43 Posts

khairunnisasuhanna mengimbau kenangan lama
#sekmenengah
#teknik
2w

» LOG IN to write comment.

norlida76 Down memory lane.. #1993 #SekMenengah RajaPermaisuriBainun #5Sience2 #bainunnians #frienshiptilljannah InshaAllah.... 4w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

nurrazwan Raya punya cerita,, kawan lama #tadika #sekrendah #sekmenengah 7mon

» LOG IN to write comment.

pa.eh Gua lepaskan mckk sbb gua rase budak sana nerd,jadi gua bersekolah di menengah clifford kuala kangsar utk tau apa itu romeo.kahkah! #throwback #sekmenengah #mckk #bajusukan 8mon

» LOG IN to write comment.

norahamsan Dec is a school preparations month... Anggaran kos bg seorg anak #boys #girls #sekrendah #sekmenengah... Hakikat yg ditempuh oleh parents each time sek nak bermula... Tu utk sek harian biasa yang dok asrama lagi lah banyak... So parents... Bersedia atau tidak kita have to fullfill our responsibility sebaiknya... Bajet xde pun kena korek mana2 kan... So nak tutup mana berlubang tu bole contact nora 0139816675... I'll share wif u... #norahamsan #norahamsandotcom #sideincome 1y

» LOG IN to write comment.