70,805 Posts

Normal nelti_arlida
nelti_arlida Proposal bab 1 finish,next bab 2.. #deadline#sabtu 1h

» LOG IN to write comment.

tapak_niaga_sempoi #Repost @aisuka_bazaar
・・・
#Repost @aisuka_bazaar
・・・
#CarBootSalesMines2

Bermula 9 Mei 2015.
Hari : #Sabtu dan #Ahad
Masa : 5 petang - 10 malam
Jenis jualan : Pebagai jenis barangan kering
Harga : RM20 satu tapak sehari
Saiz: 1 Parking Lot

Berminat?
Hubungi Johan 016-8435 888

#AiSukaBazaar #Mines #UKM #UPM #SEGICollege #Vendor #Raya #Ramadhan #Syawal #Murah #Event #Mines567 #CBS #CarBootSales
2h

» LOG IN to write comment.

taufiq.shaari #swepsaturday
#sabtu minggu lepas nye cita hang
#dataran pahlawan
4h

» LOG IN to write comment.

Normal Meilida Noor Rahma
meilidanr Cuci mobil malah narsis dulu :) #cucimobil #pacar #qt #sabtu 9h
  •   ratusenturi Permisi kak, Maaf menggangu, kebetulan akun @LingkarIndonesia lagi ngadain kuis senilai 500rb, kalau berkenan ikut silakan cek post nya ya kak. terimaaa kasih :) 7h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

  •   lawakgram Nice..! btw follow gw donk, ada gambar2 lucu loh.. :D 9h

» LOG IN to write comment.

Normal (위자얀티 눌말리카)

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

aisuka_bazaar #Repost @aisuka_bazaar
・・・
#CarBootSalesMines2

Bermula 9 Mei 2015.
Hari : #Sabtu dan #Ahad
Masa : 5 petang - 10 malam
Jenis jualan : Pebagai jenis barangan kering
Harga : RM20 satu tapak sehari
Saiz: 1 Parking Lot

Berminat?
Hubungi Johan 016-8435 888

#AiSukaBazaar #Mines #UKM #UPM #SEGICollege #Vendor #Raya #Ramadhan #Syawal #Murah #Event #Mines567 #CBS #CarBootSales
14h

» LOG IN to write comment.

aisuka_bazaar #Repost @aisuka_bazaar
・・・
#567AiSukaBazaar at #Mines2

#CarBootSales
Bermula 9 Jun 2015.
Hari : #Sabtu dan #Ahad
Masa : 5 petang - 10 malam
Jenis jualan : Pebagai jenis barangan kering
Harga : RM20 satu tapak sehari
Saiz: 1 Parking Lot

#FleaMarket
Tarikh : 22, 23 dan 24 Mei 2015 (Jumaat, Sabtu dan Ahad)
(Peniaga boleh memilih samada Jumaat, Sabtu dan Ahad atau Sabtu dan Ahad sahaja)
Masa : 10 pagi - 10 malam
Jenis jualan: Apa sahaja barangan kering, makanan siap packing dan minuman siap packing
Harga: RM250 -RM400 (untuk 3 hari)
Saiz tapak: 8x8 kaki

#BazaarRaya
Tarikh : 3, 4 dan 5 Julai 2015 serta 10, 11 dan 12 Julai (Jumaat, Sabtu dan Ahad)
(Peniaga boleh memilih samada Jumaat, Sabtu dan Ahad atau Sabtu dan Ahad sahaja)
Masa : 10 pagi - 10 malam
Jenis jualan: Apa sahaja barangan kering, makanan siap packing dan minuman siap packing
Harga: RM250 -RM400 (untuk 3 hari)
Saiz tapak: 8x8 kaki

Berminat?
Hubungi Johan 016-8435 888

#AiSukaBazaar #Mines #UKM #UPM #SEGICollege #Vendor #Raya #Ramadhan #Syawal #Murah #Event #Mines567
14h

» LOG IN to write comment.

