10,433,299 Posts

Normal the_world_only_shiori_knows

» LOG IN to write comment.

48s nott_it13
X-Pro II Dana Nott
Normal Tori Mayfield aka Epiphany's
Normal เครื่องสำอางค์ ครีม กระเป๋า
ladynight_princess อายแชโดว์เนื้อลิควิค miXiu --------------------------------------
ราคา 130บาท(ไม่รวมส่ง)
--------------------------------------
รายละเอียด :

เนื้อละเอียดทาทิ้งไว้ซักพักสีติดทนนาน เนื้อละเอียดไม่ต้องทาซ้ำแห้งทันใจ
เบอร์ 1 สีน้ำตาลอมม่วง
เบอร์ 2 สีขาวมุข
เบอร์ 3 น้ำตาลทอง
เบอร์ 4 สีเทาดำ
เบอร์ 5 สีส้มทอง
เบอร์ 8 สีบรอนด์กากเพชร
#lady #ladynight #princess #สวย #เป้ #เกรดa #เซรั่ม #เครื่องสำอางค์ #ครีม #ลิปสติก #ถูกและดี
2min

» LOG IN to write comment.

Normal Insomniac Creations Boutique
insomniac_creations Fairytale purses Custom purses now available at the shop or online. Online orders can be e-mailed to Insomniac_Creations@yahoo.com or by Direct Message.....more bags to come! #accessories #purses #bags #disney #disneypurse #snowwhite #princess #vintageprincess #sevendwarfs #custombags #princesspurse #fashion #disneybag #classicprincess #cinderella #belle #snowwhite 2min

» LOG IN to write comment.

2min sarakorra
Normal Nur Sarah Sazali
sarakorra 20 things bout me. Thanks to budak bertuah ni @hjrazalia_ sebab tag. Lets do it.
1. Im Nur Sarah bt Sazali. 17.
2. Im not kind of girly girl. Well bila kau dibesarkan dengan budak lelaki apa lagi yang kau harapkan?
3. Im so into airplane and pilot.. Haih. Cinta tahu cinta?
4. Cita cita nak jadi airplane enginner but bab mengira aku lemah selemah yang mampu lemah. Haha
5. Aku suka main bola. Tengok bola. Minum? Mestilah coca cola ! Im gunners. Hidup coyg !
6. Aku suka hoki. Memandangkan aku budak sekolah dan budak ipoh aku xkn miss game Sultan Azlanshah cup. Favourite aku bunyi kayu hoki masa dia smash bola. Hmm. Nikmat and ofc waktu goal.
7. Kaki kumpul sport shoes, beg, jam.
8. Takut kucing dan haiwan manja berbulu. Tapi aku ada arnab. Tapi aku takut arnab. Kecuali arnab aku. Nama dia sky sbb aku suka langit. Typical huh? Lol.
9. Aku ada bantal busuk dengan bear.
10. Pantang orang kacau aku tidur and barang barang aku.
11. Suka buat selerak tapi malas nak kemas.
12. Suka main game car racing dkt psp, playstation or ipad. Teringin nak main dekat xbox and teringin nak belajar main COD (Call of duty) sebab aku rasa benda tu macho gila.
13. Suka main and kumpul mainan. Im such a kiddo. Lol
14. Teringin nak pakai iphong ullos.
15. Such a mommy daddy's baby.
16. Ozil's
17. Suka berangan.
18. Aku pemalu kalau aku x kenal orang tapi lepas kenal, hati-hati aku hantu.
19. Crush? Hmm. Ada kot. Mungkin xda. Haha.
20. Aku nak study oversea. Kerja. Tinggal a few years dekat sana. * yang di tag tu turns korang lh pulakk. Xoxo, sara.
#20thingsboutme #Oppss #Princess #Selfie #loves :)
2min

» LOG IN to write comment.

Normal Melanie Anzarouth
melanieanzarouth Mazal Tov on 30 Years Wedding Anniversary! Such an inspiration #wedding #parents #princess #prince #beautiful #love #thebest 3min

» LOG IN to write comment.

Valencia imjinlove90
imjinlove90 sometimes i miss her blonde hair
bcz I always think her as a barbie..
nana the perfect barbie princess
kekeke #nana #imjinah #imnana #afterschool #orangecaramel #blonde #barbie #princess
4min

» LOG IN to write comment.

X-Pro II chardickenson
chardickenson So happy this morning #beautiful #Princess 4min

» LOG IN to write comment.

laura_xoxoxox HAPPY BIRTHDAY DAN DAN GAR GAR!!!️ 14 grow up so fast hope you have everything that you wanted and needed and that you are getting treated like a princess at this very second cause you deserve it love you milllllions like haribo minions@danbanxx #birthday #happy #happybirthday #presents #princess #loveyou #love #lol #dandangargar 4min

» LOG IN to write comment.

perona_onepiece "So I wasn't thinking about helping you..."
-
-
Tsundere Perona is the best.
Have you seen 3D2Y?
-
-
#op #onepiece #one_piece #perona #princess #pirate #ghost #ghost_princess #cute #kawaii #anime #animegirl #manga #mangagirl #thrillerbark #horohoro #tsundere #devilfruit #3D2Y
4min

» LOG IN to write comment.

Rise Cassie Nicole

» LOG IN to write comment.