[INFO] Websta's data servers will undergo maintenance at 22/10/14 10:00(JST) - 22/10/14 11:00(JST), which may cause temporary disruption on our site.
Get updates: Facebook or Twitter

149,047 Posts

2min lawadotcom
Normal your consultant beauty
lawadotcom السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Last-ii but not least. Malunye bile ade eye bag ? Malunye. Terpaksa make up tebal nak cover eye bag. Jom dapatkan vitamin c sekarang !!! ~SID SHAKLEE paling ramah~
0173645163
Semua orang harus amik aura shaklee

#shakleehebat #shaklee #shakleemalaysia #shakleedistributor #shakleeseronok #shakleemaster #shakleesettrial #shakleeonline #shakleeCOD #shakleebest #shakleedistributors #sayajualmurah #sayajual #sayajualshaklee #igshaklee #igshop #igbiz #settrialshaklee #dropships #dropshipmalaysia #agenshaklee #agenshaklee #sayajuallens #sayajual #sayajualmurah #sayajual #agenmalaysia #dropshipmalaysia #dropships #agen #dropships #shakleeEffect
2min

» LOG IN to write comment.

5min skyedotcom
Normal skyedotcom
skyedotcom .
FUNGSI CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS ?
.
CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS merupakan suatu bahan cecair yang meneutralkan bau badan anda dengan cepat dan selamat.
.
CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS bukanlah deodorant apatah lagi minyak wangi kerana ianya sendiri bersifat bebas bau.
.
Penggunaan CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS hanya sekali sehari sahaja cukup unik apatah lagi dengan kesan penggunaannya.
.
CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS besifat anti septic dan juga meneutralkan air kotor yang melekat pada badan.
.
Kulit dibahagian pelipat akan kelihatan lebih cerah dengan pemakaian secara konsistant CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS.
.
CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS terbukti mampu mengekalkan badan bebas bau selama 24 jam.
.
Order?
follow @skyedotcom
.

WHATSAPP 019-7844876 .
**Money Back Guarantee
.
.
#sayajual #celebritylass #sayajualcelebritylass #buangbaubadan #tipshilangkanbaubadan #hilangkanbaubadan #instashopmalaysia #igshopmalaysia #visitmyig #bazaarpaknil #detox #buangtoksin #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkecantikan #shaklee #sayajualvitamin #pengedarshaklee #sayajualshaklee #pengedarshakleeipoh #teamdms #sabunmarineessence #kcolly #radiancesignature #clteammar #blinqbeautydrink #testimonicelebritylass
5min

» LOG IN to write comment.

Normal Supplement2u
shakleeproductstoyou #SetGastrik. Anda perlukan ini jika anda gastrik ! Atasinya sekarang !
#Esp #Ostematrix #Bcomplex
17min

» LOG IN to write comment.

Normal Supplement2u
shakleeproductstoyou #nutriferon adalah immune booster yang membantu menaikkan semula imuniti badan yang semakin kurang melawan virus.
#vivix adalah tonik anti-penuaan semulajadi bertindak sehingga ke tahap selular DNA. Bila kita sakit, DNA kita rosak dan vivix ni memulihkan DNA. Sebab boleh kata semua penyakit sesuai ambil vivix kecuali mati.
#supplement2u #shaklee #supplementforcancer&hepatitis
39min

» LOG IN to write comment.

Normal ASYIKIN SHAKLEE
asyikin_shaklee Yeayyy mlm ni merajinkn diri buat masker dri vitamin c shaklee. Senang je amik 1 biji vitamin c patah 2 pastu amek air suam larutkn pil td. Bg likat siket bru best sapu kt muke. Lps sapu kt muke bia die kering dulu then baru bilas.

Muke jd bersih dn tegang je lps tu tau. Selamat mencube ok.
Goodnight

#shakleeeffect #shaklee
51min

» LOG IN to write comment.

Normal SuzieEizmierah

» LOG IN to write comment.

