[INFO] Websta's data servers will undergo maintenance at 22/10/14 10:00(JST) - 22/10/14 11:00(JST), which may cause temporary disruption on our site.
Get updates: Facebook or Twitter

186,801 Posts

Inkwell nur hidayah
iamhidayahothman Aww terasa rindu sgt time ni...teringat plak kenangan dulu..senior year mlt0705.mcm2 kite tempoh bersama.3thn mengenal erti kawan..skrg msing2 dh ade hala tuju msing2. Sy doakn korang berjaya dunia akhirat n sentiasa dimurah rezeki yg melimpah ruah. Wlau dimana pn korang kenangan tetap di ingatan.
#throwback #kenangan #mlt0507 #rindu #sahabat
3min

» LOG IN to write comment.

15min derista13
Normal Derista hermawan

» LOG IN to write comment.

piydost Spendtime with friends . #love#sahabat#selamanya 16min

» LOG IN to write comment.

Normal Zul_Syahbuddin

» LOG IN to write comment.

45min shakirkhalil
Brannan SHAKIR AHMAD KHALIL
shakirkhalil Tringat mlm smalam aq mmpi psal arwah..tbe2 aq tringat blik ksah2 dlu time arwah msih hdup..sdar x sdar da nk dkt 2 thun da arwah pgi..lme jgk xpgi kubur arwah..doa aq sntiasa utk kau wahai sahabatku ABDUL MUIZ..smoga kau tenang di sana.. #Alfatihah #Sahabat 45min

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Normal ☆ KakiSelfie ☆
wawakeynajwa_ memang tak semua orang terima keburukkan kita dan tak semua orang terima jasa kebaikkan kita . itu lah lumrah kehidupan . kadang kala kita akan berada di atas dan kadang kala kita akan berada di bawah #mornight #parent #abangkesayangan #crush #sahabat #single #beyourself #sweetdream #moody 49min

» LOG IN to write comment.

aqlanali9 ......
Apa yg sebenarnya yg kau mahu?
Berbukit-bukit emas, perak & gansa?
Sebesar gunung ganang istana?
Jutaan teman yg bermuka muka?
Atau ?
cukup harta agar kau tidak terlupa.
Sebuah rumah yg kau gelar syurga.
Seorang teman yg setia bersama.

Ingatkan aq cara mencari bahagia.
Kerana di sini tiada yg sempurna
Maki,tengking,tarik,seret dan sepak
Jika aku tidak mendengar kata2
Agar nanti tidak aq rentap kau ke neraka
Biar kita bersama2 gembira di syurga
#mylifemystory
#keluarga
#sahabat
#semua
#ly
#lonelyyear
50min

» LOG IN to write comment.

Normal audra febriandini liebst
audrafebriandini Haiii sahabatku mj.bee. nong.inang dan nadya... Selamat beristirahat yaa kalian mimpi indah...
Ada rindu buat kalian selalu di hati ini.ingin sekali memutar kembali waktu dan mengukir kenangan yg selalu terindah tp itu tidak mungkin hehe.. #InstaMagAndroid #sahabat #sixpack #yogyakarta #likeforlike
50min

» LOG IN to write comment.

asyrafchan LAMA TA JUMPA BUDAK NIE.
KAMI KAWAN.
SO WHAT?
Made with @nocrop_rc #rcnocrop#sahabat#janganpanas
58min

» LOG IN to write comment.

khairigery Selamat hari lahir geng...tah gmbr zaman bile aku jmp ni...semoga panjang umur murah rezeki cepat kawin..hahaha #sahabat #friendship #blood #brothers 1h

» LOG IN to write comment.

azeyazhar Di awal detik permulaan
kita tidak saling bersamaan,
di awal detik perkenalan
kita tidak saling menyatukan,
di awal detik pertemuan
kita tidak saling mengenalkan,
Namun ,
Hari silih berganti..siang
berganti malam.
minggu berganti bulan..
putaran waktu terus
menghilang..
putaran waktu terus beredar..
Maka,
Mulalah terselit rasa mahabah,
mulalah terpalit rasanya kasih,
mulalah terpancar sinaran
ukhuwah,
mulalah mengenal apa itu erti
PERSAHABATAN .. :))
#Sahabat
#Studenttttjeee
1h

» LOG IN to write comment.

nyatis Kerenya pas di foto aja hahaha
#insta #pick #kampunglaut #sahabat #gila
1h

» LOG IN to write comment.

Valencia FAR!D29

» LOG IN to write comment.

misszysriey95 Dia kata sebab dia semak sebab tuu ramai nak sae. holaa budokk. aku post gmba mu takut xleno tidur lah pulok.Malas nak kata apa-apa. Nah belanja gambar. k bhaii.

@syafiqrozaedi_sr. #sematnatang#wordsalwayshesay#sahabat#vajet#vscocam#igers_malaysia#modeloftheday#semogabahagiosae#naksangat#ipostdhgambaryou#mntakbelanja#jejakatampan#pujaanramai :Pi
1h

» LOG IN to write comment.