tapak_niaga_sempoi #Repost @aisuka_bazaar
・・・
#Repost @aisuka_bazaar
・・・
#CarBootSalesMines2

Bermula 9 Mei 2015.
Hari : #Sabtu dan #Ahad
Masa : 5 petang - 10 malam
Jenis jualan : Pebagai jenis barangan kering
Harga : RM20 satu tapak sehari
Saiz: 1 Parking Lot

Berminat?
Hubungi Johan 016-8435 888

#AiSukaBazaar #Mines #UKM #UPM #SEGICollege #Vendor #Raya #Ramadhan #Syawal #Murah #Event #Mines567 #CBS #CarBootSales
15h
  •   gerobokbonda Sesiapa yg nak share tapak yg saya dah book utk raya sales di menara TM Bangsar, boleh whatsapp 0192388035 - shima 13h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

buff_buddyz Berita baik.

Sukacita dimaklumkan bahawa @buff_buddyz akan berada di event @peekabook_ .

Nak tau bila? Tak lama dah! Sabtu ini weh! 9 May 2015. Maknanya ada 3 kali tidur je lagi. Tapi kalau anda tidur petang atau di ofis memang lebih 3 kali tidur la kan.

Dekat mana? Senang sahaja. Di dataran cendekia UITM Shah Alam. Haaaa mai pakat ramai-ramai datang join.

Orang shah alam, student-student dekat shah alam, orang KL pun boleh mai!

Bukan event biasa ok, tapi siap ada performance. Anda pasti terhibur.

Tak dek plan untuk sabtu ni? Sekarang anda dah ada!

Mari beramai-ramai ke event @peekabook_ sabtu ini. Boleh datang jenguk booth kami dan lihat sendiri produk yang kami sajikan untuk anda.

Jangan malu jangan segan, datang rapat-rapat, rasa sendiri kualitinya. Nak try sarung pon boleh tadek hal!

Jangan lupa temujanji kita sabtu ini, 9 May di dataran cendekia UITM Shah Alam.

Jumpa anda di sana sama-sama beramas mesra!

P/S: untuk tempahan whatsapp @kamal_kojex di 011 2608 8498. "Blast every workout, crush every set, feel every rep!" .

#Buffbuddyz #malaysia #fitnessgear #malaysiabrand #malaysiaonlineshop #lokal #lokalah #lokalbrand #sayajual #sayajualbaju #stringer #tshirt #visitmyig #visitmyigmalaysia #fitness #bodybuilding #fitmalaysia #tanktop #peekabook #uitm #shahalam #datc #datarancendekia #9mei #sabtu #booth
18h
  •   kedaiemasrahmat Assalamulaikum. Jom melabur untuk masa depan dengan menyimpan emas :) 18h

» LOG IN to write comment.

Normal S A Riska Dwi Cahyadi

» LOG IN to write comment.

loveesenchanted #Repost @aisuka_bazaar
・・・
#CarBootSalesMines2
www.facebook.com/567AiSukaBazaar
Bermula 9 Mei 2015.
Hari : #Sabtu dan #Ahad
Masa : 5 petang - 10 malam
Jenis jualan : Pebagai jenis barangan kering
Harga : RM20 satu tapak sehari
Saiz: 1 Parking Lot
*Tapak Terhad: 20 Tapak sahaja sehari.
**Lokasi: Tapak Vallet Parking tepi The Mines 2

Berminat?
Hubungi Johan 016-8435 888

FB: www.facebook.com/AiSukaBazaar
IG: @Aisuka_Bazaar
@tapak_niaga_sempoi

#AiSukaBazaar #Mines #UKM #UPM #SEGICollege #Vendor #Raya #Ramadhan #Syawal #Murah #Event #Mines567 #CBS #CarBootSales #CBSMines2 #Mines2 #BandarBaruBangi #Kajang #SeriKembangan #Serdang #567AiSukaBazaar
22h

» LOG IN to write comment.