1,178 Posts

Normal hikayat dewa di langit biru
dewalangit_ ■■ L I F E ■■ setiap orang ada masalah...tapi jangan jadikan masalah tu sebagai satu alasan untuk kita pijak orang lain semata2 untuk selesaikan masalah kita sendiri...morning igers...dewa dah bertukar jadi naga ni...berasap2 dah...huhu ■■ 1w

» LOG IN to write comment.

dewalangit_ ■■ M O N D A Y ■■ seronoknya dapat lepas dr ikatan leher yang macam lembu dah ni...aiyaaa ■■ 3w

» LOG IN to write comment.

Normal hikayat dewa di langit biru
dewalangit_ ■■ S T A N D ■■ kita kena berpijak pada kaki sendiri untuk berdiri...kalau pinjam kaki orang lain...berdiri di atas kaki orang lain...sampai masa dia bosan dia akan sepak terajang kita jauh2... percaya pada diri...percaya pada karma hidup... what goes around comes around ■■ 3w

» LOG IN to write comment.

Normal hikayat dewa di langit biru
dewalangit_ ■■ M Y S E L F ■■ semua orang dok sibuk bercuti naik kapal mewah...cruise bagai...kapal layar...haha... dewa naik sampan je la...mood meronta2 nak g laut ni...nak vacation... | perahu didayung ke tengah laut | berbekal nasi di pagi hari | biar hati tidak bersahut | asal tidak terkurung lagi | haha...selamat malam igers ■■ 3w

» LOG IN to write comment.

Normal hikayat dewa di langit biru
dewalangit_ ■■ M E M O R I E S ■■ terlalu banyak perkara yang kita telah miliki dan kita lepaskan untuk orang2 tertentu... pabila kita sedar maka kutiplah semula segala sisa yang ada dan bangun semula dari kegagalan itu...adakalanya kita selalu menjadi mangsa sebuah kekejaman dan mangsa keadaan yang menghimpit... tanpa kita diberikan apa2 pilihan... selamat pagi semua...ni pic #throwback #2012...dewa dalam proses mengutip semula apa yang telah dewa abaikan selama ni ■■ 3w
  •   pressidentofficial Yezaaa...hehe, amcm life skunk..ada bagus?bole nanti kteowg shoot produk pressident model ko bro..siyes ni..hehe 2w
  •   dewalangit_ @pressidentofficial haha..boleh sajoss...tp tgg la bulan depan ke..sbb bulan ni aku bz lorhh...mcm nak mampus keje..ni pun da lama.xmasuk gym..hehe 2w
  •   pressidentofficial Baek is...kena lah tu, sb next ada release new produk is..kita tak mampu nk beri bayarn is, kita bagi set sepersalinan brg pressident bole tak bro 2w
  •   dewalangit_ Boleh je..kawan2..aku xde hal...tgg aku bulking sikit lg..bg masa sebulan la..hehe..ko nak release bila? 2w
  •   zagen9 Devil's kiss again? 2w
  •   dewalangit_ @zagen9 shall.we...eh...hahaha 2w
  •   zagen9 @dewalangit_ sorry i only long for angel's wings hehe 2w
  •   dewalangit_ @zagen9 haha...huntung laaaa 2w

» LOG IN to write comment.

Normal hikayat dewa di langit biru
dewalangit_ ■■ T H R O W B A C K ■■ 2011...kejap je masa berlalu...dah 2015 dah kan...lamanya xg mengvacationkan diri ini...pic ni masa kat ledang... antara camping last la ngan kengkawan yang bujang2 itu...terasa diri dah tua plak...hahaha...masa berlalu meninggalkan kita secepat ini kan...entah esok lusa kembalilah kita padaNya ■■ 4w

» LOG IN to write comment.

dewalangit_ ■■ J A L A N J A L A N ■■ ajak mak tengok wayang...hehe...hehe...masa untuk berpoya2...hehe ■■ 4w

» LOG IN to write comment.

Normal hikayat dewa di langit biru
dewalangit_ ■■ M O R N I N G ■■ kemalasan melanda pagi2 nak bangun...aiyaaaa... semalam 2x hp mampus tanpa sebab dan xleh hidup... ni tanda2 buruk ni... ala..barang dah bertahun pakai kot...3 tahun dah rasanya... huhu... nway... morning igers...yang keje tu sila keje rajin2 naaaa...xyah nak curi tulang sangat...hehehe ■■ 4w

» LOG IN to write comment.

Normal hikayat dewa di langit biru
dewalangit_ ■■ H A P P Y ■■ kadang kala kita perlu meluangkan masa dengan keluarga...kerana keluarga kita tiada gantinya ■■ 4w

» LOG IN to write comment.

Normal hikayat dewa di langit biru
dewalangit_ ■■ M O R N I N G ■■ bila ko xsihat maka paksa la diri ko untuk berpeluh...push up 100x...pull up 100x...sit up 100x...pastu ko mandi...makan ubat...n pengsan...bangun dr pengsan ko akan sihat sikit...do it n trust me...selamat pagi semua dr dewa yang tak berapa sihat ni ■■ 1mon

» LOG IN to write comment.

Normal hikayat dewa di langit biru
dewalangit_ ■■ N I T E ■■ i need rest... i need vacation... i need rest... i need vacation... i need rest... i need vacation... i need rest... i need vacation... i need rest... i need vacation... i need rest... homaiii... really need rest n vacation... really need it... hurmm...nite igers ■■ 1mon

» LOG IN to write comment.