40,915 Posts

aienshoppegram Glamorous bosses @noorneelofa & @noorkartini in #glamorousbelle Gais, jom dptkan koleksi @naelofarhijab kt @aienshoppegram boutique & cafe by 11am ok 🏻 #naelofarhijabmelaka
.
.
How to find us? Let's start
.
.
JC 62, JLN BMU 3, BANDAR BARU MERLIMAU UTARA ( GROUND FLOOR) (11am - 7pm)
.
.
Landmarks : #pmm Politeknik Merlimau, Belakang (Secret recipe, Pizza Hut, Pejabat Parlimen Jasin ) kawasan parkir berbumbung #abcmap #abcaddress NR #UiTMJasin #lokalah #lokalkampus
.
.
Waze : search @aienshoppegram boutique & cafe (direct to boutique)
.
.
Happy shopping
40min

» LOG IN to write comment.

amar_martiq We are brotherhood
#pmm#genyhm
2h

» LOG IN to write comment.

iadoremo Testing. Testing one, two. Is this thing on?
One of my latest test with @lucivoryphotography
3h

» LOG IN to write comment.

pinkminkmafialadies How amazing is this!! Sneak peak of what we will be vending at ink-N Iron!! New PMM girls shirts. Ready to order on our website www.pinkminkmafia.com
So.. Who's all going!?!?!? See you there #pmm #inkniron #new #inkedgirls #badgirlsonly #newmerch #rockacholas #pmmlifestyle
7h

» LOG IN to write comment.

Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Fullstop Printing

» LOG IN to write comment.

X-Pro II Official_Affirudinᵀᴹ

» LOG IN to write comment.

Brannan Polski Mistrzowski Manewr
pmm_official Tymczasem w domu u Głowy zabawa trwa w najlepsze,latająca Liliana szybuje po chacie! #córkagłowy #Liliana #Pmm #dzieckosuperman #Wstronęświatła 11h

» LOG IN to write comment.

Normal Permanent makeup af Nina

» LOG IN to write comment.

aienshoppegram Serbu ️ tqsm shopaholic #abcdarls #awakkatmane jomlah dtg shopping lagi esok tau sbb all hot item & trendy je we ols jual perghhh thorbaik kakak & habang2, so apa nak tunggu lagi 🏻🏻 awak awak esok lagi kayh
.
How to find us? Let's start
.
.
JC 62, JLN BMU 3, BANDAR BARU MERLIMAU UTARA ( GROUND FLOOR) (11am - 7pm)
.
.
Landmarks : #pmm Depan Politeknik Merlimau, Belakang (Secret recipè, Pizza Hut, Pejabat Parlimen Jasin ) kawasan parkir berbumbung #abcmap #abcaddress NR #UiTMJasin #lokalah #lokalkampus
.
.
Waze : search @aienshoppegram boutique & cafe (direct to boutique)
.
.
Happy shopping
15h

» LOG IN to write comment.

wannurainii "Better to walk with friends in the dark than walk alone in the light."
Sebab group whatsapp class dah mula bising,masing2 excited nak naik sem. 😧😴
#prepare #newsem #freshyear #begin #businessstudent #pmm
16h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

aienshoppegram Serbu ️ tqsm shopaholic #abcdarls #awakkatmane jomlah dtg shopping lagi hari ini tau sbb all hot item & trendy je we ols jual perghhh thorbaik kakak & habang2, so apa nak tunggu lagi 🏻🏻 awak awak jap lagi kayh
.
How to find us? Let's start
.
.
JC 62, JLN BMU 3, BANDAR BARU MERLIMAU UTARA ( GROUND FLOOR) (11am - 7pm)
.
.
Landmarks : #pmm Politeknik Merlimau, Belakang (Secret recipe, Pizza Hut, Pejabat Parlimen Jasin ) kawasan parkir berbumbung #abcmap #abcaddress NR #UiTMJasin #lokalah #lokalkampus
.
.
Waze : search @aienshoppegram boutique & cafe (direct to boutique)
.
.
Happy shopping
17h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

aienshoppegram Serbu ️ steady ar lecturer uols @zalikhaadzhar beli 2 helai bawal exclusive batu tabur @mayesabysam #awakkatmane jomlah dtg shopping lagi hari ini tau sbb all hot item & trendy je we ols jual perghhh thorbaik kakak & habang2, so apa nak tunggu lagi 🏻🏻 awak awak jap lagi kayh
.
How to find us? Let's start
.
.
JC 62, JLN BMU 3, BANDAR BARU MERLIMAU UTARA ( GROUND FLOOR) (11am - 7pm)
.
.
Landmarks : #pmm Politeknik Merlimau, Belakang (Secret recipe, Pizza Hut, Pejabat Parlimen Jasin ) kawasan parkir berbumbung #abcmap #abcaddress NR #UiTMJasin #lokalah #lokalkampus
.
.
Waze : search @aienshoppegram boutique & cafe (direct to boutique)
.
.
Happy shopping
18h

» LOG IN to write comment.

aienshoppegram Serbu ️ happy shopping uols #awakkatmane jomlah dtg shopping lagi hari ini tau sbb all hot item & trendy je we ols jual perghhh thorbaik kakak & habang2, so apa nak tunggu lagi 🏻🏻 awak awak jap lagi kayh
.
How to find us? Let's start
.
.
JC 62, JLN BMU 3, BANDAR BARU MERLIMAU UTARA ( GROUND FLOOR) (11am - 7pm)
.
.
Landmarks : #pmm Politeknik Merlimau, Belakang (Secret recipe, Pizza Hut, Pejabat Parlimen Jasin ) kawasan parkir berbumbung #abcmap #abcaddress NR #UiTMJasin #lokalah #lokalkampus
.
.
Waze : search @aienshoppegram boutique & cafe (direct to boutique)
.
.
Happy shopping
18h

» LOG IN to write comment.

artisari_my Alhamdulillah #Repost @aienshoppegram with @repostapp.
・・・
Ramai dah puashati dgn @artisari_my bee venom botox tanpa suntikan, tak payah nak cucuk sana cucuk sini tau se awal 3hari kesan kevavom dah nampak tau kt kulit uols. So korang lambat bertindak maka lagi lambatlah nak awet muda #perghhh #BergetahSiot mcm weols Ahkak bgtau uols sbb taknak weols je kan cantik & hensem kita2 je, jgn bilang ahkak tak payung pulak 😇 FAST ACTION FAST RESULT 🏻
.
.
How to get this ohsem set? Walk in 🏻 to @aienshoppegram boutique & cafe
JC 62, JLN BMU 3, BANDAR BARU MERLIMAU UTARA ( GROUND FLOOR) (11am - 7pm)
.
.
Landmarks : #pmm Politeknik Merlimau, Belakang (Secret recipe, Pizza Hut, Pejabat Parlimen Jasin ) kawasan parkir berbumbung #abcmap #abcaddress NR #UiTMJasin #lokalah #lokalkampus
.
.
Waze : search @aienshoppegram boutique & cafe (direct to boutique)
.
COD MELAKA ( T&C) WA ahkak laju2 - 019 3581977 or COD SELANGOR ( Putra Height, Saujana Putra, Shah Alam) WA @richie88rich +60 19 388 8867 - serius buyer ok
19h

» LOG IN to write comment.