentasi dan jeragat. Menegang - menegangkan payudara dan pinggul. Menyubur - menyuburkan rambut, kulit, kuku Meningkatkan Pergerakan - Badan lebih bertenaga dan aktif. Mengembalikan Keanjalan - Kulit lebih muda bermaya

Pm/whatsapp 0192638675

#shakleeEffect #s2uFamilies #healthyLifestyle #blogger #sayaJual #sayaJualShaklee #shakleeMalaysia #baganSerai #pengedarShakleeTerbaik #instashop #swapReview #shakleeMurah #shaklee #promosi #bazaarPaknil #paritBuntar #supplement #supplements #suplimen #mommylizz #murah #igShop #visitmyig #collagenpowder #skincare #beauty #misiCantik2015
38min

» LOG IN to write comment.

Normal shakleebyus
shaklee_frzdy Assalamualaikum . Dah minum ESP belum sebelum breakfast ? Jom mnum .
Terus bertenaga dgn ESP !

Elok diminum sejuk dan boleh dbancuh dgn faveret drink awak .

Untuk anda kat luar sne yang nak kurus, nak kulit cantik dan nak sihat haaa mmg ni lah pilihan yg tepat. Lelaki yg nak build muscles pun boleh tau ! Dan yg buat kerja berat tu nak tenaga en . Mommy yg tercarik carik milkbooster , ESP is highly recommended.

Kebaikan ESP :
- kulit menjadi lebih anjal dan gebu
- membantu menurunkan berat badan
- memberi rasa kenyang dalam jangka masa panjang
-Juga untuk menambhkan berat bdn dengan cara pengambilan berbeza
-Membina otot .
- memperbanyakkan susu ibu. Susu ibu akan jadi berkrim dan anak mudah kenyang
- memudarkan parut, jerawat dan jeragat
- mempercepatkan penyembuhan luka
- membaiki masalah pigmentasi dan kedutan
- merangsang pembentukan otot dan kulit
- mencegah migrain
- mencegah insomnia dan tekanan
- membaiki masalah rambut beruban dan keguguran
- membantu merendahkan paras kolesterol
- mencegah osteoporosis dan sakit jantung.
- Mengawal keluaran minyak pada muka.

DAPATKAN HARGA MURAH DARI RETAIL PRICE .

Whatsapp 0192967137.
sincerely,
Your shaklee independent distributor

#shaklee #shakleebyus
#shakleemurah #sayajualshaklee #vitamin #vitaminsemulajadi #internationalproduct #onlineshop #shakleehargaahli #shakleemurah #codshaklee #shakleeshahalam #UiTMPuncakAlam #instashop #supplementkulit #supplementkurus #vitaminkesihatan #setsubur #supplementbest #asettegang #putihgebu #malaypretty #emmavangers #emmamaembong #ikutcarakita #photogrid #picsart #wordswag #vscocam
42min

» LOG IN to write comment.

54min iza.hafizah
Normal Iza Hafizah
iza.hafizah Masih lagi tercari2 vitamin utk tanbah tenaga?
Especially bulan puasa nk dekat kan... Cuba vitalea shaklee. Multivitamin yg lengkap dgn nutrisi yg diperlukan oleh badan.
Iza 017-7224442
#vitalea #shaklee #multivitamin #energy #tambahtenaga #tenaga #puasa #ramadhan
54min

» LOG IN to write comment.

zalina.aziz hai semua..assalalmualaikum dan selamat pagi.. dah sarapan.?..sarapan apa?..oh!pastikan ianya berkhasiat..so, semestinya pilihan yang tepat adalah cinch mix shaklee.. Apa Keistimewaan CinchTM Shake Mix Shaklee?

1.Indeks Glisemik - 22 - sesuai untuk pengidap kencing manis

2.Dengan Cinch Pro, campuran ekslusif protein dipertingkatkan dengan leucine - asid amino

3.Powered by leucine untuk memelihara otot semasa anda menurunkan berat badan

4.24 gram protein setiap hidangan untuk membantu anda berasa puas dan kenyang.

5.Tinggi kandungan serat - 6gm serat setiap hidangan

6.Glysemic yang rendah untuk mengekalkan tahap gula darah yang normal dan mengekalkan tenaga

7.Memberikan 35% atau lebih nilai harian kepada 21 vitamin dan mineral penting

8.Penggunaan soya bebas GMO

9.Tiada perasa tiruan, warna atau pemanis
so, apa tunggu lagi!..jom grab sekarang juga..untuk konsultasi dan tips diet, boleh hubungi saya.. master to be
ummimuhaimin
016 447 4510 ,
#diet #tipsdiet #setkurusshaklee #setdietshaklee #shaklee #shakleemalaysia #cinchshaklee #sayajualshaklee #shakleepromosi #shakleemurah #shakleetermurah
55min

» LOG IN to write comment.

59min ierasayuti
Normal Caerasayuti
ierasayuti Apa yang best tentang herbal bland ni ? Haaaaa . Mesti tertanye2 kan , byk kelebihannya dan sesuai utk semua golongan drpd kanak2 sampai lah warga tua . *memulihkan kulit merekah
*memulihkan kulit sensitif
*memulihkan kulit mengelupas
*memulihkan ekzema
*utk jerawat muka , badan *untuk menghilangkan parut *untuk gatal2
Dan banyaaaaaaak lg lah 0199578403
#shaklee #shakleemalaysia #sha #sihatdancantik #skincarekorea #tipscantik #tips #migrain #tipssihat #diet #dietsihat #dietatkins #skincare #kurus #kurusselamat #kurussihat #jomsihat #ibumengandung #ibumenyusu #resdung #supplementmurahbanget #sayajualmurah #rambutgugur #masalahrambut #masalahkulit #setberpantang #alahan #lebatkanrambut #shampoo #haircare
59min

» LOG IN to write comment.

ernyfilzah Boommm shake shake shake boom .

