1,664 Posts

bisness_woman PROMOSI LOCK AGEN SERENDAH RM500.00😎😎😎😎 PROMOSI SEHINGGA 31/5/2015 Jom Ape tunggu lagi? PM/whatsApp/Call Saya #0173179752 After PROMOSI Harga kembali kepada Harga Asal #RM1000.00 ,So jom cepat² Dapatkan harga PROMOSI sekarang #SayaJual #BlinqProduct #PromosiBulanMei #HargaRendah #HanyaRm500 #WanBlinqBeautyHouse #Melaka #SeluruhMalaysia #VisitMyIg 4d

» LOG IN to write comment.

iqbal_hafifi Alhamdulillah. Rezeki di petang Ahad. Our hardwork pay off guys . Champion Tournament Street Soccer (4vs4) Piala Yb P.Kamalanathan .

Bukan Susah nak Susah,
Bukan Senang nak Senang.

Tahniah Leraa FT .

#Potd #streetsoccer #champion #hardground #mentalkental #collect #rm1000 #rezeki
5d

» LOG IN to write comment.

mohamadshahrizad Alhamdulillah semuanya berjalan lancar . First event jadi pengarah dan first event juga lah dilabel pengarah sempoi dan terbaik . Instructor berpuas hati dengan pencapaian kami , Alhamdulillah :) #KejohananTerbukaBolingUPM2015
#PengarahProgramSempoi
#RM1000
#RodongHoodFamily
2w

» LOG IN to write comment.

lizdaniamalaysia Pengumuman-pengumuman semua kesayangan sis. Alhamdullilah dengan permintaan ramai pihak kami berbesar hati ingin melanjutkan lagi tarikh promosi kami iaitu pada 31 JULAI 2015.. Jadi kepada anda yang masih belum grab tudung atau apa-apa produk dari butik kami jom serbu atau whataps kami sekarang kerana kami juga ada menjalankan promosi sempena Hari Guru. Diskaun sebanyak 20% bagi setiap item.

Antara syarat yang perlu u olls ikuti adalah separti berikut :

1 - Like fb page LizDaniaCollection.
2 - Beli mana-mana produk dari lizdania samada secara online @ offline
3 - Gayakan produk dengan kreatif
4 - Post gambar di wall fb page LizDaniaCollection dengan slogan " Saya suka Lizdania kerana...."
5 - Sertakan nama dan no resit anda pada posting tersebut.
6 - Tag 5 rakan pada posting anda.
7 - Pm details anda, no resit pembelian,nama , no kad pengenalan , alamat dan no tel anda ke
http://m.facebook.com/messages/thread/213617765416750
8 - Peraduan dari 1 April 2015 - 31 Mei 2015
9 - Seorang pemenang bertuah akan dipilih oleh pihak juri, keputusan juri adalah muktamad. Tertakluk Terma dan Syarat.

#lizdania
#itslizdania
#peraduankami
#beliproduk
#rm1000
2w

» LOG IN to write comment.

Normal Lizdania KT0319074-K
lizdaniamalaysia Pengumuman-pengumuman semua kesayangan sis. Alhamdullilah dengan permintaan ramai pihak kami berbesar hati ingin melanjutkan lagi tarikh promosi kami iaitu pada 31 JULAI 2015.. Jadi kepada anda yang masih belum grab tudung atau apa-apa produk dari butik kami jom serbu atau whataps kami sekarang kerana kami juga ada menjalankan promosi sempena Hari Guru. Diskaun sebanyak 20% bagi setiap item.

Antara syarat yang perlu u olls ikuti adalah separti berikut :

1 - Like fb page LizDaniaCollection.
2 - Beli mana-mana produk dari lizdania samada secara online @ offline
3 - Gayakan produk dengan kreatif
4 - Post gambar di wall fb page LizDaniaCollection dengan slogan " Saya suka Lizdania kerana...."
5 - Sertakan nama dan no resit anda pada posting tersebut.
6 - Tag 5 rakan pada posting anda.
7 - Pm details anda, no resit pembelian,nama , no kad pengenalan , alamat dan no tel anda ke
http://m.facebook.com/messages/thread/213617765416750
8 - Peraduan dari 1 April 2015 - 31 Mei 2015
9 - Seorang pemenang bertuah akan dipilih oleh pihak juri, keputusan juri adalah muktamad. Tertakluk Terma dan Syarat.

#lizdania
#itslizdania
#peraduankami
#beliproduk
#rm1000
2w

» LOG IN to write comment.

Normal Lizdania KT0319074-K
lizdaniamalaysia Pengumuman-pengumuman semua kesayangan sis. Alhamdullilah dengan permintaan ramai pihak kami berbesar hati ingin melanjutkan lagi tarikh promosi kami iaitu pada 31 JULAI 2015.. Jadi kepada anda yang masih belum grab tudung atau apa-apa produk dari butik kami jom serbu atau whataps kami sekarang kerana kami juga ada menjalankan promosi sempena Hari Guru. Diskaun sebanyak 20% bagi setiap item.

Antara syarat yang perlu u olls ikuti adalah separti berikut :

1 - Like fb page LizDaniaCollection.
2 - Beli mana-mana produk dari lizdania samada secara online @ offline
3 - Gayakan produk dengan kreatif
4 - Post gambar di wall fb page LizDaniaCollection dengan slogan " Saya suka Lizdania kerana...."
5 - Sertakan nama dan no resit anda pada posting tersebut.
6 - Tag 5 rakan pada posting anda.
7 - Pm details anda, no resit pembelian,nama , no kad pengenalan , alamat dan no tel anda ke
http://m.facebook.com/messages/thread/213617765416750
8 - Peraduan dari 1 April 2015 - 31 Mei 2015
9 - Seorang pemenang bertuah akan dipilih oleh pihak juri, keputusan juri adalah muktamad. Tertakluk Terma dan Syarat.

