60 Posts

ekin93peace Semua Pendidik lalui situasi mcm ni
Dari cikgu #tadika#sekolahrendah#sekmenengah
#right#lumrahkehidupan
#ekin93peace#yoo
2w

» LOG IN to write comment.

zaieran_iera Open table :D

Girls only, man are not allow..hehe

Sesibuk mana pon, akhirnya kita berjumpa jgk setelah kesekian lamanya.. #sekrendah #sekmenengah #love #sahabat
4w

» LOG IN to write comment.

nazir_nazirah Muka zaman muda2..hihi
#sekmenengah
#bff
2mon

» LOG IN to write comment.

norlida76 Down memory lane.. #1993 #SekMenengah RajaPermaisuriBainun #5Sience2 #bainunnians #frienshiptilljannah InshaAllah.... 7mon

» LOG IN to write comment.

7mon kinlamka93
Crema Kin Lamka (Nik Akmal)

» LOG IN to write comment.

nurrazwan Raya punya cerita,, kawan lama #tadika #sekrendah #sekmenengah 1y

» LOG IN to write comment.

1y pa.eh
Normal Paeh aka Ah Fatt
pa.eh Gua lepaskan mckk sbb gua rase budak sana nerd,jadi gua bersekolah di menengah clifford kuala kangsar utk tau apa itu romeo.kahkah! #throwback #sekmenengah #mckk #bajusukan 1y

» LOG IN to write comment.

fazirawahid Chill with my ex-schoolmate... jamming time!!! #exschoolmate #sekrendah #sekmenengah #jamming #enjoy #chill #havoc #thankyou #best 1y

» LOG IN to write comment.

norahamsan Dec is a school preparations month... Anggaran kos bg seorg anak #boys #girls #sekrendah #sekmenengah... Hakikat yg ditempuh oleh parents each time sek nak bermula... Tu utk sek harian biasa yang dok asrama lagi lah banyak... So parents... Bersedia atau tidak kita have to fullfill our responsibility sebaiknya... Bajet xde pun kena korek mana2 kan... So nak tutup mana berlubang tu bole contact nora 0139816675... I'll share wif u... #norahamsan #norahamsandotcom #sideincome 2y

» LOG IN to write comment.