323,125 Posts

Mayfair Owain Barrington

» LOG IN to write comment.

Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✩Chanyeol Fanpage✩
over_chandose ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀
My Got7 Soulmate=Mark
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀
Comment down below your's
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀
#allkpop#allkpopquiz#quiz#kpopquiz#got7quiz#mark#got7#igot7#markyientuan#yientuan#entuan#marktuan#jyp#jypfamily#jypentertainment#cute#kyeopta#chinese#asian#kpop
2min

» LOG IN to write comment.

5min goeun_jung
Unknown lovely 코은
goeun_jung #마지막 #departmentalrecital
종강이 다가오는구나! 아직 #presentation 두개 #listeningtest 하나 #quiz 하나 #finalexam 이 남앗지만 #하하하하하
5min

» LOG IN to write comment.

thomasfoks Fuck I want to go to the #bar and the #train holds me up. #nsb is running #late as usual #tønsberg #me #norway #student #quiz 7min

» LOG IN to write comment.

Normal saandralaarsson
saandralaarsson Där jävlar satt den igen
#1:aplats#viivabar#quiz#vi#är#bäst !! @kapten_j0elinho @niklasxxiv
11min

» LOG IN to write comment.

19min southwell92
Mayfair Jack Southwell
southwell92 Moët Thursdays turning into tradition, trying to get @k3lton drunk because he can't walk! #moetthursday #quiz #friends #celebration 19min

» LOG IN to write comment.

aubriecheyanne Oh my gosh, everyone look at my little sissy in official dress! Never would I have thought she would be in FFA and qualify for the state contest in quiz! I am beyond excited for her journey in FFA and really hope it impacts her like it impacted me. I am such a proud sister right now! I love you Alissa! 😙 #ffa #officialdress #bluejacket #nmffa #sissy #blondehair #gorgeous #littlesister #quiz #newmexico #country #proud 30min

» LOG IN to write comment.

Normal Fighting Evil By Moonlight
king.of.knights Caster Medea! Who's better, FSN Caster or Zero Caster? I guess I like Zero Caster because he's got more story behind him? But maybe the new FSN will give her a deeper story! She is very badass but I mean Zero Caster can summon a giant monster! #fatezero #fatestaynight #saber #lancer #diarmuid #caster #assassin #iskandar #kiritsuguemiya #rider #archer #irisvielvoneinzbern #fate #war #holygrailwar #kireikotomine #amazing #anime #fsn #unlimitedbladeworks #illya #shirouemiya #sakuramatou #rintohsaka #fatestaynightunlimitedbladeworks #medea #whosbetter #quiz 40min
  •   anime_no_niji I like the disign of Fate/stay nights caster more. But in story, character and power fate/zero caster is a lot better! 36min
  •   zero.lancer I really like the zero caster 29min
  •   king.of.knights I agree that I prefer Stay nights design better but that's because I'm a guy and she's cute xD but Zero caster looks just horrifying which is perfect for his character ^•^ @anime_no_niji 18min
  •   king.of.knights He's just badass and scary as hell! @zero.lancer 18min

» LOG IN to write comment.

_omq.tvmblr_ Haii my lil' diamonds!
-------------------------------------------------
So I was blocked from commenting yesterday. Anyways tomorrow I will choose a FOTW! Like some pics and comment to become it equaling in a shoutout!! Here's a fun trivia quiz on Christmas: -------------------------------------------------
1) What Christmas ballet is the most famous of all?
a. "Rudolph's Surprise"
b. "The Nutcracker"
c. "Mr. and Mrs. Claus"
d. "Frosty Goes to New York"
~
2) Which of these companies was the first to use Santa Claus in an advertisement?
a. Pepsi
b. Coca-Cola
c. 7-Up
d. Fanta
~
3) What color is the Grinch?
a. Green
b. Blue
c. White
d. Black
~
4) What president was the first to decorate the White House Christmas tree?
a. Franklin Pierce
b. Benjamin Franklin
c. George Washington
d. Abraham Lincoln
~
5) What is Frosty the Snowman's nose made of?
a. A carrot
b. A potato
c. A button
d. A rock
~
6) Which country did the gingerbread house come from?
a. Austria
b. Switzerland
c. Germany
d. United States
~
7) What kind of Christmas did Elvis Presley sing about?
a. White
b. Red
c. Blue
d. Snowy
~
8) What is the name of the Grinch's dog in the movie "How the Grinch Stole Christmas"?
a. Pete
b. Sam
c. Ruth
d. Max
~
9) Which ocean is Christmas Island in?
a. Pacific Ocean
b. Atlantic Ocean
c. Indian Ocean
d. Arctic Ocean
~
10) Which continent is the turkey from?
a. South America
b. North America
c. Europe
d. Australia
~
Answers:
1) B
2) B
3) A
4) A
5) D
6) C
7) C
8) D
9) C
10) B
--------------------------------------------------~Crystal {#girly #christmas #trivia #quiz #fun #winter #thanksgiving #blocked #comment #post #yay #love #miss #posting #autumn #fall #snow #lights}
1h

» LOG IN to write comment.

xealstorm Guess, what's that? 4h

» LOG IN to write comment.

Normal bayareaopenspace
bayareaopenspace To round out this week’s #OSCQuizFridays featured guests we’ve got @goldengatenationalparks! You’ll be ready for tomorrow’s question if you can tell us where the GGNRA falls on a certain ranked list of National Park units. Invite your friends to play along with you tomorrow from 11:30a-1:30p on Twitter @BA_OpenSpace and learn more at the link on our profile. 57min

» LOG IN to write comment.

Normal Kim Loza
kimmy_coco92 Having a little study session before my Ed Psych Quiz!!!!! #studyhard #quiz #igotthis 1h

» LOG IN to write comment.

the_book_rebels Hi guys were back! Sorry there's a lot of school work to be done! Take the quiz on www.themortalinstrumentsmovie.com and comment what you got bellow! I was a Warlock and Me Nightlock got a Shadowhunter! Link In Bio!
#tmi #themortalinstruments #tid #theinfernaldevices #quiz
1h

» LOG IN to write comment.

Normal アナスタシア Anastasia

» LOG IN to write comment.

Amaro Cameron Adams
camcool2014 If u like mnms like if not comment share if u love them #quiz #lol 2h

» LOG IN to write comment.

gbgimpro Imorgon efter vår föreställning Teve ska vi ha kursfest med b.la improquiz :) #Gbgimpro #göteborgs #improvisationsteater #impro #improv #quiz #kursfest 2h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.