641,304 Posts

56s peazeage_
Video Taylorandme. 13 y.
peazeage_ ไม่อยากจากเฮ้อออออออ
#kohkoodisland #scuba #divingtrip #speedboth #thebestdayofmylife #longdrivebruno
56s

» LOG IN to write comment.

Normal Stephanie Stella
stephstella Haylo was mesmerized by all the #fishies in my #RajaAmpat video! (link to video in my profile) #scuba #scubadiving #paradise #padi #westpapua #liveaboard #wickeddiving #siamese #cat #kitty #kittycat #meow 8min

» LOG IN to write comment.

14min eliyanalie
Normal Eliyana 'LIE' pratama putri

» LOG IN to write comment.

16min conhaye
Slumber Connor Hayden
conhaye of course there was water on the lens.. #kohphiphi #scuba #diving #seasnake 16min

» LOG IN to write comment.

25min kasih_store
Normal BRG GOPRO,SJCAM,SOOCOO,GADGET.
kasih_store Ok ni admin nak bg tips utk korang yg 1st user action camera, jgn sbb nk murah duit korang lesap barang xpuas ati
.
1.SJ6000 mmg fake. Yg latest SJ5000+ tapi admin xjual product sbb quality xcun, better amik SJ5000.
.
2.Yg ORIGINAL SJ dia guna NOVATEK CHIPSET so kalau korang dengar dia cakap sunplus mmg confirm2 fake,except for SJ5+.
.
3.SJ4000 non wifi nk beza fake dgn ori tgok dekat casing waterproof dia.
.
4.Kalau SJ4000 wifi tgok dia ad Logo SJCAM kt body , & menu serta starting wallpaper pun akan keluar SCJAM.
.
5.Kalau yg WIFI version ,korang install Apps SJCAM HD utk android, SJ VERSATILE utk ios siap2,so time beli try connect dgn apps tu, yg ORIGINAL je bleh connect.
.
6.SHOPPING MALL & LAZADA selalu jual yg fake, mmg bertimbun, harga sama je dgn yg ori , if yg ori pun confirm rate RM4XX -5XX utk SJ4000.
.
7.Rajin2 lah google, just taip SJ fake vs ORI. kalau malas sgt bacw,clip lt image byk gmbr different org buat.
.
8.Nak yg ori? Meh beli dgn @kasih_store , kalau fake bak mai hantar balik, kami refund duit anda. =P

#sjtips #sjcam#sjcamoriginal#sj4000malaysia#sjcamwifi#sjcammurah#sjcammalaysia#sjcamwifimalaysia#sj4000wifi#soocoos60#sj4000#sj5000wifi#sjcamsj5000#gopromalaysia#diving#scuba#backpackers#jdt#vespaplanet#uitm#watercam#actioncam #ppislan #goproid4631
25min

» LOG IN to write comment.

  •   may_naruchol เห้ย เรียนละหรอ ไว้จัดทริปกัน!! 23min
  •   p__maii @may_naruchol เห้ย รอเราไปเรียนก่อนด้วยนะ 15min
  •   airbuzztanadet ไปๆ สวยๆ 8min
  •   vetvso Wow! 4min

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

aminaznizan Finally, after all these years of wanting. Just dropping everything for the day and doing what I want for myself

Sometimes it's great being me

#scuba #diving #padi #justBecauseICan #sea #ILML #anakMiri
34min

» LOG IN to write comment.

gauchoboy1 Finally became a qualified PADI Advanced Diver as of yesterday!!! Big shout out to all the crew at Underwater Vision in Utila, Honduras!

#underwatervision #utila #padi #scuba #central2015 #centralamerica2015 #lifetraveller #lifeisforliving #honduras
41min

» LOG IN to write comment.

pattiebored Not much going on here. #cairns #queensland #scuba #australia 44min

» LOG IN to write comment.