52 Posts

farahfarzana93 Sbb rindu gilerrr nak main hoki... ^^ alang2 @muhammadfarid_iqbal ada tournament isnin nie, apa lg... join sekali berlatih lah jwbnya dgn coach wak din... hehehehe... @ffmd23 jgn jelez... :p #hockey #tournament #sekolahrendah #sekmenengah #mgs2 #stpm #grays #tired #selamathariguru2015 #instashot #nocrop 2w
  •   farah_faqihah23 Perghhhh.. ni nmenya memg cri msalahhhhhhhh... haishhh.. untung ler pkts kat pdg tepi rumah je.. hbis berlobang dinding dinding dinding pagar tu nntiii 2w
  •   farahfarzana93 @ffmd23 mggu nie den mengidam nk main hoki... lol....itu sah2 keje @muhammadfarid_iqbal 2w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

khairunnisasuhanna mengimbau kenangan lama
#sekmenengah
#teknik
3mon

» LOG IN to write comment.

norlida76 Down memory lane.. #1993 #SekMenengah RajaPermaisuriBainun #5Sience2 #bainunnians #frienshiptilljannah InshaAllah.... 4mon

» LOG IN to write comment.

4mon kinlamka93
Crema Kin Lamka (Nik Akmal)

» LOG IN to write comment.

nurrazwan Raya punya cerita,, kawan lama #tadika #sekrendah #sekmenengah 10mon

» LOG IN to write comment.

pa.eh Gua lepaskan mckk sbb gua rase budak sana nerd,jadi gua bersekolah di menengah clifford kuala kangsar utk tau apa itu romeo.kahkah! #throwback #sekmenengah #mckk #bajusukan 11mon

» LOG IN to write comment.

fazirawahid Chill with my ex-schoolmate... jamming time!!! #exschoolmate #sekrendah #sekmenengah #jamming #enjoy #chill #havoc #thankyou #best 1y

» LOG IN to write comment.

norahamsan Dec is a school preparations month... Anggaran kos bg seorg anak #boys #girls #sekrendah #sekmenengah... Hakikat yg ditempuh oleh parents each time sek nak bermula... Tu utk sek harian biasa yang dok asrama lagi lah banyak... So parents... Bersedia atau tidak kita have to fullfill our responsibility sebaiknya... Bajet xde pun kena korek mana2 kan... So nak tutup mana berlubang tu bole contact nora 0139816675... I'll share wif u... #norahamsan #norahamsandotcom #sideincome 1y

» LOG IN to write comment.