218,293 Posts

Normal Bag Shop Malaysia
bagshopmalaysia RM:49.00
Item Code: KR2965
FREE SHIPPING (when purchase 6 items or above)

How To Order?
Order in www.fashion-omg.com

Inquiries/Pertanyaan?
LIVE CHAT with us in www.fashion-omg.com

#sayajual #baju #bag #instashop #skirt t #usm #ukm
#uum #um #kualalumpur #selangor #kotakinabalu
#sabah #seremban #onlineshopmalaysia #beg
49s

» LOG IN to write comment.

Normal Bag Shop Malaysia
bagshopmalaysia RM:50.00
Item Code: KR2963
FREE SHIPPING (when purchase 6 items or above)

How To Order?
Order in www.fashion-omg.com

Inquiries/Pertanyaan?
LIVE CHAT with us in www.fashion-omg.com

#sayajual #baju #bag #instashop #skirt t #usm #ukm
#uum #um #kualalumpur #selangor #kotakinabalu
#sabah #seremban #onlineshopmalaysia #beg
2min

» LOG IN to write comment.

Normal Bag Shop Malaysia
bagshopmalaysia RM:49.00
Item Code: KR2969
FREE SHIPPING (when purchase 6 items or above)

How To Order?
Order in www.fashion-omg.com

Inquiries/Pertanyaan?
LIVE CHAT with us in www.fashion-omg.com

#sayajual #baju #bag #instashop #skirt t #usm #ukm
#uum #um #kualalumpur #selangor #kotakinabalu
#sabah #seremban #onlineshopmalaysia #beg
3min

» LOG IN to write comment.

Normal wannuralisa
wannuralisa Keistimewaan Floral Mask :
- Masker peel of pertama di Malaysia yang berwarna purple/ungu dengan haruman wangi lavender
- Masker keluaran Bumiputera Muslim dibawah syarikat Dian Pixy Enterprise
- Kesan yang pantas, hanya dalam 30 minit kulit muka anda bebas dari whitehead/blackhead selain merawat & dapat menyegarkan kulit - Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit termasuk kulit berjerawat & sensitif
- Pengguna tidak akan merasa sakit ketika peel of masker seperti kebanyakkan masker hitam lain yang berada dipasaran
- Produk dijamin Halal & selamat digunakan serta mempunyai kelulusan KKM
- Sesuai digunakan untuk lelaki & perempuan yang berumur seawal 12 tahun & ke atas

Fungsi Utama Floral Mask :
- Melindungi kulit dari pencemaran, dengan tindakan yang lembut tanpa menipiskan kulit
- Menghapuskan toksin punca jerawat serta bertindak merangsang penghasilan tisu-tisu baru yang lebih sihat
- Sangat efektif untuk menanggalkan sel-sel kulit mati, kotoran degil, whitehead/blackhead dari liang pori kulit
- Membantu mengawal masalah kulit berminyak
- Mengecutkan & mengurangkan jerawat dengan cepat

Bahan Utama Floral Mask :
- Mempunyai Moisture Complex untuk mengembalikan kelembapan kulit kering dan kusam serta tanda-tanda penuaan
- Vitamin A, B3, C & E untuk membantu merawat masalah jerawat dan jeragat
- Q10 berfungsi menganjal/menegangkan kulit dan mengurangkan kedutan halus
- Hyaluronic Acid berperanan melindungi kulit dari pencemaran dan sinar UV
- Ekstrak Lavender & Collagen merupakan gabungan ideal untuk kesihatan & kecantikkan kulit

WhatsApp / Wechat
@0145093359

#promotion #promosi #rayasales #sales #greatdeals #megasales #instashop #igshop #kedaionline #onlineshop #onlineshopmalaysia #followmyig #visitmyig #freepostage #murah #sayajual #sayajualmurah #floralmask #floralmaskdianz #floralmaskmurah #shahalam #selangor #kualalumpur #kl #malaysia #bazaarpaknil
5min

» LOG IN to write comment.

