129,108 Posts

Inkwell angga cahyo
kakungs_demon #instasize#sarapan nambal weteng sik gek nambal kali 4h

» LOG IN to write comment.

13nandadwiky Sarapan arek" OPPAND hbs jd pnitia lomba :D
#sarapan #hbslomba #basecamp #OPPAND #agustusan #17an
4h

» LOG IN to write comment.

Normal Live Smart, Live Confident
tupperware.promo Tiwi n friends
Snack up (2pcs)

Dapatkan harga spesial dari TUPPERWARE.PROMO untuk semua produk tupperware.Untuk pertanyaan dan pemesanan silahkan hub contact person TUPPERWARE.PROMO
5h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Juno Muhammad Faqih

» LOG IN to write comment.

Amaro Russel_zamora

» LOG IN to write comment.

Normal Septiana Widaningsih
septianawidaningsih Promo Agustus ya sis..
Breakfast Set harga promo Rp. 185.000 (harga normal Rp. 207.000)
7 Circle Container Rp. 225.000

Untuk order hubungi :
Sms / WA 08562956870
BBM 7CE4F48C

#tupperwarebantul
#tupperwareyogyakarta #tupperwaresleman #tuppy_jogja #tupperwareindonesia #tupperware #tupperwarejogja #sarapan #container #murah #diskon #aman
7h

» LOG IN to write comment.

coach.faizahz Tanda2 sedang mengamalkan gaya hidup yg tak sihat dan tak aktif! DANGER Ni lah punca kenapaa susahhh sgt nak urus berat badan ni Cemerlang tak keputusan kat atas tu hehehee Adakah anda ingin:
Turun berat badan
Naikkan jisim otot
Kekal berat badan
Mencari sarapan sihat Hubungi Faizah 0127462341 Apa yg anda akan dapat:
Produk Herbalife personalized mengikut bajet dan program
Pelan pemakanan peribadi
Coaching berterusan
Jemputan ke Hari Pelanggan Coach Faizah 0127462341 #herbalife #herbalifemalaysia #herbalifecoach #instashop #sayajualherbalife #turunberat #turunberatbadan #naikberat #naikberatbadan #loseweight #gainweight #weightloss #weightgain #sarapan #sarapansihat #sarapanberkhasiat #malaysia #putrajaya #sayajual #tipskurus #tipssihat #macamananakkurus #sayanakkurus #macamananakgemuk #sayanakgemuk #naksihat #visitmyig
8h

» LOG IN to write comment.

Nashville Q.OsColetta
kioscoletta Groupie with kembaran @kempinskijkt ini @naymirdad ramahnya kebangetan... dan cancikkkkkkkk banged! habis #sarapan kenyang ketemu #kembaran itu rasanya #sepertiituh.. #yanggaksukacaptionnyadilarangprotes 9h

» LOG IN to write comment.

chaterinamulyono Tahu tauhid lembang#latepost#sarapan 9h

» LOG IN to write comment.

Normal Martin Widjaja

» LOG IN to write comment.

Hudson Adinda Dwi Agustya

» LOG IN to write comment.

ssfoodtravel Lunch at TeSaTe, Pacific Place a Indonesian Food Fine Dining Restaurant. Finally able to enjoy this traditional Indonesian food. Excellent quality, cozy interior and good service. I highly recommend this place for Indonesian traditional food lovers. Pacific Place, South Jakarta, Indonesia. 12h

» LOG IN to write comment.

Normal ♚ A M A S H A K L E E
ama_shaklee Harini nak bagitau sikit pasal ESP.
Siapa rasa-rasa dia nak KURUS tak mampu kawal pemakanan dia???
.
ESP khas jugauntuk sesiapa yang ada masalah GASTRIK juga selain dari:
Kurus
Gebukan kulit
Hilangkan parut
.
Sesiapa yang ada gastrik mesti pernah alami PEDIH ULU HATI kan... aduhh.. pedihhh.. sakitnya tuh disini.
.
Jadi Ama nak tunjuka ssikit testimoni customer ESP yang ambil ESP..
.
Gastrik terjaga sebab makan tak tentu masa. Jadual pemakanan tak terjaga. Kalau boleh ,seharitu tak jumpa makanan, sehari jugak la tak makan...
SALAH yaa...
.
Bagi yang tak sempat breakfast utamanya, just bancuh ESP .. dan awak akan rasa bertenaga dan kenyang buat beberapa jam...
.
sebab.... setiap 1 jam, glucose akan direleasekan. Hour by hour...
Lain macam bila kit makan nasi, semuanya akan dileaseakan dalam 1 masa. Sebab tu la ramai 😴😴😴😴 lepas makan.
.
@ama_shaklee
017-4724080
.
#amashaklee #amaladygold #imiracle #espshaklee #esp #breakfast #sarapan #kulitgebu #kulitcantik #shaklee #shakleekuantan #shakleemalaysia #shakleemuadzamshah #shakleepenang
12h

» LOG IN to write comment.