Normal ♚ A M A S H A K L E E
ama_shaklee Tadaaaaa..
Dah BURN FAT and lepas tu BUANG, what do we need for the next step? BINA!. Yes!
Sesetengah slimming products nih kan dia cuma membantu kita membakar dan menyingkirkan lemak daripada badan tapi slimming products tersebut tak mempunyai option untuk MEMBINA OTOT dalam badan kita. Sebab tu sometimes ada yang slim down tapi ada kulit-kulit lebih yang menggelebeh. So slim tapi badan tak cantik and shape lari. Di sini lah kelebihan produk Shaklee, berupaya membantu kita untuk slim down in a healthy and beautiful way.
CINCH SHAKE nih bertindak sebagai pemangkin untuk mempercepat pencairan lemak tetapi yang bagusnya CINCH SHAKE nih dia tak menggangu dan memusnahkan otot. Sebab itu lah kita slim down dengan shape yang cantik, LEMAK DIHAPUSKAN manakala otot pula akan DIBINA. Apa bahan yang terkandung dalam CINCH SHAKE nih yang membantu kita slim secara cantik dan sihat? It's LEUCINE.
Leucine ini lah yang membantu memelihara otot dalam badan kita so that sewaktu proses pembakaran lemak berlaku, Leucine bertindak untuk memelihara dan membina otot kita. Badan makin slim secara sihat malahan shape juga lebih cantik.
Cinch ada 3 perisa tau.
Chocolate
Caffe
latte..nyumm
For any concultation boleh personally whatapps ama
0174724080
SID yang akan tukar timbangan berat anda.. #amashaklee #shakleepenang #shakleebyama #shakleeuniten #shaklee #setdiet #setdietashaklee #binaotot #leucine #cinchshake #cinchteamix #esp #fatburner #detox
1h

» LOG IN to write comment.

Normal HIDUP SIHAT BERSAMA SHAKLEE
healthylifenad vitamin shakler yang me jatuh hati cinta pandang pertama adalah VITAMIN C 500mg.. sampai da rs yakin me add VITAMIN E dan B COMPLEX utk atasi msalah kulit muke. nak kawin kan ms ty.nak la lawaa..anda yang lain?

#shaklee #hululangat #btho #serdang #shakleehululangat #vitaminc500mg #vitamincorganik
1h

» LOG IN to write comment.

shaklee_harga_ahli Sambil dengar orang main bunga api dan mercun, kami suami isteri duk buat eksperimen baru kat dapur.
Haaa. Ni la hasilnya. Kami buat masker. Nak tau guna apa? Meh nak share. Kami campurkan ESP + VITA E + VIVIX. Wah. Memang terbaik utk kulit. Jom main tepek2 kat muka lak. Hihi. Nak cantik dan sihat jugak? Meh la try shaklee. Pasti tidak mengecewakan.
Nak beli murah? Meh la jadi ahli. Siap dapat bonus lagi! Yeaayy. Seronok sgt! Nak tnya apa2, whatsapp ye saya. 0179393178. #sayajualshaklee #setkulitcantikshaklee #shakleewangsamaju #shaklee #masker #vivix #esp #vitaminCshaklee #vitaminEshaklee #gebu #hospitalselayang #selayang #stadiumselayang #gombak #kepong #terlajaklaris
1h

» LOG IN to write comment.

shakleebyaida Set ESP & ALFALFA ini dipanggil MILKBOOSTER.. utk kaum2 ibu yaaa... Alfalfa - sgt membantu dalam pghasilan susu
Esp - kalau uolss ambik, sisu akan jadi pekat elok jaa... Jom, grab it now with the best price!!
Whatsapp/ wechat : 016 8202849

#shakleelifetimecareer #shaklee #sayajualshaklee #shakleemurah #shakleemalaysia
1h

» LOG IN to write comment.

Normal Supplement2u
shakleeproductstoyou Bismillah.. Assalamualaikum Jom sihat dan cantik bersama Shaklee Untuk mengetahui set yang sesuai dengan masalah anda, boleh sms/whatsapp untuk maklum balas segera di talian tertera. #healthylifestyle #supplement2u #shaklee 1h

» LOG IN to write comment.

Earlybird Shaklee Distributor - Feezee -
feezeeshaklee My supper... Vivit + collagen... Amik purely into mouth.. Xpyh campur2 ngn beverage or air... Sebab mau rasa asli and absorbing yg ummphh truss... Vivix rasa berry2 ribena.. Sebab dia drpd anggur muskat kot... Collagen pla rasa susu masin2.. Ermm.. Susah discribe rasa dia.. Tapi sgt sedap bg sy.. Klo org Len xtaw pula... I really love the taste... Hahaha

High in Nutrien supper sebelum tidurrr.... Ur supper hr ni mcmn???.. #shaklee #supper #feezee #0198232823 #beauty #youthful #healthy #collagen #vivix #flawless #kotabelud #kk #pure #love
1h

» LOG IN to write comment.

