11,589 Posts

» LOG IN to write comment.

aijualyubeli POP PHONE.
Detail : Second baru dipakai sekali | Original | Kondisi 90% | compatible with iphone & iPad.

Idr : 235ribu

Line : aijualyubeli (sambung)

#aijualyubeli #popphone #artsystuff #musthave #happystore #happyshopping #leathershoes #jualori #sneakerori #originalstuff #onlineshop #smartshop
1w

» LOG IN to write comment.

the_royal_shoppe 8-inch SMARTWHEEL TRANSFORMER

mmg trend zaman skrg ni ramai remaja yg beriadah dgn smartwheel ni.mmg style lah beriadah dgn smartwheele ni...kita jual dgn hrga murah kaw2 punyer...hrga psrn mencecah rm15++ tp skrg ni @the_royal_shoppe nak bg hrga murah2 kat korang yg nk beli dari kami...terhad utk 3 pelanggan terawal..jangan lepaskan peluang sementara stok masih ada.promosi sah sehingga 1 Februari 2016... berminat?whatsapp +60125896734

#sayajual #sayajualgadget #sayajualmurah #sayajualonline #barangrare #barangmurah #barangonline #instashop #promosihebat #popphone #cocophone #kedaionline #bazaarpaknil #gadgetmurah #bazarmalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaaronline #bazaarmalaysia #smartbalancewheel #ootd #transformer
2w

» LOG IN to write comment.

the_royal_shoppe COCO PHONE

Haaa sape nak pop phone ni..memang style la kalau korang call n OTP dgn org tersayang guna pop phone ni...pop phone ni ada 2 jenis,pop phone dan mini pop phone..tak jauh beza pun cuma mini pop phone lebih kecik sikit la berbanding pop phone...sebab barang ni hot sangat,tinggal warna hitam dan putih shj..cepat jangan lepaskan peluang sementara stok masih ada

#sayajual #sayajualgadget #sayajualmurah #sayajualonline #barangrare #barangmurah #barangonline #instashop #promosihebat #popphone #cocophone #kedaionline #bazaarpaknil #gadgetmurah #bazarmalaysia #bazaronline #bazarpaknil #iphone #samsung
2w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

  •   juanles08 Yay!!!! What did you say GIVEAWAY coming soon!!!!!! Yahooooo 2w
  •   mrgugumissgo Stunning! Wondering what to get for Valentine's Day? Check it in our store! 2w
  •   hawaii_planner_gurl @juanles08 Yes, I'll be doing a Washi Giveaway Soon!! I think I'll be posting it this week. I just have to finish all the details 2w
  •   juanles08 @hawaii_planner_gurl that is awesome I can't wait! !!! 2w

» LOG IN to write comment.

Normal BORONG/KOREAN/NURRAYSA
court_of_beauty Pre loved pop phon. Buy at rm30. Nak letgo rm10 je. Exc postage berminat boleh ws. Condition 9.5/10
.
#popphone #popphonemurah #popphonemalaysia
2w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.