1,429 Posts

4min ilifatin89
Lo-fi miss ili fatin
ilifatin89 By @inhannashop "Assalamualaikum!!!
.
CONTEST NOW BEGIN! .
1- CADANGKAN NAMA our #AbayaKimonoWrap
2- TAG 4 of your friends
3- WIN our #AbayaKimonoWrap !!
. .
Contoh ya:-
Bahagian Comment - Ameena Abaya @Ana @Ina @Ani @Nia
.
Nama yang terbaik dipilih oleh
#inhannateam daripada cadangan anda & rakan anda akan #MENANG 5 pasang #AbayaKimonoWrap Ini yg bernilai hampir #RM1000 !!!!! 
.
Tunggu apa lagi!!! Namakan baju abaya kimono wrap kami ini dan tag 4 kawan korang k!!! Now!!!
.
Tips :- Cadang seberapa banyak nama & tag 4 rakan anda seberapa kali untuk menambahkan peluang anda untuk menang! Jangan Give Up mana tau rezeki korang.
.
You Go Girls!!
.
#InhannaContest #inhanna #Outerwear #Abaya #Wrap" via @PhotoRepost_app
4min

» LOG IN to write comment.

safyadesign Haaaa lai lai lai!! Sapa nk abaya free, mai ceq nk offer. CONTEST di @inhannashop @inhannashop @inhannashop
.
Assalamualaikum!!!
.
CONTEST NOW BEGIN! .
1- FOLLOW @inhannashop
2- CADANGKAN NAMA our #AbayaKimonoWrap
3- TAG 4 of your friends
4- WIN our #AbayaKimonoWrap !!
. .
Contoh ya:-
Bahagian Comment - Ameena Abaya @Ana @Ina @Ani @Nia
.
Nama yang terbaik dipilih oleh
#inhannateam daripada cadangan anda & rakan anda akan #MENANG 5 pasang #AbayaKimonoWrap Ini yg bernilai hampir #RM1000 !!!!!
.
Tunggu apa lagi!!! Namakan baju abaya kimono wrap kami ini dan tag 4 kawan korang k!!! Now!!!
.
Tips :- Cadang seberapa banyak nama & tag 4 rakan anda seberapa kali untuk menambahkan peluang anda untuk menang! Jangan Give Up mana tau rezeki korang.
.
You Go Girls!!
.
#InhannaContest #inhanna #Outerwear #Abaya #Wrap
19min

» LOG IN to write comment.

flyhalf1216 Kerana keangkuhan itu tiada gunanya.
#prayforklang #prayfornikhafifi #rm1000 #KL
35min

» LOG IN to write comment.

byriannarahman CONTEST di @inhannashop @inhannashop @inhannashop
.
Assalamualaikum!!!
.
CONTEST NOW BEGIN! .
1- FOLLOW @inhannashop
2- CADANGKAN NAMA our #AbayaKimonoWrap
3- TAG 4 of your friends
4- WIN our #AbayaKimonoWrap !!
. .
Contoh ya:-
Bahagian Comment - Ameena Abaya @Ana @Ina @Ani @Nia
.
Nama yang terbaik dipilih oleh
#inhannateam daripada cadangan anda & rakan anda akan #MENANG 5 pasang #AbayaKimonoWrap Ini yg bernilai hampir #RM1000 !!!!! 
.
Tunggu apa lagi!!! Namakan baju abaya kimono wrap mereka ini dan tag 4 kawan korang k!!! Now!!!
.
Tips :- Cadang seberapa banyak nama & tag 4 rakan anda seberapa kali untuk menambahkan peluang anda untuk menang! Jangan Give Up mana tau rezeki korang.
.
You Go Girls!!
.
#InhannaContest #inhanna #Outerwear #Abaya #Wrap
1h

» LOG IN to write comment.

splendidmuslimah_store #reviewigbysplendid
As salam and good morning u olsss...ha..kenal inhanna tak???ala..yg glemer ngan all types of kimono nih...diorang ade contestttt...wuhuuu...
Jom baca pesanan penaja.. CONTEST di @inhannashop @inhannashop @inhannashop
.
Assalamualaikum!!!
.
CONTEST NOW BEGIN! .
1- FOLLOW @inhannashop
1- CADANGKAN NAMA our #AbayaKimonoWrap
2- TAG 4 of your friends
3- WIN our #AbayaKimonoWrap !!
. .
Contoh ya:-
Bahagian Comment - Ameena Abaya @Ana @Ina @Ani @Nia
.
Nama yang terbaik dipilih oleh
#inhannateam daripada cadangan anda & rakan anda akan #MENANG 5 pasang #AbayaKimonoWrap Ini yg bernilai hampir #RM1000 !!!!! 
.
Tunggu apa lagi!!! Namakan baju abaya kimono wrap kami ini dan tag 4 kawan korang k!!! Now!!!
.
Tips :- Cadang seberapa banyak nama & tag 4 rakan anda seberapa kali untuk menambahkan peluang anda untuk menang! Jangan Give Up mana tau rezeki korang.
.
You Go Girls!!
.
#InhannaContest #inhanna #Outerwear #Abaya #Wrap #splendidmuslimah_store
4h

» LOG IN to write comment.