Normal wannuralisa
wannuralisa Keistimewaan Floral Mask :
- Masker peel of pertama di Malaysia yang berwarna purple/ungu dengan haruman wangi lavender
- Masker keluaran Bumiputera Muslim dibawah syarikat Dian Pixy Enterprise
- Kesan yang pantas, hanya dalam 30 minit kulit muka anda bebas dari whitehead/blackhead selain merawat & dapat menyegarkan kulit - Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit termasuk kulit berjerawat & sensitif
- Pengguna tidak akan merasa sakit ketika peel of masker seperti kebanyakkan masker hitam lain yang berada dipasaran
- Produk dijamin Halal & selamat digunakan serta mempunyai kelulusan KKM
- Sesuai digunakan untuk lelaki & perempuan yang berumur seawal 12 tahun & ke atas

Fungsi Utama Floral Mask :
- Melindungi kulit dari pencemaran, dengan tindakan yang lembut tanpa menipiskan kulit
- Menghapuskan toksin punca jerawat serta bertindak merangsang penghasilan tisu-tisu baru yang lebih sihat
- Sangat efektif untuk menanggalkan sel-sel kulit mati, kotoran degil, whitehead/blackhead dari liang pori kulit
- Membantu mengawal masalah kulit berminyak
- Mengecutkan & mengurangkan jerawat dengan cepat

Bahan Utama Floral Mask :
- Mempunyai Moisture Complex untuk mengembalikan kelembapan kulit kering dan kusam serta tanda-tanda penuaan
- Vitamin A, B3, C & E untuk membantu merawat masalah jerawat dan jeragat
- Q10 berfungsi menganjal/menegangkan kulit dan mengurangkan kedutan halus
- Hyaluronic Acid berperanan melindungi kulit dari pencemaran dan sinar UV
- Ekstrak Lavender & Collagen merupakan gabungan ideal untuk kesihatan & kecantikkan kulit

WhatsApp / Wechat
@0145093359

#promotion #promosi #rayasales #sales #greatdeals #megasales #instashop #igshop #kedaionline #onlineshop #onlineshopmalaysia #followmyig #visitmyig #freepostage #murah #sayajual #sayajualmurah #floralmask #floralmaskdianz #floralmaskmurah #shahalam #selangor #kualalumpur #kl #malaysia #bazaarpaknil
9min

» LOG IN to write comment.

thesyeikhsunglasses AFTERNOON EARTHLINGS!!! MOSCOT VILDA BY MOSCOT.

FRAME : BLACK/TORTOISE
LENS : OPTICAL GLASS

COMES WITH MOSCOT BOX, CASE, BOOKLET AND CLEANING CLOTH.
PLACE YOUR ORDER NOW! AT : +60173421183

#thesyeikhsunglasses #syeikhwearsshades #shades #sunnydays #sunglasses #optical #opticalglass #moscot #lemtosh #sayajual #sayajualspek #sayajualsunglasses #johnydepp #jualonline #visitmyig #kamijual #cod #classic #selangor #kualalumpur #malaysia #wakdoyok #singapore #brunei #international #vilda
10min

» LOG IN to write comment.

Normal SuperSomething_byIeka
supersomething_ Baru beli semalam. baru perasan salah size. haihhh... so I wanna letgo this LUXURIOUS SILKY SOFT Jacquard Bedlinen Set (solid colour series) for only Rm150 *Normal price is RM319.
*Never worn
*King sized bed

#instashopmalaysia #igshopmalaysia #cadarmurah #preloved #cadarpengantin #pink #sayajual #sayajualcadar #barangmurah #separuhharga #cantik #prelovedmalaysia #hijabista #bazaarpaknil
48min

» LOG IN to write comment.

wannuralisa Keistimewaan Floral Mask :
- Masker peel of pertama di Malaysia yang berwarna purple/ungu dengan haruman wangi lavender
- Masker keluaran Bumiputera Muslim dibawah syarikat Dian Pixy Enterprise
- Kesan yang pantas, hanya dalam 30 minit kulit muka anda bebas dari whitehead/blackhead selain merawat & dapat menyegarkan kulit - Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit termasuk kulit berjerawat & sensitif
- Pengguna tidak akan merasa sakit ketika peel of masker seperti kebanyakkan masker hitam lain yang berada dipasaran
- Produk dijamin Halal & selamat digunakan serta mempunyai kelulusan KKM
- Sesuai digunakan untuk lelaki & perempuan yang berumur seawal 12 tahun & ke atas

Fungsi Utama Floral Mask :
- Melindungi kulit dari pencemaran, dengan tindakan yang lembut tanpa menipiskan kulit
- Menghapuskan toksin punca jerawat serta bertindak merangsang penghasilan tisu-tisu baru yang lebih sihat
- Sangat efektif untuk menanggalkan sel-sel kulit mati, kotoran degil, whitehead/blackhead dari liang pori kulit
- Membantu mengawal masalah kulit berminyak
- Mengecutkan & mengurangkan jerawat dengan cepat

