55,556 Posts

2h geshop_
Normal SUPLIER FASHION Jakarta
geshop_ flower set @79 (3in1)
inner kaos tgn pjg
1uk.muat S sampai M
ld80cm pjg58cm+outer sifon furing+legg pjg 90cm
LD=LingkarDada
PJ= Panjang
-----------------ORDER/TANYA : ----------------- BBM 7E91F4DD
WA 085780899604
Line : geshophq.com
Chat fb on!

Penting BACA CAPTION sblm order!
TDK BLS COMMENT
2h

» LOG IN to write comment.

3h geshop_
Normal SUPLIER FASHION Jakarta
geshop_ hijab casandra HITAM @83rb (1set al)
all kaos inner abu
1uk.muat S sampai M
(ld80cm pjg50cm+cardi HTM bkn ungu pjg 115cm+legg print pjg78cn+pasmna merah)
LD=LingkarDada
PJ= Panjang
-----------------ORDER/TANYA : ----------------- BBM 7E91F4DD
WA 085780899604
Line : geshophq.com
Chat fb on!

Penting BACA CAPTION sblm order!
TDK BLS COMMENT
3h

» LOG IN to write comment.

Normal P3MI Bethlehem Palembang
p3mibethlehem KonCab P3MI Bethlehem. Sabtu 28 Februari 2015. Come and lets join.. #p3mi #gmi #bethlehem #p3mibethlehem #p3beth #gmibethlehem #konfrensi #cabang #koncab #sabtu #28 #februari #2015 #28022015 4h

» LOG IN to write comment.

Normal Syeckh AmaL

» LOG IN to write comment.

Normal linasanjaya
linasanjaya16 #pramukaday #sabtu setelah penurunan bendera w/salvozesta #ekonomika 12h

» LOG IN to write comment.

vendortown #Repost from @cse_collection with @repostapp --- Ya Allah murahkanlah rezeki kami dan berikanlah kami rezeki yang halal lagi suci. Amin ya rabb :) #assalamualaikum semua
Hujung minggu ini jadual kami padat.. Kami ada 3event ^_^
Pada esok hari, #jumaat 27feb kami akan berada di #menaraTM dewan kristal anjuran @empirebazaar .. Grand sale katanya. Huhu

Seterusnya, pada hari #sabtu 28feb & 1 mac insyaAllah kami akan berada di #komplekskejirananputrajaya #presint16 . Kami join event di bawah anjuran @ommamia
Pada hari #ahad juga kami akan berada di #Nzcurryhouse #wangsamaju bersebelahan dgn #wangsawalkmall atau dikenali sbg #wwm . Event ini anjuran @vendortown :) Mai pakat singgah. #macammacamada
May Allah bless all of u :) #thankyou :) #universitimalaya #skirt #blouse #jubah #instantshawl #pinshawl #pincushion #vistaangkasa
14h
  •   pmhkoleksi Temui @pmhkoleksi dengan memiliki koleksi jubah lelaki [TEMA:Jualan Kasi Abis -hingga0] 4h

» LOG IN to write comment.

lurveareefa sayangs sekalian pls baca ni
fyi, kakcik pegi #gegeyfestival hari #jumaat je taw sebab #sabtu balik kg #terengganu. nak kirim blh bgtaw awal sikit eh senang kakcik buat list. org tganu nak kakcik #cod pun boleh. trip 2x pagi & malam sbb tghari-ptg nk pegi kenduri hehe. payment mcm atas tu, xfaham blh direct whatsapp

yg penting special price... price will reduce from normal bak kata dorg #hargaminyakturun .ok muahh ciked #trustedpersonalshopper #personalshoppergegeyfestival #personalshopper #gegeyshopper #kelate #iloveshopping #sale
16h

» LOG IN to write comment.

  •   lawakgram Nice.. Salam kenal ya.. Follow donk please..:D 15h

» LOG IN to write comment.

sukmakey #istighozah#sabtu#doabersama "ya Alloh, dekatkanlah kami dengan kesuksesan, keselamatan, kelancaran dan kesehatan hingga kita dapat mencapai kesuksesan itu ~amin yarobbalalamin 17h

» LOG IN to write comment.

detron81 #eskrim #eskrimsandwich #eskrimsingapore #eskrimsandwichsingapore kami akan buka perdana di #pazkul #pazkul2 R6 #sidoarjo #sabtu 28 februari 2015 #buahasli #tanpapengawet #tanpabahanpewarna monggo dicoba, 1 ya kurang pasti nambah lagi #somuchfun 18h

» LOG IN to write comment.

dirafdias jangan lupa saksikan drama hidup lakonan @redzarez dan @emma_maembong sabtu ini jam 10 malam di astro hd dan astro ria.. jom support dan tonton lakonan redza yeah... #love
#hidup
#redzarez
#emmamaembong
#astromayahd
#astroria
#sabtu
#10malam
#support
#pelakon
#pelakonbaru
#artismalaysia
#malah
#malaysia
19h

» LOG IN to write comment.