325,825 Posts

Normal PRODUK TERBAIK HANYA DISINI
denanabeautyshop Lagiii testimoni Slimmewhite Dengan Berat Badan
.

Sampai kawan tak perasan daripada blkg tuu.. 6 hari 3kg weh turun ️ .. Rugi2 pada yg xcuba.. Yg nk buang benjol2 badan tu sgt2 direkomenkan amek slimmewhite.. berbaloi baloiii .. Yang penting xpayah nak telan pil apatah lagi diet2 ni..
. Slimmewhite
.

Rahsia Kurus + Putih dlm satu sudu
.

Ada 10 herba & tumbuhan di formulakan untuk SW yang berkesan untuk membakar & menyingkirkan lemak toksin & racun dalam badan... SW telah diuji terlebih dahulu dari segi keselamatan, kesihatan & juga keberkesanannya.

Sebagai pengguna kami memahami apa yang anda perlu tanpa mengeluarkan modal "double" untuk kurus dan putih. SW diformulasikn khas untuk kurus & putih dimana anda akan merasai kesannya seawal 3 hari !!! Jommm ber SlimmeWhite !!!
.

RM120 free postage
Wassap nana lelaju utk dptkn hrga promosi Ramadhan ya
.

Wassap 0139353924
.

#slimmewhite #kurus #putih #onlineshop #onlineshopping #igshop #bazarpaknil #reviewmyig
7min

» LOG IN to write comment.

Normal Nurul Shofina Fauziah

» LOG IN to write comment.

Normal Jubah & Kopiah Baby Ekslusif
ladykrafts_online All White Kurta Premium
.
.
Alhamdulillah, mommy happy, baby happy, kami super duper happy! Tq customer yang beli Kurta Premium All White ni.
.
.
Ada lagi beberapa helai for this basic color. Sesuai untuk Aqiqah, buai berendoi, dan sebarang majlis keramaian @ perayaan.
.
.
Watsapp
0136783854 untuk order ye.
.
.
#kurtababy #jubahbaby #thankyou #allwhite #buaiberendoi #aqiqah #babyboy #bajuraya #darwishrichdesign #putih #suci
18min

» LOG IN to write comment.

20min rtc_group
Normal Rtc Group Factory Official
rtc_group TESTIMONI¬
Pelanggan kami yang menggunakan MIXING WHITE nampak kesan yang ketara
nampak lebih pinkish dan gebu. Nak lebih cantik, gebu boleh dapatkan MIXING WHITE.

Barangan ini ready stock
HUBUNGI KAMI:
HQ PNC -0341315121
TINA - 0133235334
WANI – 0137223022
ARY- 0183574358
ANIS - 0196165727
FARAH - 0127373136
ADZRUL - 0172488332
ZAKWAN - 0122936669
BELLA - 0126115226
C-QIN – 0192357665
PRADA – 0192609387
LIYANA – 01110707232

Kami di RTC GROUP memerlukan sesiapa yang ingin bersama dalam perniagaan membina
Empayar perniagaan bergerak dalam satu kumpulan.
#RTCGROUP #REZCONCARRENTTAL #USAHAWANBORONG #ADREA # #BOUTIQUESCENT
#RTCCYLEAUTO #PNCGALLERY #SECRECTWELLNESS #BOSSKITCHEN
1-AGENT
2-PEMBORONG
3-FRANCHISE
4-PROFIT SHARING

#Mixingwhite #injection #cerah #putih #kesanyangcepat #redhaAllah #mindapositif #korbanmasauntukberjaya #koranghebatkorangjoin#masatakkejarkita#rezekitakdatangbergolek #gigihusaha #usahauntukkejayaanbersama #rakankongsi #bijakgunamasa #agentdiperlukan #joinkami #rtcgroup
20min

» LOG IN to write comment.

23min kantinhape
Normal Follow dan Order Segera
kantinhape Beli 5pcs harga 40rb per pcs nya

MAU WARNA APA?
UNIVERSAL LENS 3in1

1 set terdiri dari :
Fish eye 180 derajat (gambar menjadi cembung)
Macro (gambar menjadi folus, cocok untuk memoto objek kecil)
Wide (gambar menjadi lebih luas/bidang)
Pouch (tempat lensa)
Penjepit lensa
2 penutup lensa

Fisheye gagang pendek 45rb
Fisheye gagang panjang 60rb

BISA UNTUK SEMUA GADGET.
TIDAK PERMANEN, TIDAK MERUSAK GADGET ANDA.

