336,222 Posts

10min naqib13
Hudson naqib13
naqib13 Hitam dan Putihku Jangan Bergaduh .. ~Hitam Jantan ~Putih Betina .. #hitamputih #kucing #rindu #jgnnakal #wakdoyok #jagarumahelokelok 10min

» LOG IN to write comment.

44min nrl_symimi
Normal Nurul Syamimi Mohd Zin
nrl_symimi Superb teammate since diploma. Tak tahu la camne boleh stuck dgn dorg ni sampai skrg heheh. Buat report sama2, presentation sama2, eh sume la sama2 dari sem 2 sampai habis. Naik degree hah pecah dua. Kak zati dgn Shahrul. Mimi dgn Izzat. Benda mula2 sekali bila tgk surat tawaran deg - "Kenapa tak dapat empat2 sekali cos samaaaa??" menangis. Skrg ni Alhamdulillah masih sama2 jugak. Da la dorg bebudak office system dah habis blaja. Dah nak kawen da sorg tu. Kitorg dak event ni baru nak praktikal bulan 3 nnt. Hew. Menangis lagi. #cengeng #mengenangnasib #rindu pun ada jugak ni. .
.cepatlah mengantuk. Please mata please. Dah jam berapa ni.
44min

» LOG IN to write comment.

Normal Kereta Sewa & saya_jual_baju
lili_liliac I love u mum
I love u baby .. I love u so much ..
Bonda love u so much .. Bonda miss u so much ..
Rindu nak gigit2 .. #mum #love #adam #bonda #manja #rindu #kasih #sayang #jauhdimata #sentiasadihati #asrama

Kereta Sewa Pandu Sendiri
#rentacar #rentcar #carrental
#keretasewamurah #sewakeretamurah #keretasewa #sewakereta #viva #persona

WhatsApp : 013.486.3347
1h

» LOG IN to write comment.

afifinazri I really miss the both of us.
#throwback #rindu
1h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Video MUHAMMAD AIMRAN

» LOG IN to write comment.

Normal )( DauZ )(
dauzsempoy Teringat masa zaman2 sekolah dulu
#rindu dengan kawan2 lama
#Mpv forever...[呲牙][呲牙][得意][得意]
2h

» LOG IN to write comment.

Normal ★★Single★Xperlu kata apa-apa★★

» LOG IN to write comment.

Normal Muhd Ramdhan Rais
muhammad_ramdhan_rais #Rindu Noor Syazuwani 2h

» LOG IN to write comment.

Ludwig doc yankess
doc_yankess95 #Rindu#setiap gambar ada KENANGAN nye #5teknik3 2012 2h

» LOG IN to write comment.

  •   bostinggi_langsing_malaysia Mau tambah Tinggi (3-10cm) ?? atau turun BB (5-15kg) dalam 1 minggu ? cek ig kita PROMO DISKON 30dan FREE ONGKIR khusus minggu ini 31min

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Normal pait7099
pait7099 Senyum mau maneh , hati mau sado
#siti#kotamarina#datejarang2#rindu
3h

» LOG IN to write comment.

syimaazmeer Throwback..
#rindu#gamba#nie
3h

» LOG IN to write comment.