1,522 Posts

saycheezznj Wake Up PATERSON... The CHILDREN are Our FUTURE. #DontShoot #SaveKids 17h

» LOG IN to write comment.

Normal Azkiya Indana
azkiyaindana Make sure the children are always in parental guidance. #lovekids #savekids #kids 5d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

ginagleason_ Risky Behavior Symposium update!! Monday, Sept 22 @ HBHS. Tanya Brown (Nicole Brown Simpson's sis) is now speaking!! Every parent, grandparent, caregiver, community member, youth leader should be there! Don't miss it! #hb @redfortyler #savekids #HBHS #resources 1w

» LOG IN to write comment.

savethechildrenfortheworld Toys“R”Us has provided over $4M to support our work to keep kids in the U.S. safe when emergencies strike. Find out how you can help. #SaveKids http://bit.ly/1ksU8u2 2w

» LOG IN to write comment.

Normal savethechildrenfortheworld
savethechildrenfortheworld Available @toysrus $1 from the purchase of this bag helps us protect kids in an emergency. #SaveKids #GetReadyGetSafe http://bit.ly/TRU_GRGS 2w

» LOG IN to write comment.

Normal Ayşe Nur Karahan
anurkrhn Please STOP IT! #freeSyria #freeGaza #savekids 2w
  •   hossamelbanna People don't feel other people suffering if they don't pass same condition. :(( 2w

» LOG IN to write comment.

paleocafebulimba_scottcorita In only 1 year these stats happen to children of Australia. This has to stop. Often it upsets me that I can't do more for the oppressed in other parts of the world, but you know what? I can do something here to help spread the message globally and that is to think globally and act locally -Australia says no to these crimes. Support ACT for children this week by eating our lunch special this week "Quintessentially Quade" and supporting this message to our country. #makeadifference #change #dosomethingtoday #voteforchange #actforkids @actforkids #paleocafebulimba #eatcleanlivelean #paleocafe #oxfordstbulimba #bulimba #bulimbacharity #brisbanecharity #fundraising #savekids #happykids #brisbane #brisbanecafe #brisbanepaleo #brisbanecelebrities #supportyourlocal 2w

» LOG IN to write comment.

hankat27 Inspired by @kaiyanna #kaicanmovemountains I am unable to donate blood due to my medical issues but every 2 seconds a person needs donated blood to survive. Give the gift of life! One pint can save 3 people and takes 10 mins of your time 2w

» LOG IN to write comment.

thefitnessangel My #fearless friend Laura is rocking her tank and looking awesome! Order yours at www.thefitnessangelnet a portion will be donated to #childhoodcancer the month of September! #savekids #cancersucks #cancerresearch #thefitnessangel #jesusgirls #christiantees #fitnesstees #nashville #inspirationalapparel 2w

» LOG IN to write comment.

2w _nrlch
Normal nurul
_nrlch This is Gaza, Palestine #savekids 2w

» LOG IN to write comment.

thefitnessangel September is childhood cancer month and I took the #whippingchildhoodcancer pie in the face challenge! @sarahleaynn has 46 hours! Donate at www.whippingchildhoodcancer.com. A portion of all merchandise sold this month will benefit children with cancer. You can shop at www.thefitnesssngel.net #pieinface #cancersucks #cancerresearch #savekids #gogold #thefitnessangel 2w

» LOG IN to write comment.

Normal سيتي عاشوراSiti Asyura
syura_saat Ya Allah dear parents please hati2 selalu bila dengan anak2 kita. Ramai sangat orang yang jahat sekarang. Minta jauh dari manusia yang jahat camnie. Ya Allah lindungi lah kami.
by @babybyshers "Untuk peringatan utk suma parents. Terutama yang duduk area SENTUL.

Semalam, 1hb September 2014, pegi makan dekat mamak al Malik kat Bandar Baru Sentul. Lepas makan aku pun bawak Umar nak masuk keta. Baba ngan Oppa still kat mamak lagi. Aku ni takde la mcm takut sgt sbb baru 7.30 mlm. Org dok ramai. Masa masuk celah kereta tu aku ada perasan ada org follow aku tapi aku memang x suspect apa2 sbb nak cepat masuk keta.
Then aku dok perasan org ni take over aku and tros grab baju umar and tarik. Aku terus peluk umar dan tarik umar balik terus pusing belakang and lari. Then bila aku tgk belakang balik, ada 2 org tgh berlari lintas jalan. Aku masuk mamak tu depan baba depan oppa depan semua org aku menangis sampai suma org pandang. Then ada 1 cina ni masuk cakap kat baba " org tu nak curi ka???". Baba and Oppa keluar cari tapi xde dh org.

Aku dok fikir, kalau la sorang tu pegang aku, sorang amik Umar and dapat Umar, macamana la umar nak minum susu, nak tido, nak tukar pempers. Nauzubillah. Nauzubillah!! Allahuakbar. Kenapa la sekarang ni orang2 tak de hati dan perasaan.
Tindakan :
1. Tolong la. Tolong la parents yang ada anak2. Tolong la jaga anak2 korang. Tolong la dukung anak2 erat2. Pegang tangan anak2 kuat2.

2. Mesti ada org teman. Suami ke kawan ke adik beradik ke tak kisah. Tapi ada org teman. Jangan sorang2. Memang bahaya. Bahaya sgt2.

3. Mata jangan lepas langsung pandang anak2. Kena alert anak kat mana.
Aku share sbb aku nak suma org alert. SEMUA ORANG. Alert pada anak2. Pada cucu2. Pada anak2 saudara. Pada anak2 kawan. Pada anak2 orang. Tolong la.
Org nak kata aku paranoid aku tak peduli. Tapi YES skrang ni kalau org senyum kat Umar pun akan syak bukan.

Instagram : Tolong la repost benda ni.
Facebook : Tolong share benda." via @PhotoRepost_app
3w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Normal T.V. توني فالديز TonyYang.
lostboyvall Mean while at sanrio headquarters ..... 3w

» LOG IN to write comment.