Normal ♕ Nurul Athirah Ramali ♕
tyraramali #repost CONTEST di @inhannashop @inhannashop @inhannashop
.
Assalamualaikum!!!
.
CONTEST NOW BEGIN! .
1- FOLLOW @inhannashop
2- CADANGKAN NAMA our #AbayaKimonoWrap
3- TAG 4 of your friends
4- WIN our #AbayaKimonoWrap !!
. .
Contoh ya:-
Bahagian Comment - Ameena Abaya @Ana @Ina @Ani @Nia
.
Nama yang terbaik dipilih oleh
#inhannateam daripada cadangan anda & rakan anda akan #MENANG 5 pasang #AbayaKimonoWrap Ini yg bernilai hampir #RM1000 !!!!! 
.
Tunggu apa lagi!!! Namakan baju abaya kimono wrap kami ini dan tag 4 kawan korang k!!! Now!!!
.
Tips :- Cadang seberapa banyak nama & tag 4 rakan anda seberapa kali untuk menambahkan peluang anda untuk menang! Jangan Give Up mana tau rezeki korang.
.
You Go Girls!!
.
#InhannaContest #inhanna #Outerwear #Abaya #Wrap
13h

» LOG IN to write comment.

inhannashop Assalamualaikum!!!
.
CONTEST NOW BEGIN! .
1- CADANGKAN NAMA our #AbayaKimonoWrap
2- TAG 4 of your friends
3- WIN our #AbayaKimonoWrap !!
. .
Contoh ya:-
Bahagian Comment - Ameena Abaya @Ana @Ina @Ani @Nia
.
Nama yang terbaik dipilih oleh
#inhannateam daripada cadangan anda & rakan anda akan #MENANG 5 pasang #AbayaKimonoWrap Ini yg bernilai hampir #RM1000 !!!!! 
.
Tunggu apa lagi!!! Namakan baju abaya kimono wrap kami ini dan tag 4 kawan korang k!!! Now!!!
.
Tips :- Cadang seberapa banyak nama & tag 4 rakan anda seberapa kali untuk menambahkan peluang anda untuk menang! Jangan Give Up mana tau rezeki korang.
.
You Go Girls!!
.
#InhannaContest #inhanna #Outerwear #Abaya #Wrap
15h

» LOG IN to write comment.

Normal INHANNA SDN BHD
inhannashop Assalamualaikum
.
NEW COLLECTION #AbayaKimonoWrap by #inhanna .
.
STANDBY Ladies!!! .
Malam ni 8.30 pm kita nak buat #CONTEST.
Nak Bagi #FREE Koleksi Baru kami ini yang bernilai hampir RM 1000!!!
.
Macammana nak masuk #CONTEST ni ya??? Ok senang sahaja:-
1) Follow @inhannashop instagram
2) Cadangkan NAMA koleksi baru kami ini dan tag (mention) 4 rakan korang di bahagian comment
.
Contoh :
Lela Abaya @maryam @safya @lica @zara .
Nama yang terbaik dipilih oleh
#inhannateam daripada cadangan anda & rakan anda akan #MENANG 5 pasang #AbayaKimonoRap Ini yg bernilai hampir #RM1000 !!!!! 
.
.
Bukan sekarang ! Contest bermula 8.30 malam ini ya!!
.
Stay tuned!
16h

» LOG IN to write comment.

najmie_jimmy Tb .. semalam punya cerita .. betul la orang cakap aku dah gemok . Haha .. hadoiiii ... #hoki #mhs #johan #RM1000 #SPM #2014 4d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

mhsiddiq My Little kittle rm1000 parsian . Age 3 month . #cat #kucing #malaysia #rm1000 #pet . Pm me yaaa jika berminat . Cod kepong . 6d
  •   malaysiainstabot Wanna get insta fames and followers in Malaysia, we can help :). Check our insta for more info :). 6d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

didie9008 Duit lama#ringgit malaysia#RM1000.. 1w

» LOG IN to write comment.

khumairul_azri 121014 Kejohanan Bola Sepak 9 sebelah Bentong. Naib johan je kite. Kalah penalti jugak mcm futsal smlm. Memang suey bile pnalti. Bile la nk berambus dr team ni suey oi.
#Bolasepak9side
#naibjohan
#rm1000
2w

» LOG IN to write comment.

asraf46 #kejekosong
#18keatas
#sijil&diploma
#RM1000$$$(BASIC)
#TERMUDUGATUTUP SEBELUMBULAN 11
2w

» LOG IN to write comment.

thiagocupollilo Aos poucos vai chegando pelo correio as peças para montar nossa nova espaço nave!
#corsair #midtowerc70 #vengeance #rm1000 #rmseries #corsairlink #1000watt #80plusgold
2w

» LOG IN to write comment.

mahathir7 Congratulations to Nicky RX! Drive On Contest 2nd week winner! We hope to see more creative entries and good luck! #driveoncontest #drivem7 #energydrink #rm1000 #cash #drivem7facebook @mugello7 2w

» LOG IN to write comment.

drivem7 Congratulations to Nicky RX! Drive On Contest 2nd week winner! We hope to see more creative entries and good luck! #driveoncontest #drivem7 #energydrink #rm1000 #cash #drivem7facebook 2w

» LOG IN to write comment.

yiinelaine 想要買的東西也太多了第一個目標就是存到第一個一千啦 加油
#RM1000#income#larhhh
2w
  •   neine85_ Have you heard of the $100k sprint? 2w
  •   qzlee 请客蛤 2w
  •   yiinelaine On ur birthday ya! 2w
  •   qzlee 你讲的蛤 我回去跟你讨 2w

» LOG IN to write comment.