4,663 Posts

Normal
emiliasazlin Cinta tak semestinya memiliki, namun kasih tetap berakar selamanya #Sundate #PilotCafe #withsiblings #love #sad #crying #FahrinAhmad #Nealofa #IzaraAishah #RemyIshak 3s

» LOG IN to write comment.

2min zairatul
Crema Romlah Mohd Yusof
40min 2morrowmy
Normal 2morrow Malaysia
2morrowmy IMPORTANT ANNOUNCEMENT: Boys and girls!! We are delighted to share with you our special guest on the event, REMY ISHAK, who will be in the look out for potential model to be part of his talent agency. Isn't that AWESOME??! What are you waiting for? Come to our BIGGEST FASHION EVENT, 9 & 10 May, 2015 and make sure you DRESS to IMPRESS!! See you there!

#atiyadotmy #2MorrowFashion2015 #malaysiabookofrecords#2morrowmuslimahfashion2015 #muslimahfashion #hijabfashion #malaysia#muslimahmalaysia #hijabrunway #hijabfashion #muslimahfashion #hijabista#facesof2morrowhijabistar #kualalumpur #avenueKMY #tourismmalaysia #MAKNA#selebritionline #remyishak #actorplayhouse
40min

» LOG IN to write comment.

nurfatinishak NFI : Wahh.. tak baik la @osman_ali ni..buat cita ayaq mata kat kita..habih satu hall cinema sunyi sepi sob sob sapu ayaq mata tak kiqa laki ka prmpuan..cepat2 la bhg dua pulak.. Mula2 ingat biasa2 ja cita ni..rupanya fuhh mmg penuh jiwa la tengok.. Moral of the story,lelaki perlulah hormati dan hargai wanita,dan wanita jagalah maruah diri . "Cinta tak semestinya bersatu, namun kasih tetap berakar dlm hati selamanya"

Fatin kasi 10 bintang ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ #kaptenameerreza #sharmila #maya #rashid

lakonan hebat #fahrinahmad #neelofa #izaraaishah #remyishak
54min

» LOG IN to write comment.

saif_rar "Semewah Mana Pun Kita, Hanya Cinta Yg Ikhlas Dpt Membahagiakan Kita" "Walaupun Sy Tak Dpt Memiliki Awak, Cukuplah Dgn Rasa Cinta Yg Sy Ada"
#PilotCafe #OsmanAli #FahrinAhmad #IzaraAishah #RemyIshak #Neelofa #UntukCinta #Hafiz #Adira
p/s : Terima Kasih Krn Membuatkan Airmata Sy Mengalir & Sedar Betapa Pentingnya Sebuah Penghargaan Dlm Setiap P'hubungan
1h

» LOG IN to write comment.

bebecartini13 - Here in Brunei #pilotcafe #pilotcafefahrinahmad #izaraaishah #neelofa #keithfoo @noorneelofa @izaraaishahofficial @keithfoo
So touching story.. bukan hanya soal cinta tapi soal tanggung jawab kite dlm perhubungan , family , hari2 yg d lalui penuh dgn kealpaan . Dunia hanya sementara jika kite leka mengungdang dosa ... Ambil pengajaran from dis story... sebab i dh menangis so i shud rate 8.9/10
#ahadiatakashah #osmanali #neelofa #fahrinahmad #izaraaishah #keithfoo #remyishak @astrogempak @meletop
2h

» LOG IN to write comment.

Normal Nor Amyra * menjual handphone

» LOG IN to write comment.

zamri_mac_arm Cerita semalam...
Sempat ler menonton citer pilot cafe nie..itu pon sebab ada my peberet hero nie berlakon..wlupon dlm citer nie ada gak terselit sorang pelakon yg paling aq x suka..aq gagahksn juga utk ke pawagam..so bila time scene "makcik" tu keluar..aq pejam2kan laa mata..hehehe..
Bagi aq..citer nie best..sedihnya meminta2..menitik gak laa airmata aq..kwn yg sebelah aq pon sama gak. berlinang2...watak kapten amir redza ditangani baek oleh fahrin ahmad..cuma watak hero pujaan aq c @remyishak nie x banyak..x puas ler menontonnya...klu korang nak tao lebih lanjut kena ler gie menonton..tapi aq nak bgtao .spare ler tisu..hehe..lagi satu aq nk ckp..lakonan bakal menantu dato K tu memang hebat...harap dia menang best actress nanti...
*Nora suka..jadi Nora bagi 5 bintang..okey bye...
#pilotcafe #remyishak #mypeberetartis #sedih #cerita##airmata #kaptenamir #maya #rashid #iniceritamekarm
4h

» LOG IN to write comment.

