278,956 Posts

Normal Laaras Hati

» LOG IN to write comment.

tharaamesu #edit #L4L #Sahabat
Dasar sahabat gk tau diri 😀
12min

» LOG IN to write comment.

17min rusdi2509
Slumber Rusdi Rustandi

» LOG IN to write comment.

Normal Cintya Apriani
  •   glowstatio Haloo, cek ig kami yuk.. barang unik dan lucu ada disinii.. 16min

» LOG IN to write comment.

19min selvy27
Normal Selvyana Ega Lovyca Np
selvy27 With sahabat @.andi #sahabat 19min
  •   glowstatio Haloo, cek ig kami yuk.. barang unik dan lucu ada disinii.. 15min

» LOG IN to write comment.

rizkalilis Dimana ada aku disitu ada kamu ({}) #FPIPS #UPI #lobiFPIPS #sahabat 36min
  •   glowstatio Haloo, cek ig kami yuk.. barang unik dan lucu ada disinii.. 15min

» LOG IN to write comment.

44min nena_naya
Normal Nena Ismayasari
nena_naya Cinta bisa merubah semuanya menjadi indah tetapi juga bisa merubah semuanya menjadi hal buruk.. Awalnya kita bersahabat sekarang jauh2an cuman karna 1 kata yaitu CINTA wkwk #sahabat #jauhan #karna #cinta 44min

» LOG IN to write comment.

  •   glowstatio Haloo, cek ig kami yuk.. barang unik dan lucu ada disinii.. 42min

» LOG IN to write comment.

59min anggata_syah
Ludwig Anggata Syah
anggata_syah Otw bojonegoro rame2 #bojonegoro #jalanjalan #rame #sahabat 59min
  •   lingkarindonesia Permisi kak, maaf mengganggu. Kalau ada foto bagus seputar tempat menarik di Indonesia, silakan tag ke akun kami ya kak. InsyaAllah di repost nanti. Ada banyak info juga seputar tempat menarik di Indonesia. Terima kasih :) 38s

» LOG IN to write comment.

  •   glowstatio Haloo, cek ig kami yuk.. barang unik dan lucu ada disinii.. 15min

» LOG IN to write comment.

ahmadnurafiqfitri Colour baju gn topi sama,haha, 5org dh ckp muka seiras,colour pon nk sama gk.. #selfie #sahabat #happy #smile 2h

» LOG IN to write comment.

abdullahazzamfr 1 2 3 lompattt.. failed!! krik3 "sometimes you will never know the true value of a moment until it becomes a memory"

setiap pertemuan pasti ade perpisahan.. terima kasih @haikalalkandisi sbb jadi kawan rumet yg baik, selalu bg nasihat, bg ilmu yg bermanfaat, rajin belanja makan dan minta maaf banyk2 kalau ana ade buat salah silap smua.. ade rezeki in sha Allah jumpa lagi.. jgn lupa doakan kitorg kat sini dan semoga terus sukses!!
*mata masuk habuk*

#throwback #salji #snow #jarash #sahabat #sampai #ka #sorga
2h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Amaro An ordinary Christian girl
insadays February 14 is my birthday..But last night I got present from my best friend.. Thank You so much @susiantiee_mihing

#present #mybestfriend #kado #sahabat #선물 #친구 #데일리 #earings #nailpolish #bracelet #wallet
3h

» LOG IN to write comment.

ehamirmickey From TSP Riding to Melaka !
Here We Go !
#Ride #Melaka #Brotherhood #Satuhati #Sahabat #Sampai #Mati
3h

» LOG IN to write comment.

lailamachiasa Birthday Shout for @norhashiimaa .
Happy birthday fie sayang . Biar pun tahun ni tiada tanggal 29 FEBUARI , tak apa biy me still akan wish seperti mana orang lain. Sebab you yang paling special yang paling bertuah yang paling sayang antara yang lain-lain .
Terima kasih kerana sudi untuk persahabatan ini . Terima kasih kerana sentiasa jatuh bangkit bersama. Terima kasih kerana ikhlas . Terima kasih untuk gelak tawa menangis senyum you . Terima kasih untuk semangat yoy . Terima kasih untuk tangan yang menyambut ketika jatuh . Terima kasih untuk kaki yang melangkah mencari rezeki bersama. Terima kasih untuk masa yang telah terluang . Dan sangat terima kasih kerana memberi kasih . *kesat air mata*
Semoga meningkat umur ini akan mematangkan lagi kita . Sentiasa dirahmati Allah dan diberikan rezeki yang bertambah . Me sayang you sebanyak mungkin yang me tak mampu beri . Amin . #cintahati #kesayangan #sahabat #babyme #fatimahrubiah #birthdaygirl #29February
3h

» LOG IN to write comment.

Normal Mohamad.Syamirul.Azreen.Hamdan
kempaskempis Penghujung hari bersama sahabat hazim. Nak balik belajar dah. Xtau bila lg nk lepak. #sahabat #kakilepak #sportbike #nakedbike #minat jumpa lg @mohamadshazim 4h

» LOG IN to write comment.