Bahan Utama Floral Mask :
- Mempunyai Moisture Complex untuk mengembalikan kelembapan kulit kering dan kusam serta tanda-tanda penuaan
- Vitamin A, B3, C & E untuk membantu merawat masalah jerawat dan jeragat
- Q10 berfungsi menganjal/menegangkan kulit dan mengurangkan kedutan halus
- Hyaluronic Acid berperanan melindungi kulit dari pencemaran dan sinar UV
- Ekstrak Lavender & Collagen merupakan gabungan ideal untuk kesihatan & kecantikkan kulit

WhatsApp / Wechat
@0145093359

#promotion #promosi #rayasales #sales #greatdeals #megasales #instashop #igshop #kedaionline #onlineshop #onlineshopmalaysia #followmyig #visitmyig #freepostage #murah #sayajual #sayajualmurah #floralmask #floralmaskdianz #floralmaskmurah #shahalam #selangor #kualalumpur #kl #malaysia #bazaarpaknil
19min

» LOG IN to write comment.

20min wannuralisa
Normal wannuralisa
wannuralisa Keistimewaan Floral Mask :
- Masker peel of pertama di Malaysia yang berwarna purple/ungu dengan haruman wangi lavender
- Masker keluaran Bumiputera Muslim dibawah syarikat Dian Pixy Enterprise
- Kesan yang pantas, hanya dalam 30 minit kulit muka anda bebas dari whitehead/blackhead selain merawat & dapat menyegarkan kulit - Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit termasuk kulit berjerawat & sensitif
- Pengguna tidak akan merasa sakit ketika peel of masker seperti kebanyakkan masker hitam lain yang berada dipasaran
- Produk dijamin Halal & selamat digunakan serta mempunyai kelulusan KKM
- Sesuai digunakan untuk lelaki & perempuan yang berumur seawal 12 tahun & ke atas

Fungsi Utama Floral Mask :
- Melindungi kulit dari pencemaran, dengan tindakan yang lembut tanpa menipiskan kulit
- Menghapuskan toksin punca jerawat serta bertindak merangsang penghasilan tisu-tisu baru yang lebih sihat
- Sangat efektif untuk menanggalkan sel-sel kulit mati, kotoran degil, whitehead/blackhead dari liang pori kulit
- Membantu mengawal masalah kulit berminyak
- Mengecutkan & mengurangkan jerawat dengan cepat

Bahan Utama Floral Mask :
- Mempunyai Moisture Complex untuk mengembalikan kelembapan kulit kering dan kusam serta tanda-tanda penuaan
- Vitamin A, B3, C & E untuk membantu merawat masalah jerawat dan jeragat
- Q10 berfungsi menganjal/menegangkan kulit dan mengurangkan kedutan halus
- Hyaluronic Acid berperanan melindungi kulit dari pencemaran dan sinar UV
- Ekstrak Lavender & Collagen merupakan gabungan ideal untuk kesihatan & kecantikkan kulit

WhatsApp / Wechat
@0145093359

#promotion #promosi #rayasales #sales #greatdeals #megasales #instashop #igshop #kedaionline #onlineshop #onlineshopmalaysia #followmyig #visitmyig #freepostage #murah #sayajual #sayajualmurah #floralmask #floralmaskdianz #floralmaskmurah #shahalam #selangor #kualalumpur #kl #malaysia #bazaarpaknil
20min

» LOG IN to write comment.

23min wannuralisa
Normal wannuralisa
wannuralisa Keistimewaan Floral Mask :
- Masker peel of pertama di Malaysia yang berwarna purple/ungu dengan haruman wangi lavender
- Masker keluaran Bumiputera Muslim dibawah syarikat Dian Pixy Enterprise
- Kesan yang pantas, hanya dalam 30 minit kulit muka anda bebas dari whitehead/blackhead selain merawat & dapat menyegarkan kulit - Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit termasuk kulit berjerawat & sensitif
- Pengguna tidak akan merasa sakit ketika peel of masker seperti kebanyakkan masker hitam lain yang berada dipasaran
- Produk dijamin Halal & selamat digunakan serta mempunyai kelulusan KKM
- Sesuai digunakan untuk lelaki & perempuan yang berumur seawal 12 tahun & ke atas