2h ciklulu
Normal nurul shaklee = only 4 u :D
ciklulu OMEGA GUARD yang pelbagai kegunaan...
Untuk ibu mengandung bagi perkembangan otak bayi dlm kandungan...
Untuk kawal dan turunkan kadar kolestrol...
Untuk kuruskan badan dan bakar lemak..
Untuk kanak2 bg perkembangan otak dan sistem imunisasi yg tinggi...
#NURUL0126602388 #sayajualshaklee #sayajualmurah #sayapengedarshaklee #sayajualonline #shakleeonline #shakleemalaysia #shaklee #pengedarshaklee #cod #codarea #kepong #gombak #selayang #jomsihat #sihatsemulajadi #omegaguard #produkterbaik #preggy #bizonline #onlineshop #jualonline #murah #visitmyig #vitaminshaklee #igbizmalaysia #igshop #vitamintambahan
2h

» LOG IN to write comment.

Lo-fi hajarul khalida
jajakhalida Kita ni kan..lg2 pompuan ni..
Mesti idam2 impikan kulit cantik2 kan kan?

Nak kulit flawless gitu..
Parut tkde
Lembut gebu gebas

Haaa...ni dia..jaja suggest kombinasi 3 vitamin hebat dr shaklee.. Kombinasi Vitamin E, B Complex dan Vitamin C menghasilkan: • Mengurangkan kedutan dan pembentukan garis-garis halus
• Mencegah penuaan
• Menjadikan kulit lebih kenyal
• Mencerahkan kulit
• Menjaga kulit dari sinaran UV
• Mengurangkan parut jerawat
• Menjadikan wajah bersinar dan bermaya
• Menjadikan kulit wajah lebih cerah dan kemerahan
• Menjadikan wajah lebih berseri

Hebat tak hebat?Nak?

Order/pertanyaan..
Roger je jaja ;)
Jaja Khalida
012 395 7990

#shaklee #sayajualshaklee #kulitcantik
2h

» LOG IN to write comment.

Normal AidaJabir
shakleebyaida Inginkan kulit gebu gebas seperti kapas ?? Mahu kulit yang cantik dan menawan ??... Jom cuba SET KULIT CANTIK shaklee skg !! Yang pasti dapatkan harga terendah dan berpatutan !! Whatsapp/ wechat : 016 8202849

#shakleelifetimecareer #shaklee #sayajualshaklee #shakleemurah #shakleemalaysia
2h

» LOG IN to write comment.

Normal mimie momot
mimiebyshaklee da ucap selamat mlm utk smua ke blom nie uolls?? klw daahh...sblom tdo jgn lupa amek HerbLax nih tw..sbb esok pagi kita boleh bt tmu janji ngn Encik Toilet ! hikhik...
.
.
salah satu produk Shaklee yg paling disayangi n dicintai...klw xmkn nie stiap mlm ! kompom asa xkn lengkap sharian tuu..aceewaahh..mngalah kn boypren i plk.hahaha
.
.
meh grab reramai..whatsapp mimi 0134805864

#shaklee #shakleekurus #shakleeherblax #herblax #shakleekuantan #shakleeonline #shakleemalaysia #mimiemomot #mimiebyshaklee
2h

» LOG IN to write comment.

dress_shawl_new_koleksi4hers You all nak tau rahsia awet muda Kak Rita kita?
Dia pun memgamalkan supplement shaklee.

Patut la awet muda..
Haa.. Kecantikan Dan kesihatan perlu seiring.

Dah ramai mula percaya MAGIC SHAKLEE nie. Tapi tak perlu saya mention 1 by 1 kan? Artis pun dah ramai guna shaklee. Anda bila lagi?

Better try dan rasa sendiri perubahan. Baru tau betul ke bohong.

wwwdetikwaktu.blogspot.com

Pm/SMS/whatsapp 0145170737

@dress_shawl_new_koleksi4hers

SAYA AGENT SHAKLEE
SID : 1172158

#sweatercouple #koreanstyle #sweetcouple #blouse #jubah #skirt #tshirt #handbag #pasolambak #murah #busanaindonesia #bajumalaysia #produkkecantikan #aurawhite #bvrc #zofea #babiesblink #shaklee #vitalea #dressmurah #instashop #EV #ysf #sayajual #ritarudaini #emmamaembong #aydajebat #murah
2h

» LOG IN to write comment.

shakleebyaida Do you know?? Yes, u have to knoww !!! Whatsapp/ wechat : 016 8202849
#shakleelifetimecareer #shaklee #shakleemalaysia #sayajualshaklee #shakleemurah
2h

» LOG IN to write comment.