Video roslizairil
roslizairil7834 Idol Malaya.... 13h

» LOG IN to write comment.

yivxns DONE Watching Pilot Cafe, Seriously Awesome gilaa.. Semua pakat nanges satu panggung.. #PILOTCAFE #FAHRINAHMAD #NEELOFA #IZZARAAISHAH #REMYISHAK #AWESOME #MOVIE #SUNWAYCARNIVAL 18h

» LOG IN to write comment.

nogytyco Selfie yg buat tido ku lena malam nih..Mimpiku diMostar!!Eh #RemyIshak #ByNogyTyco #FridayNiteSelfie 2d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

nogytyco Ok I'm star struck just now kat gym..hahaha..shacking..malu jap!!Thanx @remyishak nice to meet u tak sia2 i workout on friday nite.. #CelebrityFitnessGym #RemyIshak #ByNogyTyco 2d

» LOG IN to write comment.

farina_mohamad Pilot cafe memang best gile.... #farinahmad #naelofa #remyishak #izarahaishah 2d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

combination_afilsm Now showing in cinema Pilot Cafe
Starring IzaraAishah FahrinAhmad Neelofa RemyIshak
#PilotCafe#IzaraAishah #FahrinAhmad#Neelofa#RemyIshak
2d

» LOG IN to write comment.

mia_book_lover "indahnya bersamamu, sehingga aku lupa waktu, sehingga ak lupa sgala, masalah d kpalaku.. andai engku tahu, btapa bahgianya ak, pastinya takkan engkau lepaskan sekiranya ku ingin pergi dari sini"

#filemcun #remyishak #mayakarin #nadianisaa #faezahelai
2d

» LOG IN to write comment.

mia_book_lover filem CUN yg d kluarkan pd thn 2011,yg suda d tonton bpuluh kali setiap kali dtayang d tv.. x pnah rasa bosan.. tiap kali tgk, tiap kali tu la masih ketawa dgn adengan lucu, kluar airmata dgn adengan sedih & tsenyum dgn adengan romantik.. smuanya terbaik dlm filem ni, jln cerita terbaik, pelakon2 sgt mdalami watak shingga kita dpt rasakan perasaan dan apa yg ingin d sampaikan kpd kita, (remy aka atan garang tp pyayang, maya aka luna org bndar yg pndai sesuaikan diri d kg, nadianisa aka manis yg pndai bw watak anak kurang upaya shingga myentuh hati, faezah aka kuntom renjong yg sempoi, kasar tp ati lembut, aunty kartina aka tok cah yg pyayang, putat n kembang) semuanya mnjadi.. cerita x nmpak awkward, cerita nmpak sgt hdup n natural..nilai2 yg ingin di smpaikan spt kekeluargaan, psahatan & cinta sememangnya smpai ke jiwa.. aiseh.. aduhaii..semuanya smpurna dlm cerita ni.. tahniah kpd smua yg mjayakan filem ni.. p/s, kpd sesapa yg masih simpan filem ni n sudi kirimkan pd sy.. sy sgt bsyukur dan bterima kasih.. :D blh komen klu ada yg sudi nk bg sy salinan filem ni yer.. hee.. lma da cari, kt kedai cd pon da xda.. :( #FilemCun #cun #2011 #remyishak #mayakarin #nadianisaa #faezah elai 2d

» LOG IN to write comment.

mia_book_lover Mesti tonton cerita ni sb the end of da story have a bit surprise...haha.. filem romantik sedih.. " satu hari nnt awak akan sedar bahawa duit x mampu beli cinta sejati "... xoxo "nak panggil sekarang abang pun boleh, tak perlu tunggu balik kampung".. ngee.. btw.. u guys awesome.. x la rasa rugi sgt ,5jam pjalanan ke bndar dgn dua kenderaan air utk tgk filem ni.. #pilotcafe #fahrinahmad #izaraaishah #remyishak #neelofa
esok kita pakat g tgk wyang lain pla da alang2 smpai d bndar ini :)
3d

» LOG IN to write comment.

mia_book_lover "semewah mana pun hdup.. hanya kasih ikhlas yg mampu mbahagiakan kita..wlupun sy x mampu miliki awak, cukuplah dgn rasa cinta yg sy ada.." #KaptenAmeerReza #pilotcafe #2015 #fahrinahmad #izaraaishah #remyishak #neelofa 3d
  •   hairiel99 Mcm mne lakonan neelofa? @mia_book_lover 3d
  •   mia_book_lover quite ok.. alhamdulillah.. adengan x sepatutnya dipotong.. btw.. citer ni quite sad la.. @hairiel99 tonton la.. tp by the end of da story mmg a bit surprise la.. haha.. 3d
  •   opahcik1 @mia_book_lover adegan x sepatutnya Lofa dgn Fahrin dalam teaser tu dipotong, ya? 3d
  •   mia_book_lover @opahcik1 ye.. bgus la tuk jaga nama lofa dia kan dah btudung.. so.. ok jer.. enjoy da show ye.. 2d
  •   opahcik1 @mia_book_lover Ok. Thanks for the info. Alhamdulillah kalau gitu. 2d
  •   mia_book_lover @opahcik1 kan? ehee.. alhamdulillah.. dah tgk ke? 2d
  •   opahcik1 @mia_book_lover Belum. Baru tengok trailer, teaser di YouTube dan tayangan perdana 18 minit di tv. Nak tengok Lofa je sebenarnya . Rasanya scene dia tak banyak, kan? 2d
  •   mia_book_lover ye..x brp byk..tp ok la lofa blakon.. haha.. klu ada masa g la tgk.. hehe.. 2d

» LOG IN to write comment.