1,734 Posts

plainvia Thanks you so much for having us ️ Repost from @dynzzzz via @repostgrampro, an awesome download and repost app for Instagram,#repostgrampro. Bundle of happiness from #cleaneating sharing & cooking session last saturday at #PokeSushi, we got so many sweet surprises from @burgreens, @favorkitchen, @plainvia, & @rawnbowjar! and buy one get one Chakra from @daritidara!

Thank you to the moon and back and to the moon again for my cherry blossom cotton candies girls @farahrizki_ & @rindubidabidu for helping me on the event, muchas graciasss!

So let's #reclaimthekitchen and #cookyourownmeals!

Yabadabadoooooo~

#indonesiamakansayur #buatsendirimakananmu #InspirasiSehatIndonesia
3d
  •   dynzzzz thank you so much @plainvia, for supporting the event, for your courage to make other people healthy, to your meaningful product, may the wind of luck always on your back :') and it was really such a bless to meet you guys in person. see you berry soon! :* :* 3d
  •   plainvia Its our pleasure dear @dynzzzz 3d

» LOG IN to write comment.

forbiddenfoods #Regram from our friends at @pokeaustralia! They whipped up this pudding using our @forbiddenfoods organic black rice. Looking goooooood. #blackrice #forbiddenfoods #pokesushi #fitfood #superfood #dessert #tasty #fitsnack 4d

» LOG IN to write comment.

dynzzzz Bundle of happiness from #cleaneating sharing & cooking session last saturday at #PokeSushi, we got so many sweet surprises from @burgreens, @favorkitchen, @plainvia, & @rawnbowjar! and buy one get one Chakra from @daritidara!

Thank you to the moon and back and to the moon again for my cherry blossom cotton candies girls @farahrizki_ & @rindubidabidu for helping me on the event, muchas graciasss!

So let's #reclaimthekitchen and #cookyourownmeals!

Yabadabadoooooo~

#indonesiamakansayur #buatsendirimakananmu #InspirasiSehatIndonesia
4d

» LOG IN to write comment.

dynzzzz is making notes for #cleaneating sharing & cooking session today at #PokeSushi! soooooo excited to meet in person with @indonesia_makansayur family and cherish those sweet deliciously healthy surprises from @burgreens, @daritidara, @favorkitchen, @plainvia & @rawnbowjar in few hourssssss kyaaaaa~

lets have ffffffun whooop whoooppp

#buatsendirimakananmu #InspirasiSehatIndonesia #cleaneatingfellas
7d

» LOG IN to write comment.

dynzzzz Ayo #SemangatAndari yay! @andari_sekar ini sudah #cleaneating masuk ke hari sebelas, siapa aja yang sudah mulai juga?

Besok #cleaneating sharing & cooking session di #PokeSushi bareng temen-temen baru dari Keluarga @indonesia_makansayur, yuk mulai #buatsendirimakananmu & pelan pelan mulai berdayakan petani lokal :D

#InspirasiSehatIndonesia
1w
  •   heyechi @dynzzzz hai mbak. Aku juga udah mulai cleaneat nih. Yg paling memotivasi adalah karena aku selalu merasa bloated tiap hari dan aku pingin berhenti merasa gitu. Sebenernya dari kecil udah masak makanan sendiri, bahannya ya beli aja di pasar atau tukang sayur. Sesekali beli di supermarket. Dan yg aku paling syukuri bgt adalah kebiasaan yg keluargaku tanam bahwa setiap kali makan, sayur wajib ada dalam menu. Selama mulai cleaneat sebulan ini, aku kadang kekurangan ide mau masak apa, meski udah browsing2 tapi pada akhirnya sering kali masaknya yg itu2. Aku boleh ga minta susunan menu buat ide tambahan aku, atau malah mungkin kita bisa tuker2an resep. 1w
  •   dynzzzz Halo @heyechi, manggilnya jangan pake Mbak dong hihi *belom apa apa udah rikues :))) wah keren bangeettt, ayo semangat dilanjutin yaa #cleaneatingnya \o/ boleh yuk aku sempet bikin buat seminggu nih, tolong kirim email kamu ya ke faramadynna at gmail dot com nanti ku forward :* 1w
  •   ubudhomemadejam the aunthentic tropical fruit homemade jam from Ubud, Bali @ubudhomemadejam ;) 1w
  •   ubudhomemadejam Hai @dynzzzz kita ga jual on store.. Hanya via online or cod-an kalau mau :) 1w
  •   dynzzzz Hihi maksudnya kalo boleh pingin mengintip dapurnya @ubudhomemadejam :)) 7d
  •   heyechi @dynzzzz aku manggilnya apa dong kalo gitu? Okay, nanti aku email ya.. makasih banget yaaa.. 6d
  •   dynzzzz Dynna ajaaaa @heyechi :))) sippo ku tunggu yaa 6d

» LOG IN to write comment.

dynzzzz Beyond grateful to annouce that #PokeSushi supporting our class! So #cleaneating sharing & cooking session will be held at the cozy place in town, yay!

The most exciting part is, 5 deliciously awesome local brands will give tons of sweet surprises! Wohooooo!

Thank you @indonesia_makansayur Family, let's have (healthy) fun! \o/
1w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

3w dsyyii
Hefe 다니

» LOG IN to write comment.

Normal Restu Arneszia Pamungkas

» LOG IN to write comment.

Normal Restu Arneszia Pamungkas

» LOG IN to write comment.