Order :
» LINE : kantinhape
» WA : 0878 8750 4864
» BBM : 7EA9ADDB

#fisheye #fisheyemurah #murahmeriah #murahbanget #warnawarni #merah #putih #hitam #jualfisheye #jualanfisheye #fisheyeok #fisheyegaul #keren #3in1 #fisheye #hp #accessorieshp #nobigadget #olshop #belanjaonline #kantinhape
23min

» LOG IN to write comment.

28min rtc_group
Normal Rtc Group Factory Official
rtc_group MIXING WHITE original from Switzerland. Produk best selling !! 2-3 kali inject dah nampak dah kesan. Ada tranexamic acid juga dalam ini. Produk pencerahan yang sengat berkesan.

Barangan ini ready stock
HUBUNGI KAMI:
HQ PNC -0341315121
TINA - 0133235334
WANI – 0137223022
ARY- 0183574358
ANIS - 0196165727
FARAH - 0127373136
ADZRUL - 0172488332
ZAKWAN - 0122936669
BELLA - 0126115226
C-QIN – 0192357665
PRADA – 0192609387
LIYANA – 01110707232

Kami di RTC GROUP memerlukan sesiapa yang ingin bersama dalam perniagaan membina
Empayar perniagaan bergerak dalam satu kumpulan.
#RTCGROUP #REZCONCARRENTTAL #USAHAWANBORONG #ADREA # #BOUTIQUESCENT
#RTCCYLEAUTO #PNCGALLERY #SECRECTWELLNESS #BOSSKITCHEN
1-AGENT
2-PEMBORONG
3-FRANCHISE
4-PROFIT SHARING

#Mixingwhite #injection #cerah #putih #kesanyangcepat #redhaAllah #mindapositif #korbanmasauntukberjaya #koranghebatkorangjoin#masatakkejarkita#rezekitakdatangbergolek #gigihusaha #usahauntukkejayaanbersama #rakankongsi #bijakgunamasa #agentdiperlukan #joinkami #rtcgroup
28min

» LOG IN to write comment.

33min rtc_group
Normal Rtc Group Factory Official
rtc_group TESTIMONI
JGN TUNGGU LAGI!!!
Wajib cuba vitamin c 1000ng rosehip
Pill bebas kimia yang bagi kulit anda gebu licin cerah dlm seminggu.
Testimoni ini hanya dalam 2 hari telah mendapat perubahan kulitnya.

Barangan ini ready stock HUBUNGI KAMI:
HQ PNC -0341315121
TINA - 0133235334
WANI – 0137223022
ARY- 0183574358
ANIS - 0196165727
FARAH - 0127373136
ADZRUL - 0172488332
ZAKWAN - 0122936669
BELLA - 0126115226
C-QIN – 0192357665
PRADA – 0192609387
LIYANA – 01110707232

Kami di RTC GROUP memerlukan sesiapa yang ingin bersama dalam perniagaan membina
Empayar perniagaan bergerak dalam satu kumpulan.
#RTCGROUP #REZCONCARRENTTAL #USAHAWANBORONG #ADREA # #BOUTIQUESCENT
#RTCCYLEAUTO #PNCGALLERY #SECRECTWELLNESS
1-AGENT
2-PEMBORONG
3-FRANCHISE
4-PROFIT SHARING
#Roseship #cantik #putih #gebu #hariraya #redhaAllah #mindapositif #korbanmasauntukberjaya #koranghebatkorangjoin#masatakkejarkita#rezekitakdatangbergolek #gigihusaha #usahauntukkejayaanbersama #rakankongsi #bijakgunamasa #agentdiperlukan #joinkami #rtcgroup
33min

» LOG IN to write comment.

38min rtc_group
Normal Rtc Group Factory Official
rtc_group ia mengandungi 50% lebih vitamin C dari buah oren.

1) Immune booster yang hebat. Disebabkan itu ramai yang menggunakan rose hips sebagai suplemen bagi merawat demam, selsema.
2) Baik untuk masalah buah pinggang.
3) Baik untuk masalah sembelit ringan.
4) Baik untuk masalah rheumatiod athritis - mengatasi keradangan sendi
5) Mengandungi pelbagai anti-oksida : , flavinoids, polyphenols, leucoanthocyanins
and catechins. Disebabkan ini rose hips dianggap sebagai 'cancer-preventive' yang baik.
Juga baik untuk kesihatan jantung.