Fungsi Utama Floral Mask :
- Melindungi kulit dari pencemaran, dengan tindakan yang lembut tanpa menipiskan kulit
- Menghapuskan toksin punca jerawat serta bertindak merangsang penghasilan tisu-tisu baru yang lebih sihat
- Sangat efektif untuk menanggalkan sel-sel kulit mati, kotoran degil, whitehead/blackhead dari liang pori kulit
- Membantu mengawal masalah kulit berminyak
- Mengecutkan & mengurangkan jerawat dengan cepat

Bahan Utama Floral Mask :
- Mempunyai Moisture Complex untuk mengembalikan kelembapan kulit kering dan kusam serta tanda-tanda penuaan
- Vitamin A, B3, C & E untuk membantu merawat masalah jerawat dan jeragat
- Q10 berfungsi menganjal/menegangkan kulit dan mengurangkan kedutan halus
- Hyaluronic Acid berperanan melindungi kulit dari pencemaran dan sinar UV
- Ekstrak Lavender & Collagen merupakan gabungan ideal untuk kesihatan & kecantikkan kulit

WhatsApp / Wechat
@0145093359

#promotion #promosi #rayasales #sales #greatdeals #megasales #instashop #igshop #kedaionline #onlineshop #onlineshopmalaysia #followmyig #visitmyig #freepostage #murah #sayajual #sayajualmurah #floralmask #floralmaskdianz #floralmaskmurah #shahalam #selangor #kualalumpur #kl #malaysia #bazaarpaknil
23min

» LOG IN to write comment.

Normal hawa shop center
advanceslimjomkurus Penampilan lebih menyakinkn, berat basan dah tak macam dulu. ==========================
DULU overweight SEKARANG normal weight
DULU saiz baju double XL sekarang saiz M
DULU macam buah pear SEKARANG macam buah apple
YANG BEST dulu suami tidak geram SEKARANG geram tengok akak makin kurus - kata2 customer kami.
==========================
YANG MEMBACA ni biler lagi ?
JANGAN TUNGGU harga offer kami ni tamat

BERMINST kurus??
DAN nal harga DISKAUN xmasuk akal
taip "igad" wassap 011-2808 7505

#sayajual #kurus #sayajualmurah #hargaborong #advslim #gemuk #pelangsingan #gov
#kurusbadan #kuruscepat #sayajualonline #kurusbadan #sabah #sarawak #terengganu #selangor #kl #bmw #nissan #produa #kedah#selangor#tudungfareeda#terlajaklaris#d'herb#jomkurus
24min

» LOG IN to write comment.

Normal hawa shop center
advanceslimjomkurus Advance slim
Formula ni memang berkesan!!!
Baru je cuba sebulan tapi kesan memang luar biasa! !
Sebulan boleh *turun 10kg *turun 12kg
*turun 15kg *turun 20kg *ada sampai 30kg sebulan! !
>>wassap taip "igadv" ke 011-28087505

#sayajual #kurus #sayajualmurah #hargaborong #advslim #gemuk #pelangsingan #gov
#kurusbadan #kuruscepat #sayajualonline #kurusbadan #sabah #sarawak #terengganu #selangor #kl #bmw #nissan #produa #kedah#selangor#tudungfareeda#terlajaklaris#d'herb#jomkurus
24min

» LOG IN to write comment.

Normal hawa shop center
advanceslimjomkurus Advance slim
Formula ni memang berkesan!!!
Baru je cuba sebulan tapi kesan memang luar biasa! !
Sebulan boleh *turun 10kg *turun 12kg
*turun 15kg *turun 20kg *ada sampai 30kg sebulan! !
>>wassap taip "igadv" ke 011-28087505

#sayajual #kurus #sayajualmurah #hargaborong #advslim #gemuk #pelangsingan #gov
#kurusbadan #kuruscepat #sayajualonline #kurusbadan #sabah #sarawak #terengganu #selangor #kl #bmw #nissan #produa #kedah#selangor#tudungfareeda#terlajaklaris#d'herb#jomkurus
24min

» LOG IN to write comment.