Jangan lupa bershake shake everyone !! Ni lah NASI LEMAK ku tiap pagi .

Rendah lemak dan free cholestrol . Hihi

#ESP #ESPShaklee #Shaklee #ShakleeEffect
60min

» LOG IN to write comment.

Ludwig •Motivational•Inspirational•
kamallfarhan
️Bila anda yakin dgn sesuatu pekerjan itu, keja pagi ke tengah malam ke waktu cuti ke sabtu ahad ke? Anda akan tetap rasa gembira. Selamat pagi. Jom buat kerja dan mulakan dengan bismillah.
♛♛ like, repost and tag your friends to motivate and inspire them. ♛♛
#kamallfarhan #realestate #millionaire #man #sayang #empire #scotland #dreams #urban #publicgold #legacy769 #1whp #shaklee #nh #phytoscience #charismalegacy #powergold #azizanosman #cwa #larome #naelofarhijab #celebritylass #toneexcel #onexox #rindu #cmd #entrepreneur #luxury #love #quotes
1h

» LOG IN to write comment.

Normal Sitiey Derah
sitieyderah Jom sertai kami...Wahai suri-Suri rumah tangga yang tak berkerja...Berbaloi-baloi kita sertai ahli#Shaklee ini... Hubungi saya sekarang:
0165839756..
1104047.. #Sayapengedarshaklee
#Sayajualvitaminshaklee
#SayapengedarshakleeTuaranTamparuliTelipokInanamKotakinabaluSabah...
#Myigshop
#LoveVitaminshakleeEspvitacBcomplexLecithinAlfalfaCinchHebabland..
1h

» LOG IN to write comment.

Normal Pengedar Shaklee Bangi Kajang
noriza_mommavogue Perkongsian gembira ibu-ibu dalam group #shaklee mek nord..semuanya gembira bila bercerita pasal #vitaleaforchildren ..
.
.
Ada yg kongsi anak jarang demam..
.
.
Ada yg berkongsi #vitaleaforchildren menguatkan gigi..
.
Memang vitalea ni dipenuhi dwngan vitamin dan mineral yang diperlukan oleh anak-anak kita..
.
.
Anak-anak mek nord pun memang suka vitalea ni..syukur la..memang jarang sangat sakit..
.
.
Apa yg mek nord nak bagitau ni memang best tau!!! Kalau anda buat belian #vitaleakids ni dan daftar ahli, maka anda layak dapat #vitaleairon yang bernilai RM88++...
.
.
Your trusted SID,
Mek nord ORDER SMS/ WhatsApp/ Call ke 012-2050258
ORDER SMS/ WhatsApp/ Call ke 012-2050258
ORDER SMS/ WhatsApp/ Call ke 012-2050258

Jadual pemakanan & konsultasi berterusan EKSKLUSIF buat semua customer yang membuat pembelian dari ‪#mommavogue‬ sahaja!
#sayajualshaklee #setkurusshaklee #herblax #lecithinsoy ecithin #omegaguard #alfalfa #esp #setslimmingshaklee #setslimibumenyusu
#shakleebangi #shakleebynoriza #shakleemalaysia #pengedarshakleebangi

http://www.mommavogue.com
2h

» LOG IN to write comment.

Normal Michelle Parrott - Shaklee
mommaparrott Cohen loves my new Shaklee banner! Thank you #shaklee for the beautiful gift!!!!! #shakleemom #joinme 2h

» LOG IN to write comment.

chainfatin Assalamualaikum . Selamat pagi .
.
Dah siap buat breakfast ke? Atau lebih prefer beli breakfast di gerai cik kiah simpang tiga tu.
.
Apa kata anda bersarapan sahaja dengan ESP ni. Tak perlu susah susah nak sedia breakfast yang berat. Ambil sesudu esp, kalau nak rasa coco sedikit boleh campur dengan milo, kalau nak rasa tangerin sikit bole campur dengan sanquick. Sedapnyaa. Then bancuh dengan air suam sahaja. .
Anda boleh rasa kenyang yang berpanjangan. Malah bertenaga seharian.
.
So apa tunggu lagi. Jom amalkan gaya hidup sihat. Whatsapp chain 0136605067 sekarang. Saya sedia membantu segala masalah kesihatan anda. In sya allah 🏻 .
#shaklee #shakleemalaysia #shakleesabakbernam #shakleesungaibesar #sid #sayajualshaklee #sayajualshakleemurah #kesihatan #kecantikan #chainshaklee #akuyangjualkauyangcantik #akuyangjualkauyangsihat #taknakke?
2h

» LOG IN to write comment.

tieygee Done bfast diet ku...skping roti cicah ESP+MILO... KENYANG PERUT SUDAHHHHH

kasi up aset wanita..gebu gebas tuk cik suami... Kasi tmbah tnga tuk mulakn pgi yg ceria...
#esp #imiracle
#shaklee .#tieygee01117725401
2h

» LOG IN to write comment.