Barangan ini ready stock HUBUNGI KAMI:
HQ PNC -0341315121
TINA - 0133235334
WANI – 0137223022
ARY- 0183574358
ANIS - 0196165727
FARAH - 0127373136
ADZRUL - 0172488332
ZAKWAN - 0122936669
BELLA - 0126115226
C-QIN – 0192357665
PRADA – 0192609387
LIYANA – 01110707232

Kami di RTC GROUP memerlukan sesiapa yang ingin bersama dalam perniagaan membina
Empayar perniagaan bergerak dalam satu kumpulan.
#RTCGROUP #REZCONCARRENTTAL #USAHAWANBORONG #ADREA # #BOUTIQUESCENT
#RTCCYLEAUTO #PNCGALLERY #SECRECTWELLNESS
1-AGENT
2-PEMBORONG
3-FRANCHISE
4-PROFIT SHARING
#Roseship #cantik #putih #gebu #hariraya #redhaAllah #mindapositif #korbanmasauntukberjaya #koranghebatkorangjoin#masatakkejarkita#rezekitakdatangbergolek #gigihusaha #usahauntukkejayaanbersama #rakankongsi #bijakgunamasa #agentdiperlukan #joinkami #rtcgroup
38min

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

44min rtc_group
Normal Rtc Group Factory Official
rtc_group Feedback dari pelanggan yang berpuas hati dengan penggunaan FARRA BEAUTY.
ANDA YANG LAIN BILA LAGI..JOM CUBA FARRA BEAUTY.
Cantik berseri dihari raya nanti.

Barangan ini ready stock HUBUNGI KAMI:
HQ PNC -0341315121
TINA - 0133235334
WANI – 0137223022
ARY- 0183574358
ANIS - 0196165727
FARAH - 0127373136
ADZRUL - 0172488332
ZAKWAN - 0122936669
BELLA - 0126115226
C-QIN – 0192357665
PRADA – 0192609387
LIYANA – 01110707232

Kami di RTC GROUP memerlukan sesiapa yang ingin bersama dalam perniagaan membina
Empayar perniagaan bergerak dalam satu kumpulan.
#RTCGROUP #REZCONCARRENTTAL #USAHAWANBORONG #ADREA # #BOUTIQUESCENT
#RTCCYLEAUTO #PNCGALLERY #SECRECTWELLNESS
1-AGENT
2-PEMBORONG
3-FRANCHISE
4-PROFIT SHARING
#FarraBeauty #cantik #putih #gebu #hariraya #redhaAllah #mindapositif #korbanmasauntukberjaya #koranghebatkorangjoin#masatakkejarkita#rezekitakdatangbergolek #gigihusaha #usahauntukkejayaanbersama #rakankongsi #bijakgunamasa #agentdiperlukan #joinkami #rtcgroup
44min

» LOG IN to write comment.

46min pixie.potion
Normal Pixie Potions by Pixie
pixie.potion This soap works!!ヾ(*´∀`*)ノ
It takes 3-5 weeks to achieve this result! With Omo soap that contains natural ingredients & free of harmful chemicals
.
.
Omo Plus Soap
Permanent Skin Whitening that is safe & free from harmful chemicals! See the difference in just 3 weeks!
.
1 soap includes 5 ingredients
Each Colour-Different Ingredient-Different Function
.
.
pomegranate - skin whitening, hyperpigmentation.
grapes - fills collagen skin firming.
lemonkiwi - exfoliate dead skin.
pineapple VitC - skin color fade, Reduce dark spot.
glutathione milk - white skin smooth and soften skin.
Sesame scrub
.
*The duration it takes to achieve results vary for every individual due to different skin condition, lifestyle, etc
.
.
100g RM20
RM6/WM RM10/EM per parcel
.
.
Psst! Buy 3 Omo Plus Soaps & get 50% off 3rd soap
Buy 3 soaps for RM50* only!!
*exc postage
.
.
How to Order
Download LINE from appstore, search by LINE ID:pixiedust9 or by phone no: +6 013 550 0596 & add as friend( ^∇^)
.
♡♡♡♡Happy Shopping♡♡♡♡
#omoplussoap #omoplus #omoplusmalaysia #sabunwhitening #sayajual #whitening #putihgebu #putih #sabungluta #igshopmalaysia #kedaionline #produkthailand #produkkecantikanthailand
46min

» LOG IN to write comment.