#lizdania
#itslizdania
#peraduankami
#beliproduk
#rm1000
2w

» LOG IN to write comment.

Normal Lizdania KT0319074-K
lizdaniamalaysia Assalamualaikum. Anda inginkan duit raya. Bukan RM10 bukan RM20 tapi RM1000 u olls. Cepat-cepat semua jangan lepaskan peluang keemasan ini.
Antara syarat yang perlu u olls ikuti adalah separti berikut :

1 - Like fb page LizDaniaCollection.
2 - Beli mana-mana produk dari lizdania samada secara online @ offline
3 - Gayakan produk dengan kreatif
4 - Post gambar di wall fb page LizDaniaCollection dengan slogan " Saya suka Lizdania kerana...."
5 - Sertakan nama dan no resit anda pada posting tersebut.
6 - Tag 5 rakan pada posting anda.
7 - Pm details anda, no resit pembelian,nama , no kad pengenalan , alamat dan no tel anda ke
http://m.facebook.com/messages/thread/213617765416750
8 - Peraduan dari 1 April 2015 - 31 Mei 2015
9 - Seorang pemenang bertuah akan dipilih oleh pihak juri, keputusan juri adalah muktamad. Tertakluk Terma dan Syarat.

#lizdania
#itslizdania
#peraduankami
#beliproduk
#rm1000
2w

» LOG IN to write comment.

Normal Federico Martín Castro

» LOG IN to write comment.

wan_piece_070 #Preorder #collobration
#STUSSY 35th #Annaversary
DW6900 Stussy Collobration 35th annaversary
Barang Complete Like On Pic
Preorder:# Price #Rm1000 :#deposit #Rm100 ke atas.. Balance payment selepas barang ditangan saya.
"2 minggu sahaja preorder"
Serius Buyer, Pls Directs.
Call, Sms, Whatapp, Wechat.
+60178820647 -Wan_Piece_Vip070-

#readystock #newitem #newinbox #forsale #untukdijual #sayajual #Casio #casioWatch #CasioDatabank #CasioGshock #GshockOriginal #LimitedStock
3w

» LOG IN to write comment.

Normal Stailista Kreatif Enterprise
hamizah_cmz Cenderahati Puzzle.
Selain letak gambar-gambar peribadi, boleh juga request untuk letak gambar duit untuk dibuat puzzle.
Thanks dear.
Terdapat 2 pilihan saiz :
- A4 : RM30 - A5 (separuh A4) : RM25 *harga termasuk postage.
Wasap : 019-528 3483
#Cenderahati #Puzzle #A4 #A5 #RM1000 #BolehOrder #SayaJual
4w

» LOG IN to write comment.

  •   sukh3gs I might try SLI my 970 soon. Does it make much difference? 1mon
  •   ashoneuk @sukh3gs makes a big difference yeah! Especially at higher resolutions than 1080p. :) 1mon

» LOG IN to write comment.

ryan_michael_byrne Bought a buck vantage pro s30v blue. #buck #vantage pro #rm1000 1mon

» LOG IN to write comment.

lizdaniamalaysia Alhamdulillah tudung-tudung yang telah ditempah pelanggan sudah siap dibungkus dan sedia untuk dihantar ke Pejabat Pos.

Terima Kasih kepada semua yang telah memberi kepercayaan dan keyakinan kepada kami.

Kepercayaan anda itulah yang membuatkan kami terus berusaha gigih untuk memberi perkhidmatan yang TERBAIK untuk anda.

Pertanyaan/order
whataps ke 017-4349946@013-4777365

Pembelian terus di website www.lizdania.com.my

Walk in terus ke Butik kami di Bangunan MARA Jeli, Kelantan.

#lizdaniamalaysia
#itslizdania
#promosikami
#shopsnapwin
#rm1000
#tudungonline
#shawllycra
#tudunghaziq
#3pcsRM100
#bawalruffle
#bawalsatin
#jombeli
1mon

» LOG IN to write comment.

zulkifli_mohamad_ali kisah semalam but today baru nak post..Alhamdulillah..Gold Medal and Vice Cancelor Award..Rm1000 with trophy..rezeki pemberian Allah s.w.t..apa2 nikmat sekalipun kita perlu syukuri..berjaya atau tidak semua ketentuan Allah s.w.t..kita usaha dan doa dan tawakal..setahun sekali..ini kali ke-2 dpt award I-ENVEX selepas menang tahun 2013..this time more fun becoz not alone, exhibitor by student diploma..ni just gamba dgn lecturer..utk imbau kembali kejayaan lepas..so,this is the last time,lepas ni tak dpt join dah I-ENVEX..hopefully student2 UniMAP lain akan terus berusaha utk buat invention baru..now,looking forward for ITEX 2015 bulan MAY at KLCC..pray for me,my dearest friends out there..hehe..that is my last exhibition before habis study..tq kpd semua yg support..
#FinalYear#DewanIlmu#I-ENVEX2015#Perlis #UniMAP#ViceCanselorAward#GoldMedal#trophy#RM1000#Alhamdulillah#SegalaPujiBagiAllah
1mon

» LOG IN to write comment.

Normal Lizdania KT0319074-K
lizdaniamalaysia Perhatian. Perhatian. Perhatian.

Sape nak wang tunai RM1000?? Jom sertai peraduan kami.

Untuk maklumat lanjut like fb kami
www.facebook/LizDaniaCollection.com.my

@ hubungi kami 09-9440364 / ws 017-4349946

#lizdaniamalaysia
#itslizdania
#peraduanmalaysia
#rm1000
#sapecepatdiadapat
2mon

» LOG IN to write comment.