Normal hawa shop center
advanceslimjomkurus Penampilan lebih menyakinkn, berat basan dah tak macam dulu. ==========================
DULU overweight SEKARANG normal weight
DULU saiz baju double XL sekarang saiz M
DULU macam buah pear SEKARANG macam buah apple
YANG BEST dulu suami tidak geram SEKARANG geram tengok akak makin kurus - kata2 customer kami.
==========================
YANG MEMBACA ni biler lagi ?
JANGAN TUNGGU harga offer kami ni tamat

BERMINST kurus??
DAN nal harga DISKAUN xmasuk akal
taip "igad" wassap 011-2808 7505

#sayajual #kurus #sayajualmurah #hargaborong #advslim #gemuk #pelangsingan #gov
#kurusbadan #kuruscepat #sayajualonline #kurusbadan #sabah #sarawak #terengganu #selangor #kl #bmw #nissan #produa #kedah#selangor#tudungfareeda#terlajaklaris#d'herb#jomkurus
24min

» LOG IN to write comment.

Normal hawa shop center
advanceslimjomkurus Advance slim
Formula ni memang berkesan!!!
Baru je cuba sebulan tapi kesan memang luar biasa! !
Sebulan boleh *turun 10kg *turun 12kg
*turun 15kg *turun 20kg *ada sampai 30kg sebulan! !
>>wassap taip "igadv" ke 011-28087505

#sayajual #kurus #sayajualmurah #hargaborong #advslim #gemuk #pelangsingan #gov
#kurusbadan #kuruscepat #sayajualonline #kurusbadan #sabah #sarawak #terengganu #selangor #kl #bmw #nissan #produa #kedah#selangor#tudungfareeda#terlajaklaris#d'herb#jomkurus
24min

» LOG IN to write comment.

Normal hawa shop center
advanceslimjomkurus AMARAN! "kak zee turun 15kg dlm 1 bulan++" Tak sangka baju lama2 boleh pakai lagi.

Jangan tunggu lemak degil makin degil.

Berminat boleh taip "igad" Wassap ke 011-28087505 kami akn bg detail.

#sayajual #kurus #sayajualmurah #hargaborong #advslim #gemuk #pelangsingan #gov
#kurusbadan #kuruscepat #sayajualonline #kurusbadan #sabah #sarawak #terengganu #selangor #kl #bmw #nissan #produa #kedah#selangor#tudungfareeda#terlajaklaris#d'herb#jomkurus
24min

» LOG IN to write comment.

24min wannuralisa
Normal wannuralisa
wannuralisa Keistimewaan Floral Mask :
- Masker peel of pertama di Malaysia yang berwarna purple/ungu dengan haruman wangi lavender
- Masker keluaran Bumiputera Muslim dibawah syarikat Dian Pixy Enterprise
- Kesan yang pantas, hanya dalam 30 minit kulit muka anda bebas dari whitehead/blackhead selain merawat & dapat menyegarkan kulit - Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit termasuk kulit berjerawat & sensitif
- Pengguna tidak akan merasa sakit ketika peel of masker seperti kebanyakkan masker hitam lain yang berada dipasaran
- Produk dijamin Halal & selamat digunakan serta mempunyai kelulusan KKM
- Sesuai digunakan untuk lelaki & perempuan yang berumur seawal 12 tahun & ke atas

Fungsi Utama Floral Mask :
- Melindungi kulit dari pencemaran, dengan tindakan yang lembut tanpa menipiskan kulit
- Menghapuskan toksin punca jerawat serta bertindak merangsang penghasilan tisu-tisu baru yang lebih sihat
- Sangat efektif untuk menanggalkan sel-sel kulit mati, kotoran degil, whitehead/blackhead dari liang pori kulit
- Membantu mengawal masalah kulit berminyak
- Mengecutkan & mengurangkan jerawat dengan cepat

Bahan Utama Floral Mask :
- Mempunyai Moisture Complex untuk mengembalikan kelembapan kulit kering dan kusam serta tanda-tanda penuaan
- Vitamin A, B3, C & E untuk membantu merawat masalah jerawat dan jeragat
- Q10 berfungsi menganjal/menegangkan kulit dan mengurangkan kedutan halus
- Hyaluronic Acid berperanan melindungi kulit dari pencemaran dan sinar UV
- Ekstrak Lavender & Collagen merupakan gabungan ideal untuk kesihatan & kecantikkan kulit

WhatsApp / Wechat /
@0145093359

#promotion #promosi #rayasales #sales #greatdeals #megasales #instashop #igshop #kedaionline #onlineshop #onlineshopmalaysia #followmyig #visitmyig #freepostage #murah #sayajual #sayajualmurah #floralmask #floralmaskdianz #floralmaskmurah #shahalam #selangor #kualalumpur #kl #malaysia #bazaarpaknil
24min

» LOG IN to write comment.