47min aisha.hana
Normal RAYA MEGA SALE: 25/6 ~ 16/7
aisha.hana RAYA MEGA SALE
.
Nak putih masa raya? Jom try Beu Amor Collagen by Hannaz Beauty (@hannazbeautyhq). Untuk kecantikan dalaman & luaran. Hanya RM90 untuk kegunaan 20 hari.
.
Awet muda
Melembapkan kulit
Pencerahan kulit seluruh badan
Mencegah pembentukan jerawat & jeragat

How to purchase?

1) Purchase Online
Whatsapp +60163239317

2) Walk-in to:
Aisha Hana Boutique
1-07-03, Jalan Medan Pusat Bandar 7, Bangi Sentral, Seksyen 9, Bandar Baru Bangi.

Landmark : Behind Kompleks PKNS Bangi, next to Arina Hotel, above FlaminGrill Burger

Waze : Kompleks PKNS Bangi
47min

» LOG IN to write comment.

Normal fadeapps jadi hashtag.promotes
hashtag.promotes Modal sekali seumur hidup tapi bonus tiap hari masuk ke rek. Kerja simple, modal gadget dan jempol. Bonus dibayar harian dan perharinya ngalahin org kerja kantoran yang gajinya 1 bulan. Gak ada lagi namanya tanggal tua atau tanggal muda. Join dibisnis moment bisa merubah hidupmu. Info detail follow @eshop_sanjaya

Line:chensan02
Bbm : 7D3A8B4D
#bisnis#bisnismoment#bisnismomentinfinity#moment#momentinfinity#sukses#sehat#cantik#kaya#putih#glucogen#teragen#slimmer#biocell#propolis#coffee#uang#bisnisMLM#kualitas#azaria#bisnisazaria
47min

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Normal fadeapps jadi hashtag.promotes
hashtag.promotes Modal sekali seumur hidup tapi bonus tiap hari masuk ke rek. Kerja simple, modal gadget dan jempol. Bonus dibayar harian dan perharinya ngalahin org kerja kantoran yang gajinya 1 bulan. Gak ada lagi namanya tanggal tua atau tanggal muda. Join dibisnis moment bisa merubah hidupmu. Info detail follow @eshop_sanjaya

Line:chensan02
Bbm : 7D3A8B4D
#bisnis#bisnismoment#bisnismomentinfinity#moment#momentinfinity#sukses#sehat#cantik#kaya#putih#glucogen#teragen#slimmer#biocell#propolis#coffee#uang#bisnisMLM#kualitas#azaria#bisnisazaria
48min

» LOG IN to write comment.

Normal fadeapps jadi hashtag.promotes
hashtag.promotes Modal sekali seumur hidup tapi bonus tiap hari masuk ke rek. Kerja simple, modal gadget dan jempol. Bonus dibayar harian dan perharinya ngalahin org kerja kantoran yang gajinya 1 bulan. Gak ada lagi namanya tanggal tua atau tanggal muda. Join dibisnis moment bisa merubah hidupmu. Info detail follow @eshop_sanjaya

Line:chensan02
Bbm : 7D3A8B4D
#bisnis#bisnismoment#bisnismomentinfinity#moment#momentinfinity#sukses#sehat#cantik#kaya#putih#glucogen#teragen#slimmer#biocell#propolis#coffee#uang#bisnisMLM#kualitas#azaria#bisnisazaria
49min

» LOG IN to write comment.

hashtag.promotes Modal sekali seumur hidup tapi bonus tiap hari masuk ke rek. Kerja simple, modal gadget dan jempol. Bonus dibayar harian dan perharinya ngalahin org kerja kantoran yang gajinya 1 bulan. Gak ada lagi namanya tanggal tua atau tanggal muda. Join dibisnis moment bisa merubah hidupmu. Info detail follow @eshop_sanjaya

Line:chensan02
Bbm : 7D3A8B4D
#bisnis#bisnismoment#bisnismomentinfinity#moment#momentinfinity#sukses#sehat#cantik#kaya#putih#glucogen#teragen#slimmer#biocell#propolis#coffee#uang#bisnisMLM#kualitas#azaria#bisnisazaria
50min

» LOG IN to write comment.